Cum să fii singur din nou

După ce a fost într-o relație serioasă pentru o vreme atât de lungă, se poate simți aproape imposibil de a vă aminti cine ați fost înainte de a începe totul și poate fi chiar mai greu să deveniți acea persoană din nou odată ce ați amintit. Următoarele sfaturi vă pot împinge rapid și eficient din depresia post-destrămare și pot ajuta la reînvie acest lucru a pierdut sentimentul de singurătate, care este cu adevărat ceea ce este vorba despre asta.

Pași

Metoda 1 din 2:
Mergând după relații serioase
  1. Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 1
1. Opriți vina pentru modul în care lucrurile s-au încheiat. Nu contează cine a încheiat lucrurile sau cine a spus ce. Dacă te-ai despărțit, a însemnat că unul sau ambii dintre voi nu aveai dreptul unul pentru celălalt și, deși este greu să recunoști, acest lucru face ca desființarea unui lucru bun pe termen lung. Dar asta este pentru jos pe drum - pentru moment, singurul lucru de reținut este că aceasta nu este vina ta. Relațiile sunt o stradă cu două sensuri - și nu este vina nimănui când nu funcționează. Deci, opriți-vă să vă bateți. Nu merită energia emoțională.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 2
    2. Dă-ți ceva timp să fii trist. Toată lumea îți va spune "Va fi bine," "Ai fost prea bun pentru el oricum," și alte plăcuțe pentru a încerca să vă înveselească. Dar adevărul este că vei fi trist și vei lupta cu ea sau ignorând că tristețea va face doar mai mult. Truc nu este de a evita tristețea, dar a pus un termen limită. Lăsați-vă să fiți trist pentru o săptămână sau așa - mâncați înghețată, urmăriți filmele triste și aveți un strigăt bun. Dar, odată ce săptămâna ta sa terminat, este timpul să ridici piesele și să avansezi.
  • Nu există nici un timp potrivit pentru a fi trist. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă lăsați tristețea să vă distrugă viața de zi cu zi și alte relații.
  • În timp ce colocvial, există unele dovezi că majoritatea oamenilor se simt "normal" din nou după aproximativ trei săptămâni.
  • Image denumită să fie singură din nou Pasul 3
    3. Să înțeleagă că este singurul se va simți ciudat, străin și incomod la început. Dar trebuie să știți, de asemenea, că ființa unică nu este partea ciudată - vă ajustați doar la ceva nou. Fiind într-o relație influențează aproape fiecare parte a vieții voastre, pierzând astfel că forța constantă poate face totul să se simtă diferit și ciudat. Dar acesta este doar creierul și corpul tău se schimbă în unelte unice - nu are nimic de-a face cu decizia ta sau o schimbare permanentă a personalității tale.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 4
    4. Îndepărtați imaginile, elementele și amintirile ex-ului dvs. din vizualizarea regulată. Memento-urile constante ale relației vechi vor face mult mai greu să se simtă singură. Nu trebuie să arunci nimic dacă nu vrei, dar pune totul într-o cutie în subsol pentru moment. Chiar dacă nu credeți că aveți nevoie să scăpați de lucruri sau să vă simțiți rău, ar trebui să faceți o purjare ușoară.
  • Invitați un prieten simpatic să ajute dacă acest lucru este dificil emoțional. Va dura jumătate de timp și veți avea un sistem de asistență pentru a porni.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 5
    5. Amestecați lucrurile cu o vacanță, un amestec de mobilier sau un nou costum. Nu ieși și nu-ți schimba toată viața acum că ești singur, desigur. Dar câteva schimbări cosmetice, cele pe care le-ați fi făcut cu un partener, faceți tot restul schimbărilor din viața voastră mult mai ușor de înghițit. Chiar și o excursie de weekend sau o excursie poate fi suficientă pentru a scutura o parte din tristețe și a vedea lucrurile într-o lumină diferită.
  • Schimbarea împrejurimilor dvs., chiar temporar, este o modalitate bună de a vă pune "viata normala" în perspectivă, ajutând împotriva emoțiilor dvs. dificile sau dureroase.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 6
    6. Rekindle și întăriți prieteniile și rețeaua de asistență. Dacă aveți prieteni buni, cel mai probabil au fost pasiv, dar cu răbdare acolo pentru tine în întreaga dvs. relație. Utilizați acest timp pentru a ieși și alcătui pentru toate acele vremuri pierdute și a refuzat invitații. Acum, aveți șansa de a vă lega cu vechii prieteni și cu libertatea de a face noi. Prieteniile sunt foarte pozitive, iar cu cât sunt mai puternice, cu atât mai mult vă vor ajuta să treceți prin această perioadă dificilă.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 7
    7. Recunoașteți și fiți mândri de tine, știind că nu sunteți definit de cine vă întâlniți. Fiind singură este o binecuvântare și este o parte vitală de creștere și învățare mai mult despre dvs. Stările de singurătate găsite între intervale de relații pot fi cele mai pline de satisfacții din viața ta. Acestea sunt momentele în care creșteți mai puternici și redefiniți prioritățile și interesele dvs. ca individ. Noroc și bucurie la noul dvs!
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea distracției în viața singură
    1. Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 8
    1. Incearca ceva nou. Timpul și energia pe care ați folosit-o pentru a vă dedica dvs. și relației dvs. pot fi acum transferate și îndreptate spre prioritatea numărul unu: Tu! Relații, chiar și cele bune, de multe ori sfârșesc "fuzionând" Oamenii un pic - ai aceleași hobby-uri, modele și prieteni. Dar fiind singură din nou, este o șansă de a gândi încă o dată despre tine, cine vrei să fii și ce vrei să faci.
    • Intreaba-te pe tine insuti -- "ce vreau?" Există lucruri pe care ați vrut să le faceți cu ex, dar nu ați putut? Hobby-urile pe care le-ai pus pe raft atunci când relația a început? Lucruri noi pe care nu ați avut niciodată timp să încercați? Acum este momentul să punem întrebarea, deoarece răspunsurile dvs. nu mai trebuie să ia în considerare cealaltă persoană.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 9
    2. Investiți în viitorul dvs. cu un membru al sala de sport, clasa online, noul obiectiv de carieră etc. Energia, banii și timpul dvs. sunt acum toate astea - așa că le puneți la uz bun. O modalitate foarte bună de a ieși din rutină este să vă planificați viața în afara întâlnirilor dvs. romantice. Să se concentreze asupra lucrurilor care nu au nimic de-a face cu întâlnirile sau sexul și să se angajeze să vă facă o persoană mai bună. Veți fi mai încrezători, mai fericiți și mai potriviți pentru stilul de viață unic.
  • Imaginea denumită să fie singură din nou Pasul 10
    3. Spune "da" la viață. Cea mai bună parte despre a fi singură se trezește în fiecare dimineață, fără să știe exact unde vă va lua ziua. Fiind într-o relație poate fi atât de previzibilă și are tendința de a simți ca un cântec de dragoste la repetare. Vă oferă fluturi în stomac și toate celelalte efecte cu bile de brânză, dar după un timp, poate începe să se simtă plictisitoare sau rutină. Dar acum este șansa de a spune "da" la orice ocazie ciudată pe care o simți. Dacă aveți un prieten care joacă într-o trupă, etichetă de-a lungul uneia dintre spectacolele lor sau planificați o evadare de weekend pentru doar tu și prietenii tăi. Fă orice! Încearcă totul! Dar cel mai important, spuneți da oportunităților care vă prezintă. Acesta este cel mai bun moment pentru a explora și a fi aventuros. Este valoros să descoperiți lucruri noi despre dvs. și chiar să aflați despre lucrurile pe care le-ați fi frică sau de necunoștință.
  • Image denumită să fie singură din nou Pasul 11
    4. Ia puțin sexy. O rutină mare în majoritatea relațiilor este "Faza de sweatpants," unde nici unul dintre voi nu trebuie să tindă să impresioneze pe celălalt cu aspect. Poate fi ușor de a purta această tendință într-o singură viață, dar fericirea fericirii și încrederea în sine, care provine din propriul apel sex nu pot fi ignorate. Începeți îmbrăcămintea ca și cum sunteți singuri și vă veți simți singură din nou în cel mai scurt timp.
  • Lucrați - nu doar pentru aspect, ci pentru beneficiile emoționale și de sănătate dovedite.
  • Încercați să păstrați un zâmbet pe față, chiar și cu străinii.
  • Imaginea intitulată Fii singur din nou Pasul 12
    5. Reveniți la Dating încet, ori de câte ori sunteți gata. Doar pentru că evitați relațiile nu înseamnă că flirtul și dating sunt de pe masă. Dacă vă jucați corect cărțile, o interacțiune bună a flirtaticului vă poate spori încrederea în sine și vă reamintesc fără efort că este unică este distractivă. Este prea devreme să vă întoarceți pe calul serios, dar este perfect să faceți o plimbare casuală aici și acolo. Datorite diferite tipuri de oameni ajută la perfecționarea și displacerile tale generale și aceasta ar putea fi esențială pentru a determina ceea ce căutați în următoarea relație când sunteți în cele din urmă gata din nou.
  • Din nou, nu există o perioadă perfectă de așteptare până când doriți să începeți să întâlniți. Și nu există nici o linie pe care o puteți sau nu o puteți trece. Dacă tot ce vrei să faci este flirt și chat - du-te pentru asta. Dacă doriți să ieșiți la cină cu o flacără de legături sau un meci online, ar trebui să faceți asta și asta.
  • Lucrul important este să vă păstrați mintea deschisă. O dată nu înseamnă că sunteți într-o altă relație pe termen lung dacă nu doriți.
  • sfaturi

    Luați lucrurile pe programul dvs. - vă cunoașteți cel mai bine. Asta a spus că prietenii tăi vor încerca probabil să te înveselească pentru un motiv. Recunoașteți, chiar dacă nu doriți să vă petreceți acum, că fac asta pentru că vă iubesc.

    Avertizări

    În general, este mai bine să nu vorbiți sau să vă contactați Ex pentru câteva luni sau cel puțin până când vă simțiți sănătoși și singuri din nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar