Cum să se ocupe de discriminarea pe ghimbir

Poate suna amuzant, dar discriminarea față de oamenii de ghimbir este dureroasă și distructivă. Acest articol vă va ajuta să vă ocupați "Ginzismul" și dați sfaturi despre cum să o opriți.

Pași

  1. Imagine intitulată Crește groase părul curly Pasul 15
1. Recunoașteți frumusețea în părul de ghimbir. Trăim într-o societate în care oamenii fac glume despre a fi ghimbir și se crede că este un dezavantaj sau ceva care trebuie să fie rușinat, dar acest lucru nu este pur și simplu adevărat. A fi o anumită culoare părului nu vă identifică ca persoană și nu ar trebui să fie ceva de glumit.
  • Imaginea intitulată Crește groase părul curly Pasul 21
    2. Apreciați frumusețea dvs. unică. Uită-te în oglindă și găsiți cel puțin 5 lucruri bune despre tine. Poate aveți un nas format, pistrui ca stelele de pe cer, sau părul care vă amintește de lumina de foc.
  • Imagine intitulată depășește tristețea Pasul 32
    3. Identificați orice titluri de valoare sau ură de sine internalizată pe care o puteți experimenta. Unii oameni simt că părul îi face ciudat sau rău. Dacă vă luptați cu acest lucru, este posibil să meritați să găsiți un mentor de ghimbir care vă poate ajuta să vă ocupați de aceste sentimente dificile.
  • Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare de intenție Pasul 7
    4. Cercetarea părului roșu. Aflați despre ADN-ul care vă face unic, cultura roșcată și experiențele celorlalți oameni de ghimbir. Învățați mai multe despre oamenii ca tine vă poate ajuta să vă simțiți ca și cum ați aparține.
  • Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care sunteți deprimat pasul 10
    5. Întrebați pe cineva când fac o glumă discriminatorie despre părul tău. Glumele urâte sunt considerate inacceptabile, când au spus despre cursa sau culoarea pielii, dar când vine vorba de oameni de ghimbir, este o poveste diferită. Efectuarea oricărui tip de glumă de măturat și pe bază de ură ar trebui să fie inacceptabilă, deoarece acestea sunt toate formele de discriminare.
  • Imaginea intitulată Spuneți cel mai bun prieten al tău este deprimat pasul 4
    6. Răspundeți imprevizibil. Dacă vă este frică să vă ridicați pentru voi înșivă, încercați un mod mai puțin direct de a preda agresiunea. Iată câteva tactici pentru a surprinde un bully și a face clar că sunt ineficiente:
  • Confuz de bunătate - pretindeți că vă complimentează. Zâmbiți și spuneți "Mulțumiri. Și îmi plac pantofii tăi."
  • Eșecul de a înțelege - pretinde că primește mesajul amestecat, cum ar fi "Nu-ți place părul tău? E prea rău - cred că este foarte drăguță." Sau, pretindeți că nu le auziți și spuneți "Ce? Ce?" până când renunță.
  • Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care îl deprimați pasul 15
    7. Voiați opinia dvs. Oamenii de multe ori nu vor realiza nici măcar că ceea ce spun ei este discriminatoriu, sau răniți sentimentele, deoarece comentariile despre păr nu sunt considerate rasiste. Spune-le partea ta de poveste și de ce ceea ce spun ei este inacceptabil. Ajutați oamenii să înțeleagă de ce ceva ce au spus că vă ofensați că sunteți o modalitate foarte bună de a vă împiedica să se întâmple din nou.
  • Imagine intitulată depășește tristețea Pasul 7
    8. Pleacă. Uneori de mers pe jos este cea mai bună opțiune, ca și cum răspundeți la mod greșit la comentarii negative, cum ar fi spunând ceva rău înapoi, atunci agresiunea este mai mult decât probabil să continue.
  • Imagine intitulată Deal cu STALKERS PASUL 23
    9. Distanța de la oameni discriminatorii și insensibili. Chiar și după ce a explicat de ce un comentariu sau o glumă pe care cineva a spus despre părul tău a fost crud, unii oameni pot continua să facă comentarii dureroase față de tine. Distanția de la oamenii negativi este o modalitate bună de a face pe cineva să-și dea seama că vă supără și ar putea ajuta, de asemenea, să vă ridicați starea de spirit.
  • Imagine intitulată Faceți-vă fericit pasul 6
    10. Amintiți-vă de trăsăturile dvs. pozitive. Dacă vă simțiți că vă simțiți fără valoare sau obsedându-vă ceva rău, opriți-vă. Numărați 5 lucruri bune despre tine pe degetele voastre.
  • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 17
    11. Petreceți timp cu oamenii care vă fac să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. Căutați oameni prietenoși, pozitivi care vă tratează cu respect. Concentrați-vă pe relațiile dvs. cu ele, mergeți la ele când sunteți trist și vă distrați împreună.
  • Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care sunteți deprimat pasul 13
    12. Cereți sprijin atunci când aveți nevoie de ea. Este bine să te simți trist, să fii rănit și să plângi uneori. Având cineva acolo să vă asculte și să oferiți cuvintelor, pot fi incredibil de utile. Lasă-te să fii vulnerabil. Dacă vă simțiți într-adevăr în jos, faceți timp să discutați cu cineva despre ceea ce aveți de-a face și cum vă simțiți.
  • Imagine intitulată Deal cu STALKERS PASUL 12
    13. Discutați cu o cifră de autoritate dacă este necesar. Dacă cineva continuă să se distreze de tine, să te hărțuiești, sau să te îmbraci, atunci aceasta este o problemă serioasă.
  • sfaturi

    Dacă simți că oamenii sunt discriminatorii pentru tine în mod regulat, spuneți cuiva. Acest lucru nu este în regulă și meritați ajutor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar