Cum de a face față schimbărilor în relația dvs

Relațiile suportă în mod natural multe schimbări, indiferent dacă se mișcă, începând cu un nou loc de muncă, petrecând timp în afară, căsătorind sau a avea copii. În timp ce unele schimbări pot fi dificile, nu este nevoie să vedeți schimbarea ca un lucru rău. Prin a fi adaptabil și comunicarea regulată, tu și partenerul tău puteți suporta schimbări în relația dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Răspunzând la schimbări
  1. Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 1
1. Schimbați punctul de vedere la schimbare. Schimbarea nu trebuie să fie un lucru rău și multe lucruri pozitive pot rezulta din schimbare. Nu este nevoie să vă asumați cel mai rău atunci când se schimbă schimbarea. În schimb, gândiți-vă la ce lucruri pozitive pot rezulta din schimbare.
  • De exemplu, poate fi greu de mutat, dar gândiți-vă la părțile interesante de a începe o nouă aventură împreună, explorarea locurilor noi și întâlnirea cu oameni noi.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 2
    2. Acceptați că ați putea vedea partenerul dvs. diferit. Dacă vă simțiți ca și ca partenerul dvs. să se schimbe brusc (mai ales pentru cel mai rău), considerați că partenerul dvs. a avut întotdeauna aceste trăsături, dar îl vedeți în mod diferit acum. Odată ce faza de luna de miere sa terminat, puteți vedea partenerul dvs. într-o lumină diferită și poate că nu este întotdeauna plăcută. Este posibil să nu doriți să vă dați vina pe partenerul dvs. pentru schimbări și, în schimb, să recunoașteți că percepția dvs. sa schimbat.
  • Dacă sunteți într-adevăr deranjați de ceva ce face partenerul dvs., recunoașteți că este propria dvs. supărare care vă deranjează, nu partenerul dvs. Găsiți modalități de a face față sentimentelor de supărare sau supărat, cum ar fi învățarea de a regla comportamentele sau de a lua respirații adânci.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 3
    3. Permiteți diferențele dvs. Uneori, un partener poate schimba un punct de vedere care schimbă relația, la fel ca despre căsătorie sau de a avea copii. Nu luați personal diferențe în opinie sau credințe. Doar pentru că tu și partenerul tău ai opinii diferite nu înseamnă că unul atacă celălalt. Nu înseamnă că abordarea dvs. este mai mică decât și nu trebuie să fie un "cel mai bun" și "mai rău."Înseamnă că nu sunteți de acord și este bine să acceptați aceste diferențe.
  • Este bine să apelați câteva subiecte "Off limite" dacă știți că acestea aduc conflicte fără rezoluție. Lucrurile precum politica sau religia pot provoca dezacorduri majore, fără o rezoluție evidentă. De acord să nu discutați împreună anumite subiecte.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 4
    4. Ia ceva timp liber. Dacă schimbarea provoacă confuzie sau emoții puternice, luați ceva timp departe unul de celălalt și departe de a argumenta. Asigurați-vă că sunteți de acord cu timpul de timp și că utilizați timpul să vă gândiți la această problemă. Pur și simplu luați timp departe unul de celălalt nu va rezolva problema.
  • De exemplu, este posibil să aveți nevoie doar să luați o pauză de 15 minute în camere separate sau puteți fi de acord să faceți o săptămână pentru a gândi lucrurile separat și apoi pentru a vă întâlni pentru a relua din nou discuția la un timp și un loc stabilit.
  • Faceți niște săpături și întrebați-vă de ce această schimbare vă afectează atât de mult. Există ceva ce schimbarea este declanșată? Există temeri sau îngrijorări? Aflați ce vă supără sau umpleți cu frică.
  • De exemplu, dacă ați fi de acord cu copiii și acum nu sunteți de acord, luați ceva timp pentru a vă afla de ce poziția dvs. este atât de importantă pentru dvs. Unde sunt temerile de la? De ce vă simțiți atât de puternic? Poate doriți să vă revuzdeți gândurile și sentimentele.
  • Partea 2 din 3:
    Comunicând despre schimbări
    1. Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 5
    1. Dați reciproc sprijinul emoțional. Modificările pot fi greu pe ambele persoane într-o relație. Chiar dacă vă luptați, ajungeți și sprijiniți partenerul dvs. Lăsați partenerul dvs. să știe că el sau ea este important pentru dvs. și că vă interesează relația. Dați afecțiune, îngrijire și respect și exprimați-vă prin cuvinte și gesturi grijulii.
    • Spune: "Este greu și mă lupt. Totuși, vreau să știți că îmi pasă de tine și vreau ca această relație să lucreze. Sunt aici și dispus să te susțin."
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 6
    2. Discutați despre modificări. Discutați despre cât de mari modificările vă afectează fiecare dintre dvs. separat și cum afectează relația ca întreg. Lăsați partenerul dvs. să-și exprime complet sentimentele. Este posibil să nu fie o conversație ușoară și se poate extinde la mai multe conversații. Cu toate acestea, este important să comunicați clar partenerul dvs. atunci când apar schimbări mari.
  • Fi cinstit cu privire la modul în care vă simțiți. Utilizați "declarațiile I" pentru a vă transmite sentimentele. De exemplu, spuneți: "Mă simt nervos și anxios despre tine începând cu școala de noapte. Simt că voi vedea mai puțin de tine, ceea ce mă face să mă simt trist. În același timp, sunt mândru de tine și vreau să urmărești ceea ce te face fericit."
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 7
    3. Ascultați ceea ce vrea partenerul dvs. În timp ce vă recomandăm să vă exprimați gândurile, nevoile și sentimentele către partenerul dvs., de îndată ce se va schimba schimbarea, faceți un pas înapoi și cereți partenerului dvs. despre cum el sau ea se confruntă cu schimbarea. Ascultați cu atenție și lăsați-vă partenerul să-și comunice gândurile, sentimentele și nevoile. Arătați partenerului dvs. grija dvs. fiind disponibilă pentru a asculta.
  • Îmbunătățiți-vă abilitățile de ascultare prin reflectarea și restaurarea a ceea ce spune partenerul dvs. De exemplu, spuneți: "Vă aud spunând că această schimbare este greu și pe tine și că simțiți că este important să treceți cu asta, chiar dacă este dificil."
  • Validați sentimentele partenerului dvs. Spune: "Pot să spun că este foarte greu să vorbești despre moartea tatălui tău și te simți deprimat. Pot să înțeleg de ce este atât de greu pentru tine."
  • Aflați mai multe abilități de ascultare prin verificarea Cum să fii un bun ascultător.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 8
    4. Păstrați-vă relația în minte. Când se confruntă cu schimbări, reamintiți-vă cât de mult vă prețuiți partenerul și relația dvs. Cât de mult sunteți dispus să lăsați modificările să vă afecteze relația? De exemplu, dacă partenerul dvs. primește un nou loc de muncă în toată țara, vă puteți simți supărat cu el sau cu ea. Țineți minte relația dvs. și răspundeți în moduri care arată că vă prioritizați relația dvs.
  • Dacă sunteți supărat, întrebați-vă dacă merită să faceți partenerul dvs. "plătiți" pentru schimbări sau dacă este mai bine să păstrați lucrurile în perspectivă și să vă valorificați partenerul.
  • 5. Să fie flexibil și dispus să accepte o anumită ambiguitate. Când vă confruntați cu schimbări, este imposibil să știți ce s-ar putea întâmpla și de a încerca să identifice și să se gândească la fiecare detaliu al unei situații pot fi paralizante. În schimb, pregătiți-vă, precum și puteți în mod rezonabil pentru o situație și apoi faceți un pas înapoi.Să se ocupe de provocările care vin în mod unul câte unul și să fie suficient de flexibile pentru a se adapta după cum este necesar.
  • De exemplu, dacă tu și partenerul tău trebuie să-ți petreci ceva timp, deoarece unul dintre voi obține un loc de muncă care necesită o mulțime de călătorii, atunci s-ar putea anticipa unele provocări. Cu toate acestea, nu încercați să identificați fiecare provocare posibilă înainte de timp și să efectuați soluții la fiecare în avans. În schimb, elaborați soluții la câteva dintre mari provocări pe care le-ați putea confrunta și apoi să vă concentrați asupra altor provocări pe care le apar.
  • De exemplu, ați putea veni cu un plan de provocări cunoscute, cum ar fi îngrijirea copilului, gestionarea sarcinilor casnice în timp ce cealaltă este departe și comunicând. Având un plan de provocări cunoscute pe care amândoi sunteți de acord asupra vă poate ajuta pe amândoi să vă simțiți că aveți o anumită structură chiar și în timp ce vă îndreptați spre un teritoriu necunoscut.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 9
    6. Vedeți un terapeut. Puteți ajunge la un punct în care vă dați seama că relațiile dvs. are nevoie de intervenție și terapie poate fi necesară pentru a face față schimbărilor. Un consilier cupluri vă poate ajuta și partenerul să vă îmbunătățiți comunicarea și să vă prezentați gândurile, sentimentele și credințele în moduri sincer și semnificative. Mai ales în perioadele de tranziție și schimbare, terapia poate fi un instrument neprețuit pentru obținerea timpului provocator.
  • De asemenea, puteți lucra la evitarea emoțională și comportamentul disfuncțional în relație.
  • Partea 3 din 3:
    Prioritizarea relației prin momente de schimbare
    1. Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 10
    1. Fii afectuos. Atingerea poate oferi suport pentru niveluri fiziologice și psihologice. Mențineți legătura cu partenerul dvs. prin ore de schimbare. Țineți mâinile, puneți-vă brațele în jurul celuilalt și arătați că doriți să fiți aproape împreună.
    • Mențineți viața sexuală și prioritizați să faceți sex împreună. Planificarea sexului nu sună sexy, dar vă poate ajuta să vă conectați în mod regulat.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 11
    2. Aduceți plăcerile vechi. Dacă vă simțiți dezorientați de schimbare, aduceți ceva vechi și familiar înapoi în relația dvs. Să mențină un sentiment de normalitate (sau nostalgie) făcând ceva ce ați făcut împreună pentru a face împreună.
  • Poate că vă bucurați de vizionarea vechilor episoade de "Iubesc Lucy" împreună când ați început să întâlniți. Invitați partenerul dvs. să vizioneze un episod cu dvs. Re-creați o dată pe care ați avut-o amândoi ați venit sau mâncați un tratament pe care aveți amintiri plăcute împreună.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 12
    3. Incearca ceva nou. Găsiți o activitate pe care amândoi doriți să o faceți și să o faceți împreună. Chiar și atunci când schimbarea s-ar putea simți rău, faceți ceva nou care se simte bine. A face ceva nou împreună poate aprinde sentimentele de emoție și intimitate emoțională.
  • Du-te la patinaj sau spelunking. Încercați o nouă activitate împreună, cum ar fi golful sau pictura. Indiferent ce este, faceți-o distractivă și atrăgătoare pentru fiecare dintre voi.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 13
    4. Planificați noaptea regulată. Planificați timp să petreceți timp împreună, doar pe voi doi. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a se reconecta și de a vă bucura de timp în mod regulat. Păstrarea datelor dvs. consistente vă poate oferi ceva de așteptat și o modalitate de a ști că puteți petrece timp conectarea semnificativă.
  • Evitați subiectele precum finanțele și concentrați-vă la reminiscerea când ați fost primul dating, amintirile plăcute ale copiilor dvs. și alte amintiri plăcute.
  • Imagine intitulată Deal cu schimbările din relația dvs. Pasul 14
    5. Ia o mini-vacanță. Poate doriți să luați ceva timp de la experiența schimbării și să aveți ceva timp împreună, doar pe voi doi. Luați un weekend și mergeți undeva, unde puteți petrece timp împreună, să fiți afectuosi și să vă bucurați de compania celuilalt. Poate fi frumos să scăpăm de presiuni și termene și schimbări pentru a avea timp împreună.
  • Ieșiți din casă și departe de listele de la. Du-te undeva care vă aduce pace și calm și inspiră legătura cu partenerul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar