Cum de a dezvolta obiceiuri productive

Poate fi un fel de provocare pentru a vă forța să începeți o grămadă de obiceiuri productive din nicăieri. Din fericire, cu câteva schimbări minore ale mediului și fluxului de lucru, oricine poate stabili scena pentru succes. Tot ce este nevoie este un pic de pregătire și o doză sănătoasă de gândire pozitivă pentru a deveni cea mai productivă versiune a dvs. Cu atitudinea corectă și un efort mic, veți trece sarcinile de pe lista dvs. de sarcini mai repede decât le puteți scrie!

Pași

Metoda 1 din 11:
Utilizați un planificator zilnic.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 1
1. Maparea zilei dvs. vă va concentra asupra a ceea ce este important. Fiind productiv are mai mult de a face cu organizația decât efortul, așa că puneți 5-10 minute în fiecare noapte (sau dimineață) pentru a cartografia cum veți petrece ziua înaintea voastră. Completați dimineața cu cele mai sensibile sau importante sarcini și primiți timp de deoparte pentru e-mailuri, organizare și pauze.
  • Setați obiective concrete pentru fiecare zi. Alegeți 3 sarcini importante pe care doriți să le realizați și să rezervați cel puțin 90 de minute pentru a aborda aceste obiective.
  • Dacă doriți să vă construiți programul zilnic dimineața, ridicați-vă cu 5-10 minute mai devreme decât în ​​mod normal, doriți să faceți timp pentru el. Zilele productive nu încep cu un program de dimineață gras!
  • Spargeți ziua în jos în secțiuni, astfel încât să nu petreceți ore în același loc sau să faceți același lucru. Mutarea în mod regulat și amestecarea lucrurilor va face mai ușor să vă concentrați pe parcursul zilei.
Metoda 2 din 11:
Rămâi în afara telefonului tău.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 2
1. Dacă nu așteptați un apel important, păstrați-vă telefonul în tăcere. Este foarte ușor să vă distrați de texte, notificări și medii aleatorii aleatorii. Dacă vă prindeți procrastinarea la telefon, opriți-vă. Sunteți cel mai productiv atunci când sunteți concentrat și angajat în ceea ce încercați să realizați, astfel încât minimizarea distragerilor cele mai evidente este esențială.
  • Dacă verificați în mod compulsiv social media, există aplicații pe care le puteți descărca pentru a vă bloca din contul dvs. parte a zilei sau după ce ați parcurs un timp.
  • Puteți să vă lăsați întotdeauna telefonul într-o altă cameră sau într-un sertar de birou dacă doriți cu adevărat la ceva în ceva.
Metoda 3 din 11:
Declutați-vă casa sau spațiul de lucru.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 3
1. Un birou curat și o casă organizată vă va ajuta să vă concentrați. Haosul are o modalitate de a vă atrage atenția la orice sarcină pe care încercați să o completați. La sfârșitul fiecărei zile, petreceți câteva minute aruncând gunoi, punând lucrurile departe și organizați-vă spațiul de lucru sau acasă pentru a scăpa de dezordine. Dacă vă treziți la o casă curată sau apăsați la locul de muncă la un birou minimalist, acesta va fi mai ușor să construiască obiceiuri sănătoase.
  • Expresia "din vedere, în afara minții" lucrează și pe alt mod. Oamenii tind să fie atrași de ceea ce este în fața lor. Dacă există un teanc de fișiere importante, trebuie să vă adresați așezat pe biroul dvs., păstrați-le și luați totul în afara biroului dvs.
Metoda 4 din 11:
Completați sarcini importante înainte de prânz.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 4
1. Majoritatea oamenilor sunt mai productivi dimineața, așa că au mai devreme sarcini cheie. Dacă scopul dvs. pentru ziua dvs. este de a merge la cumpărături de bacanie, nu o puneți la ora 20:00 atunci când este posibil să fiți obosiți. Dacă doriți să faceți un serviciu nou la câțiva clienți importanți, faceți aceste apeluri sau programați aceste întâlniri înainte de prânz. În acest fel, nu va trebui să lupți de pe orice lenjerie de după-amiază atunci când încercați să faceți lucruri.
  • Nu numai că veți obține cele mai importante lucruri făcute prin programarea zilei în acest fel, dar sentimentul timpuriu de realizare vă va ajuta să mențineți un impuls pe tot parcursul zilei.
  • Dacă vă luptați să vă mențineți energia mai târziu în acea zi și nu sunteți la locul de muncă, faceți o scurtă odihnă. Un pui de somn de 20 de minute este o modalitate excelentă de a vă pune înapoi într-un spațiu de cap productiv.
Metoda 5 din 11:
Concentrați-vă pe un singur lucru la un moment dat.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 5
1. Multi-tasking este rareori o modalitate productivă de a merge la lucruri. Aveți mai multe șanse să faceți lucrurile dacă vă dedicați toată energia într-o singură sarcină la un moment dat. Opriți radioul la locul de muncă, închideți televizorul în timp ce studiați și nu vă împărțiți timpul între a răspunde la e-mailuri și alte sarcini legate de muncă. Când comutați înainte și înapoi între diferite activități, pierdeți o mulțime de energie pe măsură ce creierul dvs. recalibrează pentru noua sarcină. Acest tip de jonglerie nu este un obicei sănătos pentru productivitate.
  • Ești cel mai productiv atunci când ești în acel flux în care timpul zboară și tu ești complet consumat cu ceea ce faci. Este mult mai greu să intrați în acel stat dacă săriți în mod constant între 2-3 lucruri diferite.
Metoda 6 din 11:
Găsiți valoarea în lucrurile plictisitoare.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 6
1. Este greu să fii productiv dacă crezi că faci ceva inutil. Începeți să vă împingeți pentru a găsi semnificația în fiecare lucru pe care îl faceți înainte de a începe. De exemplu, dacă completați o foaie de lucru pentru muncă, reamintiți-vă că vă ajutați compania dvs. vă va răspunde. La rândul său, acest lucru vă ajută să rămâneți productiv la locul de muncă și doriți să fiți productivi! Puteți chiar să legați toate acestea înapoi la misiunea companiei dvs. și să vă reamintiți de ce este importantă și ea.
  • Găsirea valorii în lucrurile mici îmbunătățește și atitudinea dvs. generală. Dacă umbli în jurul valorii de toată ziua, sentimentul că îți pierzi timpul, nu vei mai face nimic!
Metoda 7 din 11:
Luați o scurtă pauză în fiecare oră.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 7
1. Puneți deoparte 5-10 minute pentru a vă reîncărca bateriile în fiecare oră. Se întind și se întinde, ieșiți afară pentru o respirație de aer proaspăt sau să mergeți în jurul holului pentru câteva minute. În afară de faptul că acest lucru vă va ajuta să vă întoarceți la sarcina de la o senzație de mână reîncărcată, va da, de asemenea, corpului dvs. o pauză de la ședința sau privirea la un ecran prea mult, în funcție de ceea ce ați făcut.
  • Mulți oameni productivi sunt un mare fan al tehnicii Pomodoro. Aici lucrați într-o serie de explozii intense, petrecând 25 de minute, concentrându-vă pe o sarcină și apoi luați 5 minute de la distanță. Aceasta poate fi o opțiune excelentă dacă vă aflați pierderea impulsului după fiecare 35-45 de minute sau cam asa ceva.
Metoda 8 din 11:
Faceți o investiție zilnică de 5 minute.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 8
1. Începeți mici și lăsați comportamentele mici de zăpadă în obiceiuri regulate. Forțați-vă să petreceți doar 5 minute pe zi pe un nou comportament. Săptămâna viitoare, dublați-o. Pentru săptămâna viitoare sau două, rămâneți la acea regulă de 10 minute pe zi. După câteva săptămâni, creierul dvs. va fi atât de obișnuit să petreacă 10 minute pe această sarcină că va deveni un obicei. Aceasta este o modalitate fenomenală de a vă obține pentru a construi obiceiuri procedurale mici, cum ar fi să lucrați dimineața sau să meditați în fiecare după-amiază.
  • Poate fi greu să împingeți această primă săptămână dacă nu sunteți obișnuiți să faceți ceva, dar să rămâneți cu el! Va fi mai ușoară decât timpul.
  • Finalizarea obiceiului dvs. mic în același timp în fiecare zi vă va ajuta să vă transformați comportamentul într-un obicei.
Metoda 9 din 11:
Relaxați-vă în zilele libere.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 9
1. Dacă nu luați niciodată ceva timp, veți renunța la voi. Asigurați-vă că ați renunțat la timp pentru a vă petrece cu prietenii și familia, prindeți această carte pe care ați vrut să o citiți și să faceți lucruri pe care le bucurați în mod activ. Dacă vă împingeți în mod constant pentru a îndeplini sarcina după sarcină, vă veți conduce în pământ. Răcirea în zilele dvs. libere este importantă dacă veți fi productivi!
  • Dacă veți încerca să implementați un nou sistem sau un obicei, faceți o vacanță sau un weekend mult timp pentru a obține o relaxare în. Există unele dovezi că este mai ușor să construim un nou obicei după o perioadă prelungită de relaxare.
Metoda 10 din 11:
Aveți grijă de corpul vostru.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 10
1. Mănâncă o dietă sănătoasă, păstrați un program regulat de somn și exercițiu în mod regulat. Faceți tot ce este mai bun pentru a rămâne la o dietă echilibrată plină de proteine ​​slabe, legume și boabe întregi. Scopul este de a obține 8 ore de somn în fiecare noapte și încercați să mergeți la culcare și să vă treziți în același timp în fiecare zi. Încercați să obțineți cel puțin 150 de minute de exercițiu pe săptămână sub formă de alergare, ciclism sau haltere pentru a ușura stresul și pentru a vă simți minunat despre dvs!
  • Este imposibil să construiești obiceiuri productive dacă nu te simți bine. Având în vedere corpul dvs. este important pentru sănătatea dvs. generală, dar este, de asemenea, extrem de importantă dacă doriți să fiți o persoană productivă.
  • Aveți grijă de mintea și sufletul vostru! Meditația și yoga sunt modalități excelente de a rămâne sănătoși mental și emoțional.
Metoda 11 din 11:
Recompensați-vă pentru construirea unor obiceiuri productive.
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea obiceiurilor productive Pasul 11
1. Pe măsură ce vă îmbunătățiți productivitatea globală, recompensați-vă pentru a vă lipi cu ea. După ce vă completați planificatorul pentru această zi, luați un minut sau două pentru a vă bucura de o ceașcă de cafea caldă. Odată ce ați terminat depunerea acestor rapoarte dimineața, mâncați o bucată mică de bomboane. Oferindu-vă regulat, recompense mici pentru lipirea cu obiceiurile dvs. productive este esențială pentru a face aceste obiceiuri permanente.
  • Timpul pauzele dvs., astfel încât să le luați imediat după ce ați terminat o sarcină productivă. Pauzele sunt o modalitate excelentă de a vă recompensa și trebuie să luați pauze regulate oricum. Este o victorie câștigătoare!

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Poate dura câteva luni pentru ca un comportament să câștige un impuls și să se transforme într-un obicei. Nu renunta la cateva zile!
  • Creați un ritual "Clocking Out" făcând același lucru în fiecare zi înainte de a opri lucrul. Oamenii vorbesc despre importanța începerii zilei, dar finalizarea muncii dvs. la fel în fiecare zi vă va ajuta să compartimentați și să mențineți un spațiu cap clar.
  • Există foarte puține dovezi că care lucrează mai mult timp vă va face mai productiv. Oamenii tind să-și răspândească în mod natural sarcinile pe o perioadă mai lungă de timp dacă o au în capul lor că lucrează târziu, așa că nu vă faceți griji că ați fost ultimul din birou!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar