Cum să vă închideți propria proprietate imobiliară

Trecând prin procesul de cumpărare sau de vânzare a unei case fără ajutorul unui agent imobiliar poate fi dificil. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să economisească o sumă mare de bani. Prin deplasarea cu atenție prin proces și luând timp pentru a învăța, puteți închide cu succes propria afacere imobiliară. Rețineți că o companie ipotecară sau cumpărătorul ar putea necesita un agent de închidere și nu vă permit să faceți acest lucru pe cont propriu.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea documentelor
  1. Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 1
1. Proiectarea unui acord de cumpărare și vânzare. Un acord de cumpărare și de vânzare este un document destul de lung, care evidențiază termenii de bază ai afacerii pe care o faci cu un cumpărător sau vânzător. În timp ce majoritatea agenților imobiliari profesioniști folosesc un document foarte lung, dacă doriți să vă închideți, puteți împacheta informațiile necesare într-una sau două pagini prin lipirea la elementele de bază. Caută "Template de cumpărare și vânzare de bunuri imobiliare" pentru a găsi exemple și șabloane utile. Tot ce trebuie să includeți:
  • Data acordului, data de expirare a acordului și când tranzacția se va închide. Aceasta ar trebui să includă drepturile de inspecție și care plătește pentru aceasta, dacă există, costurile.
  • Prețul proprietății și mijloacele (numerar, cec, etc.) această sumă va fi plătită.
  • Statul, județul, numărul parcelei și descrierea legală a proprietății fiind cumpărate sau vândute.
  • Numele și semnătura cumpărătorului și vânzătorului.
  • Detalii privind partea care va plăti costurile de închidere cum ar fi impozitele pe proprietate, munca titlului, taxele de înregistrare etc. Includeți sumele și condițiile de escrow de închidere, inclusiv dreptul de cumpărător sau vânzător pentru a reuși la tranzacție (cum ar fi dacă casa se constată că are daune structurale majore).
  • Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. de închidere imobiliară Pasul 2
    2. Obțineți o căutare de titlu. Dacă cumpărați sau vindeți o proprietate, trebuie să obțineți sau să emită un titlu de poliță de asigurare. Cu excepția cazului în care sunteți într-adevăr familiarizați cu relațiile imobiliare și aveți experiență profesională în domeniu, este mai bine să angajeze o firmă de asigurare de titlu pentru a face cercetare și a emite o politică.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 3
    3. Obțineți o faptă. O faptă este cel mai fundamental document al unei tranzacții imobiliare. Acesta este documentul care determină cine deține proprietatea și așteptările cumpărătorului și vânzătorului. Dacă intenționați și redactați-vă o faptă, este vital să includeți următoarele:
  • O declarație care dă dreptul proprietarului proprietății, în principiu o declarație de deschidere scurtă, spunând ora și data cumpărătorului a câștigat proprietatea asupra lotului sau a casei.
  • O listă de drepturi de proprietate de la o persoană la alta, aceasta este ceea ce face drepturile cumpărătorului și nu are referire la modul în care folosește proprietatea
  • O definiție a proprietății unui mijloc de proprietate în organul de conducere al regiunii specifice, aceasta este o scurtă trecere în revistă a legilor imobiliare în statul dvs., oraș etc.
  • Odată ce o faptă este semnată și finalizată, trebuie să o luați în tribunalul local unde poate fi semnat și notarizat. Care funcția precisă a instanței sau a județului notarizează faptele variază de la stat la stat și județ în județ, dar cineva de la tribunal ar trebui să poată furniza informațiile. De asemenea, puteți găsi aceste informații online prin intermediul site-ului dvs. local al guvernului local.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 4
    4. Verificați dacă este necesară o documentație justificativă. Legile privind proprietatea tind să varieze de stat. Unele state necesită documente justificative. De obicei, aceste documente informează oficialii orașului ca un trezorier județ al prețului proprietății sau finalizați faptul că proprietatea a fost transferată unui nou proprietar. Cereți-vă la tribunal despre orice documente justificative de care aveți nevoie. De asemenea, puteți găsi aceste informații la site-ul web al statului dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 5
    5. Asigurați-vă că ați folosit șablonul potrivit. Documentele privind tranzacțiile imobiliare vin într-un anumit șablon. În funcție de stat, pot fi necesare formularele într-un format foarte specific. USLEgal, un program software care vă ajută să formatați documentele legale, poate fi utilizat pentru a asigura corectarea șablonului. De asemenea, puteți descărca unele șabloane online sau discutați cu un avocat sau un agent imobiliar despre formatarea corectă.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea procesului de închidere
    1. Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 6
    1. Escrow deschis. Un cont de escrow este un cont deținut de o terță parte în numele celor două părți implicate într-o tranzacție. Un cont de escrow este cel mai bun mod de a asigura atât cumpărătorul, cât și vânzătorul obține o afacere echitabilă în ceea ce privește tranzacția.
    • Banii nu ar trebui schimbați între cumpărător și vânzător într-o tranzacție imobiliară până când vânzarea este finalizată. Un cont de escrow este locul în care se desfășoară banii între timp, iar o agenție de escrow gestionează contul.
    • Puteți găsi agenții de escrow online și în paginile galbene. Asigurați-vă că ați citit recenzii. Puteți chiar doriți să întrebați un reprezentant pentru numărul de telefon al clienților anteriori, astfel încât să puteți cere oamenilor unu-la-unu despre experiența lor care lucrează cu agenția.
  • Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. de închidere imobiliară Pasul 7
    2. Decideți dacă doriți un avocat. Dacă nu sunteți bine versat în jocul imobiliar, este posibil să doriți să angajați consultări juridice profesionale pentru a examina toate documentele pentru dvs. Dacă doriți ajutor, căutați un avocat imobiliar în zona dvs. Ca și în cazul unei companii escrow, citiți recenzii online și căutați opiniile clienților din trecut.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 8
    3. Negocierea costurilor de închidere. Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul negocierilor privind prețul de vânzare al unei case, veți fi acumulat unele costuri de închidere de la compania escrow. În timp ce nu vă puteți aștepta ca compania să îndeplinească taxe gratuite, multe companii escrow beneficiază de cumpărători și vânzători ignoranți pentru a pleca pe taxele junk. Știți cum să negociați cu compania escrow cu privire la costurile de închidere.
  • Căutați onorariile cu nume precum taxele de revizuire a aplicațiilor, taxele de revizuire a evaluărilor, taxele de procesare și taxele de decontare. Începeți negocierea întrebând un agent de escrow ce sunt tocmai aceste taxe. Dacă agentul este îngrijorat că sunteți suspicios, el poate oferi să renunțe sau să reducă taxele. Agențiile de escrow doresc să mențină o reputație solidă și nu doresc cumpărători și vânzători să se plângă altora în lumea imobiliară a comisioanelor junk.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 9
    4. Inspectați casa. Odată ce vă îndreptați spre închidere, va trebui să efectuați o inspecție la domiciliu. Doriți să vă asigurați că nu sunt necesare reparații sau renovări înainte de a închide afacerea.
  • Cu excepția cazului în care aveți cunoștințe despre inspecția și repararea la domiciliu, va trebui să angajați o terță parte pentru a efectua inspecția. Probleme precum cablarea defectuoasă și instalațiile sanitare slabe, care ar putea pune probleme majore pe drum, ar putea să treacă cu vederea de către ochiul neinstruit.
  • O agenție de inspecție la domiciliu va privi, pentru o mică taxă, într-o casă și va raporta problemele restante. Dacă există ceva major, cum ar fi probleme structurale mari care necesită reparații costisitoare, puteți cere vânzătorului să plătească pentru acestea înainte de a închide afacerea.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 10
    5. Verificați dăunătorii. De asemenea, ar trebui să aveți un exterminator profesionist Inspectați casa pentru semne de dăunători înainte de a încheia o afacere. Probleme precum termitele și bug-urile de pat pot fi incredibil de dificil de a scăpa și șobolanii și șoarecii sunt nesanitare. Orice probleme majore ale dăunătorilor ar trebui eliminate de către vânzător înainte de a vă închide pe o casă.
  • Partea 3 din 3:
    Terminand
    1. Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. de închidere imobiliară Pasul 11
    1. Renegociate, dacă este necesar. În funcție de rezultatele inspecției dvs. și de condițiile de închidere (cu excepția cazului în care este scris în lucrarea de hârtie, este posibilă o proprietate "ca și"), este posibil să aveți nevoie să vă renegociați oferta. Anumite probleme, cum ar fi bug-ul și daunele structurale, pot însemna că doriți să plătiți mai mult sau mai puțin pentru casă.
    • Dacă ceva a apărut în inspecție, aveți două opțiuni. Puteți plăti mai puțin pentru casă, având în vedere că va trebui să plătiți pentru costurile de reparații. De asemenea, puteți cere ca vânzătorul să aibă reparații făcute înainte de a finaliza tranzacția și să plătească prețul convenit inițial.
    • Companiile de reparații și companiile de eliminare a dăunătorilor pot da adesea un cost estimat. Acest lucru poate face renegocierea prețului dat costurilor de reparații dificile. Cea mai bună opțiune este să cereți ca vânzătorul să aibă reparații făcute înainte de finalizarea tranzacției. Acest lucru vă asigură că nu veți cheltui mai mulți bani decât este necesar.
  • Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. de închidere imobiliară Pasul 12
    2. Aflați rata dobânzii. Trebuie să blocați o rată a dobânzii înainte de a finaliza o afacere imobiliară. Ratele dobânzilor sunt imprevizibile și tind să fluctueze în timp, deci încercați să blocați o rată scăzută înainte de a semna orice documentație oficială.
  • Imaginea intitulată Faceți propriul dvs. de închidere imobiliară Pasul 13
    3. Fond Escrow. Când ați început inițial negocierea afacerii dvs., probabil că a trebuit să eliminați bani serioși dacă a fost inclusă în Acordul de cumpărare și vânzare. Acestea sunt banii pus în jos în contul dvs. de escrow pentru a transmite un interes serios în achiziționarea proprietății. Banii serioși se îndreaptă, de obicei, spre finanțare Escrow, precum și la plata în avans.Pe măsură ce vă deplasați spre procesul de închidere, trebuie să plătiți orice taxe de escrow rămase.
  • Imaginea intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 14
    4. Faceți o plimbare finală. Înainte de a semna toate hârtiile, faceți o plimbare finală a proprietății. Asigurați-vă că nu s-au făcut daune, toate reparațiile pe care le-ați cerut au fost făcute și nimic nu a fost eliminat sau schimbat împotriva voinței dvs.
  • Imagine intitulată Faceți propria dvs. închidere imobiliară Pasul 15
    5. Semnați documentele. Odată ce ați terminat toate celelalte implicate, nu mai este nimic de făcut decât să semnați documentele. În timp ce acest lucru poate părea un proces simplu, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți.
  • Închiderile imobiliare pot fi complicate. Pot exista peste 100 de pagini de documente. În timp ce nu trebuie să citiți totul, asigurați-vă că acestea, cum ar fi ratele dobânzilor, plățile în avans, costurile de închidere și drepturile dvs. sunt ceea ce ați convenit în timpul procesului de închidere.
  • Dacă există ceva ce nu înțelegeți despre documentele imobiliare, consultați un avocat imobiliar.
  • Avertizări

    Închiderile imobiliare sunt un proces complex care necesită o cantitate mare de pregătire și pricepere. Dacă, în orice moment, vă simțiți nesiguri de ceea ce faceți sau simțiți că sunteți peste cap, consultați un agent imobiliar sau un avocat pentru a vă ajuta. Ambii profesioniști din domeniul imobiliar vă vor percepe pentru asistența lor, dar adesea taxele lor vor fi mici în comparație cu costul de a face o greșeală costisitoare încercând să se ocupe de o închidere imobiliară pe cont propriu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar