Cum să fii un marketer de internet

Internet Marketing este treaba de a crea un mesaj convingător care atrage clienții la un produs online. Marketerii online de succes provin dintr-o varietate de fundaluri, inclusiv de afaceri, design grafic, scris și domenii IT. Puteți găsi resurse pe web pentru a afla mai multe despre Internet Marketing. Încercați să luați un mic proiect inițial și să adăugați rezultatele în portofoliul dvs. personal de lucru. Utilizați portofoliul la interviu pentru locuri de muncă în domeniu sau pentru a găsi o muncă ca un freelancer.

Pași

Partea 1 din 2:
Având în vedere rolul dvs. de marketing
  1. Imagine intitulată Ajutați un membru al familiei fără adăpost Pasul 5
1. Decideți dacă marketingul este o carieră potrivită pentru dvs. Luați în considerare luarea unui test de personalitate, care vă va dezvălui preferințele. Un test similar testului popular Myers-Briggs poate fi găsit la 16personalități și există multe altele. Acest test vă va dezvălui preferințele de lucru. Vedeți cum se potrivește preferințelor dvs. abilitățile necesare pentru a fi un marketer de internet.
  • Marketingul este procesul de a atrage atenția și de a genera interes pentru un produs sau serviciu. Marketerii petrec mult timp comunică cu oamenii despre nevoile și preferințele lor. Un marketer se gândește la modul în care pot satisface nevoile clienților.
  • Profesioniștii din marketing provin dintr-o mare varietate de medii. Mulți comercianți câștigă o diplomă de colegiu în afaceri sau marketing. Cu toate acestea, domeniul de marketing necesită, de asemenea, artiști grafici, scriitori și programatori.
  • Marketingul necesită creativitate. Că creativitatea poate veni în mai multe forme. Designerii grafici au pus împreună prezentări vizuale pentru a atrage clienții. Scriitorii creează conținut care este conceput pentru a angaja cititorul și a le păstra interesați. Un programator scrie cod pentru a crea o pagină web ușor de navigat. Indiferent de rolul dvs. de marketing, trebuie să vă gândiți creativ.
Sfat de experți
Emily Hickey, MS

Emily Hickey, MS

Consultant de marketing și masterat, Business, Stanford Universithymily Hickey este fondatorul detectivului șef, o agenție socială de creștere a mass-media care ajută la unii dintre cei mai buni comercianți cu amănuntul și start-up-uri din lume, publicitatea lor Facebook și Instagram. A lucrat ca expert în creștere de peste 20 de ani și a primit maestrul ei de la Școala de Afaceri Absolvenți Stanford în 2006.
Emily Hickey, MS
Emily Hickey, MS
Consultant de marketing și masterat, afaceri, Universitatea Stanford

Trebuie să puteți utiliza date pentru a construi o imagine de ansamblu. Emily Hickey este proprietarul directivei principale, o agenție de creștere a mass-mediei sociale. Ea spune: "Persoanele care sunt bune la marketingul pe Internet sunt cu adevărat conduse de date. Trebuie să vă bucurați cu adevărat de utilizarea datelor pe care le obțineți pentru a lua decizii bune."

  • Imagine intitulată Ajutați-vă fratele cu tema Pasul 10
    2. Aflați despre componentele profesiei de marketing pe Internet. Marketingul pe Internet necesită o varietate de sarcini. Pentru a decide care domenii sunt bune pentru dvs., găsiți resurse pentru a afla despre fiecare sarcină. Din fericire, există multe resurse gratuite pe care le puteți accesa.
  • Majoritatea utilizării internetului are loc acum pe dispozitivele mobile. Este esențial ca un comerciant să înțeleagă cum arată un site web pe mobil. Utilizatorii doresc un site simplu și ușor de navigat pe mobil.
  • Google a pus o concentrare sporită pe un conținut bun. Dacă observați în mod consecvent conținut util, site-ul dvs. se va deplasa în rezultatele căutării Google. Cunoștințele despre marketingul de conținut este devenind mai important pentru comercianții de internet.
  • Programul de diplomă va oferi o bază de cunoștințe de marketing. Dezvoltarea de afaceri, grafică și diplomele tehnologice includ marketing ca parte a curriculumului. Cursurile de colegiu oferă un bun punct de plecare.
  • Citiți bloguri și articole și educați-vă despre industrie. Motorul de căutare Terenurile de teren și marketing sunt două site-uri excelente pentru Internet Marketing. Vă puteți abona la aceste site-uri pentru a rămâne în partea de sus a industriei. De asemenea, puteți efectua o căutare web pentru a găsi alte subiecte curente pe Internet Marketing
  • Puteți găsi un videoclip cu tubul dvs. care explică doar despre orice sarcină pe care o efectuați ca marketer de Internet. Păstrați o listă cu legăturile cu tubulare pe care le găsiți cele mai utile. Vă puteți referi la aceste videoclipuri atunci când aveți nevoie de o reîmprospătare.
  • Imagine intitulată echilibrează munca dvs. și viața la domiciliu (pentru femei) Pasul 6
    3. Construiți-vă abilitățile prin educație și portofoliul dvs. de lucru. Odată ce aveți o imagine de ansamblu asupra profesiei, puteți decide cu privire la tipul de diplomă de colegiu pentru cariera dvs. de marketing. De asemenea, puteți începe să construiți un portofoliu de lucru de la școală și stagii.
  • Mulți comercianți primesc o diplomă de marketing prin departamentul de afaceri al școlii. Alți marketing de succes pe Internet au grade în comunicații, design grafic sau ea. Deoarece acest câmp necesită mai multe tipuri diferite de abilități, puteți intra în câmp cu fiecare dintre aceste grade.
  • Este important să construiți un portofoliu online care afișează munca dvs. ca marketer de Internet. Majoritatea oamenilor au un site web cu legături pentru a lucra pe care le-au efectuat. Când un potențial client este interesat de dvs., pot examina site-ul dvs. pentru a afla ce ați făcut în domeniu.
  • Portofoliul dvs. poate avea fotografii din paginile web pe care le-ați construit pentru clienți. De asemenea, puteți furniza linkuri către paginile client și mărturiile de la clienții dvs.
  • Asigurați-vă că aveți un profil complet și curent LinkedIn. LinkedIn poate fi primul loc vizite potențial angajator pentru a afla mai multe despre dvs. Completați complet profilul LinkedIn și conectați-vă cu persoanele pe care le cunoașteți.
  • Începeți să vă gândiți să luați proiecte ca un freelancer. Puteți găsi proiecte pe site-uri mari de ocupare a forței de muncă precum Monster.COM. Dacă căutați pur și simplu pe web utilizând "Freelance Internet Marketing Works", veți găsi plăci de locuri de muncă care sunt actualizate săptămânal. Craigslist este, de asemenea, o sursă excelentă pentru munca independentă.
  • Imaginea intitulată renunță la locul de muncă în mod grațios Pasul 13
    4. Luați un mic proiect pentru a vă construi abilitățile. Indiferent dacă intenționați să intervievați pentru un loc de muncă de marketing sau să decideți să deveniți freelancer, aveți nevoie de o experiență. Luați în considerare luarea unui mic proiect pentru a aplica cunoștințele dvs. de marketing.
  • Puteți gestiona toate componentele unui proiect de marketing pe Internet sau numai o parte din lucrare. În multe cazuri, comercianții Freelancer colaborează cu alți profesioniști. Dacă începeți doar, puteți completa o parte dintr-un proiect de marketing pe Internet.
  • Există multe entități care au nevoie de marketing pe internet, dar numai bugetul o sumă mică pentru lucrare. Dacă sunteți dispus să vă oferiți voluntari sau să oferiți o rată redusă, puteți găsi proiecte. Entitățile non-profit și campaniile politice au nevoie de ajutor de marketing, dar nu au mulți bani în buget pentru muncă. Aceste tipuri de organizații pot prezenta o oportunitate pentru dvs.
  • Adresați-vă companiei dacă puteți include lucrarea în portofoliul dvs. profesional. Trebuie să construiți un portofoliu de lucru pentru a interviu pentru locuri de muncă sau pentru a găsi o muncă independentă.
  • Spune, de exemplu, că proiectați aspectul pentru un site web. Puteți include fotografii și un link către site-ul pe care l-ați creat în portofoliul dvs. Majoritatea profesioniștilor de marketing au un site web personal pentru a-și afișa munca și pentru a-și promova abilitățile.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea muncii ca marketer
    1. Imagine intitulată Escape viata ta Pasul 7
    1. Selectați abilitățile de marketing pe Internet pe care le veți folosi în munca dvs. Indiferent dacă intervievați pentru un loc de muncă sau căutați o muncă independentă, trebuie să decideți ce abilități veți oferi. Luați în considerare componentele unei campanii de marketing pe Internet și decideți ce sarcini veți efectua.
    • Decideți asupra unei scrieri de scriere sau de comunicare pentru munca dvs. Conținutul de marketing devine un mod critic de comercializare online. Dacă un site web poate posta bloguri și articole interesante, ele pot conduce traficul și pot atrage afaceri. Puteți decide să vă specializați în scrierea unui mare conținut. De asemenea, puteți aplica abilitățile dvs. de scriere la text pe o pagină web și la materialele de vânzări.
    • Unii comercianți se concentrează pe componenta publicitară a marketingului pe Internet. Vă puteți concentra pe cuvintele cheie și frazele care atrag oamenii să facă clic pe un anunț. De asemenea, puteți ajuta clienții cu optimizarea motorului de căutare (SEO). SEO este procesul de schimbare a conținutului unui site pentru a crește clasamentul site-ului într-un rezultat de căutare. Acești marketerii ajută, de asemenea, clienții să construiască legături între pagini și site-uri web.
    • Dacă aveți un accent de programare, puteți scrie codul pentru a face o navigare pe site-ul simplu și ușor de utilizat. Programatorii folosesc codul pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-urilor web.
    • Puteți decide să aflați toate aceste roluri și să gestionați întregul proces de marketing pe Internet. Această abordare necesită abilități de management, deci aveți posibilitatea de a păstra o campanie de marketing pe Internet pe drumul cel bun.
  • Imaginea intitulată Păstrați viața personală privată la locul de muncă Pasul 8
    2. Concentrați-vă pe marketingul social media. Consumatorii cheltuiesc o perioadă tot mai mare de timp pe site-urile sociale, cum ar fi Twitter și Facebook. Puteți ajuta clienții dvs. să ajungă la publicul țintă prin intermediul marketingului social media.
  • Asigurați-vă că înțelegeți toate oportunitățile potențiale de marketing pe LinkedIn. Toți angajații cheie ai clientului dvs. ar trebui să aibă profiluri complete pe LinkedIn. Acești manageri ar trebui să posteze, de asemenea, articole și link-uri de blog către site frecvent. Oamenii folosesc LinkedIn la rețea, găsesc afaceri și, de asemenea, căutați locuri de muncă. Utilizați cunoștințele dvs. de marketing pentru a vă asigura că clienții dvs. au o prezență pe LinkedIn.
  • Configurați o pagină atractivă Twitter pentru clienții dvs. Postați frecvent contul de Twitter al firmei, folosind link-uri către bloguri și articole. Asigurați-vă că clientul dvs. înțelege modul de utilizare a etichetelor hash la subiectele de referință.
  • Puteți ajuta clienții să creeze o pagină eficientă Facebook. Facebook vă permite să postați mai mult text, imagini și grafice pe care Twitter.
  • Pe măsură ce clienții dvs. postați pe social media, trebuie să vă asigurați că perspectivele și clienții pot apăsa cu ușurință pe site-ul companiei. Asigurați-vă că toate site-urile media sociale ușurează clienții să ajungă la site-ul firmei.
  • Imaginea intitulată începe un program de pierdere în greutate la locul de muncă Pasul 1
    3. Căutați un loc de muncă în domeniu. Utilizați toate resursele disponibile pentru a găsi o slujbă de marketing pe Internet care vă interesează. Accesați biroul de plasament al școlii și rețeaua dvs. personală pentru a găsi postări de locuri de muncă.
  • Dacă câștigi un grad de colegiu, adresați-vă biroului de plasare a colegiului pentru ajutor. Ei vă pot spune că tipurile de absolvenți de locuri de muncă găsesc în domeniul dvs. particular. Biroul de plasare poate avea potențial angajatori vizitați campusul dvs.
  • Contactați persoanele din rețeaua dvs. personală și aflați despre contactele lor de afaceri. Căutați persoane care lucrează în domeniul marketingului. Rețeaua dvs. vă poate referi la dvs. în companii care pot intervieva pentru comercianții. De asemenea, puteți găsi un mentor pentru a vă ajuta să luați în considerare locurile de muncă în domeniul marketingului.
  • Efectuați o căutare de locuri de muncă pe internet pe web. Puteți căuta locuri de muncă în domeniile de marketing specific pe care le preferați. În piața de muncă de astăzi, angajatorii folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a găsi candidați calificați. În timp ce vă confruntați cu un număr mare de ceilalți candidați de locuri de muncă, căutarea de locuri de muncă pe web poate plăti.
  • Imagine intitulată echilibrează munca dvs. și viața la domiciliu (pentru femei) Pasul 2
    4. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. Interviul dvs. poate fi pentru un loc de muncă cu normă întreagă sau pentru a lucra cu un nou client independent. În ambele cazuri, trebuie să vă pregătiți pentru interviul dvs.
  • Aflați tot ce puteți despre firma și nevoile sale de marketing. Dacă este posibil, găsiți pe cineva din rețeaua dvs. care știe despre firmă. Efectuați cercetări pe Internet despre companie.
  • Puneți împreună un portofoliu eficient al muncii dvs. În majoritatea cazurilor, portofoliul dvs. va fi pe site-ul dvs. personal. Trimiteți intervievatorului un link către site-ul dvs. personal înainte de întâlnire. Fiți pregătiți să vorbiți despre munca dvs. anterioară.
  • Explicați modul în care abilitățile dvs. de marketing pot rezolva problemele pentru clientul dvs. Citiți cu atenție cerințele de angajare ale companiei. Conectați-vă abilitățile stabilite la rezultatele pe care le dorește angajatorul. De exemplu, puteți explica cum puteți pune împreună un mare conținut pentru a construi traficul de site-uri web. Explicați modul în care traficul suplimentar poate crește vânzările și profiturile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar