Cum de a controla dragostea

Emoțiile sunt burghii mici. Sunt al nostru, totuși se simte ca și cum nu sunt. Indiferent dacă doriți să vă diminuați dragostea, să vă dezvoltați dragostea sau să vă stabilizați dragostea, trebuie să luați domnii și Fă-i al tau. Cu câteva obiceiuri bune, minunate, puteți face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Diminuarea iubirii existente
  1. Imagine intitulată de control dragoste pas 1
1. Nu vă permiteți să vă fixați pe persoană. Fie că ne place sau nu, suntem în control asupra gândurilor noastre. Dacă gândul acestei persoane vine în minte, emoțiile vor fi doar mai greu de controlat dacă tu continuați să gândiți despre ele. Deci, când apar, vă distrageți calea. Ocupat de tine. Nu există nici o fixare pe ceasul tău. Sigur, vor apărea din când în când, dar nu locuiți. Nu, domnule.
  • Dacă încercați în mod activ să împingeți gândurile din mintea voastră, vă puteți gândi la asta și mai mult. Fiți atenți și atenți la gândire, dar nu vă atașați sau încercați să îl controlați.
  • Distragerea atenției vă poate ajuta să vă schimbați starea de spirit. Dacă sunteți supărat despre situație, întrerupeți starea de spirit negativă prin angajarea în altceva. De exemplu, ați putea citi o carte, să sunați la un prieten, să faceți un puzzle, să trageți, să jucați un joc video, tricot, curat sau să mergeți la o plimbare.
  • Acest lucru merge pentru orice de la dragoste la dieting la renunțarea la țigări. De dragul exemplului, să spunem imaginea unui cheesecake în mintea voastră. Înainte, nici măcar nu mi-ai fost foame. Nici măcar nu păreai desert. Dar dintr-o dată, te gândești la cheesecake. Începeți să vă imaginați bunătatea sa cremoasă și cum are gust, simțindu-vă sucurile de căpșuni dulci din limba și criza broaștei. Mai adânc și mai adânc pe care îl primești, cu atât mai convins că ești că vrei cheesecake. Acum, imaginați-vă dacă ați oprit treizeci secunde în urmă. Nu ai vrea deloc cheesecake.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 2
    2. Vino cu un "daca atunci" plan. Cercetările spun că luăm decizii mai bune dacă noi planificați înainte pentru ei. Nu putem controla dorințele noastre, dar ne putem controla acțiunile. Un plan bun de dietă nu este "O să nu mai vreau cartofi prăjiți" - este "Voi opri "mănâncă" cartofii francezi." Deci, atunci când obțineți nevoia de a iubi acea persoană, înlocuiți-o. Dacă Vrei să-i spui, sună-ți mama în schimb. Dacă Doriți să vă verificați textele pentru a treizeci și treia oară în această după-amiază, atunci veți merge în schimb. Este un plan de a vă ocupa de dorințele voastre și să le transformați în comportamente mai constructive.
  • Să continuăm cu exemplul de cheesecake. Ești într-adevăr, într-adevăr, place foarte mult de cheesecake și începi să dezvolți o problemă. M-ai culcat în pat o noapte spunându-vă, "Mâine, am renunțat la cheesecake. Atat de simplu." Dreapta. Dimineața, este cheesecake pentru micul dejun. În schimb, gândiți-vă la dvs, "Mâine, dacă vreau cheesecake, o să mănânc tipul fără zahăr. Apoi, voi trece la cheesecake fără zahăr fără crustă. Apoi, mă voi muta la cherestea de căpșuni. Apoi, va fi doar căpșuni." Asta e mai mult un plan pe care îl puteți lipi.
  • Imagine intitulată de control dragoste pas 3
    3. Petreceți mai mult timp cu ceilalți. Nu este vorba despre a cheltui mai puțin timp cu această persoană - este vorba despre petrecerea mai mult timp cu ceilalți (deși cei doi merg în mod clar în mână). Dacă vii acasă noaptea și ai prea mult timp pentru tine, mintea ta va rătăci și acele sentimente vor reveni pe prowl. Dar dacă vă înconjurați cu ceilalți, veți rămâne ocupați și veți primi răsplata de a fi social - care se simte destul de bine.
  • Mai mult, vei veni încet să găsești că alte persoane sunt, de asemenea, interesante și că petrecerea timpului cu ei este plină de satisfacții. Toată lumea are valoare și pierdeți când nu aflați despre cei din jurul vostru. Profitați de faptul că sunteți în viața voastră și petreceți ceva timp de calitate cu ei pentru dragul dvs. și de dragul sănătății dvs. mintale.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 4
    4. Zâmbet. Este suficient de simplu să credeți că mințile noastre controlează trupurile noastre. Când ne bucurăm, zâmbim - când suntem trist, plângem. Dar uneori nu este atât de simplu. Se pare că conexiunile dintre mintea și corpurile noastre in ambele sensuri. Dacă vrei să-ți faci mintea să simtă ceva, trebuie doar să-i dai niște indicii corporale. Dacă zâmbiți, vă veți simți mai fericiți, veți fi mai predispuși să râdeți, iar mintea voastră va fi plină de mici endorfine care rulează în jur, făcându-vă să vă simțiți mai bine. Acele gânduri ale celeilalte persoane? Iese de aici.
  • Continuați, încercați. Chiar acum. Puneți un zâmbet pe față și păstrați-l acolo. Ridicați bărbia, aruncați umerii înapoi și zâmbiți. Cotele se simte cel puțin un pic bun. Și știi ce altceva? Potrivit cercetării, zâmbitorul ne face, de asemenea, mai atractivă pentru alții, ne putem schimba starea de spirit, ameliorează stresul, stimulează sistemul imunitar și chiar mai scăzută tensiunea arterială.
  • De asemenea, puteți viziona un film amuzant sau emisiune TV, citiți o carte amuzantă sau o revistă sau urmăriți sau ascultați un jet de comedie. Scufundați-vă în umor și găsiți ceva care vă va face să râdeți.
  • Imagine intitulată de control Dragostea Pasul 5
    5
    Medita. Zâmbind și meditația nu sunt atât de mult despre controlul iubirii ca la controlul emoțiilor. Amândoi vă pot face mai fericiți și mai mult "zen," care duce la senzație mai bună și de a trăi viața tu doriți și având gândurile pe care doriți să le aveți. Că întregul lucru de fixare va fi mult mai ușor nu să facă atunci când mintea ta este centrată și concentrată.
  • Tot ce aveți nevoie este de 15 minute pe zi pentru a vă concentra pe, bine, nimic. Un pic de timp pentru a vă relaxa și a înmuia nimic, ci un sentiment de calm. Aceasta ar putea fi medierea tradițională (Ummmm) Sau chiar stați înapoi și citiți cartea dvs. preferată dacă asta este mai mult pe aleea voastră. Dacă te face să te simți Zen, fă-o.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 6
    6. Fă ce-ți place să faci. Cea mai bună modalitate de a vă distra și nu vă gândiți la această persoană este să vă umpleți viața cu lucruri care vă fac fericiți și vă simțiți împliniți. Dacă vă place să jucați chitara, jucați chitara până când vacile vin acasă. Dacă vă place pictura, vopsea. Dacă vă place să vă configurați păpuși și să faceți fotografii cu care se desfășoară într-un circ, Heck, faceți asta. Nu contează atâta timp cât devine mintea ta pe drumul drept, pozitiv.
  • Când o mare parte din viața ta este dedicată fării de a face ceva care vă oferă scopul, orice alt fel de cade pe marginea drumului. Acele sentimente pe care nu vreți să le simțiți, plecați. Acea fixare? Un lucru al trecutului. Ești cool, calm și colectat, pentru că ai literalmente lucruri mai bune de făcut decât să obserse peste această persoană.
  • Metoda 2 din 3:
    Creșterea iubirii potențiale
    1. Imagine intitulată de control dragoste pas 7
    1. Faceți-vă să vă prezentați cu persoana. Unul dintre cele mai de bază lucruri pe care le poți face când ești cu o persoană este să fii acolo cu ei. Sună ușor, dar când ai fost ultima dată când ai fost cu cineva și ai simțit că erau 100% cu tine? Nu pe telefonul lor, nu ochii lor darting în jurul valorii de oameni care urmăresc, fără a răsturna prin canale - doar cu tine. Dacă puteți fi acea persoană, nu numai că vă vor aprecia mai mult, dar veți simți și mai mult legați de ei.
    • Indiferent dacă a fost aranjat pentru tine, este doar ceva ce tu vrei Pentru a lucra, sau încerci să transformi o nouă frunză de relații I-Can-Do-sănătoase, uneori dragostea are nevoie de o cantitate mare de muncă și chiar de la get-Go. În timp ce nu puteți forța cu adevărat dragostea, puteți să-i vedeți focul și să-l ajutați să crească, dacă atracția și dorința este acolo. A fi prezent cu persoana este primul pas pentru a face doar asta.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 8
    2. Deschide-te. Știm cu toții acei oameni care păstrează ei înșiși și nu se deschid niciodată. De ce fac asta? Ei bine, uneori este să evitați atașamentul. Dacă doriți ca dragostea voastră să crească, trebuie să fiți dispuși să vă faceți vulnerabili. Împărtășiți despre dvs. și puteți găsi că simțiți o conexiune intrinsecă cu ei.
  • Puteți începe mici, pur și simplu împărtășiți povestiri despre trecutul dvs. Apoi puteți începe lucrurile pe care le doriți și nu vă place și cum oamenii și lucrurile vă fac să vă simțiți. Nu vă înșelați în cele mai profunde și mai întunecate temeri, dar puteți face acest lucru când sunteți gata.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 9
    3. A se vedea adâncurile cine sunt. Cu cât te deschizi mai mult la această persoană, cu atât mai mult vor deschide probabil la tine la rândul tău. Veți începe să le vedeți pentru omul unic pe care îl sunt și că poate fi o experiență fascinantă, de deschidere a ochilor. Vor deveni multidimensionali, ciudați și interesați. Destul de puține emoții pot călători pe cozile dinamismului și timpului.
  • Luați un moment să vă gândiți cum există în afara imaginației voastre. Cât de cool este că te pot vedea? Că vă pot surprinde? Că se gândesc la gânduri chiar în acest moment încât nu veți fi niciodată priviți? Dacă le puteți vedea ca o ființă umană remarcabilă, dragostea ar putea fi următoarea etapă logică.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 10
    4. Uitați-vă la tine însuți. Uneori, modul în care ne simțim că are foarte puțin de-a face cu cealaltă persoană. Luăm circumstanțe și evenimente și le interpretăm cum le vedem și nu putem să ne ajutăm să ne apropiem de alte posibilități. Deci, data viitoare când vă gândiți la această persoană, ați putea să vă țineți înapoi?
  • Luați acest lucru, de exemplu: Să spunem că soțul dvs. vine acasă după muncă și se întoarce imediat la televizor. Ești supărat pentru că te simți nedorit și ignorat. În timp ce aveți cu siguranță dreptul la sentimentele voastre, puteți da și puțin, recunoscând că acesta este al lui "timp pentru mine" și că nu înseamnă personal? Deschiderea minții în cealaltă parte a povestirii va face mai ușoară ca dragostea să curgă. Fiind empatic și pune-vă în pantofii celeilalte persoane vă poate ajuta să vă schimbați perspectiva.
  • Imagine intitulată Dragostea de control Pasul 11
    5. Abandonează frica și defensivitatea. Uneori nu are nimic de-a face cu circumstanțele și cu toții să facă cu ceea ce este în capul nostru. Este posibil să nu vă pregătiți pentru o relație? Că nu ați stăpânit încă dragostea de sine, mult mai puțin capacitatea de a iubi pe altcineva? Uitați-vă la tine și căutați orice emoții negative care ar putea să vă țină înapoi. Apucați-vă de acestea și viața ta de dragoste ar putea fi o poveste diferită.
  • Amintiți-vă că singurul sunteți responsabil pentru fericirea voastră. Dacă nu sunteți mulțumit de dvs., nu veți fi mulțumiți într-o relație, chiar dacă această relație este iubitoare.
  • Este ușor să intri într-o relație plină de frică și defensivitate și să nu mergem nicăieri. Ne este frică să ne deschidem și să ne permitem să fim iubiți de teamă că este posibil să nu se întâmple doar atunci când avem nevoie cel mai mult. Pentru ca dragostea să înflorească, aceste temeri trebuie abandonate. Nu este ușor, dar este posibil cu conștiința de sine și dorința de a se îmbunătăți.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrarea iubirii lentă și stabilă
    1. Imagine intitulată Dragostea de control Pasul 12
    1. Ia pașii copilului. Când bebelușii își iau primii pași, nu sunt niciodată siguri dacă vor ajunge în partea următoare, dar ei cred în ei înșiși și speră să ajungă la ea și încet și ușor de făcut. Când ajung la destinație, ei zâmbesc nevinovați și puteți simți bucuria succesului în ochii lor frumoși și să zâmbească. Relațiile sunt similare - luați pașii copilului, simțiți calmul și faceți șansa.
    • Relațiile noi sunt cele mai distractive în etapele de început și este în timpul acestui moment pivotal când este ușor să luați salturi inutile. Încercați să păstrați un cap logic și să luați pașii acei copii. Te va ajuta să fii prea emoțional și să te uiți la viitor.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 13
    2. Petreceți timp cu prietenii dvs. Este ușor să găsiți o nouă iubire și doriți să vă dedicați tot timpul. Din păcate, uneori acest lucru are ca rezultat relația să ardă. Deveniți agitat sau disperați și nici măcar nu vă amintiți cum să funcționați fără cealaltă persoană. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că vă mențineți prieteniile. Au fost acolo înainte, sunt acolo în timpul, și vor fi acolo după ce aveți nevoie de cineva care să vă ajute să ridicați piesele. Nu-i lăsa să plece!
  • Mai mult, te vor ține echilibrați și raționali. Nu numai cu sfaturi bune, ci prin pur și simplu petrecând timp cu oameni diferiți. Gândurile voastre nu vor fi fixate numai pe această altă persoană și veți fi în continuare acea persoană complexă, interesantă pe care ați fost întotdeauna cu relații puternice pentru ao dovedi.
  • Imagine intitulată Dragostea de control Pasul 14
    3. Puneți-vă "raţional" pălărie. Dacă sunteți tipul care se îndrăgostește prea repede, poate fi util să vă faceți griji "raţional" Încă o dată (dacă nu mai des). Aceasta este atunci când vă uitați la viața dvs. (sau viața în general) și vizitați să gândiți logic. Iată câteva gânduri care pot păstra nebunul LoveLorn-Ness la Bay:
  • Această persoană este mare, sigură, dar în mod realist nu sunt mai mari decât alte pești din mare. Oamenii, în general, sunt niște creaturi destul de similare.
  • Dragostea vine și merge. Relațiile dvs. anterioare au dispărut, și acest lucru poate, de asemenea, la un moment dat. Ar putea să profite cât mai mult de ea în timp ce durează.
  • Emoțiile sunt lucruri mici. Credeți că simțiți că le simțiți - dacă vă răzgândiți, nu veți face. Deci, în timp ce vă simțiți copleșiți de emoție, asta e doar mintea ta jucând trucuri temporare pe tine. Doar hormoni mici care merg în capul tău - nu mai este real decât asta.
  • Imagine intitulată de control dragoste Pasul 15
    4. Ia o clipă doar pentru a Chill. În loc să urmărească această persoană în afara casei lor noaptea, trimițându-le flori pentru a lucra, lăsând note pe mașina lor, sau cerându-le să stea în 24 de ore din 24, să luăm un moment să ne concentrăm pe răcire, calm și colectat. Veți fi mai atractivă dacă vă răciți și probabil veți simți mai bine despre voi înșivă. Când emotiile atacă, recunoașteți că atacă. Apoi puteți lua o decizie logică cu privire la modul de reacție.
  • Dacă vă simțiți că vă pierdeți răcoarea, faceți un pas înapoi. Respirați și veniți cu un plan pentru a vă distrage atenția. Ridicați un joc video, apelați la un prieten sau faceți cumpărături. Recunoașteți că primești puțin emoțional și că nu este în interesul tău cel mai bun acum. Dacă aveți nevoie, apelați la un prieten, spuneți că vă simțiți puțin neliniștiți / iubiți sfâșiat / nebun și lăsați-i să vă distragă atenția. La urma urmei, asta sunt prietenii.
  • Imagine intitulată Dragostea de control Pasul 16
    5. Lăsați-o să crească în mod natural. Uneori, oamenii devin atât de înfășurați în complexele lor că încearcă să facă ca realitate să se potrivească cu definiția lor despre ceea ce ar trebui să fie viața sau dragostea. Ei spun "te iubesc" prea repede, să se căsătorească prea repede, sau chiar să termine lucrurile prea repede. Luați ceva timp să vă cunoașteți și ce comportamente ați obligat să faceți și De ce. De fapt, iubiți această persoană, sau doriți ca cineva să spună "te iubesc" la?
  • Când totul se simte bine, când totul se simte obligat printr-o forță pe care nu o puteți suporta, asta îl permite să crească în mod natural. Forțându-l într-o cutie este înfășurată într-o idee sau senzație și lăsând să vă determine comportamentul. În schimb, mergeți cu fluxul. Când dreptul de sincronizare, este corect.
  • sfaturi

    Stai cu prietenii tăi. Dacă le pierdeți în timpul relației, pot să nu fie acolo când aveți nevoie de ele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar