Cum să faceți față senzației singure noaptea

Orele lungi și întunecate ale nopții pot fi mai ales singure pentru cei care dorm singuri sau trăiesc singuri. Adevărul este că singurătatea de noapte poate afecta pe oricine, făcându-vă să vă simțiți trist sau speriat. Deși este important să recunoașteți că vă simțiți singuri, nu trebuie să-l sugeți și să suferiți prin nopțile voastre în mizerie. Există lucruri semnificative pe care le puteți face pentru a vă face ca nopțile să se simtă mai pline și mai plăcute.

Pași

Metoda 1 din 3:
Rămânând ocupat noaptea
  1. Imagine intitulată face față senzației singură la noaptea 1
1. Misca-te. Există o mulțime de modalități pe care le puteți face corpul în mișcare și să vă împiedicați sentimentele de singurătate: încercați să vă exercitați, dansând la melodiile preferate, sărind pe patul dvs. sau să învățați karate pe YouTube.
  • Exercițiul vă oferă endorfine, care vă sporesc starea de spirit și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sentimentele de singurătate. Doar amintiți-vă să nu vă exercitați prea aproape de culcare sau corpul și creierul dvs. vor avea un timp greu de înfășurat și să se stabilească în modul de repaus. Pentru unii oameni, antrenamentele de seară le dau libertatea de a dormi într-un pic mai târziu, menținându-și sănătatea.
  • Făcând ceva distractiv și amuzant, să jucați muzică excelentă și dansând în lenjeria dvs. Acest lucru vă va duce râsul, care este o modalitate excelentă de a începe să vă simțiți bine în loc să vă simțiți singuri!
  • Imaginea intitulată face față senzației singură la noaptea 2
    2. Găsiți inspirație. Nopțile pot fi notorii pentru a vă aduce cele mai negative emoții, mai ales când suntem singuri. Cu toate acestea, puteți contracara acest lucru, căutând lucruri pozitive pentru a face singurătatea mai suportabilă.
  • Răsfoiți Pinterest sau Google pentru citatele de inspirație pentru a le lipi ca fundal de pe telefon sau fotografie de profil pe social media. Citiți o autobiografie a unei persoane de succes pe care o admirați. Sau, vizionați o discuție ridicată și educațională TED.
  • Imagine intitulată face față unui sentiment singură la noaptea 3
    3. Pierdeți-vă într-o altă lume. Citiți o carte minunată, vizionați un film preferat, ceasul de binge la un spectacol de televiziune sau navigați pe Internet. Toate aceste opțiuni vă vor regla creierul pe un canal diferit și vă vor concentra atenția față de faptul că el însuși. Când simțiți somnolența începe să se strecoare, atunci vă puteți îndrepta la culcare.
  • Imagine intitulată face față senzației singură la noaptea 4
    4. Du-te pentru o unitate sau o plimbare. Uneori, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să ieșiți din casă (permite vremea). Un pic de distragere și o schimbare a peisajului poate merge mult spre a vă face să uitați cât de singură vă simțiți. S-ar putea chiar să vedeți pe cineva pe care îl cunoașteți și să aveți un chat rapid. Sau, puteți să vă împiedicați ceva interesant de-a lungul drumului.
  • Luați în considerare aventurarea pe un teritoriu necunoscut. De exemplu, faceți o unitate la o parte a orașului nu sunteți familiarizat sau mergeți la un cartier pe care nu îl vizitați de obicei. Doar asigurați-vă că este o zonă relativ sigură în prealabil. În acest fel, întâmpinați ceva nou ca parte a vătării singurătății dvs., ceea ce vă poate oferi o doză suplimentară de distragere.
  • Imagine intitulată face ca un sentiment singur la noaptea 5
    5. Fii educat. Un expert sugerează să citească singurătatea ca o modalitate de a se simți mai puțin singur. Cu cât învățați mai mult despre singurătate și cât de comună este, cu atât mai puțin s-ar putea simți. Când știți că chiar și un sentiment dificil, dureros pe care îl aveți este împărtășit de alții, face ca acest sentiment să fie puțin mai teribil.
  • Uită-te la resurse online sau verificați o carte din bibliotecă. Păstrați aceste resurse la îndemână atunci când vă simțiți foarte răi. Puteți să trageți întotdeauna aceste citate motivaționale pe care le doriți și le citiți peste ele pentru a vă oferi o mică discuție când se lovește. Un bun exemplu de ghid practic despre subiect este Emily White LONELY: Învățați să trăiți cu singurătate.
  • Imaginea intitulată face față cu sentimentul singur la noaptea 6
    6. Îmbrățișați-vă singur. Realizați că sunteți de fapt o companie foarte bună pentru dvs. Nu trebuie să fiți în jurul altor persoane sau să faceți lucruri interesante pentru a fi fericiți. În timp ce fiți cu alții este minunat, este important să învățați să vă bucurați de singurătate. Timpul de petrecere a timpului poate fi foarte valoros. Dacă vă puteți îmbrățișa de a fi singur - și îmbrățișați singurătatea - puteți să vă simțiți mai puțin singuratici.
  • Când vă simțiți singuri, luați timp să vă relaxați și să închideți ochii. Concentrați-vă asupra respirației și asupra sentimentelor fiecărei părți a corpului vostru. Încercați să fiți în acest moment, concentrându-vă doar pe tine însuți.
  • Încercați să recitați acest verset de auto-compasiune pentru a vă reaminti că nu sunteți singuri să vă simțiți singuri și să vă tratați ușor când vă simțiți astfel: acesta este un moment de suferință. Suferința este o parte a vieții. Lasă-mă să fiu bun cu mine în acest moment. Permiteți-mi să-mi dau compasiunea pe care am nevoie.
  • Această tehnică ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea. Unii oameni o vor găsi prea greu de relaxat în timp ce se concentrează pe ei înșiși în mijlocul sentimentului singuratic, preferând în schimb o distragere a atenției. Acest lucru este complet fin și normal.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind cu alte persoane
    1. Imagine intitulată face ca un sentiment singur la noaptea 7
    1. Conectează-te cu cineva. Găsiți pe cineva cu care puteți vorbi în orice moment al nopții - chiar și 2:30 a.M. Acest lucru ar putea fi altul semnificativ, un frate, un părinte sau cel mai bun prieten al tău. Rotiți-vă și agitați-vă iubitul dvs. treaz sau faceți un apel telefonic la cineva care este dispus să vorbească cu dvs. Poate, vă puteți conecta cu colegul de cameră, care sunt doar câteva uși în jos. Ajungeți la cineva dacă puteți.
    • Dacă nu este prea târziu, luați în considerare apelarea pe cineva care ar aprecia cu adevărat să audă de la dvs., ca o rudă în vârstă. Acest lucru nu numai că vă va ridica spiritele, ci și a lor, care vă va ridica din nou în schimb!
    • Când singurătatea se lovește în mijlocul nopții și este prea târziu să sunați sau să vizitați cu cineva, puteți scrie întotdeauna un e-mail sau o scrisoare către cineva special. Deși probabil că sunteți obișnuit cu o conexiune imediată în societatea rapidă de astăzi, scrierea unui iubit în această situație este de fapt o modalitate foarte mare de a vă transmite cu grijă sentimentele și ideile - iar e-mailul sau scrisoarea vor ajunge la ele timp.
    • De asemenea, puteți invita oamenii să vizioneze un film, să ia cina, sau doar să stea afară. Dacă vedeți prieteni apropiați sau familii, invitați-i să rămână peste - uneori este frumos doar știind că există cineva în cealaltă cameră.
  • Imagine intitulată face față unui sentiment singură la noaptea 8
    2. Ieși. O modalitate de a evita singurătatea de noapte este de a ieși din casă în serile care duceau până la culcare. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să stai până când soarele vine. Pur și simplu ieșiți la filmele cu prietenii, aveți o cină târzie cu un coleg de clasă sau prindeți băuturi cu fete din birou.
  • S-ar putea să nu vă simțiți ca să ieșiți dacă vă simțiți deprimați sau trist, dar exact atunci când trebuie să faceți acest lucru. În plus, odată ce ajungi acasă, va fi timpul să urcați sub capace și nu veți avea prea mult timp să vă simțiți singuri.
  • Dacă sunteți cu adevărat reticenți să ieșiți, încercați acest lucru: În loc să vă angajați în întreaga seară, spuneți prietenului dvs. / grupului pe care îl puteți întâlni pentru o băutură (sau un aperitiv etc.), dar atunci probabil că trebuie să mergeți. Apoi, veți descoperi cel mai probabil că lucrurile au mers bine și vă simțiți mult mai bine decât ați anticipat - și puteți rămâne pentru o altă rundă (sau două).
  • Imagine intitulată face față cu sentimentul singur la noaptea 9
    3. Alăturați-vă unui grup sau luați un nou hobby. Adăugarea unei activități / clasa pe care Așteptăm cu nerăbdare să vă țineți mintea de la sentimentele de singurătate și să vă dați serile un sentiment de structură. Deși este posibil să nu găsiți multe grupuri care se întâlnesc la 2 a.M., Puteți găsi o serie de activități pentru a se angaja în timpul orelor de seară, cum ar fi Yoga, Tai Chi, tricotat și pictura.
  • Uită-te la întâlniri.com pentru a găsi oameni din zona dvs. care sunt interesați de lucruri similare și evenimente care se întâmplă în jurul vostru. Cine știe, s-ar putea să întâlnești pe cineva care are probleme cu să se simtă singura noapte, de asemenea. Cei doi puteți petrece timp împreună, vorbiți la telefon, sau Skype pentru a combate singurătatea împreună.
  • Imagine intitulată face ca un sentiment singur la noaptea 10
    4. A da inapoi. Când ne simțim în jos, este ușor să ne concentrăm toate atenția și energia noastră asupra noastră, ceea ce poate duce la creșterea negativității. Dacă ne concentrăm atenția spre exterior, putem să ne luăm adesea mințile noastre de la singurătatea noastră și să facem ceva bun între timp.
  • Încercați să vă oferiți voluntariat la un adăpost local fără adăpost, adăpost de animale sau un alt loc de nevoie în zona dvs. Orele vor zbura de când jucați cu sau spălați animalele drăguțe sau participați la un alt eveniment caritabil.
  • Luați în considerare vizitarea vârstnicilor și a bolnavilor la o casă de îngrijire medicală sau la un spital local. Dacă rudele voastre sunt oprite, plătiți-le o vizită și vedeți ce bucurie aduce. Uneori, când ai ocazia să recunoști cât de norocoși ești, viața se simte mai puțin sumbră. Fiind capabil să ajute pe alții să vă poată ridica cu adevărat perspectiva.
  • Metoda 3 din 3:
    A adormit singur
    1. Imagine intitulată face ca un sentiment singur la noaptea 11
    1. Stabiliți o rutină de somn. Mergând la culcare și trezirea la aproximativ aceleași momente în fiecare zi vă ajută corpul să adoarmă mai repede, ceea ce vă va ajuta să vă simțiți mai puțin stresați când sunteți în pat. Poate dura câteva săptămâni pentru a stabili o nouă rutină, deci nu vă faceți griji dacă lucrurile nu fac clic imediat.
    • Mergând la culcare devreme, în timp ce există încă un zgomot afară, vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri. Dacă locuiți singur, această tehnică vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabilă, deoarece alții vor continua să facă zgomot în apartamente sau străzi din jurul vostru.
  • Imagine intitulată face față senzației singură la noaptea 12
    2. Relaxați-vă înainte de a merge la culcare. Petreceți ceva timp înainte de a merge la culcare. Limitați timpul de televiziune și ecranul telefonului mobil cu cel puțin 20 de minute înainte de culcare pentru a vă ajuta să începeți să vă întoarceți pentru noaptea următoare.
  • Alte tehnici pentru a vă ajuta înaintea patului includ meditație, exerciții de respirație, vizualizare și relaxare musculară structurată. De asemenea, puteți încerca să citiți o carte sau o revistă cu lumină scăzută, făcând un puzzle încrucișat sau ascultați muzică ușoară.
  • Imaginea intitulată face față senzației singure la noaptea 13
    3. Nu vă forțați să dormiți dacă nu puteți. Încercând să doarmă când nu puteți să vă măriți anxietatea și să o faceți mai greu să adormi. Dacă nu puteți adormi, ridicați-vă și intrați într-o altă cameră și faceți o activitate relaxantă. În timp, veți găsi că ați dezamăgit și sunteți gata să încercați să vă întoarceți la culcare.
  • Imagine intitulată face ca un sentiment singur la noaptea 14
    4. Fi conștient de lumină. Oamenii dorm mai bine noaptea după ce au avut expunerea la lumina soarelui în timpul orelor de veghe. De asemenea, limitați cantitatea de lumină din dormitorul dvs. în timp ce dormiți, ca având lumină, poate face mai greu să adormi.
  • Dacă nu aveți perdele de blackout (perdele care literalmente "Blackout" toate luminile primite), ia în considerare cumpărarea unei mască de somn pentru a vă acoperi ochii. Acestea sunt ieftine și pot fi achiziționate la majoritatea farmacilor și online.
  • Imaginea intitulată face față cu sentimentul singur la noaptea 15
    5. Nu pui în timpul zilei. Dacă vă eliberați amânarea la jumătatea zilei, veți fi mai obosiți pe timp de noapte și mai probabil să adormiți rapid - și, prin urmare, aveți mai puțin timp să vă simțiți singuri sau stresați în timp.
  • Imaginea intitulată face față senzației singură la noaptea 16
    6. Adăugați zgomotul de fundal în dormitorul dvs. Poate doriți să adăugați o formă de zgomot ambiental sau alb. Mulți oameni preferă sunete din natură, cum ar fi cascadele sau pădurile de ploi.
  • Acestea și alte sunete similare sunt disponibile de la mașini de sunet sau pe aplicații disponibile prin telefoane inteligente, tablete și computere.
  • Pentru cei cu singurătate în timp ce dormi singur, un bun pariu poate fi să pornească televizorul și să aibă volumul scăzut. Sunetul de voci poate fi calmant. Dacă este posibil, unghiul ecranului departe de dvs. pentru a vă ajuta să reduceți expunerea la lumină de la televizor. Lumina în dormitor poate fi problematică pentru dormit.
  • sfaturi

    O persoană poate fi singură fără să se simtă singura și, în multe cazuri, puteți alege să fiți singuri, ca atunci când doriți să citiți o carte, să luați un pui de somn sau să urmăriți spectacolul preferat de televiziune de unul singur. Singuratatea, prin contrast, vine de fiecare dată când ești singur și te simți trist că ești singur. În această situație, percepția este foarte importantă.
  • Singuratatea poate afecta obezitatea și ratele de tensiune arterială (cu până la 30 de puncte), precum și duc la insomnie, deci este important să vă adresați sentimentelor persistente de singurătate înainte de a deveni copleșitoare.
  • Aproximativ 10% dintre americanii de nord se ocupă de singurătatea cronică.
  • Toată lumea devine singura singură, chiar și atunci când există alți oameni în jur. Este normal să ai perioade de UPS și Downs. Nu fi prea greu pentru tine!
  • Citiți o carte bună sau, dacă doriți ceva diferit, încercați să vizionați unul dintre filmele dvs. preferate sau vizionați un spectacol TV amuzant.
  • Luați în considerare adoptarea unui animal de companie ca un câine sau o pisică pentru a vă ajuta cu singurătatea voastră.
  • Pur și simplu amintiți-vă, vă puteți simți foarte foarte jos și trist în acest moment din cauza lipsei de companie. Dar amintiți-vă, în câteva luni - sau chiar mai târziu în viața voastră - aceste momente vor fi cele care rămân în memoria voastră, pentru că sunt descoperite și reale. Nu te lupta. Este complet natural să simțiți așa.
  • Avertizări

    Permițându-vă să vă scufundați prea mult în sentimentele de singurătate, poate duce la sentimente de depresie și neajutorare, care va perpetua doar simțul dvs. de singurătate. Dacă începeți să vă simțiți prinși de sentimente de depresie sau de neajutorare, ar trebui să vă vedeți medicul sau un terapeut pentru ajutor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar