Cum se solicită o licență imobiliară din florida

A deveni un agent imobiliar licențiat este o modalitate excelentă de a câștiga bani ajutând oamenii să cumpere, să vândă și să închirieze proprietăți.Cerințele pentru licențiere variază de la stat la stat. Pentru a obține o licență imobiliară în Florida, va trebui să faceți un curs educațional, să trimiteți o cerere și să treceți examenul de licențiere de stat înainte de a vă putea activa licența. Acest ghid vă va conduce prin specificul modului de finalizare a fiecărui pas.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru a obține licența dvs. imobiliară
  1. Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 1
1. Asigurați-vă că respectați cerințele de bază pentru licențiere.Pentru a aplica pentru o licență imobiliară în Florida, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, aveți un u valid.S. Numărul de securitate socială și are o diplomă de liceu sau echivalentul său (un echivalent internațional sau un GED).
  • Rețineți că nu este necesar să fii rezident Florida pentru a obține o licență imobiliară din Florida.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 13
    2. Înregistrați-vă pentru o clasă de învățământ înainte de licență.Florida cere asociații de vânzări imobiliare potențiale pentru a finaliza o clasă de pre-licențe de 63 de ore înainte de a lua examenul.Aceste cursuri sunt oferite atât online, cât și în sălile de clasă și pot fi luate în limba engleză sau spaniolă.Utilizați site-ul de căutare a cursului de educație din Florida pentru a găsi un furnizor licențiat sau pentru a face o căutare online "Florida Școli de licențe imobiliare."
  • Cursul de care aveți nevoie pentru a obține o licență imobiliară la nivel de intrare este pre-licența asociată vânzărilor imobiliare
  • Diferitele cursanți au nevoi diferite - asigurați-vă că alegeți o opțiune de curs (online vs. clasă) care funcționează cel mai bine pentru programul dvs. și stilul de învățare.
  • Nu toate școlile imobiliare oferă același nivel de serviciu. Atunci când alegeți o clasă, nu căutați doar la cost - ia în considerare și serviciile (ajutor live, suport tehnic, teste practice) pe care școala o oferă înainte de a face alegerea ta.
  • 3. Completați și trimiteți o cerere de licență de stat.Este recomandat să faceți acest lucru înainte de a începe clasa pentru a evita întârzierile în licența dvs.Aplicația este disponibilă la departamentul de site-ul web al Departamentului de Afaceri și Professional și poate fi completat online, fie puteți descărca și completa o aplicație imprimabilă.
  • Aplicația vă va pune întrebări despre identitatea dvs., cu privire la licențele curente sau anterioare pe care le puteți deține și o serie de întrebări de fundal.
  • Completați cererea cinstit și cât mai complet posibil.
  • Taxa actuală a aplicației este de 89 USD și poate fi plătită electronic sau prin verificarea ordinului de plată.
  • 4. Suferă amprente electronice.Trebuie să faceți o verificare de fond ca parte a procesului dvs. de licențiere și acest lucru vă cere să aveți amprentele digitale luate de un furnizor de livescan. Procesul este nedureros și durează doar câteva minute, iar amprentele dvs. vor rămâne valabile timp de 12 luni.
  • Departamentul Florida de aplicare a legii menține o listă de furnizori acceptabili Livescan pe site-ul său web.
  • Majoritatea oamenilor optează să aibă amprentele lor făcute de Pearson Vue, aceeași companie care va administra examenul imobiliar.Acest lucru poate fi chiar programat pentru aceeași zi ca și examenul dvs., dacă setați întâlnirile în același timp. Taxa actuală de amprentare este de 53 USD.50.
  • Furnizorul de amprentare va necesita un număr ORI pentru a procesa corect informațiile dvs. Numărul ORI pentru vânzările și brokerii imobiliari este FL920010Z.
  • 5. Participați și treceți la clasă.Asigurați-vă că ați acordat atenție, luați note și citiți cu atenție manualul. Trebuie să primiți cel puțin un scor de 70% sau mai bun la examenul final școlar pentru a primi un certificat de completare.Diferitele școli au cerințe diferite de reluare, deci asigurați-vă că sunteți bine pregătiți pentru testul înainte de a începe.
  • Certificatul dvs. de completare va rămâne valabil timp de 2 ani. Dacă nu treceți examenul imobiliar în acel moment, va trebui să reluați clasa de certificare pre-examen.
  • 6. Studiu pentru examenul imobiliar de stat.Dacă sunteți diligent și acordați atenție, cursul dvs. vă poate pregăti suficient să luați examenul, dar mulți oameni necesită un studiu suplimentar pentru a trece.Verificați librăria dvs. online preferată pentru ghidurile de studiu Florida Real Estate Examen, carduri flash și examene de practică care vă pot oferi un sprijin suplimentar.
  • Există, de asemenea, numeroase site-uri de îndrumare online care oferă asistență pentru trecerea examenului imobiliar din Florida. Unele dintre acestea oferă, de asemenea, videoclipuri gratuite de pregătire / testare pe YouTube.
  • Multe școli imobiliare oferă, de asemenea, o revizuire intensivă de pre-examen sau cursuri de pregătire pentru examen.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea procesului de licențiere
    1. Imagine denumită verificarea dacă o companie este autentică pas 1
    1. Urmăriți-vă poșta pentru notificare că cererea dvs. a fost aprobată.Pearson Vue vă va contacta direct atunci când cererea dvs. este aprobată și sunteți eligibil pentru a vă programa examenul.Rețineți că nu vă puteți programa examenul până când acest lucru se întâmplă și poate dura până la patru până la șase săptămâni pentru ca cererea să fie procesată.
    • Puteți verifica starea aplicației dvs. la site-ul DBPR.
  • 2. Contactați Pearson Vue pentru a programa o întâlnire pentru examenul dvs.Examenul durează 3.5 ore și costă 31 de dolari.50.Puteți face o întâlnire online la http: // Pearsonvue.COM, Sau apel de îngrijire a clienților Pearson Vue la (888) 204-6289 pentru a face o rezervare. Dacă sunt disponibile pete, puteți face o întâlnire pentru a lua examenul în aceeași zi pe care o apelați.
  • Linia telefonică este deschisă luni-vineri, 8AM la 11:00, sâmbătă 8AM până la ora 17:00 și duminică de la ora 10:00 la ora 4:00, ora standard estică.
  • Asigurați-vă că înregistrați numărul de confirmare dat la sfârșitul apelului.
  • 3. Aduceți toate informațiile necesare la numirea examenului.Veți avea nevoie de două forme de identificare cu semnătura dvs. pe ele, dintre care unul trebuie să aibă și o fotografie. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă aduceți certificarea din clasa dvs. de educație pre-licențe.De asemenea, este util să vă aduceți numărul de confirmare, doar în cazul în care există probleme.
  • Imagine intitulată Obține o licență imobiliară în Virginia Pasul 7
    4. Completați examenul și primiți scorul dvs.Examenul asociat de vânzări de vânzări din Florida conține 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. 45 dintre întrebări sunt pe principiile și practicile imobiliare, 45 sau pe legile federale din Florida și Federale, iar 10 vă solicită să completați calculele de matematică legate de imobiliare.Trebuie să câștigați un scor de 75 sau mai bine să treceți examenul.
  • Veți primi un raport oficial de scor care include fotografia dvs. de îndată ce ați completat examenul.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o licență imobiliară din Florida Pasul 11
    5. Programați o reluare. În chiar că trebuie să reluați examenul, va trebui să așteptați cel puțin 24 de ore pentru a reprograma și treceți prin același proces (site-ul site-ului Pearson Vue sau centrul de apel pentru clienți) pe care l-ați folosit pentru a programa examenul inițial.
  • Asigurați-vă că permiteți timp de studiu suplimentar înainte de a relua examenul pentru a vă îmbunătăți șansele de succes.
  • Imagine intitulată Oprirea procedurilor de blocare Pasul 1
    6. Alegeți un broker pentru a vă sponsoriza. Pentru a vă activa licența, veți avea nevoie de o declarație semnată care să verifice că veți lucra sub îndrumarea unui broker licențiat. Acest broker poate fi independent sau membru al unei mari firme imobiliare.Locul de muncă al brokerului este de a vă îndruma ca pe un vânzător, iar ea va avea responsabilitatea pentru orice greșeli pe care le faceți. În schimb, plătiți brokerului fie o taxă lunară, fie o parte stabilită a comisiei dvs.
  • Puteți începe să căutați un broker pentru a vă sponsoriza în orice moment în timpul procesului de licențiere. Asigurați-vă că interviu cu un număr de brokeri diferiți înainte de a face o selecție, deoarece diferiți brokeri au diferite programe de taxe și oferă diferite servicii.
  • Cele mai multe brokeraje imobiliare caută mereu vânzări noi.Începeți prin apelarea brokerajelor din zona dvs. (gândiți-vă la care semne pe care le vedeți de obicei la casele pe care le-ați fi interesate să le vindeți,) și mergeți de acolo.
  • Imaginea intitulată obține bunăstarea Pasul 4
    7. Activați licența.După ce vă transmiteți examenul, licența dvs. trebuie să fie activată printr-un broker imobiliar licențiat Florida sau proprietar / dezvoltator.Brokerul poate face acest lucru prin trimiterea formularului DBPR Re 11 pentru a confirma că ați fost adăugat ca angajat.Odată ce acest lucru se face, puteți lansa cariera imobiliară!
  • Pentru întrebări despre acest proces, puteți apela Departamentul de Afaceri și Reglementare Profesională Centru de contact cu clienții la (850) 487-1395.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar