Cum să fii mai eficient la locul de muncă

Uneori poate fi dificil să rămâi motivat și eficient la locul de muncă, chiar dacă vrei să fii. Puteți ieși dintr-o scădere de lucru dacă vă schimbați mentalitatea și modul în care vă abordezi slujba. Dacă vă organizați sarcinile, rămâneți concentrat la locul de muncă și aveți grijă de voi înșivă, puteți fi mai eficient la locul de muncă.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea organizată
  1. Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 1
1. Faceți o listă de verificare. Crearea unei liste de verificare a muncii sau a listei de sarcini vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun. Limitați câte elemente sunt pe lista dvs. de sarcini, astfel încât să nu vă stresați. Alegeți cele trei sarcini cele mai importante pe care trebuie să le faceți. Acestea sunt sarcini mari, importante și cruciale care trebuie să se facă înainte de a face altceva. Completați restul listei de verificare cu sarcini minore pentru a realiza dacă ați terminat sarcinile mari.
  • Scrieți lista de verificare cu o noapte înainte și concentrați-vă numai pe acea zi care vine.
  • Să fie specific în lista de verificare, să descompune sarcinile în bucăți mai mici și să includeți estimările de timp.
  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 2
    2. Urmăriți unde pierdeți timpul. Uită-te la modelele tale despre modul în care îți petreci timpul și unde îți pierzi. Te găsești făcând clic pe Facebook un pic prea des? Sau având prea multe chat-uri cu colegii tăi în camera de spargere? Aflați unde pierdeți timpul, astfel încât să vă puteți opri și să fiți mai eficienți la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată este mai eficientă la locul de muncă Pasul 3
    3. Împărțiți-vă proiectele în sarcini mai mici. Poate fi greu de simțit realizat dacă ați petrecut întreaga zi pe un singur lucru și încă nu ați terminat-o. Descompune proiectele mari în succese mici pentru a vă ajuta să vă simțiți motivați și să fiți mai eficienți la locul de muncă.
  • Dacă ați lucrat la crearea unui buget pentru o companie toată ziua, gândiți-vă ca toți pașii mici pe care ați făcut-o pentru a crea bugetul. Poate că ați contactat proprietarii de afaceri, a creat foi de calcul și a calculat unde au fost irosite banii, deci ați realizat trei sarcini.
  • Image denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 4
    4. Creați o rutină zilnică. Spuneți-vă mintea și corpul că este timpul să lucrați prin faptul că aveți un sistem de rutină. Acest lucru ar putea însemna că în fiecare dimineață începeți în același mod (cum ați face întinderi, băut cafeaua și porniți o playlist de pompare).
  • Au desemnat timpii pe tot parcursul zilei în care vi se permite să vă verificați e-mailul, astfel încât să nu pierdeți timpul impulsiv, toată ziua.
  • Partea 2 din 3:
    Starea focalizată la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată este mai eficientă la locul de muncă Pasul 5
    1. Consultați-vă cu dvs. Când ajungeți la lucru, petreceți cinci minute cu lista dvs. de sarcini, gândindu-vă la ziua dvs. Gândiți-vă la modul în care vă veți îndeplini sarcinile pentru această zi. Fiecare oră vă forțează să se reface. Uită-te la modul în care ai petrecut ultima oră și te întrebi dacă era productiv. Să se angajeze să facă următoarea oră productivă. Când se termină ziua, întrebați-vă cum a mers ziua voastră. A fost productiv? Cum vă puteți schimba pentru a face mâine mai reușită?
  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 6
    2. Știți cum să vă faceți binele bine. Dacă știți cum să vă faceți treaba ca spatele mâinii, atunci va necesita mai puțină energie. Știind ce faci vă va permite să excelezi la munca ta.Deși ar trebui să vă provocați în continuare la lucruri noi și să vă continuați să vă construiți abilitățile, să contribuiți la compania dvs. și să vă păstrați să vă plictisiți.
  • Căutați o pregătire suplimentară pentru a vă ajuta să vă stăpâniți locul de muncă dacă nu puteți face lucrurile, deoarece nu aveți abilitățile sau cunoștințele corecte.
  • Sfat de experți
    Elizabeth Douglas

    Elizabeth Douglas

    CEO-ul elizabeth Douglas este CEO-ul WikiHow. Elizabeth are peste 15 ani de experiență care lucrează în industria tehnică, inclusiv roluri în ingineria calculatoarelor, experiența utilizatorilor și gestionarea produselor. A primit BS în informatică și Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Stanford.
    Elizabeth Douglas
    Elizabeth Douglas
    CEO-ul

    Elizabeth Douglas, CEO al WikiHow, oferă trei sfaturi pentru a-ți face treaba mai bine: 1. Asigurați-vă că livrați pe ceea ce se așteaptă managerul dvs. de la dvs.
    2. Comunicați bine despre proiectele dvs.
    3. Încercați să vă poziționați pentru a ajuta compania să crească și să se îmbunătățească.

  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 7
    3. Stați motivat pentru a evita amânarea. Un mare motiv pentru amânare este că te tem să faci ceva. Forțați-vă să faceți lucruri în explozii. Forțați-vă să începeți o bucată de ceva, chiar dacă este doar pentru cinci minute, apoi opriți-vă dacă aveți nevoie. Odată ce începeți să faceți progrese în ceva, veți fi mai motivați să continuați să mergeți și să lucrați mai mult și mai mult până când este terminat.
  • Opriți-vă telefonul și ștergeți biroul pentru a evita distragerile care încurajează amânarea.
  • Face sarcini provocatoare înainte de prânz când sunteți cel mai motivat.
  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 8
    4. Vă faceți griji cu privire la ceea ce puteți controla. Concentrați-vă timpul și energia asupra a ceea ce puteți controla. Nu vă faceți griji și subliniați despre ceea ce este dincolo de controlul dvs. Dacă începeți să vă îngrijorați de ceea ce face un coleg de la un alt departament, acesta va pierde doar timpul propriu. Veți simți mai împuterniciți și veți fi mai eficienți la locul de muncă dacă vă concentrați doar asupra a ceea ce este în controlul dvs.
  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 9
    5. Lucrează eficient. Pentru a fi un lucrător eficient, trebuie să fii un lucrător eficient. Opriți multi-tasking. Concentrați-vă pe o singură sarcină la un moment dat. Dacă încercați să faceți zece lucruri simultan, nu veți termina nimic.
  • Imaginea denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 10
    6. Colaborați cu colegii dvs. Lucrați într-o echipă pentru a îndeplini sarcinile mai rapide și pentru a aduce noi idei la proiecte. Lucrul cu alții și solicitând ajutor atunci când aveți nevoie, vă va ajuta să fiți un lucrător mai eficient.
  • Partea 3 din 3:
    Având grijă de tine
    1. Image denumită mai eficientă la locul de muncă Pasul 11
    1. Ia pauze. Nu puteți fi eficient la locul de muncă dacă nu vă permiteți timp să faceți o pauză. Permiteți-vă momentelor să se rupă de la locul de muncă la fiecare două ore. Mănâncă o gustare, du-te pe o plimbare sau meditează pentru a reîncărca creierul pentru a fi mai eficient.
  • Imaginea intitulată este mai eficientă la locul de muncă Pasul 12
    2. Nu mai lucrați la un timp stabilit. Dacă vă forțați să nu mai lucrați când lucrați, veți fi mai eficienți atunci când sunteți de fapt la locul de muncă. Setați un timp de tăiat fermă atunci când lucrarea sa terminat și rămâneți la el. Planificați ceva interesant după muncă pentru a vă încuraja să nu mai lucrați. Au o rutină după muncă pentru a vă înlătura, cum ar fi o plimbare sau păstrarea unui jurnal.
  • Imaginea intitulată este mai eficientă la locul de muncă Pasul 13
    3. Reduce stresul. Cheia pentru a rămâne fără stres este de a simți în control. Păstrați-vă zilele planificate pentru a vă ajuta să vă simțiți în control. Asigurați-vă că aveți o idee clară despre ceea ce se așteaptă de la dvs. la locul de muncă pentru a evita stresul. Activitățile de reducere a stresului după muncă (cum ar fi citirea, ascultarea muzicii, făcând yoga sau a face un hobby creativ).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți nemulțumit la locul de muncă pentru că sunteți nemulțumiți la locul de muncă, luați în considerare căutarea unui alt loc de muncă.
  • Având o viață pozitivă în afara muncii poate face mai ușor să muncească din greu în timp ce sunteți la locul de muncă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar