Cum se fixează abs neuniform

Pe măsură ce lucrați spre fitness de bază, ați putea observa că noul dvs. ABS cu șase pachete sunt puțin inegale. Dacă o parte a mușchilor AB arată mai mare decât cealaltă sau dacă ABS-ul superior sunt mai vizibile decât ABS-ul inferior, există pași pe care îi puteți lua pentru a ajusta grăsimile și mușchii în abdomen, astfel încât mușchii să pară mai în mod egal. ABS care sunt vizibil eșalonate, totuși, sunt rezultatul unui model genetic neobișnuit care nu poate fi schimbat. Oricum, vă puteți îmbunătăți forța abdominală, faceți fiecare parte chiar și în dimensiune și dezvăluiți frumusețea atât a ABS simetrică, cât și neuniformă, cu o mână de tehnici de reglare a grăsimilor și exerciții vizate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrați în mod uniform ABS
  1. Imagine intitulată fix ABS inegale Pasul 9
1
Adăugați cardio în rutina dvs. pentru a scăpa de grăsime abdominală neuniformă. Dacă abdomenul dvs. inferior are depozite de grăsime care acoperă mușchii, în timp ce ABS-ul superior sunt bine definite, puteți arde grăsimea cu cardio. Grăsimea se colectează în abdomenul inferior în mod natural, iar această zonă este una dintre cele mai rezistente la pierderea de grăsime, dar cardio va ajuta.
  • Încercați să adăugați 20 până la 30 de minute de ciclism, folosind o mașină eliptică, jogging, scări de scări sau la vârfuri de înot într-o piscină la antrenament.
  • Imagine intitulată Fix ABS neuniform Pasul 10
    2. Faceți scrunchi și sit-up-uri cu ușurință pentru a evita accentuarea ABS-ului superior. Dacă rutina dvs. de bază se concentrează pe frunze, s-ar putea să ajungeți la ABS puternic în doar regiunea superioară a abdomenului. Dacă încercați să aflați chiar și jumătățile de sus și de jos ale ABS-ului dvs., încercați să înlocuiți falsiile cu exerciții care vizează doar o parte, cum ar fi scânduri și prese în piept, sau trăgând exerciții cum ar fi prese Pallof și rânduri cu un singur armat.
  • Imagine intitulată Fixul ABS inegal Pasul 11
    3. Testați scânduri care se concentrează pe o parte la un moment dat, cum ar fi scânduri laterale sau de vânt. Cu o forță suficientă de bază, este posibil să treceți de la scânduri drepte la cele care consolidează o parte la un moment dat. Apăsați o parte a antebrațului corpului pe pământ și ridicați astfel încât partea de un picior și un antebraț și picior să fie pe pământ, iar restul corpului este în aer. Echilibrarea în această poziție este un exercițiu de bază excelent.
  • Puteți să vă odihniți mâna liberă pe șoldul cu fața în sus pentru a ajuta la echilibrul.
  • Încercați să țineți acest lucru pentru câteva secunde la început, deplasându-vă până la 30 de secunde sau câteva minute, deoarece puterea dvs. de bază se îmbunătățește în timp.
  • O versiune mai intensă a plăcii laterale este de a "moară de vânt", în timp ce într-o scândură dreaptă, ridicând o parte în aer, returnându-l la sol, și comutarea laturilor.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 12
    4. Puneți pieptul cu un braț pentru a izola mușchii de pe ambele părți. Pentru a face un piept cu un braț, apăsați o gantere în aer cu un braț în timp ce așezați pe o bancă cu picioarele plat pe pământ. Asigurați-vă că utilizați o greutate mai mică decât ați fi pentru o presă de piept normală, deoarece greutatea prea mare poate provoca brațul să renunțe și să cadă într-o parte sau pe cealaltă.
  • Începeți cu 3 seturi de 5 până la 10 repetări, cu o perioadă lungă de timp de 1 minut între între.
  • Imagine intitulată Fixul ABS inegal Pasul 13
    5. Încercați a Pallof Press sau rândul unic pentru a lucra ambele părți ale miezului dvs. Ambele cabluri sau "Pallof Presses" și rânduri cu un singur braț vă permit să întări o parte a miezului dvs. cu o mișcare simplă de tragere. Pallof Presses implică tragerea unui cablu legat spre zona pieptului de mijloc cu mânerul ținut lateral, în timp ce un singur braț poate fi făcut pe o mașină de vânătoare, trăgând mânerul spre corpul dvs. cu un braț.
  • Încercați să faceți 3 seturi de 10 până la 15 repetări, cu odihnă de 1 minut. Dacă puteți face mai multe repetări cu o formă bună, ar trebui să faceți acest lucru.
  • Pentru aceste exerciții, este important să vă păstrați brațele pe deplin la porțiunea extinsă a mișcării, fără a vă bloca coatele și apoi trageți cablul cu o îndoire simplă la cot.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 14
    6. Transportați o greutate într-un braț în timp ce mergeți pentru o "valiză."Puteți folosi o dumbbell pentru a întări o parte a miezului dvs. ținând-o într-o mână și luând pași lungi și lentă în sala de gimnastică. Pe măsură ce lucrați repetițiile și greutatea acestui exercițiu, veți începe să vă simțiți o arsură în miezul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea cauzei ABS-ului dvs. neuniform
    1. Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 1
    1. Uită-te într-o oglindă pentru a vedea dacă ABS-ul tău sunt eșalonate. Mușchii abdominali răsturnați vor apărea aliniate greșite, cu mușchii vizibili ai unei părți poziționați deasupra celorlalți. În cazurile de genul acesta, în cazul în care mușchii dvs. AB sunt neuniformi în aranjamentul lor, există foarte puține pe care le puteți face.
    • Forma și poziția totală a mușchilor, ca multe alte aspecte ale corpului dvs., sunt determinate de codul dvs. genetic și nu pot fi schimbate.
    • Deși nu este deosebit de obișnuit, acest model genetic se găsește la oamenii din întreaga lume.
  • Imagine intitulată fix ABS inegale Pasul 2
    2. Verificați dacă ABS-ul dvs. inferior par să fie împins. Dacă ABS-ul dvs. superior pare bine, dar ABS-ul dvs. inferior par să se stingă, puteți avea o problemă cu postura sau distribuția de grăsime. Când observați acest lucru într-o oglindă, întoarceți-vă la partea fără a vă schimba poziția pentru a vedea dacă sunteți în picioare drept, sau dacă umerii dvs. sunt Hunched.
  • Dacă poziția dvs. pare bine, este posibil să aveți o distribuție neuniformă a grăsimilor. Majoritatea oamenilor au o cantitate inegală de grăsime între abdomenul superior și inferior, deși exercițiile pot ajuta la arderea grăsimii.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 3
    3. Conduceți un test de îndoire pentru a vedea dacă aveți o curbă în coloana vertebrală. În cazuri rare, ABS neuniform sunt cauzate de o coloană vertebrală curbată sau de vertebrele nealiniate, inclusiv cazurile de scolioză. O modalitate de a verifica o coloană vertebrală curbată este să se îndoiți înainte ca și cum vă atingeți degetele de la picioare și vedeți dacă brațele se blochează la diferite lungimi.
  • Într-o coloană vertebrală necondiționată, brațele vor rămâne în jurul aceluiași loc.
  • Dacă observați o curbă sau o curbă în coloana vertebrală, ar trebui să vedeți un medic pentru a confirma dacă ABS-ul dvs. inegal este legat și găsiți tratament.
  • Pe lângă faptul că este necesar din punct de vedere medical, tratamentul pentru scolioză și alte condiții ale coloanei vertebrale vă poate corecta ABS-ul neuniform.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegale Pasul 4
    4. Evaluați-vă exercițiile fizice și rutinele atletice pentru a vedea dacă acestea favorizează o parte. Dacă o parte a mușchilor AB pare mai mare decât cealaltă, este probabil un motiv pentru diferența. Nu izolează fiecare parte în antrenamentele dvs. de bază și de a petrece ani care joacă un sport care subliniază o parte peste celălalt poate provoca mușchii dvs. să se dezvolte neuniform.
  • Sporturile care pot duce la acest lucru includ golf, tenis, badminton, softball și baseball.
  • Acest lucru poate fi modificat prin a face ajustări la rutina dvs. de exerciții.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați chiar și postura
    1. Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 5
    1. Practicați-vă spatele drept dacă tu tind să se slăbească. Dacă aveți tendința de a vă bucura atunci când stați sau umblați, petreceți timp în mod conștient, lucrați în picioare sau de ședință mai dreaptă. Intrarea într-o rutină de a verifica poziția dvs. de fiecare dată când vă așezați sau vă puteți ridica, vă puteți da o șansă de a vă corecta poziția pe tot parcursul zilei.
    • O poziție bună și postura de ședere implică păstrarea capului în sus fără ca gâtul să scape, păstrând glutele sub șolduri și având spatele într-o curbă ușoară, dar nu exagerată.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 6
    2. Îmbunătățiți-vă mușchii din spate și de bază pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți postura. Postura slabă este adesea cauzată de mușchii din spate slabi sau neuniformi, care sfârșesc chiar mai slabi pe măsură ce vă slăbiți sau stați necorespunzător. Planking, poduri, extensiile din spate, și ridică piciorul lateral vă poate ajuta să vă ajutați pentru succes pe măsură ce vă îmbunătățiți postura.
  • Placingul implică menținerea unei poziții ridicate, drepte, cu degetele de la picioare și antebrațele sau mâinile care se odihnesc pe pământ.
  • Podurile vă cer să vă așezați pe teren cu genunchii îndoiți și picioarele pe podea. Ridicați abdomenul în sus în aer până când formați o formă de pod cu corpul.
  • Extensiile din spate sunt un alt exercițiu pe podea, în care vă lansați picioarele în aer și încercați să le țineți cât mai vertical posibil, menținându-vă umerii spălați cu solul.
  • Imagine intitulată Fix ABS inegal Pasul 7
    3. Masați-vă umerii pentru a repara mușchii și neuniformitatea. Dacă aveți vreun nod în umeri, mângâiați-le cu degetele sau cu o rolă. Având etanșeitate în mușchii umărului, așa cum fac mulți lifturi și gunoi serioși, ar putea ridica o parte a corpului mai mult decât cealaltă, dând aspectul ABS-ului. Dacă coloana vertebrală pare drept, dar un umăr arată ridicat, luați în considerare obținerea unui masaj sau folosind o rolă din spate pentru a slăbi acei mușchi.
  • Imagine intitulată Fixul ABS inegal Pasul 8
    4. Vizitați un chiropracticator dacă vă luptați pentru a vă îmbunătăți poziția. Pentru mulți oameni, postura slabă a devenit atât de înrădăcinată încât au dificultăți în încercarea de ao corecta pe cont propriu. Dacă acesta este cazul pentru dvs., luați în considerare efectuarea unei întâlniri cu un chiropractician, care va putea oferi sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți poziția.
  • Dacă preferați un profesionist în afara câmpului chiropractic, puteți vizita un terapeut fizic pentru sfaturi similare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar