Cum să fii productiv: 8 mituri

Lupta pentru a fi la fel de productivă și eficientă cât mai eficientă într-o lume plină de distragere și așteptări din ce în ce mai mari sunt reale. Nu ajută la o mulțime de așa-numita productivitate "hacks" Nu sunt eficiente și nu te pot face Mai puțin productiv. Din fericire, am împărțit unele dintre cele mai frecvente mituri despre productivitatea pe care ați putea crede că sunt adevărate, dar într-adevăr nu sunt. Check out lista de mai jos pentru a afla ce sfat ar trebui să direcționați clar și ce vă va ajuta de fapt să obțineți mai mult.

Pași

Metoda 1 din 8:
Mitul: Multitasking vă face mai productiv.
  1. Imagine intitulată Be Productiv_ 8 Mits Pasul 1
1. Fapt: A face mai multe lucruri la un moment dat este rău pentru performanța dvs. Chiar daca tu simt Mai productiv Când sunteți multitasking, creierul dvs. trebuie să schimbe unelte de la o activitate la alta atunci când schimbați între sarcini. Acea comutare necesită timp. De asemenea, vă face mult mai probabil să pierdeți evidența a ceea ce faceți. În schimb, încercați să rămâneți cu o singură sarcină la un moment dat.
  • Șansele pe care le faceți o greșeală cresc, de asemenea, dramatic când faceți multitask. Nu numai că veți fi mai puțin productivi, dar calitatea muncii dvs. este probabil să sufere.
Metoda 2 din 8:
Mit: Pauzele sunt o pierdere de timp.
  1. Imagine intitulată Be Productiv_ 8 Mits Pasul 2
1. Fapt: Pauzele sunt un mod bine stabilit de a crește productivitatea. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a spori creativitatea și de a reduce stresul. Cu cât lucrați mai mult, calitatea inferioară a muncii dvs. Vei fi de fapt mai productivi dacă luați o pauză de 5-10 minute în fiecare oră decât dacă ați lucra timp de 8 ore drept.
  • Pauzele sunt mai bune atunci când implică un fel de mișcare. În timpul pauzei dvs., ridicați-vă, faceți o scurtă plimbare sau întindeți-vă. Veți simți mult mai productiv până când ați terminat.
Metoda 3 din 8:
Mit: Un birou curat este un semn al unei minții clare.
  1. Imagine intitulată BE Productive_ 8 Mits Pasul 3
1. Fapt: Dacă încercați să fiți creativi, un birou murdar este de fapt mai bun. Un birou curat nu este un lucru rău - vă va face mai organizat și există chiar dovezi că poate promova mâncarea mai sănătoasă și vă poate face o persoană mai bună! Cu toate acestea, o mică mizerie poate fi de fapt un lucru bun dacă faci ceva creativ. Acest lucru este probabil deoarece o mică doză de haos și dezorganizare vă ajută să vă gândiți în afara casetei.
  • Este vorba despre ce fel de semnale doriți ca mediul dvs. să vă trimită. Dacă evaluați organizarea și structura, probabil că veți fi mai bine într-un mediu hiper-organizat. Dacă scopul dvs. este de a genera idei noi, ați putea înflori cu un birou ușor dezorganizat!
Metoda 4 din 8:
Mit: Lucrul târziu este o modalitate bună de a face lucrurile.
  1. Imagine intitulată BE Productive_ 8 Mits Pasul 4
1. Fapt: Productivitatea scade dramatic când lucrați cu întârziere. Există două lucruri care se întâmplă aici. În primul rând, dacă știți că stați târziu, aveți mai multe șanse să luați pauze extinse și să eliminați sarcini mai târziu. Ca rezultat, de multe ori sfârșești să faci mai puțină muncă în timpul celor mai productive ore. În al doilea rând, există o mulțime de cercetări care demonstrează că calitatea muncii dvs. scade cu cât lucrați mai mult. Evitați lucrul târziu dacă nu este absolut necesar!
  • Nivelurile de stres sunt probabil să crească cu cât lucrați mai mult. Deoarece oamenii se înrăutățesc atunci când sunt sub niveluri ridicate de stres, probabil că nu veți face cea mai bună lucrare după ce schimbarea dvs. sa terminat.
Metoda 5 din 8:
Mit: Trezirea mai devreme înseamnă că veți realiza mai mult.
  1. Imagine intitulată BE Productive_ 8 Mits Pasul 5
1. Fapt: Nu contează cât de devreme te ridici dacă nu primești 8 ore de somn. Dacă vă culcați la ora 1 dimineața, sesiunea de lucru timpurie de dimineață nu va fi foarte fructuoasă. Vei fi groggy, lent și neproductiv. Cantitatea de somn pe care o obțineți mult mai mult decât cand te trezesti. Reversul este, de asemenea, adevărat - probabil că veți fi mai puțin productivi dacă dormiți 12 ore - așa că încercați să obțineți aproximativ 8 ore de somn în fiecare noapte.
  • Toată lumea are un cronotip, care este o predilecție încorporată pentru a se ridica devreme sau a rămâne târziu. Dacă sunteți în mod natural o bufniță de noapte, va fi foarte greu să vă ridicați foarte devreme și să fiți productivi. Dacă v-ați născut un răsturnat timpuriu, va fi greu să stați până târziu să obțineți munca.
Metoda 6 din 8:
Mit: Nu puteți lua zile libere dacă doriți să mergeți mai departe.
  1. Imagine intitulată BE Productive_ 8 Mits Pasul 6
1. Fapt: Vacanțele îmbunătățesc efectiv productivitatea totală. Luarea zilelor de la locul de muncă vă va ajuta să vă reîncărcați și să vă prindeți respirația. Când vă întoarceți din vacanța dvs., calitatea muncii dvs. va fi îmbunătățită. În plus, veți simți mai puțin stres și veți fi mai creativi. Nu ezitați să luați timp liber - mai ales dacă încercați să fiți mai productivi!
  • Destul de ciudat, aveți 30% mai multe șanse să obțineți o creștere sau un bonus dacă luați timpul plătit. Dacă sunteți îngrijorat că luarea unei vacanțe vă va afecta capacitatea de a urca pe scara corporativă, nu fiți!
Metoda 7 din 8:
Mit: Procrastination este un semn de lenea.
  1. Imagine intitulată Be Productiv_ 8 Mits Pasul 7
1. Fapt: Oamenii amâna din mai multe motive, dar lenea nu este una dintre ele. Unii oameni amâna pentru că sunt speriat de un rezultat potențial, în timp ce alții se distrează pur și simplu de alte sarcini sau informații noi. Mulți oameni sări sau întârzie sarcinile dacă nu le găsesc semnificative. Există o mulțime de motive pentru a pune ceva, dar lenea este rar una dintre ele.
  • Țineți minte, ceea ce vă imaginați să fiți amânarea poate fi saturația sarcinii. Dacă aveți o listă de sarcini cu 10 lucruri pe ea și săriți numărul 1 pentru a face sarcini 8, 9 și 10, nu faceți nimic. Aceasta se numește "amânarea productivă", așa că nu vă bateți peste asta.
  • Există unele dovezi că amânarea vă poate ajuta să stimulați gândirea creativă sau să generați idei noi. Dacă nu aveți o soluție solidă la o problemă creativă, amânarea poate fi modul tău de a spune: "Luați o pauză și gândiți-vă prin asta."
Metoda 8 din 8:
Mitul: Unii oameni lucrează mai bine sub presiune.
  1. Imagine intitulată BE Productive_ 8 Mits Pasul 8
1. Fapt: Presiunea duce la anxietate și stres, care sunt rele pentru performanță. Unii oameni pot funcționa mai bine sub o presiune ușoară dacă sarcina este cu adevărat interesantă, dar acesta este un scenariu cel mai bun. Dacă o sarcină este complexă, deosebit de importantă, și / sau plictisitoare, termenul de târâie va fi doar să te ducă nebun. Deoarece stresul este aproape niciodată bun pentru performanță, probabil că nu sunteți la fel de productiv cum credeți când vine vorba de a lucra sub presiune.
  • Oamenii se simt adesea mai productivi sub presiune crescută, dar asta pentru că sunt forțați să completeze o sarcină. Chiar dacă obțineți treaba în timp, calitatea muncii dvs. poate suferi, astfel încât sentimentul de productivitate nu reflectă realitatea.
  • De aceea, unele locuri de muncă implementează inițiative de wellness. Lucrurile precum yoga și meditația sunt bune pentru nivelele de stres, iar stresul redus este legat de o calitate superioară a muncii.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar