Cum să fii mai productiv

Toată lumea ar dori să fie capabilă să realizeze mai mult în mai puțin timp. Este ușor să acceptați că unii oameni sunt în mod natural mai productivi și alții mai predispuși la amânare.Cu toate acestea, adevărat că poate fi, este, de asemenea, clar că oamenii productivi profită de diferite strategii utile care pot beneficia pe oricine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea organizată
  1. Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 1
1. Setați o rutină. Plotiți orele recurente în programul dvs. Când vă puteți concentra energiile asupra sarcinilor specifice pe care trebuie să le realizați.Încorporați-le în dvs. rutinele zilnice existente (pregătindu-vă pentru muncă, prânz, etc.).Așa cum vă spune corpul "Acesta este prânzul" În jurul timpului în care mâncați în mod normal, veți deveni mai atrăgături să vă simțiți "Acesta este timpul productiv."
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 2
    2. Sparge sarcini mai mari. Nu vă concentrați asupra necesității de a scrie întreaga carte sau vopsea întreaga casă - focalizați pe finisarea unui capitol sau a unei camere. Sentimentul de realizare vă va ajuta să vă păstrați și vă oferă o modalitate de a vă marca progresul către obiectivul mai mare.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 3
    3. Creați termene limită. Amintiți-vă că a trebuit să terminați o hârtie pe termen de colegiu într-o singură noapte?Când există o limită de timp clară, nu aveți de ales decât să vă concentrați energiile și să rămâneți la esențiale ale scopului dvs.
  • Dacă sunteți deja în termen limită, stabiliți termene mini-limită pentru componentele sarcinii.
  • Încercați să fiți stricți cu voi, deoarece este ușor să întrerupeți termenele limită de sine. Puneți-vă termenul limită împotriva unei întâlniri pe care nu le puteți pierde sau a stabilit doar un cronometru de ouă.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 4
    4. Stabiliți timpul potrivit pentru a termina locul de muncă. "Munca se extinde pentru a umple timpul" -- Ceea ce sună ca înțelepciunea de modă veche poate fi, de asemenea, exprimată prin formule matematice, dar punctul de lege al lui Parkinson rămâne același.Practic, dacă vă dați toată ziua pentru a realiza o sarcină, veți găsi o modalitate de a lua toată ziua pentru a face acest lucru (sau o exagerat, adică).Aflați cantitatea minimă de timp pe care trebuie să o faceți până la standardul necesar.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 5
    5. , Dar să fie flexibil.Faceți toate setările de rutină și termenul limită pe care le puteți, dar, de asemenea, să vă dați seama că viața va interveni și va trebui să vă ajustați.Nu lăsați întreruperile să vă arunce complet ritmul.Vedeți dacă puteți găsi modalități de a profita de ele, sau de cel puțin să le periați.
  • De exemplu, dacă încercați să terminați o prezentare pentru mâine dimineață și puterea iese, recrutează pe cineva care să vă ajute să practicați sesiunea Q & A care urmează până când puterea este restabilită. Sau chiar să o folosești pentru a face o glumă lamei a doua zi despre modul în care un concurent a încercat să vă saboteze prezentarea în mod clar la Blackout.
  • Metoda 2 din 3:
    Ascultând corpul tău
    1. Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 6
    1. Cunoașteți-vă. Dacă sunteți o persoană de dimineață sau a "Owl de noapte," profitați de acest lucru.Maximizați cele mai productive timpuri. Dacă muzica vă ajută să vă concentrați, să o utilizați - dacă vă distrage atenția, uitați-vă.
    • Gândiți-vă la ceea ce a lucrat când ați fost productiv în trecut.Finala dvs. de colegiu studiază să meargă mai bine atunci când vă aflați într-un colț tăcut al bibliotecii sau când colegii dvs. au jucat jocuri video la trei metri distanță?
  • Imaginea intitulată Fii mai productivă Pasul 7
    2. Lua "Break-uri fără minte."Când creierul dvs. este prăjit și trebuie să ieșiți, faceți-o.Urmăriți o operă săpun, umblați câinele, curați câteva dintre acele rafturi cu praf în care ați vrut să ajungeți.
  • Așteptați să aveți nevoie de astfel de pauze și să le factați în programul dvs.În acest fel nu vă veți simți ca și cum ați pierde timpul în timp ce sunteți, căderea timpului (dar într-un mod pozitiv).
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 8
    3. Ieșiți la soare.Lumina soarelui natural ajută la menținerea ritmurilor corpului echilibrate, vă oferă energie și pur și simplu se simte bine.Faceți o plimbare sau lucrați printr-o fereastră când puteți.
  • Image denumită mai mult Pasul 9
    4. Exercițiu. Aceasta sparge monotonia zilei, ameliorează stresul, vă ajută să vă reintroduceți mintea și este bine pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii mai productivă Pasul 10
    5. Face a "Dumpul de creier."Pe măsură ce lucrați la un proiect, mintea voastră va umple cu idei, unele relevante pentru sarcina actuală, unele nu.Dacă vă simțiți înfundați sau blocați în timp ce încercați să vă dați seama de o sarcină, lucrați la golirea minții de a distrage ideile.Dar păstrați-le în jur de caz!
  • Jot în jos ideile tale împrăștiate într-un notepad (sau dispozitivul preferat mai avansat din punct de vedere tehnologic) la sfârșitul zilei sau când vă simțiți supraîncărcat mental.
  • Nu vă faceți griji cu privire la conectarea tuturor punctelor chiar acum. Aceasta este o altă formă de brainstorming - obțineți ideile, aflați ce funcționează, ce nu, și cum se conectează mai târziu.
  • Metoda 3 din 3:
    Prioritizarea
    1. Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 11
    1. Fi realist. Unii oameni care cred că sunt neproductivi sunt, de fapt, oameni productivi care se așteaptă prea mult la ei înșiși. Nu mușcați mai mult decât puteți mesteca. Oamenii productivi nu sunt "super-oameni" - știu ce pot realiza (și limitele lor) și se concentrează pe obținerea de locuri de muncă.
    • Luați în considerare dacă ați cere altcuiva să realizeze cât de mult încercați. Dacă v-ați simți rău întrebându-i pe altcineva să facă atât de mult, probabil că vă întrebați prea mult din voi înșivă.
    • La sfârșitul zilei, scrieți o listă cu tot ce ați realizat. S-ar putea să vă surprindă și vă va oferi altceva să vă uitați la altul decât această listă de lungă durată pe care ați început-o cu acea dimineață.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 12
    2. Nu te complica. Gândiți-vă la elementul (elementele) esențiale din ceea ce doriți sau trebuie să realizați. Este mai ușor să atingeți o țintă clară.
  • Concentrați-vă asupra rezultatelor dvs., nu pe momentul în care este nevoie pentru a ajunge acolo.La urma urmei, de obicei suntem judecați pe rezultate.Nu ne pasă cât timp a luat brutarul pentru a face tortul nostru de nuntă sau ce metode a folosit - vrem doar să arate și să guste minunat.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 13
    3. Determinați importanța și urgența sarcinilor dvs.Ca un bun general (și președinte destul de decent) ar trebui, Dwight Eisenhower știa cum să facă lucrurile.El a făcut un punct de determinare a ceea ce a fost cu adevărat important și cu adevărat urgent și era cunoscut ca să spună "Ceea ce este important este rar urgent, iar ceea ce este urgent este rar important."
  • Cutia Eisenhower sparge sarcinile în patru categorii: importante și urgente (fac acum) - importante, dar nu urgente (decideți când doriți să faceți mai târziu) - nu este importantă, dar urgentă (delegați pe alții) - nu este importantă și nu urgentă ( Ștergeți cei din lista dvs.).
  • Desigur, nu toată lumea are aceeași abilitate de a delega sarcini ca și președinte, dar aceste sarcini pot fi, de asemenea, oportunități de colaborare.Știți punctele forte și punctele forte ale celor din jurul vostru.
  • Imaginea intitulată Fii mai productiv Pasul 14
    4. Știți ce este cel mai important.Cu toții vrem să fim mai productivi, dar dacă căutarea dvs. de productivitate vă îndepărtează grav timpul familial sau dăunează altceva de o mare valoare pentru dvs., faceți un pas înapoi și prioritizați-vă valorile.Dacă obțineți o productivitate excepțională la costul ceva mult mai prețios pentru dvs., ceea ce ați câștigat cu adevărat?
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar