Cum să faceți o explozie de e-mail

Blacile de e-mail reprezintă o modalitate excelentă de a trimite corespondența în vrac cu întreprinderile sau consumatorii.Eblastele pot conține informații promoționale speciale clienților sau actualizărilor critice ale altor întreprinderi. Trimiterea de e-mailuri ineficiente sau irelevante la oameni le va determina să ignore e-mailurile viitoare și să poată împiedica reputația companiei. Din fericire, există modalități pe care le puteți optimiza scrierea de e-grinzile, astfel încât să captiveze cea mai mare audiență posibilă. Folosind cele mai bune practici pentru a scrie și a trimite e-mailul dvs. și prin evaluarea progresului și a eficacității acestora, veți putea ajunge la o bază de clienți mult mai largă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Scrierea blast-ului de e-mail
  1. Imagine intitulată Faceți o etapă de e-mail 1
1. Au un scop clar pentru explozie. Clienții sau partenerii de sablare a e-mailului nu este o sarcină arbitrară. Fiecare explozie ar trebui să aibă un scop concis înainte de a începe să o proiectați. Determinați ce încercați să livrați și cum doriți ca destinatarii să reacționeze la e-mail. Scopul lui Blast ar putea atrage clienții să achiziționeze ceva, să actualizeze angajații pe un nou proiect sau o inițiativă sau un buletin informativ pentru a recapida evenimentele lunii. Odată ce determinați scopul exploziei, puteți lucra la efectuarea mesajului mai clar destinatarilor dvs.
  • De exemplu, organizația dvs. conduce o ofertă promoțională, dar dacă clienții nu știu despre asta, puteți trimite o explozie cu scopul de a informa oamenii de promovarea dvs., precum și să le încurajați să cumpere produsul dvs. online.
  • Dacă trimiteți un buletin informativ, asigurați-vă că se stinge în același timp în fiecare lună.
  • Imaginea intitulată Faceți o explozie de e-mail Pasul 2
    2. Scrieți o linie de subiect convingătoare. Subiectul e-mailului dvs. va fi primul lucru pe care oamenii îl vor vedea când o vadă. Din cauza cantității imense de spam care există, este important să trageți destinatarul suficient pentru a deschide mesajul. Linia de subiect ar trebui să invite cititorul într-un anumit beneficiu sau să includă un sentiment de urgență care necesită acțiune. Evitați ca terminologia de marketing cliche "actioneaza acum" sau "Ofertă limitată gratuită" deoarece aceste linii de subiect pot face destinatarii să se simtă suspecte și s-au oprit. Linia dvs. de subiect ar trebui să fie de 50 de caractere sau mai puțin.
  • Un exemplu de linie de subiect convingătoare ar fi "Acționați astăzi, 25% în afara tuturor topurilor de lenjerie."
  • O altă linie de subiect ar putea fi ceva asemănător, "Opriți nord-est de la închiderea în jos. Sunați astăzi primarul."
  • Scopul de a face subiectul dvs. convingător, dar clar. Dacă cititorul nu știe ce este vorba de e-mail, sunt mai puțin probabil să o deschidă.
  • Evitați excesul de punctuație sau majuscule majuscule, deoarece acest lucru poate fi perceput ca spam.
  • Imagine intitulată Faceți o explozie de e-mail 3
    3. Faceți primele trei fraze ale exploziei dvs. Primul cuplu de propoziții din blast-ul dvs. de e-mail va determina dacă destinatarul decide să citească restul acesteia. Intro ar trebui să atragă oameni cu un sentiment de urgență sau emoție. Puteți elabora mai multe pe linia de subiect din prima propoziție pentru a oferi o claritate suplimentară la ceea ce este vorba de e-mail sau puteți crea un sentiment de urgență și intrigi care le obligă să deschidă e-mailul pentru a afla mai multe despre această problemă.
  • Preaitul este textul pe care oamenii îl văd lângă linia de subiect când își deschid căsuța de e-mail. O linie de subiect convingătoare și atrăgătoare, însoțită de un pretendent convingător, va face ca mulți oameni să vă deschidă explozii.
  • Un exemplu ar fi ceva de genul ăsta, "Savagiile noastre de Halloween Extravaganza este aici. Pentru aceasta saptamana sunt doar 50% din toate blugi, jachete de iarna si cizme. Comandați online astăzi cu codul promoțional cu codul promoțional HAL17."
  • Imaginea intitulată face o etapă de e-mail Pasul 4
    4. Utilizați limba orientată spre acțiune. Blast-ul dvs. de e-mail ar trebui să aibă unele "apel la acțiune" sau ceva pe care destinatarul le poate face după citirea mesajului. Acest apel la acțiune ar trebui să fie scurt și specific. Spuneți cititorului exact ceea ce doriți să facă și de ce le va aduce beneficii.
  • Având un singur scop sau apel la acțiune vă va îmbunătăți semnificativ ratele de clic-prin. Evitați ambalarea mai multor oferte sau evenimente în cadrul unui e-mail.
  • Limba orientată spre acțiune poate fi ceva asemănător "Cumpărați noul sezon de rușine și obțineți 10% din comanda următoare!"
  • Acțiunile ar putea include senatorul de apelare cu privire la un proiect de lege, achiziționând un produs nou sau lăsând feedback.
  • Imaginea intitulată face o explozie de e-mail Pasul 5
    5. Personalizați explozia prin e-mail. Aplicațiile de e-BLAST permit scriitorului să satisfacă fiecare e-mail destinatarilor lor cu câmpuri receptive. În loc să abordăm un e-mail tuturor, puteți să vă simțiți ca și cum ați trimite adresa direct către destinatar. Ori de câte ori puteți, încercați să personalizați e-mailul astfel încât cititorul să se simtă mai investit în ea.
  • Veți avea nevoie de o bază de date cu nume sau o foaie de calcul care are numele fiecăruia într-un anumit domeniu pentru a vă personaliza explozii de e-mail.
  • Personalizarea e-mailurilor îmbunătățesc ratele de clic și cantitatea de persoane care decid să vă deschidă e-mailul.
  • În mod obișnuit, câmpurile pentru personalizare vor arăta ceva de genul , [Nume] sau alte variante în funcție de software-ul pe care îl utilizați.
  • Personalizarea unui e-mail cu un nume poate preveni explozia dvs. de la declanșarea unor furnizori de e-mail Filtre spam.
  • Imagine intitulată Faceți o explozie de e-mail Pasul 6
    6. Păstrați e-mailul scurt. Dacă scrieți un e-mail prea lung, există o șansă ca destinatarii să se rătăcească sau să nu mai citească la un anumit punct. Acest lucru ar putea însemna că lipsesc apelul la acțiune sau ce încercați să vă depășiți. Încercați să editați informații de informații care nu sunt critice pentru mesajul general. Face mesaje cât mai scurte și concise posibil. Evitați supra-elaborarea sau fundalul care vă poate dezactiva explozia.
  • Împărțiți-vă textul în paragrafe care conțin o temă coezivă, deci nu arată ca un bloc de text.
  • Cele mai bune e-mailuri vor fi sub 750 de cuvinte.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de evacuare a e-mailului 7
    7. Asigurați-vă că e-mailul dvs. îndeplinește orientările SPAM. Legea CAN-SPAM sunt legi care guvernează modul în care poți să faci e-mailuri. Pentru a rămâne conform cu actul, există mai multe lucruri pe care trebuie să le includeți și lucrurile pe care trebuie să le evitați pentru a vă asigura că e-mailurile dvs. nu sunt considerate spam. Pentru unul, trebuie să existe un buton de dezabonare undeva în e-mail, astfel încât oamenii să poată renunța la primirea lor. O altă regulă este că destinatarii trebuie să știe cine primesc e-mailul, astfel încât să includă un antet precis sau o adresă de răspuns în care își pot îndrepta preocupările sau comentariile lor.
  • Filtrele de spam pentru diferite servicii de corespondență vor semna e-mailurile care au trimis spam în trecut și vor filtra e-mailurile pe baza altor criterii ca tip de conținut și cum este formatată.
  • Metoda 2 din 3:
    Trimiterea blast-ului de e-mail
    1. Imagine intitulată Faceți o etapă de e-mail Pasul 8
    1. Alegeți un software de sablare sau un site web de sablare. Pentru a trimite e-mailurile dvs. de e-mail, va trebui să faceți cercetări pe site-urile populare de e-mail BLAST și să alegeți una care funcționează pentru echipa dvs. Luați în considerare cantitatea de formare care ar fi necesară, dacă se conectează automat la baza dvs. de date curentă sau CRM, cât costă și cât de ușor este de utilizat. Scrieți avantajele și dezavantajele fiecărui furnizor și determinați software-ul de sablare potrivit pentru dvs.
    • Site-urile populare vă permit să creați explozii de e-mail includ MailChimp, contact constant și răspuns vertical.
    • Unele sisteme de gestionare a conținutului sau baze de date au capabilități de e-mail construite în software-ul lor.
  • Imagine intitulată Faceți o etapă de e-mail Pasul 9
    2. Verificați dublu blast-ul dvs. de e-mail. După ce ați scris blast-ul dvs. de e-mail, ar trebui să treceți din nou pentru erorile de gramatică și de ortografie. O modalitate excelentă de a vă ajuta să editați e-mailul dvs. este să o trimiteți colegilor pentru a vă asigura că nu există greșeli factuale sau gramaticale și pentru a vă asigura că mesajele rămâne pe marcă. Cereți oamenilor echipei dvs. să se uite peste explozia dvs. și să vă ofere feedback.
  • Uneori, colegii nu vor avea feedback-ul cel mai util, dar ei vă pot oferi o idee despre modul în care alții o percep și despre ce trebuie să remediați înainte de ao trimite.
  • Imaginea intitulată face o etapă de e-mail Pasul 10
    3. Setați publicul țintă. Audiențele pot fi împărțite într-o varietate de moduri, inclusiv sex, vârstă, locație geografică sau obiceiuri de cumpărare. Înainte de a vă trimite explozia, doriți să vă asigurați că puteți segmenta oamenii în diferite liste, astfel încât să puteți viza explozii către oamenii potriviți. Luați în considerare ceea ce demografia doriți să vizați și ce vor trebui să vă îndeplinească apelul la acțiune.
  • De exemplu, trimiterea de oameni în New Jersey un cupon pentru magazine situate în Alaska nu este utilă sau de ajutor.
  • Un alt exemplu de trimitere a unui e-mail către oamenii răi este dacă comercializați un produs la femeile de 50 de ani și mai sus, dar includeți bărbații în vârsta de 20 de ani în explozie.
  • Cu cât destinatarul primește conținut sau e-mailuri inutile, cu atât mai puțin probabil vor deschide e-mailurile viitoare de la dvs.
  • Imagine intitulată Faceți un e-mail de explozie 11
    4. Inserați-vă e-Blast în corpul software-ului de e-mail Blast. Ar trebui să vă scrieți blast-ul dvs. de e-mail într-o altă aplicație software care verifică erorile de ortografie sau gramatică. Odată ce textul dvs. este pregătit, îl puteți lipi în corp pentru blast-ul dvs. de e-mail. Luați notă de formatare, spațiere și link-uri, deoarece unele dintre acestea nu se transferă corect de la un software la altul.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de e-mail 12
    5. Trimiteți-vă un e-mail de testare. Înainte de a trimite un e-mail unei liste de oameni, trimiteți unul pentru dvs. Citiți cu atenție e-mailul și păstrați un ochi pentru formatarea slabă sau imagini incorecte de dimensiuni. Verificați e-mailul în mai multe browsere și utilizați diferite dispozitive pentru a vedea dacă funcționează pe diferite platforme. Faceți clic pe toate legăturile din e-mail și asigurați-vă că funcționează conform destinației.
  • Când fixați o greșeală, asigurați-vă că trimiteți un alt e-mail de testare pentru a vedea dacă acesta este salvat corect.
  • Aceasta este, de asemenea, o modalitate de a vedea dacă e-mailul dvs. va fi marcat ca spam de către un filtru de spam al unui e-mail.
  • Imagine intitulată Faceți o etapă de e-mail 13
    6. Trimiteți e-mailul. Odată ce ați încărcat contactele pe care doriți să le trimiteți e-mailul, este timpul să trimiteți e-mailul pe listă. Treceți peste destinatari încă o dată înainte de a trimite e-mailul și apoi trimiteți-l. O altă opțiune pe care o aveți este să programați explozia pentru a ieși la o dată și ora ulterioară. Aceasta este o idee minunată dacă este posibil să trebuiască să faceți revizuiri de ultimă oră sau doriți să alegeți un anumit moment pentru ao trimite.
  • Cele mai bune momente pentru a trimite o explozie de e-mail sunt marți, miercuri și joi, în jurul zilei de mijloc.
  • Metoda 3 din 3:
    Evaluarea analizei
    1. Imagine intitulată Faceți o etapă de e-mail 14
    1. Alegeți software-ul Analytics care funcționează pentru organizația dvs. În timp ce multe aplicații de marketing prin e-mail au încorporat Analytics, puteți lua în considerare obținerea unui sistem terț pentru a vă ajuta să procesați datele sau statisticile despre campaniile dvs. Un anumit software vă pot oferi o reprezentare mai cuprinzătoare sau mai vizuală a analiticii dvs., în timp ce altele pot urmări ceva pe care sistemul dvs. de gestionare a conținutului curent nu. Dimensiunea și domeniul de aplicare al campaniei dvs. e-Blast vor dicta ce fel de software aveți nevoie.
    • Software-ul Popular Analytics include Google Analytics, Klipfolio, Domo, Tibco și Tableau.
  • Imagine intitulată Faceți o explozie de e-mail Pasul 15
    2. Înțelegeți statisticile. Rata de clic sau CTR este cât de des clientilor faceți clic pe linkurile conținute în e-mailul dvs. Există, de asemenea, o rată de conversie, care urmărește câți oameni au luat măsuri după ce faceți clic pe link-ul dvs., precum și o rată pentru câți oameni au fost deschise și citiți adresa dvs. de e-mail. Multe software-ul de e-mail vor avea aceste valori construite. Nu faceți lucrurile în blastma de e-mail confuză sau complicată, deoarece poate împiedica oamenii să ia măsuri sau chiar să citească explozia.
  • Pentru a calcula CTR-ul dvs., împărțiți numărul de clicuri după numărul de e-mailuri pe care le-ați trimis.
  • Dacă rata dvs. de clic este destul de scăzută, încercați să veniți cu noi metode pentru a atrage oamenii la legăturile dvs.
  • Ratele de conversie Urmăriți lucrurile cum ar fi câți oameni rulau la un eveniment, au cumpărat un produs sau au semnat o petiție.
  • Adăugarea de imagini la un e-mail poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea clicului prin rata.
  • Rata medie de clic pentru o explozie de e-mail este de 5.6%, deși va varia în funcție de tipul de afacere pe care îl aveți.
  • Imaginea intitulată Faceți o explozie de e-mail Pasul 16
    3. Găsiți lucruri care încurajează oamenii să se angajeze. Urmărind statisticile privind fiecare e-mail, veți putea să dezvoltați rapoarte concise despre ceea ce funcționează și ce nu este pentru publicul dvs. țintă. Luați notă de zilele și orele specifice pentru cele mai mari rate de deschidere și de conversie. Testați tonuri diferite și linii de subiect și vedeți ce cauzează publicul dvs. să citească explozia. Stick la lucrurile pe care consumatorul dvs. le tinde să le favorizeze sau să se bucure și să evite repetarea aspectelor de e-mailuri care nu pot fi slabe în funcție de statistici.
  • Luați factori externi, cum ar fi tendințele de modă, atunci când analizați valorile. Nu este întotdeauna cum coarnești explozii, dar ce se întâmplă în societate care poate face mai mult succes decât alții.
  • Imagine intitulată Faceți o explozie de e-mail Pasul 17
    4. Urmăriți creșterea listei dvs. Lista dvs. de e-mail crește sau micșorarea? Dacă mai mulți oameni se dezaborează decât se înregistrează la lista dvs., este un semn bun că aveți nevoie de o revizuire strategică a politicilor dvs. de e-mail. Dacă există o mulțime de oameni dezabonați, ar putea fi deoarece conținutul dvs. nu este relevant pentru oamenii pe care îl trimiteți. În acest caz, încercați să vă segmentați în mod diferit sau modificați tipul de conținut care este livrat prin intermediul exploziilor dvs. de e-mail.
  • De exemplu, dacă vedeți că 10% din lista dvs. nu a fost dezabonată din cauza ultimei blasturi de e-mail, încercați să identificați ceea ce nu i-au plăcut consumatorii despre e-mail.
  • Nu inundați clienții cu e-mailuri inutile. Asigurați întotdeauna că există un plan de acțiune sau o promovare în cadrul e-mailului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar