Cum să devii un antreprenor

Dacă căutați independență și libertatea de a construi orice tip de afacere doriți, fiind un antreprenor poate fi un loc de muncă pentru dvs. În timp ce durează o mulțime de dedicație, cu o muncă grea și o idee bună, puteți face visul dvs. o realitate. A deveni un antreprenor nu poate fi la fel de dificil cum credeți. Pentru a simplifica procesul pentru dvs., am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Ce este un antreprenor?
  1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor 1
1. Un antreprenor este o persoană care începe sau organizează o afacere. Aceasta este definiția de bază. Dar un antreprenor nu începe pur și simplu o afacere și apoi dispar. Sunt participanți activi și, de multe ori, principala persoană care conduce activitatea de afaceri. De obicei, antreprenorii își finanțează afacerile cu împrumuturi de la investitori, bani de la familie și prieteni și economii proprii.
  • De exemplu, Whitney Wolfe Herd a fondat o platformă de dating numită Bumble și a făcut milioane de dolari!
Întrebarea 2 din 9:
Care sunt cele 3 abilități importante ale unui antreprenor de succes?
  1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor 2
1. Adaptabilitatea, persistența și etica muncii sunt abilități cheie de a avea. Când începeți o afacere, va fi o grămadă de lucruri care nu pot merge perfect conform planului. Un antreprenor de succes va fi adaptabil și va găsi o soluție la problemele cu care se confruntă. Vor fi, de asemenea, persistente și nu vor renunța când merge greu. În plus, este important să aveți abilitatea și dorința de a lucra din greu.
  • De exemplu, dacă deschideți un magazin de înghețată, dar veți afla că majoritatea clienților dvs. își cumpără sandwich-urile de înghețată În timp ce cealaltă înghețată merge la deșeuri, puteți să vă purtați mai multe sandwich-uri și să cumpărați mai puțin de înghețată care merge a irosi. Adaptabilitatea este cheia!
Întrebarea 3 din 9:
Cum începeți o afacere ca antreprenor?
  1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor pas 3
1. Veniți cu o idee și face cercetarea pieței pentru a vedea dacă există o cerere. Utilizați interesele, pasiunile și abilitățile pentru a vă ajuta să veniți cu o idee de afaceri pe care sunteți încântați. Apoi, luați ceva timp să vă gândiți la cine este piața dvs. țintă și dacă credeți că vă puteți vinde produsul sau serviciul. Domeniul de activitate care vând produse similare pentru a vedea dacă credeți că puteți concura și oferi un produs unic sau specific pe care oamenii vor dori să cumpere.
  • Uneori, cu atât mai multă nișă și un serviciu specific, cu atât mai bine veți putea concura împotriva altor companii. De exemplu, în loc să începeți o cafenea standard, ați putea începe una care oferă fasole de cafea prăjită la nivel local și permite patronilor să-și aducă câinii.
  • Țineți minte că veți face majoritatea lucrărilor pentru a începe afacerea dvs., deci este foarte important să alegeți ceva cu care sunteți pasionat! De exemplu, dacă nu sunteți într-adevăr un fan de curățare, începerea unui serviciu de servitoare poate să nu fie cea mai bună idee.
  • 2. Creați un plan de afaceri, un plan de marketing și lansați afacerea dvs. Nu există nici o modalitate singulară sau citată "corectă" de a deveni un antreprenor, dar toate întreprinderile încep ca o idee interesantă sau în cerere. De acolo, puteți Puneți împreună un plan de afaceri solid Aceasta include cercetarea și informațiile pe piața potențială a afacerii dvs., o structură pentru afacerea dvs. și sursele de finanțare. În plus, veți dori să Creați un plan de marketing de calitate Pentru a obține cuvântul despre afacerea dvs. Odată ce ați fost stabilit, puteți să vă lansați afacerea și să începeți să vă vindeți bunurile sau serviciile!
  • Există o varietate de moduri în care vă puteți finanța afacerea dvs. Puteți utiliza planul dvs. de afaceri pentru a vă informa ideea potențialilor investitori și ofițeri de împrumut pentru a ajuta la asigurarea unei finanțări suplimentare.
  • Planul dvs. de marketing ar trebui să includă, de asemenea, strategii online, cum ar fi un site web și social media, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință.
  • Întrebarea 4 din 9:
    Cât de dificil este să fii antreprenor?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor
    1. Este nevoie de o mulțime de timp și de a lucra pentru a construi o afacere de succes. Chiar dacă aveți o idee minunată, un plan de afaceri solid-solid și o strategie atentă de marketing, stabilind o afacere este un maraton, nu un sprint. Cheia este de a fi răbdătoare, să fie consecventă și să lucrați în fiecare zi pentru a construi un impuls în spatele afacerii dvs. de afaceri. Dacă păstrați la ea și lucrați din greu, puteți face acest lucru!
    • În timp ce ideea de a construi o afacere de succes peste noapte, adevărul este, este nevoie de timp. Chiar Amazon a preluat un deceniu pentru a deveni gigantul pe care îl are astăzi.
    • Rețineți că o mulțime de antreprenori de succes au avut întreprinderi care au eșuat, dar nu le-au lăsat să le păstreze. Dacă afacerea dvs. se luptă sau merge sub, nu înseamnă că nu puteți încerca o nouă abordare sau să începeți altul.
    Întrebarea 5 din 9:
    Ce ar trebui să studiezi pentru a deveni un antreprenor?
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor pas 6
    1. Contabilitate, economie și management vă vor ajuta să conduceți o afacere. Studierea contabilității are sens deoarece veți ști cum să vă gestionați mai bine finanțele afacerii dvs. Economia vă va ajuta să înțelegeți producția, distribuția și consumul de bunuri și servicii, precum și politicile guvernamentale și schimbările de pe piață, astfel încât afacerea dvs. să poată reuși. Învățați mai multe despre management vă va ajuta să conduceți și să vă motivați echipa, astfel încât toată lumea să fie angajată să facă munca dvs. de afaceri.
    • Puteți să le luați ca cursuri în timpul studiilor de colegiu sau citiți-le pe cont propriu. Există, de asemenea, multe cărți scrise de antreprenori că puteți citi să înveți de la maeștri, cum ar fi Reface, Pornirea slabă, și Săptămâna de lucru de 4 ore.
  • 2. Marketingul, scrisul și știința informaticii vă pot ajuta să vă comercializați afacerea. În timp ce înțelegerea producției și a finanțelor sunt importante pentru a vă crea afacerea, oamenii trebuie să afle despre dvs. pentru a cumpăra de la dvs! Aici vine marketingul. Înțelegerea modului de vânzare a afacerii dvs. este de neprețuit. Scrierea merge mână în mână cu marketingul și abilitățile de scriere solidă vă va face și afacerea dvs. arata mai mult profesional atunci când comunicați cu clienții, investitorii și clienții. În plus, pentru că atât de mult din lume este online în aceste zile, având un fundal de bază în informatică vă poate ajuta să vă comercializați afacerea pe Internet.
  • Știința informatică vă poate ajuta, de asemenea, să mențineți sistemele informatice care rulează afacerea dvs. și să creeze și să gestioneze un site web.
  • Întrebarea 6 din 9:
    Care este cea mai bună măsură pentru un antreprenor?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor 8
    1. O diplomă de afaceri poate fi cea mai bună diplomă de ansamblu pentru un antreprenor. În timp ce puteți folosi cu siguranță o diplomă de contabilitate, marketing sau economie pentru a deveni un antreprenor, o diplomă de afaceri vă oferă un pic de tot. Veți studia finanțele, strategia de marketing de bază și economie, precum și cum să vă gestionați angajații. Este cea mai bună din toate lumile!
    • Țineți minte, nu trebuie să aveți o diplomă de a începe o afacere și să deveniți antreprenor. De exemplu, Richard Branson, fondatorul Grupului Virgin, nu a terminat niciodată colegiul.
    Întrebarea 7 din 9:
    Cum devin un antreprenor fără bani?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor
    1. Începeți o afacere care nu necesită costuri inițiale. În timp ce o mulțime de idei de afaceri necesită costuri de pornire ca un site web, echipament și mărfuri, există o tonă de întreprinderi care nu au nevoie de niciunul dintre aceste lucruri. Gândiți-vă la ce abilități și experiență aveți de oferit și gândiți-vă la idei potențiale pentru bunuri sau servicii pe care le puteți vinde că nu aveți nevoie să achiziționați nimic pentru a crea sau a oferi. De asemenea, este posibil să puteți asigura un împrumut sau o investiție pe care le puteți rambursa în cele din urmă, dar va trebui să veniți cu un plan de afaceri de calitate pentru a vă îndrepta ideea.
    • De exemplu, ați putea începe o companie de curățenie sau ați început un serviciu Handyman dacă aveți experiență făcând reparații. Aceste idei pot costa puțin fără bani dacă aveți deja livrările de bază.
    • Băncile și investitorii pot fi dispuși să furnizeze costurile de pornire dacă aveți o idee minunată și planul dvs. de afaceri este etanș.
    Întrebarea 8 din 9:
    Care sunt cele mai ieftine afaceri care vor începe?
    1. Imaginea denumită devine un pas antreprenor Pasul 10
    1. Întreprinderile online și personale sunt ieftine și ușor de pornit. În calitate de vânzător online sau furnizor de servicii, nu aveți nevoie să plătiți chirie pentru o clădire sau chiar să aveți un depozit pentru inventar. Puteți folosi piesele online, cum ar fi Amazon să vândă produse pentru o tăietură de vânzare sau să fie un dropshipper, ceea ce înseamnă că produsele pe care le vindeți sunt expediate de la producător după ce un client cumpără de la dvs. De asemenea, puteți începe o afacere de servicii personale, cum ar fi un serviciu de curățenie, servicii de mers pe jos de câine sau o afacere de reparații la domiciliu (dacă aveți cunoștințe, instrumente și experiență).
    • În plus, dacă aveți o tonă de experiență într-o anumită industrie, puteți oferi servicii de consultanță pentru a vă transmite cunoștințele companiilor care au nevoie de ea. De exemplu, dacă știți cum să echilibrați un buget, puteți oferi pentru a ajuta companiile ca consultant financiar.
    Întrebarea 9 din 9:
    Cât de mult se plătește un antreprenor?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas antreprenor
    1. Salariul mediu al unui antreprenor este de aproximativ 70.000 de dolari. Pentru că există atât de multe afaceri diferite, acest număr poate fluctua sălbatic. Unii antreprenori fac mai mult și unii fac mult mai puțin. Cu toate acestea, având în vedere că venitul median al gospodăriei din SUA este de 52.000 de dolari, antreprenorii fac adesea un salariu mai mare.

    sfaturi

    Nu trebuie să mergeți singur. În special pentru noile startupuri, cum ar fi firmele de avocatură sau restaurante, având o echipă de oameni cu experiență și abilități în domeniu, vă va stimula șansele de succes.
  • Aruncați o privire la concurenții din industrie care vă gândiți să începeți o afacere în. Aflați ce funcționează și utilizați-l pentru propria afacere și faceți îmbunătățiri unde credeți că le lipsesc ceva.
  • Avertizări

    Este comun ca noile afaceri să eșueze. De fapt, 8 din 10 întreprinderi mici eșuează în primele 18 luni. Cu toate acestea, doar pentru că afacerea dvs. nu reușește, nu înseamnă că nu puteți începe altul!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar