Cum să deveniți un agent imobiliar licențiat în florida

Imobiliar este o carieră excelentă dacă doriți să ajutați oamenii să găsească casa viselor lor. Primul pas pentru a deveni un agent imobiliar în Florida ia un curs aprobat de educație pre-licențiere. După aceea, sunteți calificat să luați testul oficial de licențiere și, dacă treceți, să vă conectați pentru angajarea cu un broker imobiliar. Atâta timp cât reînnoiți periodic licența și luați toate cursurile de educație post-licențiere necesare, veți fi toți stabiliți să lucrați ca agent imobiliar în Florida!

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea antrenamentului
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 1
1. Câștigați-vă diploma de liceu. Pentru a deveni un agent imobiliar licențiat în Florida, trebuie să absolvi de liceu. Dacă sunteți mai în vârstă decât studentul tradițional de liceu, dar trebuie să îndepliniți această cerință, să treceți Dezvoltarea generală a învățământului (GED) test ca o alternativă.
  • De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă câștiga licența.
  • Să se pregătească pentru o carieră imobiliară în liceu, profitați de clasele de matematică, în special statisticile.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 2
    2. Luați un curs de educație pentru vânzări pre-licențe. Înainte de a putea lua examenul de licențiere imobiliară, trebuie să completați o clasă de pre-licențiere de 63 de ore aprobată de Comisia Imobiliară Florida (FREC). Un curs finalizat este valabil pentru până la 2 ani de la finalizare, deci asigurați-vă că cursul dvs. nu a expirat înainte de a vă trimite cererea.
  • Accesați lista oficială a cursurilor de pre-licențiere aprobate aici: http: // myfloridalicense.COM / DBPR / Servop / Testarea / Documente / Frec_SLPRE_PROV.pdf?X40199
  • Dacă aveți o dizabilitate fizică, vă puteți califica pentru un curs alternativ dacă nu puteți participa la clasă în persoană. Contactați împărțirea imobilului în Departamentul Florida de afaceri și reglementări profesionale pentru mai multe informații: http: // myfloridalicense.COM / DBPR /
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 3
    3. Major în domeniul imobiliar ca o alternativă. Dacă finalizați o diplomă de licență în domeniul imobiliar, sunteți scutiți de a lua atât testele de asociat și broker de vânzări. Alegeți această opțiune dacă intenționați să obțineți o diplomă de colegiu și doriți o pregătire suplimentară pentru cariera dvs. imobiliară.
  • Primirea unui grad de colegiu este complet opțională. Mulți agenți imobiliari își completează educația cu diploma de liceu.
  • Nu este nevoie să primiți gradul dvs. de la un colegiu din Florida. Orice acreditat U.S. Gradul de colegiu umple această cerință.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 4
    4. Luați testul imediat dacă sunteți a practicând avocatul. Orice avocat în stare bună cu barul Florida se califică pentru a lua examenul de licențiere. Dacă sunteți un avocat, săriți clasa pre-licențiere și includeți o copie a cardului dvs. curent în aplicația dvs.
  • Dacă treceți examenul de licențiere, veți mai fi nevoie să luați cursuri post-licențiere înainte de a vă putea reînnoi mai târziu.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați licența
    1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 5
    1. Trimiteți-vă online aplicația de licențiere online. Va trebui să includeți informații despre istoricul dvs. educațional, fundalul dvs. profesional și identitatea dvs. (inclusiv numărul dvs. de securitate socială). Odată ce ați finalizat aplicația, trimiteți-l și plătiți taxa corespunzătoare. Aplicația dvs. poate dura între 3-6 săptămâni pentru a procesa, astfel încât să trimiteți aplicația cu cel puțin 6 săptămâni înainte de a vă planificați să faceți testul.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 6
    2. Obțineți o verificare a fundalului și comandați amprenta electronică. Împreună cu aplicația dvs., trebuie să trimiteți, de asemenea, o verificare de fond și amprente electronice de la Florida Departamentul de aplicare a legii (FDLE) -Apfrobat Livescan Vendor. Trimiteți verificarea de fond și amprentele digitale la DBPR cu cel puțin 5 zile înainte de a vă trimite cererea.
  • Puteți găsi o listă a furnizorilor aprobați de FDLE aici: https: // myfloridacfo.COM / DIVIZIUNE / AGENȚI / LICENȚĂ / AGENȚII - Adjusteri / amprente.HTM
  • Odată ce ați ales un furnizor, contactați compania lor direct pentru a comanda o verificare de fundal și amprente electronice.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 7
    3. Aduceți 2 forme de identificare și certificarea cursului la examenul dvs. După ce v-ați înscris pentru o dată de examen, va trebui să aduceți 2 forme de identificare cu semnătura dvs. Cel puțin 1 din IDS trebuie să aibă o fotografie. Veți avea nevoie, de asemenea, de certificarea cursului de la clasa dvs. de educație pre-licențe, deci planificați și pregătiți atât pentru a aduce la centrul de testare.
  • Examenul de licențiere este administrat de Pearson Vue. Pentru a vă înscrie la o dată de examen, vizitați site-ul lor și introduceți "Florida imobiliare" În motorul de căutare al programului: https: // acasă.Pearsonvue.COM /
  • Aduceți oricare dintre următoarele ID-uri emise de stat la examenul dvs .: Licența Driver`s, U.S. Pașaport, carte de înregistrare străină, ID militar sau carte de identitate de stat.
  • Testele de licențiere imobiliare sunt de obicei oferite săptămânal sau lunar.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 8
    4. Treceți examenul de licențiere cu cel puțin o clasă de 75%. Examenul oficial Florida Real Estates Associate este alcătuit din 100 de întrebări cu răspunsuri multiple pe următoarele subiecte: Florida și legile federale, principiile imobiliare și practicile și ecuațiile matematice bazate pe bunuri imobiliare. Pentru a vă câștiga licența, trebuie să treceți examenul oficial cu un grad de cel puțin 75 din 100.
  • Taxa de a lua examenul este de 105 USD USD. Veteranii și soții veteranilor sunt, totuși, eligibili pentru o scutire de taxe.
  • Dacă nu treceți examenul și trebuie să programați o reluare, trebuie să așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a planifica un nou timp de examen. Nu există nici o limită până la câte ori puteți lua testul.
  • Ar trebui să puteți vedea rezultatele imediat după ce ați luat testul.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 9
    5. Aplicați pentru muncă ca un asociat imobiliar. Dacă ați trecut testul de licențiere, trebuie să vă angajați înainte de a avea o licență oficial. Căutați brokeri imobiliari licențiați în zona dvs. care angajează și solicită locuri de muncă sub brokerajul lor.
  • Majoritatea agenților imobili sunt plătiți la Comisie. Adresați-vă brokerului potențial cum intenționează să împărtășească profiturile din fiecare vânzare înainte de a vă conecta cu brokerajul lor.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să spuneți dacă un profit split este bun sau rău, întrebați un asociat imobiliar stabilit pentru sfaturi.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 10
    6. Activați licența dvs. cu brokerul dvs. Odată ce ați trecut examenul, cereți-vă noului angajator să prezinte un formular DBPR re 11 sub numele lor. Acest lucru va confirma că v-au sponsorizat ca angajat și vă activați oficial licența.
  • Angajatorul dvs. va depune acest formular diviziei de imobiliare în Departamentul Florida de afaceri și de reglementare profesională.
  • Partea 3 din 3:
    Urmărirea instruirii și menținerii licenței dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 11
    1. Luați un curs post-licențiere de 45 de ore înainte de a vă reînnoi licența. Toți agenții imobiliari trebuie să ia un curs post-licențiere aprobat de FREC înainte de a-și putea reînnoi licența. Verificați data de expirare a licenței dvs. și planificați să luați cursul în avans pentru a preveni întârzierile de reînnoire.
    • Va trebui să vă reînnoiți licența la fiecare 2 ani pentru ao menține.
    • Luați acest curs cu cel puțin 6 luni înainte de a vă intensifica licența.
    • Contactați FREC pentru a găsi cursuri valabile post-licențiere oferite în zona dvs. Puteți contacta un capitol local online prin intermediul Departamentului Florida de Afaceri și Reglementări profesionale.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 12
    2. Reînnoiți licența online sau prin telefon. Odată ce ați finalizat cursul post-licențiere și trebuie să vă reînnoiți licența, să solicitați reînnoirea pe site-ul DBPR sau prin apelarea. Va trebui să afirmăm că ați luat cursul solicitat și să plătiți o taxă de 65 USD.
  • Numărul de telefon DBPR pentru reînnoirea licenței este: (850) 487-1395
  • Dacă reînnoiți licența trecută la data expirării, va trebui să plătiți o taxă târzie de 45 USD.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 13
    3. Aplicați pentru o licență de broker. Pentru a deveni un broker imobiliar, completați 24 de luni de experiență imobiliară în cel puțin o perioadă de 5 ani. De asemenea, trebuie să dețineți o licență curentă de vânzări imobiliare. Trimiteți o cerere la DBPR și treceți testul oficial de licențiere a brokerului pentru a satisface cerințele brokerului din Florida.
  • Puteți citi mai multe despre cererea de licență de broker aici: https: // myfloridalicense.com / intenții2.ASP?Chord = True & Sid = & BoordID = 25 & Professionis = 25b
  • Brokerii potențiali trebuie să treacă, de asemenea, un curs de pre-licențiere de 72 de ore aprobat de FREC.
  • Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar licențiat în Florida Pasul 14
    4. Deveniți un instructor imobiliar. Dacă doriți să predați cursuri de educație la un colegiu, școală tehnică sau o școală imobiliară, câștigă o diplomă de licență în domeniul imobiliar sau un important asociat (cum ar fi contabilitatea, finanțele sau administrarea afacerilor). Odată ce treceți examenul unui instructor aprobat de FREC și trimiteți o cerere DBPR, veți fi calificat să predați cursuri imobiliare în Florida.
  • Puteți citi mai multe despre aplicația Instructor imobiliar aici: https: // myfloridalicense.com / checklistdetail.ASP?Sid = & xactcode = 1010 & clientCode = 2505 & xact_defn_id = 301
  • sfaturi

    Nu trebuie să fii rezident Florida pentru a câștiga o licență de agenție imobiliară. Atâta timp cât aveți un u.S. Numărul de securitate socială, vă calificați pentru licențiere.
  • Florida DBPR menține reciprocitatea reciprocă cu 10 stări: Alabama, Arkansas, Connecticut, Georgia, Indiana, Kentucky, Mississippi, Nebraska, Oklahoma și Tennessee. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți licențiat în oricare dintre aceste state, este posibil să puteți renunța la cerințele de testare și educație pentru a primi licența dvs. Contactați DBPR pentru mai multe informații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar