Cum se potrivesc un bara de mic dejun: dimensiuni, costuri și sfaturi diy

Un bar de mic dejun este un loc minunat pentru a vă bucura de cafeaua de dimineață, dați copiilor o gustare post-școală sau servi vin și aperitive oaspeților dvs. de cină. Dacă doriți să adăugați un bar de mic dejun, dar nu sunteți sigur că aveți spațiu pentru unul, nu vă temeți - cu un pic de creativitate, aproape cu siguranță ne-ați cuibă. Doar asigurați-vă că urmați unele îndrumări generale pentru lucruri cum ar fi înălțimea, lățimea, supravegherea și clearance-ul de mers pe jos, astfel încât barul dvs. de mic dejun rămâne un loc în locuința dvs. de ani de zile pentru a veni.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Unde pot adăuga un bară de mic dejun?
  1. Imagine intitulată Fit un mic dejun Pasul 1
1. Adăugați unul la insula de bucătărie, contoare de bucătărie, spațiu de perete deschis și multe altele. Căutați online pentru inspirație și veți găsi multe idei creative. Barele de mic dejun pot fi amplasate la capetele contoarelor de bucătărie, adăugate la insulele de bucătărie sau peninsule, atașate la pereți deschiși sau folosiți ca mese mobile, mobile. Puteți adăuga un bară de mic dejun chiar în bucătărie, în zona de tranziție dintre bucătărie și o cameră adiacentă sau aproape de bucătărie.
  • Indiferent cât de mic sau ciudat în formă de bucătărie este, probabil că există o modalitate de a adăuga un bar de mic dejun funcțional și frumos. Deci, mergeți și creațiori!
Întrebarea 2 din 9:
Cât de mult este nevoie de clearance-ul de mers pe jos în spatele barului?
  1. Imagine intitulată Fitând un mic dejun Pasul 2
1. Scopul pentru 36-42 în (91-107 cm) de clearance-ul de mers pe jos. Clearance-ul de mers pe jos este cantitatea de spațiu dintre marginea Bartopului și peretele opuși, dulapurile, aparatele etc. Clearance-ul ideal este de 42 în (110 cm), deoarece oferă o mulțime de spațiu atunci când trebuie să mutați un aparat în sau în afara bucătăriei, dar 36 în (91 cm) este, de asemenea, acceptabil.
  • Clearance-ul absolut de mers pe jos este de 30 de persoane (76 cm), iar codurile locale de clădiri pot necesita mai mult decât atât.
Întrebarea 3 din 9:
Cât de largă și adâncă ar trebui să fie barul meu de mic dejun?
  1. Imagine intitulată se potrivește unui bară de mic dejun 3
1. Faceți-l 28 în (71 cm) pe scaun și 24 în (61 cm) adânc în general. Este greu să se potrivească confortabil un cadru complet în cazul în care Bartopul nu este de cel puțin 24 în (61 cm) adânc, deși 18 în (46 cm) este ușor de gestionat, dacă este necesar. De asemenea, este greu să mănânci confortabil dacă nu există cel puțin un spațiu larg de 28 în (71 cm) pe scaun. De fapt, 30 în (76 cm) este preferabil dacă aveți camera.
  • Deci, dacă doriți să aveți 2 locuri, Bartopul dvs. ar trebui să fie 56-60 în (140-150 cm) lățime sau 112-120 în (280-300 cm) lățime dacă doriți 4 locuri.
Întrebarea 4 din 9:
Cât de mare ar trebui să fie Bartopul?
  1. Imagine intitulată Fitând un mic dejun Pasul 4
1. Standardul este de 42 în (110 cm) sau puteți opta pentru înălțimea de blat. Majoritatea oamenilor preferă să aibă barul lor de mic dejun situat mai mare decât înălțimea blatului de bucătărie standard de 36 în (91 cm), atât pentru confort, cât și pentru stil. Acestea fiind spuse, în unele cazuri, ar putea avea mai mult sens să aibă micul dejun Bartop Flux fără probleme din blatul de bucătărie.
  • În timp ce scaunele de bare standard și scaunele sunt făcute pentru a se potrivi cu un Bartop 42 în (110 cm), este ușor să găsiți scaune și scaune care se potrivesc și 36 în (91 cm).
  • Dacă doriți să aveți opțiunea de a rămâne și de a mânca confortabil, 42 în (110 cm) este cu siguranță calea de a merge.
Întrebarea 5 din 9:
Cât de mult este nevoie de o consumă pentru scaune confortabile?
  1. Imagine intitulată Fit un mic dejun Pasul 5
1. Minimul gol este de 8 în (20 cm), dar 15-18 în (38-46 cm) este mai bun. Supraîncărcarea este distanța pe care Bartopul se extinde de pe perete sau dulap fără nimic (altele decât paranteze de susținere) sub ea. Dacă Bartopul nu are o consolă suficientă, vă veți lovi genunchii pe perete sau la cabinety de fiecare dată când vă așezați!
  • Întotdeauna urmărește cel puțin 12 în (30 cm) și, dacă aveți spațiu și bracketing puternic pentru a susține consolidarea, luați în considerare trecerea până la 18 în (46 cm) pentru un confort maxim.
Întrebarea 6 din 9:
Are consolidarea suportului suportului de dedesubt?
  1. Imagine intitulată se potrivește unui bară de mic dejun Pasul 6
1. Depinde de materialul Bartop, dar răspunsul este de obicei da. Exploatarea lui Bartop - care este egală cu spațiul de picior deschis sub-este esențial pentru scaune confortabile pentru micul dejun. Printre materialele comune de barbotare, cuarțul se poate manipula în mod obișnuit un consolant de 14 in (36 cm), granit, 10 cm (25 cm) și suprafață solidă, 6 în (15 cm). Capacitatea de acoperire a lemnului variază pe scară largă pe baza grosimii, speciilor și altor factori. Consultați producătorul BARTOP pentru orientări specifice.
  • În majoritatea cazurilor, veți avea nevoie de 2 paranteze pentru un bară de mic dejun, care este de până la 48 în (120 cm), 3 paranteze pentru 48-96 în (120-240 cm) și așa mai departe.
  • Dacă construiți un bara de mic dejun de la capătul unei insule de bucătărie sau a unei peninsule, este posibil să puteți utiliza paranteze ascunse pe care le-o stau la dreapta de-a lungul inferioare a Bartopului.
Întrebarea 7 din 9:
Cum pot atașa un mic dejun pe perete?
  1. Imagine intitulată Fit un bară de mic dejun Pasul 7
1. Marcați peretele, atașați paranteze la structura peretelui și asigurați-vă Bartopul. Construirea unui bara de mic dejun simplu este un proiect bun pentru DIYER-ul mediu. Aceasta implică doar abilități standard DIY, cum ar fi măsurarea, forarea și tăierea. Ca o schiță foarte largă, va trebui să faceți următoarele:
  • Marcați o linie de înaltă 42 în (110 cm) de-a lungul peretelui și marcați locațiile bolțurilor de perete pentru a ancora parantezele.
  • Găuriți găurile pilot și înșurubați parantezele în loc, astfel încât vârfurile să fie la linia 42 în (110 cm).
  • Tăiați barbul la dimensiune, dacă este necesar, și atașați-l în paranteze de dedesubt cu adeziv, șuruburi sau ambele. O bucată solidă din lemn de esență tare, cel puțin 1.5 în (3.8 cm) gros, este o alegere bună aici.
Întrebarea 8 din 9:
Cum pot extinde un mic dejun de pe cabinetul meu existent?
  1. Imagine intitulată Fit un bară de mic dejun Pasul 8
1. Instalați o nouă bucată de blat care a consolidat baza existentă. Dacă adăugați un bară de mic dejun până la sfârșitul insulei bucătărie, de exemplu, cumpărați o nouă blat pentru insula care creează o consumă de cel puțin 12 în (30 cm) pentru barul de mic dejun. Cuarț poate să poată gestiona acest lucru neacceptat, dar majoritatea materialelor de blat va avea nevoie de suport suplimentar. Iată o previzualizare generală a procesului:
  • Scoateți vechiul blat, având grijă să nu deteriorați cabinetul.
  • Măsurați, marcați și instalați paranteze de suport în structura dulapului. Alternativ, instalați suporturi "invizibile", care sunt șine metalice plate care rulează sub întreaga baretop și consola pentru a susține consolidarea.
  • Instalați noua blatar, utilizând o combinație de adezivi și șuruburi.
  • 2. Faceți Bartopul ușor mai mare dacă nu doriți să înlocuiți întreaga bateră. În loc să aibă un bară de mic dejun, care este o continuare fără probleme a blatului - care necesită înlocuirea acestei secțiuni a blatului - creați o separare minoră între cele două elemente. Montați parantezele de susținere în structura dulapului, astfel încât acestea să țină Bartopul puțin mai mare decât blatul - aproape egal cu grosimea Bartopului, în mod ideal.
  • De exemplu, dacă bartopul dvs. de lemn este 1.75 în (4.4 cm) gros, setați parantezele astfel încât acestea să dețină suprafața superioară a barbiei 1.5 în (3.8 cm) deasupra suprafeței superioare a baretului adiacent.
  • În loc să încerce să se potrivească cu blatul existent, alegeți o culoare sau un model de coordonare în același material sau un material diferit care completează blatul existent.
  • Întrebarea 9 din 9:
    Cât de mult va costa un bara de mic dejun DIY?
    1. Imagine intitulată se potrivește unui bară de mic dejun Pasul 10
    1. Planificați să cheltuiți aproximativ 500 USD USD pe materialele pentru un bar bazic pe perete. Costul poate merge rapid în funcție de materialele pe care le utilizați, bineînțeles, dar $ 500 USD este o estimare inițială bună. Dacă angajați pe cineva să construiască același bar de mic dejun de bază pentru dvs., cifra de a plăti aproximativ 500 de dolari pentru muncă.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar