Cum se creează o strategie de marketing pe internet

Întreprinderile online și cărămidă și mortar necesită strategii de marketing pe Internet. O strategie cuprinzătoare de marketing pe Internet poate lansa sau crește vânzările în mod substanțial pentru o afacere. Internet marketingul necesită o cunoaștere a mediilor sociale, optimizarea motorului de căutare (SEO), bloguri, liste de e-mail, marketing afiliat și multe altele. Dacă nu recunoști deja acești termeni, poate doriți toleran mai multe despre Internet Marketing. Dacă sunteți gata să lansați o afacere sau un produs, atunci ar trebui să cercetați, să creați și să urmăriți o strategie de marketing online, precum și în imprimare. Citiți pașii pentru a afla cum să creați o strategie de marketing pe Internet.

Pași

  1. Imagine cu titlu chimie de studiu pentru Iit Jee Pasul 2
1. Studiați-vă concurenții. Să le studiezi de pe site-ul lor prin procesul de vânzări, inclusiv strategiile lor de marketing. Identificați strategiile de marketing anterioare și în curs de desfășurare ale celor mai mari concurenți ai dvs., astfel încât știi ce funcționează în piața dvs. dată.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru examenul CBAP Pasul 7
    2. Studiați piața dvs. Decideți dacă sunteți parte a unei piețe de nișă. Dacă da, veți dori să vă centrați strategia pe această demografică, în loc de toți consumatorii de Internet.
  • Alegeți consumatorul ideal. Decideți cine este demografia dvs., pentru a-l vizita cu strategia dvs. Concentrați majoritatea bugetului dvs. de marketing online pe demografia dvs. ideală.
  • Imagine intitulată Finanța dvs. Pasul 2
    3. Imită strategiile de marketing de succes ale concurenților dvs. Cercetarea de pe piață ar trebui să vă spună cât de mulți adepți au concurenții dvs. pe Facebook, câți oameni își trimit lista de e-mailuri și câte persoane comentează înregistrările blogului lor. Aceasta înseamnă că demografia răspunde bine, iar aceste campanii ar trebui să fie prima pe lista dvs. pentru strategia dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți bani online cu drepturile de revânzare Pasul 6
    4. Creați o strategie multi-fațetă pe Internet de marketing. Pentru a crește recunoașterea mărcii, ar trebui să lansăm mai multe campanii de marketing imediat. Următoarele strategii de marketing pe care ar trebui să le analizați începând cu câteva săptămâni unul de celălalt:
  • Imagine intitulată Selectați un avocat privind impozitul pe proprietate Pasul 7
    5. Dezvoltați numele și imaginea dvs. înainte de a comunica cu piața dvs. vizată. În lumea de marketing de astăzi, un nume de marcă și o imagine este la fel de important ca și strategia în sine. Brandul dvs. vă face să vă recunoașteți în rândul concurenților, astfel încât să alegeți un nume, o marcă comercială, un site web, dependent și un plan de afaceri înainte de a lansa o strategie.
  • Creați conturi de social media și alocați pe cineva să lanseze materiale interesante în fiecare zi. Pentru a atrage adepți, conturile sociale și blogurile trebuie să fie actualizate în mod constant.
  • Creați sau plătiți pe cineva pentru a scrie articole SEO. Articole care menționează cuvinte cheie populare legate de produsul dvs., dar oferă, de asemenea, sfaturi sau sfaturi, sunt o modalitate excelentă de a introduce oameni la produsul dvs. De asemenea, ajută site-ul dvs. să apară pe primele pagini ale unei căutări pe Internet. Nu scrimi pe banii pe care îi cheltuiți pentru articole SEO, Google a creat o modalitate de a lista mai întâi articole de calitate superioară.
  • Colectați sau cumpărați liste de e-mail. Persoanele care au magazine au cel mai probabil colectate e-mailuri de-a lungul anilor, care pot fi folosite pentru explozii de e-mail. Dacă nu aveți e-mailuri, le puteți cumpăra de la companiile de marketing sau de pe piețele vecine. Trimiteți o explozie inițială și explozii lunare Actualizarea clienților dvs. pe produse noi.
  • Creați videoclipuri ale persoanelor care utilizează produsul dvs., Cum-Tos sau persoanele Vouching pentru produsul dvs. Puteți lansa aceste videoclipuri prin intermediul site-ului dvs., Tube, Vimeo, Facebook sau alte locuri pentru a atrage interesul site-ului dvs. web.
  • Cumpărați anunțuri pe site-uri care răspund pe piața dvs. Comunicați-vă imaginea, videoclipurile sau alte informații despre produs pe anunțurile Banner. Dacă nu aveți abilitățile de a furniza un anunț bine proiectat, angajați un designer grafic pentru a crea un anunț bun.
  • Imagine intitulată Răspuns Document Întrebări bazate pe teste AP Pasul 6
    6. Configurați capabilități de urmărire pentru toate campaniile dvs. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a crea un cont Google Analytics prin contul dvs. principal Google. Creați o campanie pentru fiecare fațetă a strategiei dvs., astfel încât să puteți privi mai târziu și să vedeți care au avut cea mai bună rentabilitate a investiției (ROI).
  • Luați în considerare achiziționarea de anunțuri tipărite care să răspundă la piața dvs., care lansează, de asemenea, în același timp cu campania noastră de marketing pe Internet. Urmăriți acest anunț prin cumpărărea nume de domeniu similar care redirecționează pe site-ul dvs. Lăsați o campanie Google Analytics să urmărească succesul anunțului de imprimare, în comparație cu marketingul dvs. pe Internet, prin acest alt domeniu.
  • Imaginea intitulată reușește într-un curs avansat de plasare Pasul 11
    7. Lansați campania dvs. în aceleași câteva zile și săptămâni. Fi consecvent, dacă metoda dvs. necesită comunicare cu clienții. Urmați cu toate comenzile dvs. cât mai repede posibil, pentru a crea recenzii bune pe site-ul dvs. și alte locuri de piață.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea unui buget de dezvoltare a afacerii Pasul 1
    8. Evaluați-vă ROI și repetați orice strategie care au avut succes, dacă și când lansează noi produse. Unele campanii sunt în curs de desfășurare și puteți încerca să vă măriți încet sau viral următorul.
  • sfaturi

    Pe măsură ce strategiile dvs. de marketing online încep, luați în considerare și marketingul afiliat. Cu acest tip de marketing, alte persoane publică produsele dvs. Toate produsele care sunt vândute care conduc de pe site-ul lor le vor da o parte din profitul. Aceasta este o modalitate bună de a vă mări anunțurile dvs. online fără a le plăti în avans.
  • Înscrieți-vă pentru versiunile de încercare ale software-ului de blare de e-mail, cum ar fi contactul constant, răspunsul vertical sau volumul. Aceste programe vă permit să faceți explozii de e-mail utilizând șabloane și puteți plăti cu rate lunare sau anuale.
  • Există instrumente excelente disponibile online pentru a găsi concurenții dvs., pentru a studia piața și pentru a urmări campaniile, menționând două și trei instrumente vor fi utile.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Imaginea marcii
    • Cercetarea pieței
    • Articole SEO
    • Conturi media sociale
    • Videoclipuri
    • Anunțuri banner
    • Anunțuri de imprimare
    • Email Blasts
    • Urmărirea ROI (Google Analytics)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar