Cum să se ocupe de a fi dezamăgit de zdrobirea ta

Uneori fiind dezamăgit de pasiunea ta poate dura săptămâni pentru a trece pe deplin. Vă poate frustra atât de mult de când ați creat această imagine uimitoare în mintea voastră despre cât de minunat ați crezut că această persoană a fost într-adevăr până când descoperiți că este complet diferită. Toată lumea trăiește acest sentiment de a fi complet trădat de sine și de acea persoană. Este chiar mai iritant, realizând că de fapt nu ai avut nici o relație cu această persoană, dar totuși simte că ai de când te simți atât de supărat. Cu toate acestea, nu renunță la speranță, deoarece există sfaturi foarte utile și pași pentru a vă ajuta să faceți față.

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău pasul 1
1. Încercați să nu vă lăsați să vă desființați chiar în fața lui / ea. Chiar dacă pare să fie într-adevăr, aceasta nu este vina lui. De asemenea, dacă nu știți - sau abia știu - persoana pe care o conduceți să-l înfruntați și este posibil să vă simțiți, de asemenea, extrem de jenat / rușine de tine pentru a pierde controlul după aceea.Nu doriți să faceți lucrurile mai greu asupra dvs., lăsându-vă - ceea ce este deja o situație dificilă - duce la alte emoții și probleme negative.În schimb, așteptați până când puteți fi singur Lăsați emoțiile.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău de pasiune 2
    2. Când sunteți singur, permiteți-vă să plângi dacă aveți nevoie. Dar nu o scoateți pe tine, chiar dacă este foarte tentant să faceți acest lucru.Petreceți cât de mult timp trebuie să vă eliberați sentimentele.În cele din urmă vă veți simți mai bine, chiar dacă durează ceva timp.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău pasul 3
    3. Nu lăsați această persoană să vă aducă în jos pentru că nu merită nici măcar. Mai ales nu dacă nu vă place cine este încrederea într-adevăr ca persoană - acest lucru nu include modul în care ați crezut că această persoană a fost.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău de pasiune 4
    4. Considera Pozitive a situației. Gândește-te exact la exact ce a fost despre pasiunea ta care te-a dezamăgit și cum ți-ar fi afectat acest lucru dacă ai fi avut o relație cu ei.Este probabil ca, dacă ceva despre ei nu te-au pus în mod special de pe ele romantic - atunci lucrurile / lucrurile v-ar fi făcut foarte nesatisfăcute sau nefericite într-un fel.Dacă este cazul, numărați această experiență ca fiind o scăpare norocoasă - și amintiți-vă că există și alți pești în mare.Doar pentru că ați avut o pasiune puternică pe o singură persoană, nu înseamnă că acest lucru nu vă va mai întâmpla niciodată cu altcineva.Este chiar posibil ca data viitoare când zdrobirea se va dovedi a nu fi dezamăgirea pe care o are.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău de pasiune 5
    5. Dacă vedeți foarte mult această persoană, încercați să nu le evitați. Evitarea este într-adevăr tentantă și o facem cu toții, dar pe termen lung, face cu adevărat cele mai rău situații.De asemenea, va face mai greu să obțineți ceea ce sa întâmplat din mintea voastră.Dacă vă aflați în orice fel de contact obișnuit cu ei, încercați să vă tratați cel mai bine pentru a le trata ca pe orice altă cunoaștere sau prieten.Nu numai că face lucrurile mai puțin ciudate pentru ei, dar se va întoarce normal mult mai ușor pentru tine.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău de pasiune 6
    6. Nu reduceți total ideea de a fi prieteni în viitor. Dacă, desigur, există un motiv foarte bun pentru acest lucru (eu.E. Te-au tratat rău într-un fel).Chiar dacă vă simțiți dezactivat de ei romantic, asta nu înseamnă că nu puteți încerca acest lucru - dacă, în general, vă întâlniți cu ei în mod rezonabil bine sau simțiți că există o șansă bună.S-ar putea să obțineți o prietenie foarte mare din această experiență.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi dezamăgit de pasul tău 7
    7. Cel mai important lucru de reținut este continua să iubeste-te. Indiferent de cât de dezamăgit această persoană te-a simțit, amintiți-vă că îngrijirea pentru dvs. și nevoile dvs. este mult mai importantă decât locuința pe această altă persoană.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că a "zdrobi" nu trebuie să fie la fel de gravă ca a "iubit" sau a "iubita".
  • Dacă vrei cu adevărat să dai această a doua șansă, dar îți amintești că această persoană ar putea să nu fie potrivită pentru tine și să fii o influență foarte proastă.
  • În viitor, încercați să învățați din această experiență și încercați să nu judecați doar o persoană cu cât de bine sunt. Arată că este înșelătoare.
  • Uneori fiind cel mai dezamăgit sau înconjurat de o pasiune poate duce la depresie.Consultați articolele legate de wikihow în partea de jos a acestei pagini pentru a afla diverse moduri de a face față acestui lucru.
  • Avertizări

    Credeți că această persoană ar putea fi o influență foarte rea? Atunci nu încercați să le lăsați să vă influențeze într-un mod negativ!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar