Cum să evitați să fiți târziu pentru școală

În mod regulat, întârzierea la școală poate face o taxă la înregistrarea dvs. de participare și vă supărați părinții și administratorii școlii. Din fericire, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a economisi timp dimineața și pentru a ajunge la școală înainte de inele clopotului. Prin pregătirea pentru școală cu o noapte înainte, dormind bine, și ridicarea ușii mai repede, puteți fi încrezători că veți ajunge la școală la timp.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă cu o noapte înainte
  1. Imaginea intitulată Evitați întârzierea pentru școala Pasul 1
1
Alege-ți costumul noaptea anterioară pentru a vă salva timp dimineața. Nu este nimic mai rău decât să vă pregătiți pentru școală și să nu aveți nicio idee despre ce doriți să purtați. Pentru a evita haosul dimineața, durează câteva minute înainte de culcare pentru a-ți pune împreună costumul pentru a doua zi - inclusiv o cămașă, funduri și pantofi. Apoi, atârnă sau stai totul, așa că este gata când te trezești.
  • Chiar dacă purtați o uniformă la școală, vă puteți pune toate hainele într-un singur loc și verificați dublu că sunt fără riduri.
  • Imaginea intitulată Evitați întârzierea pentru școala Pasul 3
    2. Împachetați prânzul, astfel încât să nu vă faceți griji înainte de școală. Apoi, poți să-l arunci în rucsac dimineața. Dacă prânzul dvs. trebuie să fie răcit, îl puteți pregăti în continuare în avans și îl puteți păstra în frigider peste noapte.
  • Dacă cumpărați de obicei masa de prânz la școală, puneți-vă banii de prânz pe contor cu o noapte înainte, astfel încât să puteți lua cu ușurință dimineața.
  • Dacă sunteți în căutarea unor prânzuri ușoare, sănătoase, vă puteți pregăti în avans, încercați unt de arahide și sandwich-uri de jeleu, Bageli cu brânză de cremă sau Turcia și sandwich-urile de brânză. Nu uitați să împachetați câteva laturi, cum ar fi fructe, amestec de traseu, morcovi sau biscuiți.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 2
    3
    Ia-ți rucsacul gata să plece astfel încât să puteți lua-o pe drumul spre ușă. Căutarea hârtiei și a notebook-urilor în fața școlii pot fi agitate. Organizând totul în rucsacul dvs. cu o noapte înainte, veți avea un lucru mai puțin să vă faceți griji dimineața.
  • Păstrați rucsacul într-un loc cu adevărat vizibil, ca lângă ușa din față sau pe biroul dvs. din camera dvs., deci nu trebuie să-l căutați dimineața.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 4
    4. Termina toate temele, astfel încât nu trebuie să o faceți dimineața. S-ar putea să fiți tentați să vă terminați temele în timp ce vă pregătiți pentru școală, dar aceasta ar putea să nu fie cea mai bună idee. Dacă vă blocați pe ceva sau se termină să luați mai mult decât v-ați așteptat, s-ar putea să fiți târziu. În schimb, încercați să o faceți cu o noapte înainte.
  • Când ați terminat cu temele, nu uitați să o puneți în rucsac imediat. În acest fel, nu veți uita sau trebuie să-l căutați în dimineața.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 5
    5. Duș pe timp de noapte, astfel încât să nu aveți la școală. Dușul poate avea o mulțime de timp dimineața, mai ales când sunteți puțin groggii după ce treziți. Dacă te duci noaptea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la asta dimineața și veți simți încă curat și proaspăt pentru școală.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea unui somn bun
    1. Faceți-o o prioritate pentru a ajunge la culcare la timp. Dacă rulați în mod obișnuit la școală, acordați atenție dacă există ceva care vă menține târziu noaptea. Lucruri cum ar fi jocul video, babysitting sau chiar de lucru pe un loc de muncă după școală vă pot ține la întârziere, dar este foarte important ca educația dvs. să vină mai întâi.
    • Dacă alte priorități interferează cu școala dvs., discutați cu părinții dvs. despre cum ați putea fi capabil să reprogramați lucrurile, astfel încât să puteți dormi suficient pentru școală.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 6
    2. Nu beți băuturi cofeină după 3 după-amiaza. Băuturile de cafea cum ar fi cafeaua și ceaiul vă pot oferi o creștere de dimineață sau de la jumătatea zilei, dar dacă le beți prea târziu în acea zi, ei vă pot împiedica să dormiți sănătoși. Prin limitarea dvs. la cafeină înainte de ora 15, veți avea suficient timp să vă întoarceți și să dormiți bine pe parcursul nopții.
  • Cafeaua și ceaiul nu sunt singurele băuturi cu cofeină în ele. Soda și băuturile sport pot avea, de asemenea, cofeină, astfel încât să verificați întotdeauna etichetele sau să îl căutați online dacă nu sunteți sigur.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 7
    3. Evitați să vă uitați la ecrane timp de cel puțin 30 de minute înainte de a vă culca. Luminile de la ecrane semnalează corpului tău că nu este momentul să dormi încă, ceea ce te poate ține la noapte. În loc să derulați pe telefonul dvs., folosind computerul sau vizionarea TV înainte de culcare, încercați să faceți o activitate relaxantă, fără ecran, cum ar fi citirea unei cărți sau a unui desen.
  • Dacă aveți nevoie de un memento, setați o alarmă cu 30 de minute înainte de culcare. Când alarma se stinge, veți ști că este timpul să lăsați ecrane pentru noapte.
  • Imaginea intitulată Curățați camera după o etapă de dormit 6
    4
    Dezvoltați o rutină de pat Deci, corpul tău știe când e timpul să coborâți. O rutină bună a timpului de culcare poate face mai ușor să adormi noaptea. De asemenea, va dormi în același timp în fiecare noapte vă va ajuta să obțineți un somn mai bun al nopții. Încercați să alegeți o perioadă de culcare și să rămâneți cu ea. Apoi, alegeți 1 sau 2 activități de relaxare pe care le puteți face chiar înainte de culcare în fiecare noapte, cum ar fi o baie, citirea sau sorbarea pe un ceai decafeinizat.
  • Dacă aveți între 6 și 12 ani, încercați să obțineți 9-12 ore de somn în fiecare noapte.
  • Dacă aveți între 13 și 18 ani, încercați să obțineți 8-10 ore de somn în fiecare noapte.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 9
    5. Păstrați camera la o temperatură confortabilă în timp ce dormiți. Este greu să dormi bine când ești prea cald sau rece. Dacă camera dvs. este prea caldă noaptea, încercați să porniți un ventilator sau să deschideți o fereastră pentru a lăsa o briză. Alternativ, dacă este prea rece în camera dvs., încercați să dormiți cu mai multe pături și să vă gândiți să discutați cu părinții dvs. despre obținerea unui încălzitor spațiu. De asemenea, puteți cere părinților dvs. să ajusteze termostatul astfel încât să dormiți mai confortabil.
  • În general, veți dormi cel mai bine dacă camera dvs. este de 60-67 ° F (16-19 ° C).
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 10
    6. Întoarceți toate luminile dormitorului înainte de culcare, astfel încât să dormiți mai bine. Deoarece lumina poate interfera cu ciclul de somn natural al corpului, păstrați-l cât mai întunecat posibil când dormiți noaptea. Opriți orice ecrane care emite și lumina, cum ar fi televizorul. Dacă lumina strălucește prin fereastră noaptea, luați în considerare închiderea blind-urilor sau a perdelelor.
  • Este bine să dormi cu o lumină de noapte slabă dacă ai nevoie de unul. Asigurați-vă că restul luminilor din camera dvs. sunt oprite.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 11
    7. Încerca Scrierea într-un jurnal înainte de culcare dacă vă simțiți stresați sau anxios. Poate fi greu să adormi când ai gânduri neplăcute care se învârte în capul tău. Scrierea gândurilor și sentimentelor într-un jurnal, vă puteți ajuta să vă clarificați mintea, astfel încât este mai ușor să adormiți.
  • Puteți să vă jurnal cu ceva ce cântărește mintea voastră. De exemplu, dacă sunteți îngrijorat de un test mare, scrieți punctele principale de care aveți nevoie pentru a vă aminti, astfel încât să puteți opri obseda asupra lor. Sau, dacă aveți o mulțime de sarcini care sunt datorate în curând, scrieți o listă rapidă de a face zile și săptămâni viitoare pentru a le scoate din minte.
  • Partea 3 din 4:
    Trezirea la timp
    1. Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 9
    1. Evitați lovirea butonului de amânare de pe ceasul de alarmă. Lovirea snoozei ar putea părea o idee bună la acea vreme, dar dormind pentru un extra 10-20 de minute nu vă va face să vă simțiți mai puțin obosiți. Din moment ce corpul tău nu va avea timp să se întoarcă într-un somn profund, vă veți trezi mai multă groază după ce ați amânat. În schimb, pentru a vă salva timpul, încercați să vă ridicați drept atunci când alarma dvs. se oprește dimineața.
    • În mod ideal, ar trebui să vă stabiliți alarma timp de o oră la o oră și jumătate înainte de a vă duce la școală. În acest fel, veți avea destul timp să faceți un duș, să vă pregătiți și să mâncați micul dejun.
    • Dacă sunteți obișnuiți să loviți butonul de amânare dimineața, ar putea dura ceva timp pentru a sparge obiceiul. Doar încercați să vă așezați și să ieșiți din pat imediat după oprirea alarmei.
    • Utilizați un ceas deșteptător vechi în loc de telefonul mobil. În acest fel, alarma dvs. va continua, chiar dacă telefonul nu este încărcat.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 13
    2. Mutați ceasul de alarmă departe de pat, astfel încât trebuie să vă ridicați pentru ao opri. În acest fel, nu veți putea să loviți Snooze chiar dacă sunteți tentați. Odată ce ați ieșit din pat și ați trecut peste cameră, va fi mult mai ușor să începeți ziua.
  • Alegeți un loc pe care nu veți putea ajunge din pat, ca un birou din cameră sau o pervaz de fereastră îndepărtată.
  • 3. Cereți ajutor dacă nu vă puteți trezi. Dacă chiar și un ceas deșteptător nu vă poate scoate din pat, încercați să vă întrebați părinții sau frații dacă ar fi dispuși să vă ajute să vă trezească dimineața.
  • De asemenea, puteți să întrebați un prieten în creștere timpurie să vă sune în fiecare dimineață pentru a vă asigura că sunteți treaz.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 14
    4. Transformați luminile dormitorului și deschideți blind-urile imediat după ce vă ridicați. Semnalele luminoase către corpul vostru că este timpul să vă treziți și cu atât mai multă lumină vă expuneți dimineața, cu atât mai repede veți înceta să vă simțiți obosiți. Pornirea tuturor luminilor dreapta când ieșiți din pat, vă veți trezi și veți avea un timp mai ușor de pregătit.
  • Există chiar și ceasuri de alarmă pe care le puteți cumpăra care au lumini integrate în ele. Când alarma se stinge, luminile pornesc, făcându-l mai ușor de trezire.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 15
    5. Încercați să vă stropiți fața cu apă rece, astfel încât să vă simțiți mai treji. Apa rece poate șoca sistemul și vă poate face să vă simțiți mai atenți. Dacă aveți nevoie de un pick-me-up rapid, ușor după ce ieși din pat, stropirea feței cu apă rece poate ajuta.
  • Dacă intenționați să dați dușuri înainte de școală, încercați să întoarceți apa la rece timp de 30 de secunde înainte de a ieși să vă ajute să vă treziți.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 16
    6. Redați muzica preferată pentru a vă ajuta să vă ajutați să vă pregătiți. Muzica vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă poate oferi o explozie de energie în timp ce vă pregătiți pentru școală. Încercați să alegeți Optbeat, cântece de înaltă energie, deoarece vă vor trezi mai bine decât muzica lentă și liniștitoare.
  • Dacă cineva din familia ta este încă adormit, ascultă muzică folosind căști, astfel încât să nu-i trezești.
  • Partea 4 din 4:
    Ieșiți ușa
    1. Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 17
    1. Puneți părul în sus dacă este mult timp, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la stilul său. Styling părul tău înainte de școală poate dura mult timp. Dacă arată puțin murdar când te rogi din pat, trageți-l înapoi într-un coadă de cal sau a bun. De asemenea, puteți repede panglică. În felul acesta, nu veți simți că a scăpat de ușă.
    • Dacă aveți părul scurt și este dezordonat, umeziți-l cu apă și rulați o perie sau pieptene prin el pentru a vă stil rapid.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 18
    2
    Simplificați rutina dvs. de machiaj Dacă purtați orice, sau luați în considerare Mergând. Cum ar fi stilul tău, făcând machiajul tău poate dura ceva timp dimineața. Dacă faceți machiajul dvs. în fiecare dimineață vă face târziu la școală, încercați să utilizați mai puține produse și să eliminați pașii în rutina dvs. Sau, dacă sunteți confortabil, luați în considerare că nu purtați deloc machiaj, deci este un lucru mai puțin pe care trebuie să vă faceți griji.
  • De exemplu, puteți simplifica machiajul ochilor prin a sări peste fard de ochi și a eyelinerului și doar aplicarea rimelului.
  • De asemenea, puteți accelera rutina prin Ditching Foundation și doar folosind concealer pe orice loc pe care doriți să îl acoperiți.
  • Dacă de obicei vă completați sprâncenele înainte de școală, încercați să rulați o rimel de coloană colorată prin intermediul acestora, ceea ce va fi mai rapid decât utilizarea pulberilor sau creioanelor.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 6
    3. Alege Opțiuni rapide și ușoare de mic dejun că poți mânca în mișcare. Evitați să săriți micul dejun pentru a economisi timp, deoarece vă oferă energie pentru ziua școlii. Cu toate acestea, este posibil să nu aveți timp pentru un mic dejun complet răspândit. În schimb, au gustări ușoare de mic dejun, cum ar fi fructe, iaurt, granola sau ouă fierte.
  • Pentru a vă salva și mai mult timp dimineața, faceți micul dejun cu o noapte înainte. De exemplu, puteți face un burrito de mic dejun prin înfășurarea ouălor, cartofi și carne într-o tortilla. Apoi, împachetați-l în folie de aluminiu și păstrați-l în congelator. Dimineața, îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde și îl puteți mânca în timp ce vă pregătiți.
  • Dacă rulați în urmă dimineața, puteți mânca micul dejun pe drumul spre școală pentru a vă salva timpul.
  • Imaginea intitulată Evitați să întârzieți pentru școala Pasul 12
    4. Planificați să ieșiți la ușă cu câteva minute mai devreme decât aveți nevoie. Indiferent dacă luați autobuzul sau vă duceți la școală de către părinții dvs., având câteva minute de cameră de wiggle vă va salva de la întârzierea dacă alergi în urmă. Chiar dacă depășiți puțin sau luați prea mult timp pentru a vă pregăti, veți avea câteva minute suplimentare înainte de a fi de fapt să ieșiți din ușă.
  • De exemplu, dacă autobuzul vă alege la 8 ani, planificați să vă îndreptați spre stația de autobuz la 7:50 în fiecare dimineață. În acest fel, aveți 10 minute suplimentare în cazul în care aveți nevoie vreodată de ele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar