Cum să găsiți licitații imobiliare

Cumpărarea unei case blocate este o modalitate excelentă de a investi în imobiliare. De obicei, puteți obține casa pentru un preț ieftin, dar va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru toate reparațiile. Pentru a găsi licitații imobiliare, uitați-vă în ziar și online. Apoi pregătiți pentru participarea la prima dvs. licitație prin cercetarea proprietăților și învățarea regulilor.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea licitațiilor
  1. Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 1
1. Găsiți listări în ziarul dvs. Lucrarea dvs. ar trebui să publice notificări legale care notifică publicul de licitații viitoare. Verificați paginile din spate ale ziarului dvs. local.
  • De asemenea, scrieți numele companiilor de licitație. Apoi puteți vizita site-urile lor pentru a afla despre licitații viitoare.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 2
    2. Verificați site-urile guvernamentale. Multe proprietăți închise sunt vândute de guvern. Puteți găsi licitații viitoare vizitând site-ul Agenției. În U.S., Următoarele agenții au adesea licitații de blocare:
  • U.S. Trezoreria va exclude pe imobiliare atunci când proprietarii nu își plătesc impozitele. Puteți găsi licitații viitoare la https: // trezorerie.Gov / Licitații / Trezorerie / RP /.
  • Fannie Mae nu exclude pe proprietăți. Dacă nu pot vinde o casă închisă, au pus-o pentru licitație printr-o companie de licitație terță parte. Contactați pe Fannie Mae pentru a afla despre licitații viitoare.
  • Altele U.S. Agențiile care dețin licitații includ U.S. Departamentul de Agricultură și Corporația Federală de Asigurări de Depozit (FDIC). Verificați site-urile lor.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 3
    3. Vizitați site-urile de licitație. Unele dintre cele mai populare site-uri web includ licitație.com, Hudson și Marshall și Williams și Williams. Vizitați site-urile lor și căutarea după dată și locație.
  • De asemenea, puteți găsi licitații pe Xome.com și hubzu.COM. Va trebui probabil să plătiți o primă a unui cumpărător atunci când utilizați aceste site-uri. În plus, cumpărătorii pe hubzu.COM trebuie să plătească o taxă accizelor.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 4
    4. Căutați servicii de listare online. Există multe site-uri care enumeră imobiliare pentru licitație. Zillow, de exemplu, enumeră data, ora și locația licitațiilor. Unele site-uri web percep o taxă pentru accesarea informațiilor lor, deci aflați înainte de timp dacă trebuie să plătiți.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 5
    5. Adresați-vă unui broker local imobiliar despre licitații viitoare. Brokerii au adesea informații privilegiate despre ce proprietăți vin pentru licitație. Apelați un imobiliar și întrebați.
  • Licitațiile pot fi listate pe MLS, pe care un imobiliar o poate ajuta să o găsiți.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 6
    6. Verificați eBay. Imobiliar este uneori pus la vânzare pe eBay, care este un site de licitație online. Puteți căuta gratuit înregistrările, dar va trebui să creați un cont dacă doriți să licitați. Multe dintre listate sunt doar anunțuri clasificate, nu sunt actualizate actualizate. Examinați cu atenție listarea.
  • Partea 2 din 3:
    Cercetarea unei proprietăți
    1. Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 7
    1. Leagăn pentru a se uita la ea. Puteți spune foarte mult doar căutând o bucată de proprietate de pe drum. Dacă clădirea pare a fi complet rulată, atunci interiorul probabil nu este mai bun. Verificați, de asemenea, dacă cineva trăiește pe proprietate. Dacă da, casa are probabil electricitate și instalații sanitare.
    • Unele companii de licitație au imagini pe site-urile lor care arată interiorul și în afara proprietății.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 8
    2. Vorbiți cu vecinii. Fii prietenos și identifică că te gândești la licitație pe proprietatea la licitație. Cereți vecinilor ceea ce știu despre proprietarii anteriori. De exemplu, s-ar putea afla că proprietarii anteriori au tras locul în drum.
  • Proprietățile sunt vândute "așa cum este" la licitație, ceea ce înseamnă că suporți întreaga povară a tuturor reparațiilor. Nu puteți pretinde defectele structurale ale băncii.
  • Vecinii ar putea ști, de asemenea, dacă squatters s-au mutat în proprietate. Dacă da, va trebui să le evacuați după ce ați cumpărat proprietatea la licitație.
  • Imagine intitulată Găsiți licitații imobiliare Pasul 9
    3. Căutați o inspecție. În general, nu puteți avea o casă inspectată înainte de licitație. Cu toate acestea, banca ar fi putut avea o inspecție făcută, sau cel mai recent proprietar ar fi putut avea unul. Căutați în jurul dacă puteți găsi orice rapoarte de inspecție.
  • Un imobiliar local ar putea găsi unul pentru dvs. Dacă aveți o relație de lucru cu un agent imobiliar, le puteți numi și le cereți să verifice.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 10
    4. Rulați a Raport de titlu pe proprietate. Raportul de titlu va spune dacă proprietatea are nici o garanție. În general, nu se șterg după o vânzare de licitație. Cu toate acestea, unele case vor fi vândute sub rezerva garanțiilor.
  • Puteți vizita biroul de înregistrări de teren și căutați fapta. Toate garanțiile trebuie înregistrate acolo.
  • Alternativ, puteți angaja o companie de titlu pentru a rula un raport pentru dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru o licitație
    1. Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 11
    1. Faceți un depozit pentru a vă arăta că sunteți serios. Multe licitații vor solicita să depuneți câteva mii de dolari pentru a arăta că sunteți un ofertant serios. Dacă câștigi la licitație, banii vor fi aplicați la achiziția dvs. Cu toate acestea, dacă nu câștigi nimic, banii vor fi rambursați.
    • În funcție de licitație, este posibil să fie necesar să depuneți un control al unui casier sau să utilizați un card de credit pentru a trimite fonduri.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 12
    2. Estimați oferta câștigătoare. Dacă găsiți o casă pe Zillow, puteți verifica estimarea blocării. Aceasta este suma estimativă Zillow casa va vinde pentru. Utilizați această estimare pentru a decide dacă să licitați pe o proprietate și, dacă da, oferta maximă.
  • Fără îndoială, casa dvs. va avea nevoie de reparații. Fără a fi capabil să intre în interior, va fi dificil să se estimeze suma. Cu toate acestea, ar trebui să planificați pentru un scenariu cel mai rău caz în care trebuie să înlocuiți instalațiile sanitare și electrice. Consultați un antreprenor pentru a afla cât de mult ar putea costa aceste reparații.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 13
    3. Adresați-vă licitatorului când plata este datorată. În unele state, trebuie doar să efectuați o plată în avans la licitație, cu restul datorată în 30 de zile. Cu toate acestea, alte licitații ar putea solicita să plătiți întreaga sumă în avans în ziua licitației. Sunați la licitație și întrebați.
  • Aceste informații ar putea fi, de asemenea, listate în publicitate, deci verificați și acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 14
    4. Obține PREPAPROVAL pentru un împrumut. Vizitați un creditor în zona dvs. și cereți să fiți preaprobați. Va trebui să furnizați informații despre activele, datoriile și veniturile dvs. Un creditor va trage și istoricul dvs. de credit.
  • Dacă sunteți aprobat, veți primi o scrisoare afirmând suma pe care o puteți împrumuta.
  • Imagine intitulată Găsiți licitațiile imobiliare Pasul 15
    5. Confirmați că licitația este ținută. Multe licitații sunt anulate cu foarte puține notificări, astfel încât să apelați cu o zi înainte pentru a confirma ora și locația. Cu siguranță nu doriți să fiți târziu, deoarece unele licitații sunt finalizate în câteva minute.
  • Puteți găsi adresa companiei de licitații online.
  • sfaturi

    O altă opțiune pentru cumpărarea unei proprietăți blocate este de a cumpăra de la bancă. Căutați proprietăți "REO", care reprezintă proprietăți imobiliare. Băncile ar trebui să-și enumere proprietățile Reo pe site-urile lor. Veți trimite o ofertă, mult cât doriți pentru o listă tradițională.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar