Cum să devii un agent imobiliar

Imobiliară poate fi o carieră interesantă și variată - ați putea ajuta o familie să-și găsească prima casă într-o zi, apoi să ajute pe cineva să-și vândă apartamentul de lux, astfel încât să poată naviga pe tot globul. Cerințele exacte variază de stat, dar de obicei puteți deveni un agent licențiat în 4 până la 6 luni. Aici am compilat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre cum să devenim un agent imobiliar.

Pași

Întrebarea 1 din 13:
Aveți nevoie de o diplomă de colegiu pentru a deveni un agent imobiliar?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 3
1. Nu, dar obținerea unei diplome vă poate face mai competitivă. Cele mai multe state solicită să luați mai multe ore de cursuri la nivel de colegiu înainte de a putea lua examenul de licență - dar acesta este doar minimul gol. Obținerea unei grade vă oferă o profunzime mai mare a cunoștințelor în domeniu.
  • Multe colegii și universități oferă grade de 2 sau 4 ani în domeniul imobiliar. Dacă un anumit major în domeniul imobiliar nu este disponibil de la școala la alegere, ia în considerare o diplomă de afaceri sau de marketing.
  • Unele firme de brokeraj imobiliare necesită o diplomă de licență dacă doriți să lucrați pentru ei, chiar dacă nu este necesar din punct de vedere tehnic să se alăture profesiei. Acest lucru merită să vă uitați dacă nu sunteți decis să obțineți o diplomă înainte de a începe cariera.
Întrebarea 2 din 13:
Poți deveni un agent fără experiență?
1. Da, un agent este considerat un profesionist imobiliar la nivel de intrare. Pentru că aveți nevoie de o licență pentru a acționa ca agent imobiliar, nu puteți obține nici o experiență ca agent până când nu veți deveni agent. Ați putea lucra într-un birou imobiliar ca secretar sau recepționist, dar cu siguranță nu este necesar.
  • După ce a lucrat ca agent de aproximativ 3 ani, puteți lua cursuri și stați la un examen pentru a deveni licențiat ca broker. Brokerii își pot deține propriile firme imobiliare și agenți de supraveghere și alți brokeri.
Întrebarea 3 din 13:
Cum vă calificați pentru a obține o licență imobiliară?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 1
1. Fiecare stat are propriile cerințe legate de vârsta și fundalul dvs. În general, trebuie să fiți cel puțin 18 ani și un rezident legal al SUA. Dincolo de asta, trebuie, de asemenea, să transmiteți examenul de licențiere, care vă testează cunoștințele despre principiile și practicile imobiliare. Vizita https: // Arello.Org / Index.CFM / Resurse / Agenții de reglementare / # Regiune1 și derulați în jos pe listă pentru a găsi linkul pentru Comisia imobiliară a statului dvs.
  • Statele au nevoie de un număr diferit de ore de educație pentru a se califica pentru o licență. De exemplu, aveți nevoie doar de 60 de ore de formare pentru a obține licența în Virginia, în timp ce aveți nevoie de 135 de ore în California.
  • Majoritatea statelor solicită, de asemenea, să transmiteți o verificare a fondului criminal.
Întrebarea 4 din 13:
Ce cursuri trebuie să devină licențiate?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 2
1. Majoritatea statelor necesită finalizarea cursurilor la nivel de colegiu pe imobiliare. Cerințele specifice variază între state, deci verificați-vă cu comisia imobiliară a statului dvs. pentru a vă asigura că orice cursuri pe care le luați sunt aprobate. În general, veți avea nevoie de cursuri în următoarele subiecte:
  • Principiile imobiliare, inclusiv dreptul de proprietate de bază
  • Practica imobiliară, inclusiv elementele de bază ale cumpărării și vânzării de proprietăți
  • Finanțe imobiliare și economie, inclusiv împrumuturi ipotecare
Întrebarea 5 din 13:
Cum aplicați pentru a lua examenul de licențiere?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 4
1. Verificați site-ul web al Comisiei imobiliare ale statului dvs. Fiecare stat administrează propriul examen de licențiere și are propriile proceduri pentru a lua examenul. În general, începeți procesul cu aproximativ 6 săptămâni înainte ca examenul să fie programată, astfel încât să aveți timp să obțineți totul în ordine.
  • Majoritatea statelor solicită să treacă o verificare criminală, deci va trebui să obțineți amprentele digitale pentru acest lucru și să le supuneți la agenția de aplicare a legii corespunzătoare. Va plăti probabil taxe pentru acest lucru (de obicei mai puțin de 100 $).
Întrebarea 6 din 13:
Dacă nu treceți examenul de licențiere?
1. Fiecare stat are propriile reguli privind modul de a lua din nou examenul. De obicei, veți obține o scrisoare de la Comisia imobiliară a statului dvs. care vă permite să știți că nu ați trecut. Această scrisoare include informații despre ce să facă dacă doriți să luați din nou examenul.
  • Unele state limitează de câte ori puteți relua examenul, deci aveți grijă! Dacă nu ați trecut prima dată, acesta este un semn că trebuie să studiați mai mult înainte de a încerca să o luați din nou.
Întrebarea 7 din 13:
Cât costă o licență imobiliară?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 12
1. În general, costă între totalul de 300 și 700 $ pentru a obține licența dvs. Taxele variază între state, dar vă puteți aștepta să plătiți între 100 și 300 de dolari pentru a lua examenul de licențiere imobiliară. Cu condiția să vă transmiteți examenul, costă 200 de dolari la 400 $ pentru a vă activa licența.
  • Nu uitați să factați în taxe mici pentru alte lucruri, cum ar fi obținerea amprentelor digitale sau a unui control de fundal finalizat.
  • De obicei, veți plăti de școlarizare pentru cursurile de pre-licențiere, de asemenea. Ajutorul financiar sub formă de subvenții sau împrumuturi ar putea fi disponibile în anumite circumstanțe, de obicei de la instituția de învățământ care oferă cursuri.
Întrebarea 8 din 13:
Aveți nevoie de licențe separate pentru mai multe state?
1. Da, de obicei aveți nevoie de o licență separată pentru fiecare stat. Unele state au acorduri de reciprocitate care recunosc o parte din formarea și cursurile pe care le-ați completat pentru licența dvs. într-un alt stat. Cu toate acestea, de obicei trebuie să stați pentru examen și să obțineți o licență separată.
  • Majoritatea agenților imobiliari au nevoie doar de o licență într-o singură stare, dar dacă locuiți lângă o frontieră de stat, licențierea în mai multe stații vă poate face mai competitivă.
  • Obținerea licențiată în mai mult de un stat poate fi de asemenea utilă dacă locuiți într-o zonă metropolitană mare în care oamenii se deplasează din alte state. De exemplu, un agent imobiliar din Charlotte, NC, ar putea beneficia de a obține o licență în Carolina de Sud.
Întrebarea 9 din 13:
Unde funcționează agenții imobiliari?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 11
1. Agenții imobiliari lucrează sub un broker, de obicei la o firmă stabilită. Căutați un birou imobiliar cu listări care reflectă tipurile de proprietăți și zone în care doriți să vindeți. Dacă locuiți într-o zonă metropolitană mai mare, firmele mari imobiliare ar putea avea mai multe birouri care se specializează în anumite cartiere, rezidențiale sau proprietăți comerciale.
  • Face cercetări de fundal pe birourile imobiliare înainte de a decide unde vreți să mergeți. Alegeți unul cu o reputație sterlină care este bine respectată în zona dvs.
Întrebarea 10 din 13:
Agenții imobiliari fac bani buni?
1. Unii agenți imobiliari fac bani mari, dar venitul este extrem de variat. În timp ce primii 10% dintre agenții imobiliari au câștigat mai mult de 174.100 de dolari în 2020, cel mai mic 10% câștigat mai puțin de 25.460 dolari. Când considerați că majoritatea agenților imobiliari lucrează 40 de ore pe săptămână sau mai mult, ceea ce înseamnă că mulți agenți imobiliari câștigă din punct de vedere tehnic mai puțin decât salariul minim.
  • De asemenea, este important să rețineți că nu toți agenții imobiliari lucrează cu normă întreagă (deși majoritatea). Cifrele anuale ale veniturilor nu reprezintă numărul de ore de funcționare a fiecărui agent.
  • Venitul individual poate fi, de asemenea, foarte variat în funcție de cererea generală de proprietate din zona în care lucrați. S-ar putea să aveți 15 înregistrări în valoare totală de 1 milion de dolari în comisioane pentru dvs., dar veți face numai acești bani atunci când vindeți acele proprietăți.
Întrebarea 11 din 13:
Cum se plătesc agenții imobiliari?
1. Cea mai mare parte a venitului unui agent provine din comisioanele privind vânzările. Comisioanele variază dramatic în funcție de tipul de proprietate vândute (comerciale sau rezidențiale) și valoarea acesteia. Comisia este de obicei un procent din prețul total de vânzare, împărțit între agenții de cumpărare și de vânzare, brokerii și firmele lor.
  • Comisia agent este de obicei în jur de 5-6% din prețul total de vânzări - deși acest procent total este adesea împărțit între agenții cumpărătorului și a vânzătorului. Deci, de exemplu, dacă vindeți o locuință pentru 150.000 de dolari, vă puteți aștepta să câștigați oriunde între 3,750 și 4.500 $.
Întrebarea 12 din 13:
Cum vă puteți îmbunătăți șansele de succes?
1. Faceți conexiuni în comunitatea dvs. pentru a vă construi rețeaua personală. Majoritatea oamenilor nu cumpără și vinzi frecvent case. Dacă oamenii vă cunosc și vă plac, vor fi mai probabil să utilizeze serviciile dvs. Iată câteva modalități de a forja conexiunile și de a vă ridica poziția în comunitatea dvs.:
  • Mențineți o relație cu clienții după terminarea tranzacției (de exemplu, prin trimiterea cardurilor de vacanță și ziua de naștere)
  • Voluntar pentru proiecte nonprofit și comunitare
  • Să cunoașteți piața locală și să țineți pasul cu schimbări în zonarea și alte ordonanțe locale care influențează imobilul
  • Implicați în activități și organizații locale
  • Obțineți permisul de broker, precum și certificările sau denumirile pentru specializări particulare, cum ar fi ipotecile, evaluările, proprietatea rezidențială sau proprietatea comercială.
Întrebarea 13 din 13:
Care este diferența dintre un agent și un agent imobiliar?
  1. Imaginea intitulată deveni un agent imobiliar Pasul 19
1. Agenții imobiliari sunt membri ai Asociației Naționale a Agenții imobiliari (NAR). ANR este o asociație comercială cu un cod strict de etică. Calitatea de membru este deschisă nu numai agenților imobiliari, ci și alți profesioniști din industria imobiliară, cum ar fi managerii de proprietate, evaluatorii și brokerii.
  • Termenii "Realtor" și "agent imobiliar" nu sunt interschimbabile. Puteți fi un agent imobiliar fără a fi imobiliar (deși nu este comun). De asemenea, puteți fi imobiliar fără a lucra în mod specific ca agent imobiliar.
  • Apartenența la NAR costă aproximativ 200 de dolari pe an. Cu membrii dvs., veți obține, de asemenea, acces la o mulțime de resurse și asistență disponibilă numai membrilor.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Succesul în domeniul imobiliar se apropie adesea la Hustle. Să fie disponibile pe o scurtă notificare și într-adevăr merge la extra mile pentru a face vânzarea - eforturile dvs. vor fi recompensate.

Avertizări

Acest articol discută cum să devii un agent imobiliar în SUA. Dacă locuiți într-o altă țară, procesul ar putea fi diferit.
  • Licențele imobiliare trebuie reînnoite la fiecare 2-4 ani. Multe state solicită să completați cursuri de educație continuă înainte de a vă putea reînnoi licența.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar