Cum să fii motivat dimineața

Ceea ce faceți în dimineața stabilește tonul pentru această zi. Când dimineața ta este haotică și stresantă, restul zilei va fi probabil prea. Fiind motivat în dimineața să ia planificarea. Puțini oameni sunt păsări timpurii naturale. Cu unele schimbări simple, puteți crea o rutină organizată și calmă. Când ești motivat dimineața, ești mai productiv toată ziua.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase și a obiceiurilor de dormit cu o noapte înainte
  1. Imaginea denumită să fie motivată în dimineața 1
1. Pregătiți-vă micul dejun și prânzul cu o noapte înainte. Cu obținerea de a vă pregăti, îngrijirea animalelor și a copiilor sau jonglează treburile înainte de locul de muncă, sunteți ambalat în multe activități dimineața. Lăsați sarcina prin pregătirea micului dejun și a prânzului seara înainte. Când tot ce trebuie să faceți este să vă luați masa și să mergeți, sunteți mai puțin probabil să ignorați micul dejun pentru că sunteți într-o grabă și veți evita apucarea fast-food nesănătoasă pentru prânz.
  • Păstrați nivelurile de energie ridicate. Energia pe care ai primit-o de la cina cu seara inainte de dimineata. Mâncarea unui mic dejun cu fibre bogate Stabilizează zahărul din sânge, care vă ajută să vă simțiți energizați și mai concentrați. Aveți nevoie de energie pentru o motivație maximă dimineața și toată ziua. Evitați carbohidrații rafinați, cum ar fi gogoși, deoarece creează un vârf de zahăr din sânge și apoi un accident.
  • Păstrați micul dejun simplu și nutritiv. Fierbe ouă și frigidere, astfel încât sunt la îndemână pentru dimineața aglomerată. Bucurați-vă de un ou fiert cu o brioșă engleză și o banană pentru un mic dejun echilibrat. O altă opțiune este de a găti fulgi de ovăz peste noapte într-un Crockpot. Bucurați-vă de fulgi de ovăz și fructe în dimineața și rămășițele frigorifice pentru un mic dejun rapid restul săptămânii.
  • Împachetați un prânz echilibrat. Utilizați un borcan de zidar larg, pentru a face o salată de înaltă proteină. Plasați pansamentul de salată în partea de jos a borcanului. În continuare, legume strat, cum ar fi castraveții, roșii de cireșe, morcovi și năut. Adăugați proteine ​​slabe, cum ar fi puiul la grătar. În cele din urmă, adăugați verdeață cu frunze pe partea superioară, închideți capacul și frigiderul. Salata va rămâne proaspătă peste noapte, deoarece verdele sunt separați de dressing. Când sunteți gata pentru prânz, pur și simplu scuturați borcanul pentru a răspândi pansamentul și apoi se toarnă într-un castron.
  • Imaginea intitulată este motivată în dimineața treptată 2
    2. Mânca o cină sănătoasă. Corpul tău folosește alimente de la cină ca combustibil în timp ce dormi. Vă veți trezi cu mai multă energie și motivație atunci când vă alimentați corpul cu alimentele potrivite cu o noapte înainte. Mâncați proteine ​​slabe, cum ar fi puiul la grătar, pește sau fasole. Adăugați legume și carbohidrați complexe, cum ar fi orez brun sau quinoa.
  • Corpul tău folosește o mulțime de energie pentru a digera alimente. Mănâncă o masă grea lângă timp de culcare, face mai greu să adormi. Mâncați două sau trei ore înainte de culcare. Acest lucru vă oferă timpului pentru a termina digestia înainte de a lovi sacul. Evitați alimentele zaharoase sau grase, deoarece acestea pot duce la o spike de zahăr din sânge sau arsuri la stomac. Ambii fac mai greu să adormi.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața 3
    3. Închideți electronica înainte de culcare. Tablete, smartphone-uri, computere și televizoare Toate activează creierul. Sunteți în modul de gândire în loc de modul de relaxare. Un creier activ este dificil să adormi. Odată ce somnul dvs. este perturbat, veți avea un timp greu să vă motivați dimineața. Opriți toate dispozitivele electronice cu cel puțin o oră înainte de culcare.
  • Lumina artificială de la dispozitivele electronice perturbă ritmul dvs. circadian. Suprimă melatonina hormonală de somn, ceea ce vă face să rămâneți treji mai mult. Somnul perturbat înseamnă că ești lent și iritabil dimineața.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața de dimineață 4
    4. Evitați cofeina înainte de culcare. Cofeina te face să te simți alertă timp de câteva ore. Veți dura mai mult pentru a adormi și a avea un somn neliniștit când consumați cafeina noaptea. Vă veți trezi senzație de rău în loc de energizat. Evitați băuturile cofeină cum ar fi cafeaua, ceaiul sau sifonul timp de cel puțin patru ore înainte de culcare.
  • Beți băuturi non-cofeină, cum ar fi ceaiul fără cofeină sau laptele cald. Acestea au un efect liniștitor. Vei avea un timp mai ușor să cadă și să rămâi adormit.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața 5
    5. Sari peste alcool aproape de culcare. Având un capăt de noapte înainte de culcare nu este la fel de relaxant cum pare. Alcoolul este un deprimant, astfel încât vă provoacă să vă simțiți somnoros la început. Pe măsură ce alcoolul se stinge, are un efect stimulativ. Te vei trezi și vei avea un timp greu să te întorci la culcare.De asemenea, alcoolul perturbă ciclurile de somn, astfel încât nu veți obține tipul de somn pe care trebuie să vă simțiți odihnit.
  • Limitați alcoolul la una sau două băuturi pe zi. Aveți ultima băutură cu cel puțin două ore înainte de culcare.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața trepte 6
    6
    Creați o rutină de culcare. Rutinele de culcare nu sunt doar pentru copii. Antrenează-ți mintea și trupul să adoarmă și să rămână adormit. O odihnă bună a nopții este crucială pentru a începe sentimentul de dimineață energizat și concentrat.
  • Citiți o carte sau o revistă de modă veche. Veți obosea creierul dvs. și veți adormi mai ușor când citiți. Evitați citirea de la un dispozitiv electronic deoarece lumina de pe dispozitiv vă poate ține treaz. În plus, veți fi tentați să vă verificați mesajele sau aplicațiile.
  • Relaxați-vă mușchii. Luând o baie caldă sau o întindere blândă sunt câteva moduri în care puteți elibera tensiunea din corpul vostru. Mușchii tăi sunt strânși din ziua ta ocupată. O baie sau o întindere vă ajută să vă relaxați și să adormiți mai ușor.
  • Scopul pentru șapte până la nouă ore de somn în fiecare noapte. Această sumă vă permite să vă deplasați prin toate ciclurile de somn. Există patru faze de somn care repetă aproximativ la fiecare 90 de minute. Dacă dormiți mai puțin de șapte ore, nu puteți circula prin toate fazele.
  • Recunoașteți că somnul este important pentru sănătatea dvs. generală. Deprivarea somnului duce la pierderea memoriei, lipsa de concentrare și oboseală. Să dormi în mod constant, mărește bine sistemul imunitar și vă ajută să vă controlați greutatea. O odihnă bună de noapte îmbunătățește energia, motivația și bunăstarea generală.
  • Partea 2 din 3:
    Recuperarea dimineții tale
    1. Imaginea denumită să fie motivată în dimineața treptată 7
    1. Evitați lovirea snoozului. Când sunteți cald și confortabil în pat și alarma dvs. se stinge, primul dvs. instinct este să lovești amânarea. Când vă amânați alarma și dați înapoi la culcare, resetați ciclul de somn. Data viitoare când sună alarma, veți fi groaznici, deoarece întrerupeți un nou ciclu de somn. Aceasta se numește "somn inerția." Intrați în obiceiul de a se trezi prima dată când sună alarma. Veți fi mai atenți și motivați să mergeți cu ziua dvs.
    • Păstrați perdelele parțial deschise. Când lumina îți umple dormitorul dimineața, trezirea este mai ușoară. Lumina dimineața spune corpului tău să se trezească în mod natural. Vă va ajuta să intrați într-o etapă mai ușoară de somn, așa că atunci când sună alarma, este mai ușor să ieșiți din pat.
    • Setați alarma timp de 10 sau 15 minute mai devreme. Puteți să vă ușurați în dimineața mai calm, spre deosebire de a vă grăbi. Stați încet în pat și faceți niște întinderi.
    • Faceți un efort pentru a merge la culcare în același timp în fiecare noapte, chiar și în week-end sau zile libere. Consistența este cheia modelelor sănătoase de somn. Ritmul dvs. circadian rămâne în sincronizare când aveți aceeași rutină a timpului în fiecare noapte.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața 8
    2. Simplificați să vă îmbrăcați. Au două sau trei haine gata de accesare în dulapul dvs. De exemplu, aveți cămașa, pantalonii și centura pe un cârlig, cu pantofi potriviți de mai jos. Acest lucru ia ghicitul din alegerea unui costum pentru dimineața.
  • Dormiți în hainele de antrenament. Dacă vrei să lucrezi la primul lucru dimineața, vei avea un lucru mai puțin de făcut dacă ești deja îmbrăcat să lovești sală de gimnastică.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața de dimineață 9
    3. Rehidrați corpul. Ești deshidratat când te trezești de când ai postit toată noaptea în timpul somnului. Beți un pahar de apă sau o ceașcă mică de suc cu micul dejun. Acest lucru se trezește celulele din creier. Este o modalitate instantanee de a vă simți mai atentă și motivată.
  • Beți cofeina moderată. O ceașcă sau două cafea sau ceai vă ajută să vă simțiți mai atenți. Evitați supraîncărcarea cofeinei. Orice mai mult de trei cești vă pot face să vă simțiți și distrați. Poate reduce de fapt motivația pentru că nu puteți să vă concentrați.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața Pasul 10
    4. Obțineți fizic activ în dimineața. Nu toată lumea beneficiază de un antrenament complet primul lucru dimineața. Dacă se potrivește într-un antrenament înseamnă că vei tăia în șapte până la nouă ore de somn, apoi de a lucra mai târziu în ziua poate fi mai bine pentru tine. Cu toate acestea, a face sume scurte activitate fizică în dimineața vă va ajuta să vă simțiți mai treji și energizați.
  • Deplasați-vă la muzică în timp ce vă pregătiți pentru această zi. Ascultați muzică și dansați în timp ce vă spălați dinții sau făcând cafeaua. Chiar și două sau trei minute de mișcare merge mult.
  • Luați o plimbare cu brisk în afara timp de cinci minute. O plimbare rapidă primește sângele dvs. de pompare și vă activează creierul. Veți fi mai motivați să vă începeți ziua.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața de dimineață 11
    5. Plasați o placă albă și un coș de ușa dvs. Păstrați lucrurile organizate astfel încât să vă amintiți toate elementele esențiale, astfel încât să vă prindeți cheile și să vă hrăniți câinele. Listează lucrurile pe care trebuie să le faceți înainte de a părăsi casa în dimineața pe o placă de ștergere uscată. De asemenea, păstrați un coș lângă ușă și plasați lucrurile de care aveți nevoie pentru ziua dvs.
  • Puneți cheile, trecerile de transport, portofelul, geanta, ochelarii de soare și rucsac în coș. Dimineața, veți ști exact unde sunt toate elementele esențiale, astfel încât să puteți lua și să pleci.
  • Scrieți o listă de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți înainte de a părăsi casa pe tabla albă. Scanați tabla în fiecare dimineață, astfel încât să puteți lăsa casa știind că ați amintit totul. De exemplu, lista "Pisica de hrană, Lasa de prânz, luați cafea."
  • Partea 3 din 3:
    Construirea motivației în viața voastră
    1. Imaginea denumită să fie motivată în dimineața trepte 12
    1. Construiți optimismul. Având o perspectivă pozitivă vă ajută motivația. Vedeți dorințe și obiective la fel de realizabile atunci când aveți o atitudine optimistă și poate face. Lipsa de optimism poate duce la amânare, sau poate pune lucrurile pe care doriți sau trebuie să faceți. Evitați să faceți ceva care este bun pentru dvs. pentru că pare prea greu. Construiți-vă optimismul prin jurnalizare. Te poți antrena pentru a lua măsuri dimineața și toată ziua.
    • Gândiți-vă la ceva ce ați făcut-o, ca să vă întoarceți la școală.
    • Faceți două coloane într-un jurnal.În prima coloană, scrieți provocările pe care le considerați vă păstrați să vă atingeți visul (în acest caz, revenind la școală). De exemplu, "Nu am bani să mă întorc la școală.Nu am timp."
    • În cea de-a doua coloană, scrieți modul în care obiectivul vă aduce beneficii. Care ar fi viața ta imediat după, un an după și la cinci ani după ce o vei realiza? De exemplu, "am calificările pentru slujba mea de vis. Pot câștiga mai mulți bani. Pot să cumpăr o casă."Recunoașteți sentimentele de bucurie și mândrie care vin cu aceste realizări.
    • Construiți-vă pe sentimentele de bucurie și de mândrie. Luați un pas mic spre obiectivul dvs. De exemplu, ați putea cerceta programe de colegiu sau contactați școlile pentru a afla despre ajutorul financiar.
    • Scrieți în jurnalul dvs. în fiecare săptămână, observând realizările dvs., precum și provocările dvs. Faceți note despre modul în care puteți depăși dificultățile cu care v-ați confruntat cu o săptămână înainte. Puteți păstra motivația dvs. ridicată prin recunoașterea progresului dvs. și a utilizării Rezolvarea problemelor pentru dificultățile.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața 13
    2. Recompensați-vă pentru a vă atinge obiectivele. Stimulente ajută la motivația. La fel ca atunci când recompensați un animal de companie cu un tratament pentru a face ceva bun, trebuie să vă răsplătiți. Setați recompense pentru fiecare scop mic pe care îl atingeți. De exemplu, jucați un joc de 10 minute pe tabletă dacă vă faceți treburile.
  • Recompensele monetare sunt adesea cele mai motivante. De exemplu, dacă scopul dvs. este să mergeți timp de 20 de minute în fiecare zi cu prietenul dvs., oferiți-vă prietenului dvs. 20 $.Când vă prezentați și completați plimbarea dvs., prietenul dvs. vă oferă banii înapoi. Dacă nu apăsați, ei păstrează banii. Veți găsi că sunteți foarte motivați să mergeți în fiecare zi.
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața de dimineață 14
    3. Creați limite. Când sunteți întins în multe direcții, veți avea puțin timp să vă atingeți propriile obiective. Având prea multe obligații, se vor face motivația. Spuneți "nu" angajamentelor inutile. Dacă nu aveți grijă de tine, nimeni altcineva nu va. Să ia doar obligații esențiale și să spună "nu" la restul.
  • Evitați să acceptați angajamentele, deoarece vă simțiți vinovați. Dacă sunteți de acord să faceți ceva pur și simplu pentru a elimina sentimentele unei alte persoane, veți ajunge să vă simțiți resentimente și amare.
  • Faceți o listă a priorităților dvs. Concentrați-vă pe ceea ce este important pentru dvs. și despre modul în care doriți să vă petreceți timpul. Dacă ceva nu cade în afara priorităților dvs., declin politicos.
  • Fiți scurt, dar firmă. Nu trebuie să dați cuiva o explicație lungă. Fii succinct, cinstit și politicos. Pur și simplu spune: "Nu, nu pot organiza fondul de strângere de fonduri în acest an. Mulțumesc că te-ai gândit la mine. Mult noroc cu evenimentul tău."
  • Imaginea denumită să fie motivată în dimineața trepte 15
    4. Înconjurați-vă cu oamenii motivați. Când vă înconjurați cu oameni pozitivi și condusi, sunteți mai probabil să fiți motivați și să vă lipiți de obiectivele dvs. Vă veți ține reciproc răspunzător. Pozitivitatea este infecțioasă. Când cei din jurul tău sunteți optimist și motivați, propria pozitivă va crește.
  • Conectează-te cu un mentor. De exemplu, poate că vrei să te întorci la școală, dar nimeni în jurul tău nu pare să te sprijine. Contactați o școală și cereți să vă conectați la un student care a finalizat cu succes programul. Vorbiți cu ei despre sfaturile lor pentru succes.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar