Cum să ajungeți la școală

Când jonglează mai multe clase, o viață socială, activități extracurriculare și poate un loc de muncă sau treburi, este ușor să se trezească într-o zi pentru a descoperi că ați căzut în urmă la munca școlară. Când se întâmplă acest lucru, notele dvs. pot începe să alunece și înainte de mult timp, vă puteți găsi chiar în pericol de a eșua o clasă. Vestea bună este că, dacă vă gândiți și vă dedicați să faceți munca făcută, puteți să vă prindeți și să rămâneți prinși în școală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Imaginând ceea ce trebuie să faceți
  1. Imagine intitulată prinde în școală Pasul 1
1. Listează lucrarea pe care nu ați făcut-o încă. Pentru a prinde în școală, va trebui să începeți prin a imagina exact ceea ce aveți nevoie pentru a prinde. Începeți prin scrierea unei liste care include toate lucrările de care aveți nevoie pentru a fi făcut. Aceasta ar trebui să includă sarcini care sunt din trecut, precum și de muncă care se întâmplă în viitorul apropiat.
  • Pentru fiecare sarcină, notați data scadenței și ce, exact, încă mai trebuie să faceți. Ar trebui să includă citirile pe care nu le-ați făcut, lucrări pe care nu le-ați transformat și alte lucrări care sunt trecute în trecut sau în curând.
  • Imagine intitulată prinde în școală Pasul 2
    2. Faceți cunoștință cu profesorii dvs. Cereți profesorilor dvs. să vă întâlnească cu dvs. pentru câteva minute pentru a discuta despre situație. Lăsați-i să știe că știi că sunteți în urmă și încercați să prindeți. Întrebați ce ajutor sau sfaturi pot da.
  • Profesorii dvs. ar trebui să vă poată spune ce sarcini vor accepta în continuare. În acest fel, nu pierdeți timpul să faceți o muncă care este atât de târziu, nu veți mai primi credit.
  • Ei pot avea sfaturi cu privire la modul în care puteți obține munca făcută mai repede sau mai eficient. De asemenea, ar trebui să vă poată spune ce sarcini sunt cele mai importante pentru clasa dvs.
  • În unele cazuri, profesorii pot fi dispuși să vă acorde extensii în termenele limită, în special pentru munca care nu sa întâmplat încă. Dacă vă arătați că sunteți autentic în dorința voastră de a învăța materialul și a fi prins, unii profesori vor fi indulniciți.
  • Imagine intitulată prinde în școală Pasul 3
    3. Prioritizați lista. După întâlnirea cu profesorul dvs., rangați elementele de pe lista dvs. în ordinea importanței. Îndepărtați orice sarcini pe care nu vă mai este posibilă să obțineți credit.
  • În prioritizarea muncii, luați în considerare valoarea punctului fiecărei sarcini. Luați în considerare modul în care faceți în clase pentru diferitele sarcini sunt pentru. Ar trebui să prioritizați aceste sarcini care vor face cea mai mare diferență în clasele dvs. Dacă există o clasă, sunteți în pericol de eșec, misiunile din această clasă vor fi cele mai importante.
  • De asemenea, trebuie să luați în considerare datele datorate prioritizării listei dvs. Concentrați-vă pe acele lucruri care sunt fie cele mai vechi, fie că puteți să vă faceți înainte ca termenele limită să treacă pentru un credit maxim.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea lucrării
    1. Imagine intitulată prinde în școală Pasul 4
    1. Fa un plan. Odată ce ați dat seama unde să vă concentrați energiile, să vă așezați cu un calendar sau un planificator și să puneți niște obiective. Dați seama când puteți obține în mod rezonabil lucrurile făcute de.
    • Setarea termenelor limită pentru dvs. vă va ajuta să vă urmăriți progresul și să vă mențineți răspunzători față de dvs.
  • Imagine intitulată Captura în școală Pasul 5
    2. Programați timpul de lucru. Apoi, stabiliți o perioadă stabilită de timp în fiecare zi pe care o veți dedica pentru a vă prinde munca. Stick la acest plan, în fiecare zi.
  • Valoarea timpului de lucru în plus pe care va trebui să-l rezervați va depinde de cât de mult trebuie să vă faceți. În unele cazuri, o oră suplimentară pe zi ar putea fi suficientă, dar în altele ar trebui să aveți nevoie de mult mai mult timp.
  • Gândiți-vă la timpul zilei că vă simțiți cel mai productiv. Dacă sunteți mai mult o bufniță de noapte, ați putea prefera să faceți munca suplimentară după cină sau înainte de culcare, de exemplu.
  • Pentru a reuși, fiți conștienți de faptul că probabil că va trebui să reveniți de la unele dintre celelalte activități, cel puțin temporar. Este posibil să aveți nevoie, de exemplu, pentru a petrece mai puțin timp cu prietenii dvs., nu mai mergeți la întâlniri de club pentru o vreme, săriți la câteva lecții de pian sau jocuri de fotbal sau chiar să vă retrageți din anumite activități intensive în întregime.
  • Imaginea intitulată prinde în școală Pasul 6
    3. Săturați și să faceți munca făcută. Odată ce ai un plan, lipiți-l. Lucrați în fiecare zi pentru a face progrese în munca școlară. Doar rețineți că va trebui să fiți responsabilul pentru motivarea dvs. dacă doriți să vă prindeți.
  • Dacă aveți probleme cu privire la faptul că vă concentrați asupra muncii dvs. în timpul sesiunilor lungi de lucru, încercați să construiți câteva scurte în program. Acest lucru vă poate ajuta să vă stimulați productivitatea și gândirea creativă.
  • Obținerea unui exercițiu suplimentar poate, de asemenea, vă poate ajuta să vă concentrați.
  • În timpul orelor de lucru, opriți telefonul dacă puteți, ieșiți din medii sociale și asigurați-vă că nu există alte distragere în jur, cum ar fi un televizor.
  • Având un spațiu de lucru bine organizat, care este lipsit de dezordine și distragere a atenției, de asemenea, poate ajuta.
  • Metoda 3 din 3:
    Rămânând prins
    1. Imagine intitulată Captura în școală Pasul 7
    1. Utilizați un planificator. Odată ce ați fost prinși, probabil că vă puteți ușura puțin pe programul dvs. de lucru, dar trebuie să mențineți aceeași organizație și o disciplină. Continuați să utilizați un planificator sau un calendar pentru a urmări termenele limită de lucru.
    • Uneori oamenii se află în urmă pentru că doar uită când lucrurile sunt datorate. Păstrarea unui planificator sau a setării de mementouri în telefonul dvs. poate preveni acest lucru.
  • Imaginea intitulată prinde în școală Pasul 8
    2. Începutul timpului suficient pentru munca școlară. Fiind prins, nu înseamnă că poți să te întorci la felul în care lucrurile au fost înainte. Faptul că ați ajuns în urmă în primul rând înseamnă că nu ați renunțat la suficient timp pentru munca școlară.
  • Ca și înainte, stabiliți un anumit moment în fiecare zi pentru a lucra la munca școlară și pentru a rămâne la el.
  • Evaluați activitățile în care faceți parte din afara școlii și aflați care dintre ele sunt cele mai importante pentru dvs. În acest fel, dacă trebuie să lăsați altceva să alunece în favoarea muncii școlare, știi ce vrei să renunți sau să renunți.
  • Imagine intitulată prinde în școală Pasul 9
    3. Luați în considerare aderarea la un grup de studiu. Mulți studenți consideră că studierea cu alți oameni nu numai că le permite să-și piardă cunoștințele, dar îi ajută să fie mai organizate și mai responsabile.
  • Dacă ați fost de acord să vă întâlniți cu oamenii să lucrați la un moment dat, care creează presiune socială care nu există atunci când lucrați singur. Dacă decideți să nu lucrați singur, nu reușiți să trăiți până la propriile obiective, dar dacă decideți să nu vă întâlniți cu grupul dvs. de studiu, veți lăsa și alți oameni în jos.
  • Imagine intitulată prinde în școală Pasul 10
    4. Recompensați-vă pentru succes. Elaborați un sistem de recompense mici pentru a vă motiva să faceți muncă. Ori de câte ori primești un proiect la timp, dă-ți una din aceste recompense.
  • Această recompensă poate fi tot ce vă place. Ar putea fi bomboanele tale preferate, un nou articol de îmbrăcăminte, un cântec achiziționat online sau o activitate ca o călătorie Mall-ul cu cel mai bun prieten al tău de puțin timp petrecut jucând instrumentul tău preferat.
  • Aceste recompense sunt motivante deoarece creează o asociere pozitivă în mintea voastră cu obținerea lucrurilor la timp. Creierul dvs. va începe să înțeleagă că completarea unei sarcini duce la ceva pozitiv și acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai motivați să lucrați.
  • sfaturi

    Încercați să rămâneți sănătoși atât mental și fizic. Nu trebuie să mergeți la sala de gimnastică în fiecare săptămână: mergeți cu bicicleta cu prietenii dvs. într-o pădure sau înotați la piscina locală. Luați pauze de la lucru, vă veți mulțumi pe acele nopți de studiu grele.
  • Fi atent in clasa. Nu este întotdeauna cel mai interesant lucru, dar nu vă puteți aștepta să obțineți un grad bun pe un test dacă nu știți nimic pe el.
  • Fii mândru de îmbunătățirile tale și să încerci să nu te compari cu alte persoane.Doar pentru că prietenul tău a primit totul așa cum nu înseamnă că trebuie să. Fii mândru de BS dacă reprezintă cel mai bun efort.
  • Formează o legătură cu profesorii dvs. Dacă profesorii dvs. vă plac și veți ajunge în urmă asupra muncii dvs., ei vă pot tăia niște slăbiciune, deoarece știu că încercați cel mai bine să vă prindeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar