Cum să devii un agent imobiliar în louisiana

A deveni un agent imobiliar licențiat în statul Louisiana nu este la fel de ușor ca numeroasele spectacole imobiliare ar putea să pară. De fapt, trebuie să faceți o lucrare care să devină licențiată înainte de a putea începe lista și vânzarea, parțial pentru că aveți nevoie pentru a afla INS și OUTS de listare și de vânzare. De asemenea, considerați că, în calitate de agent imobiliar, acționați ca mediator între cumpărători și vânzători, care vine cu o serie de ramificații etice. Prin urmare, trebuie să obțineți certificarea și instruirea corespunzătoare din partea Comisiei Imobiliare Louisiana. Va trebui să completați câteva ore de clasă și să treceți examenul de licențiere de stat. În timp ce acest lucru poate părea copleșitoare, veți fi pe cale să deveniți un agent imobiliar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru licențiere
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 1
1. Asigurați-vă că respectați calificările generale. În statul Louisiana, fiecare licențiator de vânzători imobiliari trebuie să aibă cel puțin 18 ani și a obținut o diplomă de liceu sau o diplomă echivalentă. De asemenea, trebuie să puteți trece un control de fond criminal.
  • Dacă aveți o arest sau o condamnare în trecutul dvs., puteți solicita încă permisiunea Comisiei Imobiliare Louisiana (LREC) pentru a sta la examenul de licențiere.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 2
    2. Găsiți un broker imobiliar sponsoror. Pentru a obține o licență, trebuie să fiți sponsorizat de un broker imobiliar. În esență, găsirea unui broker este foarte asemănătoare cu aplicarea unui loc de muncă. Căutați listări pe site-urile de locuri de muncă, apoi contactați brokerii imobiliari locali cu CV-ul dvs. Ca un loc de muncă, puteți sau nu să fiți chemat înapoi pentru un interviu.
  • Din punct de vedere tehnic, nu vei fi "sponsorizat" până când luați examenul, majoritatea brokerilor imobiliari vă vor ajuta cu procesul de obținere a licenței dvs. Apoi, ei vă vor sponsoriza dacă treceți examenul.
  • De fapt, mulți brokeri imobiliari vor sponsoriza educația dvs., ceea ce înseamnă că oferă burse pentru a vă ajuta să plătiți pentru școală.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 3
    3. Finalizați educația pre-licențiere necesară. Înainte de a solicita o licență de vânzări, trebuie să completați 90 de ore de cursuri de educație imobiliară, inclusiv cele pe principiile și practicile imobiliare, legea licenței Louisiana License și Legea civilă referitoare la imobiliare.
  • Alte cursuri necesare pentru cerința educațională pre-licențiere includ cursuri cu privire la regulile și reglementările LREC și de legea agenției, un statut real de bunuri.
  • Clasele pot fi luate la școli imobiliare certificate de stat, colegii sau universități. Mulți brokeri au o școală sau recomandări preferate pentru dvs., dar puteți verifica programele la colegiile și universitățile din comunitatea locală. Mulți vor avea programe imobiliare.
  • Unele credite pot fi disponibile pentru cursuri completate în alte jurisdicții decât Louisiana. Contactați LESC pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 4
    4. Aplicați pentru o licență cu LREC. În plus față de depunerea documentelor care atestă că ați finalizat cursurile de educație pre-licențiere, va trebui să completați informațiile care să permită verificarea fondului criminal. În plus, va trebui să plătiți o taxă de 90 de dolari pentru a aplica..
  • Cererea și taxa dvs. completă pot fi trimise prin poștă la comisionul imobiliar Louisiana, PO Box 14785, Baton Rouge, LA 70898-4785.
  • Odată ce cererea dvs. a fost aprobată, veți primi aprobarea pentru a lua examenul de licențiere. În acest moment, veți primi un formular de autorizare de examinare, care este în vigoare timp de 90 de zile de la data emiterii.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând examenul de licențiere
    1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 5
    1. Programați-vă examenul. Contractele LREC cu o companie numită PSI pentru a administra examenele imobiliare. Pentru a programa, trimiteți materialele de înregistrare și taxa (85 USD pentru un vânzător, broker sau examen de instructor) la PSI. PSI vă va trimite apoi o notă de confirmare care să ateste că vă puteți programa examenul. Apoi puteți apela PSI pentru a face o întâlnire pentru a lua examenul.
    • Examenele sunt oferite la site-urile de testare pe tot parcursul statului (Metairrie, Baton Rouge, Lafayette, Lacul Charles și Shreveport) în zilele de sâmbătă.
    • Înregistrarea de mers pe jos pentru ziua testului nu este disponibilă.
    • Dacă trebuie să reprogramați examenul după ce ați făcut numirea dvs., trebuie să oferiți PSI cel puțin două zile întreprinse înainte de data de testare programată pentru a primi o rambursare a taxei.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 6
    2. Utilizați conturul pentru a vă pregăti pentru examen. Examenul de vânzări este alcătuit din 135 de întrebări, 80 pentru porțiunea națională și 55 pentru porțiunea de stat. Partea națională include subiecte variind de la impozite pe domenii eminente și de proprietăți la diferite tipuri de garanții și drepturi minerale. Între timp, partea de stat a examenului prezintă întrebări cu privire la cerințele legale specifice, conflictele de interese și sistemul de drept civil din Louisiana.
  • Site-ul PSI conține o schiță exhaustivă a fiecărei secțiuni a examenului.
  • Schița este un instrument de studiu excelent deoarece vă ajută să vă asigurați că studiați tot ce va acoperi examenul.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 7
    3. Studiu pentru examen. Pregătirea pentru examen este esențială, deoarece trebuie să obțineți un grad de cel puțin 70% față de porțiunea națională a examenului și cel puțin 73% față de partea de stat a examenului să treacă.
  • Planificați mai multe sesiuni de studiu de 45 până la 60 de minute, în loc să se aglomereze ore întregi în zilele de examen. Veți învăța mai bine materialul dacă îl studiați în timp.
  • Pe măsură ce progresați prin conturul de testare, marcați fiecare secțiune pe măsură ce stăpâniți materialul. Când toate elementele au fost marcate, programați examenul.
  • Luarea de note în timp ce studiați sau evidențierea materialelor sunt modalități bune de a marca elementele pentru a revizui în zilele înainte de examen.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 8
    4. Studiu cu colegii și colegii. O modalitate excelentă de a vă pregăti pentru examen este de a vorbi cu oamenii pe care îi cunoașteți. De exemplu, brokerul care sponsorizează va avea probabil unii experți care pot să se așeze cu dvs. și să ofere câteva sfaturi despre studierea examenului. Asigurați-vă că utilizați asta ca o resursă.
  • În plus, încercați să creați grupuri de studiu cu persoane care sunt / au fost în aceleași clase ca tine. Studierea într-un grup vă poate ajuta să păstrați mai bine informațiile, atâta timp cât rămâneți concentrat. În plus, altcineva poate înțelege un concept mai bine decât tu, așa cum s-ar putea să înțelegi ceva ce nu.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 9
    5. Luați examenul. În ziua examenului dvs. programat, asigurați-vă că ați ajuns cel puțin 30 de minute mai devreme și aveți acreditările potrivite cu dvs. Veți avea nevoie de două forme de identificare cu semnătura dvs. pe ele, dintre care unul trebuie să conțină o fotografie. Veți avea nevoie, de asemenea, de copia originală a formularului de autorizare a examenului.
  • Dacă ajungeți după ce examenul a început, este posibil să nu vi se permită să introduceți site-ul de testare.
  • La finalizarea examenului, veți vedea că scorul dvs. apar imediat pe ecranul computerului. Dacă nu treceți, veți primi un raport de diagnosticare care vă avertizează la subiecte pe care trebuie să le revizuiți pentru data viitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 10
    6. Obțineți erori și asigurări de omisiuni. Odată ce treceți examenul, va trebui să aveți erori și asigurări de omisiuni înainte ca brokerul dvs. să vă sponsorizeze. Practic, această asigurare este focalizată tip de asigurare de răspundere care vă acoperă (și compania) atunci când faceți o eroare costisitoare. Puteți aplica pentru acest tip de asigurare cu cele mai importante companii de asigurări, deși sunteți broker poate avea o companie preferată.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 11
    7. Finalizați-vă sponsorizarea. Acum că ați trecut, puteți fi sponsorizat oficial de compania dvs. de broker. Brokerul dvs. de sponsorizare ar trebui să fie informat despre scorurile dvs. la examen. De asemenea, va trebui să furnizați dovada asigurării dvs. companiei dvs. După aceea, brokerul dvs. ar trebui să fie dispus să vă accepte.
  • Metoda 3 din 3:
    Continuând studiile
    1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 12
    1. Completați educația după licență. În termen de 180 de zile de la trecerea examenului de licențiere a vânzătorului, trebuie să completați 45 de ore educaționale post-licențe. Site-ul LREC are o listă de furnizori educaționali care vă ajută să îndepliniți această cerință.
    • Louisiana are cinci furnizori autorizați de educație continuă. Ei sunt Școala Bob Brooks de Real Estate și Asigurări, Inc. (în persoană sau la distanță), Burk Baker Scoala de Imobiliare și Apreciere, LLC (distanță), Donaldson Servicii educaționale, LLC (distanță), Proeducate (Distanță) și Gardner Realtors® (Live). Contactați școala direct pentru mai multe informații despre cursuri.
    • Puteți lua cursuri în persoană sau online, în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 13
    2. Ține pasul cu cerințele dvs. de educație continuă. LREC necesită ca toți licențiatorii să finalizeze 12 ore pe an de educație continuă, dintre care 4 ore trebuie să se afle în subiectul obligatoriu anual. Aceste ore trebuie să fie finalizate înainte de a vă trimite reînnoirea licenței.
  • Clasele de educație continuă pot fi luate fie în persoană, fie prin învățământul la distanță. Site-ul LREC oferă legături către furnizorii educaționali aprobați.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar în Louisiana Pasul 14
    3. Urmărește o licență de broker. Odată ce ați primit licența de vânzări, este posibil să fiți interesat să deveniți un broker. Eligibilitatea pentru licența de broker include că este licențiată activ ca vânzător de bunuri imobiliare timp de cel puțin patru ani și completează cu succes 150 de ore de clasă de educație, așa cum au fost aprobați de LREC. Trebuie să treci apoi examenul brokerului.
  • sfaturi

    LREC vă permite să fiți scutiți de partea națională a examenului dacă furnizați dovada trecerii unui examen de licență echivalent în termen de cinci ani de la data cererii de licență în Louisiana.
  • Mulți oameni beneficiază să ia cursuri de pregătire a testelor imobiliare împreună cu educația necesară.
  • Asigurați-vă că școala imobiliară și cursurile pe care le alegeți sunt aprobate pentru statul Louisiana.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar