Cum să evitați gelozia când zdrobirea ta se întâlnește cu inamicul tău

Având o pasiune poate fi o experiență distractivă, dar poate dificil atunci când zdrobi începe să se întâlnească cu cineva. Poate fi și mai rău dacă zdrobirea ta începe să-ți dai seama. S-ar putea să vă simțiți supărat, supărat sau gelos. Dacă zdrobirea ta se întâlnește inamicul, puteți învăța cum să evitați orice gelozie, astfel încât să puteți sta departe de sentimentele negative.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evitând sentimentele geloase
  1. Imaginea intitulată Evitați gelozia când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 1
1. Lăsați-l să plece. Gelozia este o emoție negativă distructivă. Va mânca la tine și te va face mizerabil, fă-te că te simți groaznic de tine. Ținând pe gelozia dvs. vă poate face să vă simțiți rău, să acționați furios și să luați decizii pe care nu le-ați face în mod normal.
  • Un fel în care poți să renunți la gelozie este să nu mai comparați cu ceilalți. Acceptați că nu vă puteți schimba mintea de crush chiar acum. Opriți obsesing despre pasiunea ta și concentrați-vă asupra altor lucruri, ca tine, prietenii tăi sau interesele tale.
  • Puteți repeta singur, "Energia negativă a geloziei mele nu merită timpul meu. Sunt mai bun decât asta."
  • Gelozia voastră vă poate face să vorbiți rău despre inamicul vostru sau despre zdrobirea voastră. Vă puteți confrunta cu zdrobirea sau dușmanul pentru că sunteți supărat și gelos. Acest lucru poate provoca o mulțime de probleme. Lăsarea geloziei sau ignorarea vă poate ajuta să evitați aceste situații.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 2
    2. Acceptați că tu și pasiunea ta nu pot niciodată să lucrați. Crush-ul tău poate să-ți dai seama, deoarece cele două dintre dvs. nu vor funcționa niciodată. Doar pentru că aveți o pasiune nu înseamnă că persoana vă va plăcea înapoi. Aceasta este doar o parte nefericită a vieții. O modalitate de a evita obținerea gelosului este de a accepta că poate că nu a fost niciodată menită să fie cu tine și cu pasiunea ta.
  • Puteți să vă faceți timp să fiți trist și să vă depășiți. Nu veți putea să o lăsați să meargă imediat. Pe termen lung, va fi mai bine pentru dvs. dacă acceptați acest lucru și continuați.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea dvs. se datorează inamicului pasul 3
    3. Observați alte cruce potențiale. O modalitate de a evita gelozia Când zdrobirea ta începe să întâlnească pe cineva pe care nu-ți place este să se deplaseze de la zdrobi. Din păcate, poate că pasiunea ta nu-ți place. Asta nu înseamnă că există ceva în neregulă cu tine, poate însemna că voi doi nu sunt compatibile. Luați această ocazie pentru a căuta alte cluze potențiale care pot funcționa mai bine.
  • Dacă vă petreceți timpul să fiți gelos de pasiunea voastră și despre relația voastră a inamicului, puteți pierde ocazia de a începe să întâlniți pe cineva foarte mare din cauza geloziei voastre.
  • Uita-te la oamenii cu care interacționezi. Există oameni că aveți lucruri în comun cu sau găsiți atractive? Acești oameni pot fi următorii tăi.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 4
    4. Realizați că zdrobirea dvs. nu este la fel de mare cum ați crezut. Dacă zdrobirea ta începe să-ți dai inamicul, nu te simți instantaneu gelos. Gelozia înseamnă că te simți rău pentru că cineva are ceva ce nu, care te face de multe ori te simți rău despre tine. În schimb, luați-o ca un motiv să vă uitați cu adevărat la zdrobirea voastră. Se uită într-adevăr la ei. Gândiți-vă în mod obiectiv dacă sunt la fel de mari cum ați crezut.
  • Dacă zdrobirea ta se întâlnește inamicul, poate că zdrobirea ta este cineva pe care nu-i place. De ce nu-ți place inamicul tău? Sunt inseamna sau un bully? Au făcut ceva pentru a vă răni? Dacă zdrobi-ți se întâlnește, poate că nu sunt o persoană drăguță ca inamicul tău.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 5
    5. Considerați că ar putea exista un motiv pentru că zdrobirea voastră îi place inamicul. Luați un moment pentru a ieși de la gelozia voastră și gândiți-vă la zdrobirea voastră. Există probabil un motiv pentru care îi place inamicul tău. Poate că își găsesc dușmanul atractiv, împărtășesc interese similare sau se distrează atunci când împreună. Crush-ul tău este o persoană care are interese ca tine.
  • Doar pentru că zdrobirea ta îi place inamicul tău în loc de tine, nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine. Nu trebuie să vă simțiți gelos că vrăjmașul vostru ți-a luat pasiunea când nu ai putut. Nu este doar o singură persoană pentru tine.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 6
    6. Știți că relația nu va dura pentru totdeauna. Doar pentru că zdrobirea ta se datorează inamicul tău acum nu înseamnă că vor întâlni inamicul tău luna viitoare sau chiar săptămâna viitoare. Dacă nu puteți trece peste pasiune, ar trebui să aveți răbdare în timp ce două datează. Când zdrobirea ta se descompune cu inamicul tău, vei fi în continuare acolo cu pasiunea ta.
  • Chiar dacă zdrobirea și inamicul dvs. de mult timp, asta nu înseamnă că vor întâlni pentru totdeauna. Dacă nu vă place inamicul vostru, poate că pasiunea voastră va realiza că nu merită și ea.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând comportamentul distructiv
    1. Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea ta se datorează inamicului tău pasul 7
    1. Evitați să încercați să sabotați relația. Dacă vă gândiți să încercați să vă desființați zdrobirea și dușmanul, ar trebui să vă gândiți din cap. Interferarea cu relația, în special negativ, vă poate costa orice șansă de a avea o relație viitoare cu pasiunea dvs.
    • Încercarea de a sabota relația te face să arăți minuscul și gelos, care nu este ceva ce vrei oamenii - mai ales dușmanul tău - să te gândești la tine.
  • Imaginea intitulată Evitați gelozia când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 8
    2. Să se abțină de la rău inamic. Pentru că dușmanul tău se întâlnește cu zdrobi, poate doriți să vorbiți rău despre ei, plângeți de cât de îngrozitoare sunt sau chiar și se răspândește minciuni. Ar trebui să evitați acest lucru. Fiind negativ despre inamicul tău înseamnă că te apleci la nivelul lor și să nu fii o persoană drăguță. Ar trebui să luați drumul înalt și să fiți frumos, sau să ignorați-vă dușmanul împreună.
  • Evitați tentația de a merge până la zdrobirea și spuneți, "Te întâlnești cu cel mai mare jerk de pe planetă! Ar trebui să întâlniți pe cineva frumos și dulce, ca mine." A face ceva de genul asta, va face doar pasiunea ta supărată pe tine.
  • Vorbind despre dușmanul dvs. către alte persoane se pot întoarce la ei sau la zdrobirea voastră. Crush-ul tău ar putea fi supărat dacă află că ești rău persoana pe care o întâlnesc.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia când zdrobirea ta se datorează inamicului tău pasul 9
    3. Ignorați orice tachinare de către inamicul tău. Inamicul tău poate ști cum te simți în legătură cu pasiunea ta, și acest lucru le poate da motive să te tachineze sau să-ți freci noua relație în fața ta. Dacă inamicul tău se agită sau este rău, doar ignorați-o. Dând în tachinarea prin reacția sau deranjarea doar vă permite să cunoașteți dușmanul dvs. sunteți gelos și supărat.
  • Nu dați nevoii de a vă tachina sau să vă distrați de inamicul tău în represalii. Acest lucru te face să pari mic și gelos și te aduce la nivelul inamicului tău.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea ta se datorează inamicul tău pasul 10
    4. Fii fericit pentru inamicul tău. Transformați sentimentele geloase negative în cele pozitive. În loc să fii gelos că dușmanul tău ți-a luat pasiunea în loc de ei, fii fericit pentru ei. Fii drăguț cu dușmanul tău și cu pasiunea ta. Nu lăsați dușmanul să știe că sunteți deranjați de relația deloc. Acest lucru va elimina orice motiv pentru ca vrăjmașul vostru să fie supărat pe tine, de rău la zdrobi sau să te distrezi de tine.
  • De fiecare dată când te supărați sau supărați că dușmanul tău are zdrobi, încercați să gândiți, "Bine pentru ei. Sunt fericit că întâlnesc pe cineva." Poate că nu funcționează întotdeauna, dar vă va ajuta să începeți să vă antrenați creierul departe de gândurile negative și geloase.
  • Un alt mod de a fi fericit pentru inamicul tău este să nu mai gândești la ei ca pe un dușman. Începeți să le sunați după numele în cap. Se referă la acestea "cunoștința mea" sau "acea persoană pe care o cunosc." Schimbarea vocabularului din cap poate ajuta la eliberarea gândurilor negative și vă poate ajuta să fiți fericiți pentru ei.
  • Dacă trimiteți vibrații pozitive în lume, veți fi mai fericiți. Fiind gelos și furios nu este sănătos. Este mult mai ușor să mergi și să renunți la gelozie dacă crezi pozitiv despre situație.
  • Metoda 3 din 3:
    Concentrându-se pe tine însuți
    1. Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea ta se datorează inamicul tău pasul 11
    1. Concentrați-vă pe tine însuți. O modalitate de a trece peste gelozie este să nu mai locuiesc pe ceea ce nu aveți. În acest caz, nu locuiți pe faptul că nu vă întâlniți cu zdrobirea. În schimb, concentrați-vă asupra dvs. Gelozia te face să te simți rău pentru tine, pentru că simți că nu ești destul de bun sau că nu ai ceva. Ar trebui să luați acest timp pentru a face lucruri pentru a vă face mai sănătoase în minte și spirit.
    • Medita Dacă vă simțiți depășite cu sentimente geloase. Stați într-o cameră liniștită și respirați adânc în timp ce vă concentrați spre interior, asupra dvs.
    • S-ar putea chiar să vă gândiți la sentimentele geloase și apoi să vă imaginați că îi lăsați să plece. Gândiți-vă la ei învârtindu-se în jos ca apa sau plutitoare ca vântul.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia Când zdrobirea ta se datorează inamicul tău pasul 12
    2. Petreceți timp cu alți prieteni. Gelozia ta te-ar putea face furios și supărat. S-ar putea să vă simțiți ca să stați în camera dvs., ascultând muzică și fiind trist că zdrobirea ta se întâlnește cu inamicul tău. Nu vă gândiți în gelozia voastră. În schimb, ieșiți și petreceți timp cu prietenii dvs. Nu permiteți zdrobirea sau gelozia dvs. să controleze ceea ce faceți sau fericirea voastră.
  • Suspendarea cu prietenii dvs. vă poate ajuta să vă gândiți de la pasiunea și inamicul vostru. Puteți uita de orice gelozie pe care o simți că faci alte lucruri distractive.
  • Dacă vă petreceți timp cu prietenii dvs., probabil că nu veți avea nici măcar timp pentru sentimente geloase.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. pasul 13
    3. Rămâi ocupat. O modalitate bună de a evita sentimentele geloase nu este să se ocupe de ele. Găsiți lucruri pentru a vă ocupa timpul și pentru a rămâne ocupat. Puteți să vă prindeți lucrurile pe care le-ați pus sau să faceți o activitate pe care nu ați făcut-o de mult timp. Distrageți-vă de orice gelozie încercând lucruri noi.
  • De exemplu, este posibil să doriți să faceți un nou hobby, să începeți să jucați un instrument muzical sau să luați lecții.
  • Poate doriți să vă prindeți pe citirea sau vizionarea filmului sau să bateți noul joc video pe care l-ați referit.
  • Făcând lucruri care vă fac fericiți vă vor ajuta să vă scădeți gelozia și să vă faceți mai mult mai mult conținut.
  • Imagine intitulată Evitați gelozia atunci când zdrobirea dvs. se datorează inamicului dvs. Pasul 14
    4. Gândiți-vă la trăsăturile dvs. bune. Doar pentru că zdrobirea ta se întâlnește cu inamicul tău nu înseamnă că există ceva în neregulă cu tine sau că sunt mai buni decât tine. Oamenii sunt atrasi de ceilalți din diferite motive. Nu vă simțiți gelos că zdrobirea voastră se datorează inamicului și se simtă rău despre voi înșivă. În schimb, amintiți-vă că sunteți o persoană bună cu o mulțime de trăsături bune.
  • S-ar putea să doriți să vă comparați cu inamicul dvs. sau să credeți că există ceva în neregulă cu dvs., deoarece pasiunea dvs. nu a ales să vă întâlnească. Nu credeți așa. Nu este nimic în neregulă cu tine, chiar dacă pasiunea ta nu poate vedea cât de mare ești tu.
  • De exemplu, poate doriți să scrieți o listă a trăsăturilor dvs. bune. Puteți păstra această listă când vă simțiți gelos.
  • Puteți scrie că aveți păr frumos, ochi frumos sau îmbrăcăminte bine. Poate fi un bun muzician, artist sau atlet. Poate că ești amuzant, îngrijire sau bun la matematică. Orice credeți că este bine despre tine, scrieți-l jos.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar