Cum să vindeci o suferință

Uneori veți fi profund îndrăgostiți de cineva, doar pentru a le face să stomp pe inima voastră. Fiind respinsă, fie printr-o ruptură sau pentru că nu au fost interesați de tine în primul rând, poate răni la fel de mult ca o vătămare corporală. Procesul de vindecare poate dura puțin timp, dar este o călătorie pe care trebuie să o luați.

Pași

Partea 1 din 3:
Oferindu-vă spațiu
  1. Imaginea intitulată vindeca o durere de durere 1
1. Permiteți-vă să vă întristați. Având inima ruptă este dureroasă. Nu puteți obține în jurul faptului că va face rău. Trebuie să vă dați timp să simțiți emoțiile asociate cu durerile de inimă. Creierul tău îți spune că ai fost rănit, Deci, nu încercați să suprimați aceste sentimente.
  • Creați un spațiu de vindecare pentru dvs. Aveți nevoie de timp și spațiu pentru a vă procesa emoțiile și pentru a se întrista. Când începe durerea, încercați să găsiți un loc liniștit pentru a face față valului de maree de maree de emoții. Acest lucru poate însemna să meargă la o plimbare, mergând în camera ta, făcându-ți o ceașcă de ceai.
  • Veți avea tendința de a circula prin multe emoții - furie, durere, durere, anxietate, frică, acceptare.Se poate simți puțin ca și cum te înecați uneori, dar veți găsi când treceți prin fiecare ciclu, pe care îl ocupați mai ușor și mai repede.
  • Evitați Wallowing în disperare. Lasă-te să plângi. Plânsul este un lucru bun. Există totuși o linie frumoasă între a vă da timp să vă ocupați de emoțiile dvs. și să fiți complet copleșită de ei. Dacă găsiți că nu ați părăsit casa dvs. în săptămâni, nu ați vorbit și nu sunteți interesat de nimic, ar trebui să luați în considerare căutarea unui ajutor profesional. Consilierea sau participarea la o anumită terapie de grup poate fi răspunsul.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere 2
    2. Ia-o într-o zi la un moment dat. Dacă încercați să vă ocupați de toate emoțiile și căderea din suferință de la suferință, sunteți obligat să vă copleșiți. În schimb, mergeți de la moment la moment și rămâneți concentrat în prezent.
  • O modalitate bună de a rămâne concentrată în acest moment este de a practica starea prezentă. Când vă găsiți gândurile care vă smulgă înainte sau vă îndepărtați în trecut, opriți-vă- Opriți-vă fizic. Uită-te în jurul tău ... ce vezi? Ce puteți mirosi? Cum arată cerul? Ce puteți simți cu mâinile? Există vânt împotriva fata ta?
  • Obțineți lucruri mici.Măturați, curățați, organizați, sortați.Pocii de menie, cum ar fi acest lucru, vă ajută mintea să vă concentrați mai degrabă pe lucruri pozitive decât pe lucruri negative. Televiziunea, cărțile și filmele sunt o terapie bună în cantități mici, dar nu vă vor afecta simțul realizării, cum ar fi marcarea lucrurilor de pe lista dvs. de to-do. Pe măsură ce lucrurile mici se fac, puteți trece la lucruri mai mari cum ar fi redecorarea, rearanjarea, remodelarea. Când lucrurile mai mari se fac, veți simți de fapt o creștere a atitudinii dvs. și veți avea o perspectivă mai strălucitoare asupra vieții.
  • Nu începeți într-un proiect mare pentru a vă distrage atenția. În schimb, concentrați-vă doar pe tratarea durerii dvs. la sfârșitul relației dvs.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere 3
    3. Desprinde. Când o relație se încheie sau vă respingeți, probabil că veți simți că există această mare gaură mare în interiorul dvs. S-ar putea să vă simțiți ca o gaură neagră dorește să suge toată fericirea din viața voastră. O mulțime de oameni fac greșeala de a încerca imediat să umple acea gaură, pentru că nu pot suporta sentimentul. Da, va răni și veți simți gol pentru o vreme.
  • Dați-vă spațiu. Tăiați contactul cu cealaltă persoană. Ștergeți-le de pe telefon, astfel încât nu sunteți tentați să le beți textul. Ascundeți-le sau blocați-le pe social media, astfel încât să nu ajungeți la Cyber-quelking la două dimineața. Nu cereți prietenilor reciproci cum sunt și ce sunt de până la. Curățenia pauză, cu atât mai ușor va fi pentru tine de a vindeca.
  • Nu încercați să umpleți imediat gaura rămasă de ei. Aceasta este una dintre marile greșeli pe care oamenii le fac când vine vorba de întărirea durerii. Sărind într-o relație nouă, încercând să evite durerea și sentimentul gol lăsat de cea precedentă, nu funcționează de fapt. Există un termen pentru acel fel de relație - o revenire. Lucrați prin sentimentele dvs. sau se vor întoarce mai târziu.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 4
    4. Vorbiți despre asta. Trebuie să vă asigurați că aveți un sistem de asistență pentru a vă ocupa de durerea. Un sistem puternic de sprijin al prietenilor și al familiei și chiar un terapeut, vă poate ajuta să vă aducă pe picioare mai repede decât orice altceva. Ei nu umple acea gaură că persoana pe care ai iubit-o a făcut-o. Ei ajută să facă mai ușor să se ocupe de acea gol.
  • Au un prieten de încredere sau membru de familie cu care poți vorbi, mai ales în vremuri ciudate de noapte. Încercați să găsiți câțiva oameni care pot ajuta la susținerea emoțională pe care o altă persoană a fost aceea. Adresați-vă prietenului (prietenilor) dvs. dacă puteți ajunge la ele când obțineți nevoia de a vorbi cu ex.
  • Jurnalizarea poate fi incredibil de utilă. Nu numai că este o modalitate bună de a scoate sentimentele, mai ales dacă nu doriți să vă împovărați prietenii, dar este, de asemenea, o modalitate bună de a vă verifica progresul. Indiferent dacă creați un jurnal online sau puneți stilou pe hârtie și păstrați un notebook. Veți putea vedea când ați început să vă gândiți la suferință mai mică sau când începeți să vă interesați să întâlniți din nou (într-adevăr interesat, nu doar "umplerea gaurei" interesat).
  • Uneori, de asemenea, ar trebui să discutați cu un terapeut licențiat. Nu este nimic în neregulă cu necesitatea unui ajutor profesional! Luând pașii spre libertate de la această relație anterioară este ceea ce este important. Un terapeut vă poate oferi o opinie complet imparțială despre sentimentele dvs. și cum să vă deplasați.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere Pasul 5
    5. Scapă de orice mementos. Agățat la Mementos doar va încetini procesul de recuperare.
  • Nu aveți nevoie să ardeți ritual totul, mai ales dacă unele elemente sunt încă utilizabile și ar putea fi date unei persoane care avea nevoie de ea. Tu do trebuie să vă asigurați că este în afara vieții voastre. În funcție de modul în care sa încheiat relația, o ardere rituală poate elibera o mulțime de sentimente pent-up.
  • Cu fiecare element, gândiți-vă la memoria pe care o asociați cu ea. Imaginați-vă că puneți acea memorie într-un balon plin de heliu. Când scapi de elementul ăsta, imaginați-vă că balonul se îndepărtează, nu vă deranjează niciodată.
  • Donarea elementelor fizice care sunt în formă bună poate fi o modalitate excelentă de a da închiderea și de a vă face să vă simțiți bine. În acest fel vă puteți imagina noile amintiri că elementele vor face pentru altcineva.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de suferință Pasul 6
    6. Ajuta pe cineva care are nevoie. Ajutând pe cineva care se luptă cu durerea, mai ales o durere similară cu a ta, vă poate ajuta să vă uitați pentru o clipă. De asemenea, înseamnă că luați timp departe de durere și de sine.
  • Faceți timp să ascultați și să vă ajutați cu problemele prietenilor dvs. Lăsați-i să știe că prietenia este o stradă cu două sensuri. Lăsați-i să știe că pot vorbi întotdeauna cu dvs. și să vă ajute de la dvs. dacă au nevoie de ea.
  • Faceți niște voluntariat. Lucrați la un adăpost fără adăpost sau la o bancă alimentară. Oferiți-vă timp la programul Big Brother / Big Sisters sau ceva similar.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere 7
    7. Permiteți-vă să fantezi. Vei fi de gând să fantezi despre acea persoană care se întoarce la tine și ți-a spus ce nebun au fost pentru a te lăsa să pleci. Probabil că veți fi fantasizați că sunteți intim cu acea persoană, despre sărutarea lor și de a fi aproape de ei. Care este total normal.
  • Cu cât încercați mai mult să îndepărtați aceste fantezii, cu atât mai puțin blochează că vor fi în mintea voastră. Când încerci să nu te gândești la ceva, în special un lucru auto-impus, asta este tot ce te vei gândi.
  • Concentrați-vă fanteziile pe lucruri care nu inflame durerea.În loc să viseze la ceea ce ar fi putut fi relația, imaginați-vă că ex-dvs. de lucruri bune pentru comunitate sau vă recomandăm pentru un loc de muncă.Aceste fantezii constructive sunt mult mai posibile și mult mai utile decât imaginarea a ceea ce ar fi putut fi.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea procesului de vindecare
    1. Imagine intitulată vindeca o durere de durere 8
    1. Evitați lucrurile care declanșează amintiri. A scăpa de mementos, așa cum am menționat mai sus, vă va ajuta să evitați amintirile de declanșare. Există totuși alte declanșatoare pe care ar trebui să le aveți grijă. Nu veți fi întotdeauna în măsură să le evitați, dar faceți tot ce este mai bun să nu căutați declanșatoarele mintale vă vor ajuta să vă vindecați pe termen lung.
    • Declanșatoarele pot fi orice de la un cântec care a jucat atunci când voi ați început relația dvs. Poate că va fi magazinul de cafea unde ați petrecut atât de mult timp studiind latin împreună, sau chiar un miros care aduce o amintire.
    • Puteți întâmpina adesea declanșatoare declanșatoare. Când faceți, recunoașteți declanșatorul și amintirile pe care le aduce și apoi mergeți mai departe. Nu stați peste sentimente și amintiri. De exemplu, dacă vedeți o imagine a celor doi când vă aflați pe Facebook, recunoașteți tristețea și regretați că vă simțiți, întoarceți-vă atenția la ceva pozitiv sau neutru (cum ați purta mâine sau noul Kitty pe care îl aveți Noțiuni de bază).
    • Nu încercați să evitați toate declanșatoarele tot timpul. Nu poti sa faci asta. Ceea ce trebuie să încercați să faceți minimizarea lucrurilor care vă vor răni și să fiți o reamintire a trecutului. În acest fel, puteți continua cu procesul de vindecare.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 9
    2. Utilizați muzică pentru a ajuta la vindecare. Se pare că muzica poate avea un efect terapeutic asupra oricărei dispoziții și poate ajuta cu siguranță procesul de vindecare. Puneți niște cântece și dansați, dansați, dansați și praful. Știința a arătat că ascultarea acestora poate declanșa eliberarea endorfinelor, ridicându-vă spiritele și combaterea stresului.
  • Evitați cântecele romantice Sappy trist. Acestea nu vor declanșa substanțe chimice bune în creierul tău. În schimb, ei se vor hrăni în sentimentele tale de tristețe și durere.
  • Când vă aflați căderea într-o groapă de tristețe și mânie, este un moment bun pentru a pune pe melodii bune pentru a vă ajuta să vă ridicați spiritele. Punerea muzicii de dans poate cuplați endorfinii să ascultați muzica cu endorfine de la dans.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere Pasul 10
    3. Distrage-te. După ce ați ajuns la procesul inițial de îndurerat și ați tratat emoțiile dvs., ar trebui să vă petreceți ceva timp distragându-vă. Poate că aveți niște hobby-uri pe care le ignorați. Poate că vă simțiți ca să faceți o coacere sau să lucrați la puzzle-uri încrucișate. Când amintirile dvs. de la exceptul dvs. de a vă bate la bule, distrageți-vă cu un alt gând sau activitate.
  • Sună-ți prietenul. Ajungeți la prietenul care a spus să sune ori de câte ori aveți nevoie. Citiți o carte pe care ați primit-o pentru a ajunge pentru o vreme. Puneți un film amuzant (un bonus suplimentar, deoarece râsul poate ajuta la vindecare).
  • Cu cât vă gândiți mai puțin la ex și la suferință, cu atât este mai ușor procesul de vindecare. Este nevoie de muncă! Este nevoie de un efort conștient și deliberat în redirecționarea efectiv gândirea și evitarea gândirii despre durerea voastră.
  • Nu luați prea multe "analgezice". Acest lucru va masca doar durerea. Uneori trebuie doar să luați o pauză de la durerea fizică. Aveți grijă, totuși, că nu abuzați de aceste rutine. La început, într-adevăr trebuie să vă ocupați de sentimentele voastre. "Analgezice" pot fi lucruri cum ar fi alcoolul sau drogurile, dar pot fi, de asemenea, lucruri cum ar fi vizionarea cantităților obsesive de T.v. sau niciodată să nu coborâți pe internet sau să binging pe alimente confortabile.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 11
    4. Schimbați rutina. O parte din relațiile cu Heartbreak se confruntă cu o pauză în anumite obiceiuri pe care le-ați format. Făcând lucruri noi sau prin schimbarea modului în care faceți lucruri, veți page calea pentru noi obiceiuri. Nu va fi nicio cameră în această nouă viață pentru persoana care ți-a rupt inima.
  • Nu trebuie să faci schimbări uriașe pentru a vă ajuta să vă scot din vechile rutine. Pur și simplu face ca lucrurile să meargă pe piața fermierului în zilele de sâmbătă în loc să se culce în pat. Încercați niște muzică nouă sau învățați un nou hobby ca quilting sau karate.
  • Cel mai bine nu este de făcut ceva cu adevărat drastic, dacă nu ați cântărit toate argumentele pro și contra. Mai ales evitați să faceți ceva drastic la începutul procesului de vindecare. Odată ce sunteți mai departe și doriți să arătați că vă schimbați, atunci este un moment mai bun pentru a face ceva de genul de a lua un tatuaj sau de a tăia toate părul.
  • Dacă puteți, încercați să obțineți puțin timp liber, astfel încât să puteți merge în vacanță. Chiar luați un weekend și îndreptați undeva noi vă pot oferi o nouă perspectivă asupra vieții.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 12
    5. Nu vă sabotați vindecarea. Probabil că veți merge la backslide, în timp ce pe drumul spre vindecare. Care este în regulă, poate face parte din proces! Există câteva lucruri pe care le puteți urmări, pentru a vă ajuta să vă păstrați înapoi de la stabilirea prea departe înapoi.
  • Aveți grijă de limba pe care o utilizați. Când folosiți cuvinte precum "teribil" sau "îngrozitor" sau "coșmar" Veți fi blocați vizualizarea lucrurilor prin negative. Acest lucru vă va culca gândurile. Dacă nu găsiți pozitivul, atunci respectați gândurile neutre cât mai mult posibil. De exemplu: în loc să spunem "Această rupere întreagă este atât de oribilă" Spune "Această despărțire a fost foarte greu pentru mine, dar mă ocup de tot ce pot să lucrez prin ea."
  • Nu vă puneți într-o situație jenantă. Nu conduceți în afara casei dvs. de ex unul în fiecare noapte pentru a vedea dacă se întâlnesc pe cineva nou, nu beți sună sau nu le beți text. Aceste lucruri vor face mai greu să renunțe la trecut.
  • Amintiți-vă că lucrurile se schimbă. Oamenii se schimbă, se schimbă situațiile. Ceea ce vă simțiți acum nu este ceea ce veți simți într-o săptămână, într-o lună, într-un an. În cele din urmă veți putea să vă uitați înapoi în această perioadă a vieții dvs., fără a vă simți bolnav fizic.
  • Partea 3 din 3:
    Ajungând la acceptare
    1. Imagine intitulată vindeca o durere de durere 13
    1. Evitați amplasarea vină. O parte a vindecării inimii, de a găsi acceptarea pentru modul în care s-au întâmplat lucrurile, este de a realiza că vina pe tine însuți sau de cealaltă persoană pur și simplu nu este utilă. Ce sa întâmplat sa întâmplat și nu există nimic pe care să-l puteți face sau să spuneți acum să schimbați asta, așa că lăsați vina să meargă.
    • Încercați să simțiți o bunătate față de ei. Indiferent de ce au făcut sau nu au făcut, încercați să găsiți o compasiune pentru problemele lor, pentru ceea ce vor trece. Nici măcar nu înseamnă că trebuie să-i ierți, dar înseamnă că nu continuați să vă țineți mânia la ei.
    • De asemenea, nu puneți vina pe tine însuți. Simțiți-vă liber să acceptați și să vă ocupați de lucrurile pe care le-ați făcut în relația care ar fi cauzat probleme. Gaj pentru tine să faci mai bine în viitor. Doar nu petreceți prea mult timp agonizând peste ceea ce a mers prost.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de sudare 14
    2. Știți când sunteți gata să treceți mai departe. Toată lumea se vindecă într-un ritm diferit. Nu există o perioadă de timp stabilită pentru vindecare de la durere, dar există unele semne pe care le ajungeți într-un loc mai sănătos.
  • Nu mai întreba dacă le cheamă de fiecare dată când un număr apare pe telefonul dvs. pe care nu îl recunoașteți.
  • Ați oprit fantezizarea despre ei să vină la simțurile lor și să vă certați iertarea pe genunchi îndoit.
  • Nu identificați atât de mult cu cântece și filme despre Heartbreak. Vă aflați că vă place să citiți și să ascultați lucruri care nu se ocupă de relațiile deloc.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 15
    3. Aflați cine sunteți. Un lucru care tinde să rămână la fața locului într-o relație, iar în etapele inițiale de îndure este cine esti! De mult timp a fost despre tine ca parte a unui parteneriat sau cuplu. Atunci tu ești ca cineva care suferă sfârșitul acelui parteneriat.
  • Lucrați la creșterea personală, internă și externă. Intrați în formă sau schimbați aspectul. Aceste lucruri pot ajuta cu adevărat să vă stimulați încrederea, ceea ce probabil a luat o lovitură. Aflați ce domenii ale autovehiculului dvs. interior de lucru. De exemplu: S-ar putea să aveți un temperament rău, ceea ce vă face să acționați agresiv pasiv. Prin urmare, va trebui să lucrați la găsirea unor modalități mai sănătoase de a exprima mânia.
  • Dezvoltați ceea ce vă face unic. Când petreceți atât de mult timp cu o altă persoană și de-a face cu căderea de spargere, aveți tendința de a vă concentra mai puțin pe aspectele importante ale dvs. Reconectați-vă cu oamenii și activitățile pe care nu ați avut timp atunci când ați fost în această relație și să vă ocupați de descompunere.
  • Încercați lucruri noi. Acest lucru vă poate ajuta să vă prezentați la diferite persoane, oameni care nu au întâlnit niciodată persoana care ți-a făcut o astfel de durere. Oamenii din afara cercului tău obișnuit de prieteni. Învățarea lucrurilor noi vă vor ajuta să vă păstrați mintea de pe heartbreak și pe prezent.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 16
    4. Evitați recidingul. Așa cum nu doriți să vă salut vindecarea, nu doriți să faceți lucruri care vă fac recidiva în suferință. Uneori nu puteți evita acest lucru, dar puteți minimiza riscul.
  • Nu lăsați acea persoană înapoi în viața ta prea curând, dacă deloc. Dacă o faceți, poate provoca o renaștere a nefericirii și a inimii. Uneori fiind prieteni cu un ex doar nu este posibil.
  • Dacă faceți recidivă, nu vă panicați. Lucrarea pe care ați făcut-o deja în a trece peste durere nu a mers la deșeuri. Va plăti. Nu renunta. Toată lumea trebuie să se ocupe de obstacole, mai ales cu astfel de lucruri.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 17
    5. Faceți lucrurile pe care le bucurați. Făcând lucruri care vă fac fericiți sau că vă place să vă ajutați să rampă nivelele dopamine din creier. Aceasta este o substanță chimică care ajută la fericire și scăderea stresului (care suferă de suferință până la unsprezece).
  • Faceți lucruri pe care nu vă asociați cu ex. Încercați lucruri noi sau faceți lucruri pe care le-ați oprit când voi doi ați fost împreună.
  • Învață să fii fericit. Oamenii sunt atrași de oameni fericiți, deoarece oamenii fericiți îi fac să se simtă fericiți. În timp ce nu vă veți simți fericit tot timpul, lucrați la a face lucrurile pe care le faceți bucurați-vă și trăiți o viață care face tu fericit.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de sudare 18
    6. Da dragoste. După o despărțire și procesul lung de vindecare de la durere, este posibil să fie greu să vă deschideți din nou altor persoane. Nu permiteți ceea ce sa întâmplat în trecut pentru a afecta negativ ceea ce este în prezent sau în viitorul dvs.
  • Recunoașteți că ați putea fi răniți din nou dacă vă deschideți, dar că ar trebui să o faceți oricum. Închiderea dvs. este o modalitate SureFire de a încuraja problemele cu sănătatea dvs., atât mental, cât și fizic. De asemenea, poate sabota relațiile viitoare și prietenii dacă nu mai aveți încredere în oameni. Învață să ai încredere în tine.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de durere Pasul 19
    7. Nu fi descurajat! Este important să ne amintim că vindecarea de la durere este un proces. Nu se va întâmpla imediat. Veți avea obstacole, veți întâmpina probleme și veți simți o gamă largă de emoții mai puțin plăcute. La urma urmei, ai dat o bucată din inima ta.Durerea este dovada că sunteți uman, făcut cu compasiune și imperfecțiuni ca și ceilalți.
  • Încurajați-vă prin celebrarea victoriilor mici. Dacă îți dai seama că ai trecut o zi întreagă fără să te gândești la ex, să sărbătorești asta cu o băutură de sărbătoare sau un cookie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Continuați să vă iubiți chiar dacă pare a fi un scop imposibil. Pe termen lung, veți fi o persoană mai puternică
  • O glumă pe zi vă va ține râsul și în timpul lor, cum ar fi acestea, chiar dacă se simte greșit, râzând vă va face fericiți!
  • Ajutând alți oameni vă ajută adesea. Dați sfaturi bune și nu fi negative.
  • Avertizări

    Nu răniți niciodată sau încercați să vă răniți din cauza iubirii pierdute.
  • Nu depind doar de aceste sfaturi. Dacă lucrurile se înrăutățește, poate doriți să luați în considerare obținerea unui ajutor profesional.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar