Cum să faceți publicitate efectiv afacerii dvs. Pe twitter gratuit

Twitter este una dintre cele mai populare rețele sociale care are potențialul de a conduce mii de clienți vizați afacerii dvs. Din moment ce este gratuit, aceasta este o mare opțiune de publicitate pentru multe companii, dar nu toată lumea are succes. Acest articol vă va ajuta să utilizați în mod eficient Twitter, astfel încât să vă puteți promova afacerea, să câștigați urmașii și clienții și să faceți publicitate cu succes produsele dvs

Pași

Partea 1 din 2:
Construirea unei prezențe Twitter
  1. Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 1
1. Înregistrați-vă pe Twitter, dacă nu ați făcut-o deja. Face un cont Twitter și să vă familiarizați cu navigarea și aspectul site-ului.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Pasul liber 2
    2. Actualizați fotografia dvs. de profil. Utilizați o imagine strălucitoare, atractivă, bine proiectată, care va prinde ochii oamenilor. O imagine mică a logo-ului companiei dvs. este o imagine de profil perfectă. Nu lăsați doar imaginea de profil Twitter implicită, deoarece acest lucru face ca contul dvs. să pară schițe și neautentic.
  • Imagine intitulată Reclama efectiv afacerea dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 3
    3. Scrieți un bio în profilul dvs. Efectuarea bio impresionantă poate atrage urmașii de navigare casual. Păstrați-l scurt, interesant și la punct. Includeți o descriere a afacerii dvs., inclusiv ceea ce faceți, care sunt clienții dvs. și unde vă aflați, precum și un link către site-ul dvs. web, numărul de telefon, adresa și orele de funcționare.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 4
    4. Dezvoltați prezența Twitter. Începeți să faceți clic pe afacerea dvs. și orice altceva pe care îl găsiți interesant sau relevant sau credeți că clienții dvs. și clienții vă vor bucura. Publicați-vă contul Twitter prin postarea pe site-ul dvs. web sau în magazinul dvs. și încercați să obțineți cât mai mulți adepți după cum puteți.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 5
    5. Obțineți adepții pe Twitter. Încercați toate mijloacele etice posibile pentru a obține mai mulți adepți și de a deveni vizibil.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 6
    6. Cumpărați add-uri pe Twitter. Deși trebuie să plătiți pentru serviciile lor, Twitter acceptă anunțuri.stare de nervozitate.COM pentru promovarea afacerilor și câștigarea adepților. Puteți cumpăra adăugă sau promovați Tweets dvs. pentru un preț premium.
  • Partea 2 din 2:
    Direcționarea tweets
    1. Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 7
    1. Oferiți valoare clienților dvs. în fiecare dintre tweeturile dvs. Tweet despre lucruri utile și subiecte care vă vor interesa clienții și împărtășiți legături utile și alte resurse.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru pasul gratuit 8
    2. Țineți dăruiți-vă. Tweet cupoane sau oferte speciale, deține concursuri sau oferă adepților dvs. alte oferte că nu pot ajunge în altă parte. Mai degrabă decât să renunțe la premii mari cu fiecare dăruire, să țineți adesea aceste evenimente, dar oferă premii mai mici ca cupoanele sau cardurile cadou. Acest lucru va încuraja pe urmașii voștri să urmeze și să participe în mod activ la feed-ul dvs. Twitter.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Pasul liber 9
    3. Furnizați suportul pentru clienți pe Twitter. Tweet informații utile despre produsele și serviciile dvs., cum ar fi un manual de reparații pentru unul dintre produsele dvs.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru gratuit pasul 10
    4. Căutați feedback de la clienții dvs. Acceptați reclamațiile clienților și feedback-ul și acționați pe el în mod privat dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 11
    5. Postați conținut interesant. Amuzant tweets, imagini frumoase, videoclipuri minunate sau citate inspirationale pot face feed-ul dvs. Twitter mai interesant și mai distractiv pentru urmașii voștri. Asigurați-vă că acestea sunt oarecum legate de afacerea dvs. sau de câmpul dvs. și să limitați aceste posturi, astfel încât majoritatea tweets dvs. să fie direct legate de afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 12
    Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 12
    6. Retweet Tweets interesant de la adepții dvs. și alți utilizatori pe Twitter. Interacționați și discutați cu adepții dvs. pentru a le implica în conversație. Recunoscând adepții dvs. în acest fel, le puteți ajuta să se simtă mai mult o parte din și încântați de afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pas 13
    7. Utilizați hashtags. Marcați cuvintele cheie în fiecare tweet cu un hashtag pentru a le conecta la tweeturile asociate. Acest lucru vă va ajuta să vă alăturați conversației mai mari pe Twitter. De asemenea, din moment ce Hashtags sunt căutați, acest lucru va crește importanța tweets-ului dvs.
  • Imagine intitulată Faceți publicitate efectiv afacerii dvs. pe Twitter pentru Free Pasul 14
    8. Limitați numărul de tweets pe care îl postați în fiecare zi. Nu postați mesajele automate mai mult decât o dată sau de două ori pe zi, deoarece acest lucru poate deveni rapid enervant și transformați-vă urmașii. Limitați tweeturile de auto-promovare și nu postați nimic care nu are nici un fel de relevanță sau valoare. Amintiți-vă că adepții dvs. vă urmează pentru un anumit motiv, iar dacă depășiți aceste limite, riscați să pierdeți urmașii - și să pierdeți potențial clienții.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar