Cum să faceți mișcarea de fotbal de foarfece

Una dintre mișcările cele mai frecvente, dar eficiente din fotbal este foarfeca. Folosit în jocurile de la Junior Varsity până la Cupa Mondială, această mișcare fluidă folosește exteriorul picioarelor dvs. pentru a face o modalitate înainte de a tăia la cealaltă. Mai mult, variațiile și completările fac ca mutarea și mai utilă și mai dificilă, mai ales dacă un apărător devine înțelept la mișcarea originală.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea unei foarfece
1. Înțelegeți mișcarea totală înainte de scufundări în părți. O foarfece bună este simplă și fluidă și este mult mai ușor să înțelegeți pașii mai mici odată ce știți obiectivul total. Pentru o falsă dreaptă, îți aduci piciorul drept în jurul valorii de minge, falându-ți o atingere cu partea de jos a piciorului tău spre dreapta. În loc să atingi, totuși, bucleți în jurul fricii minge, aterizați pe piciorul drept, apoi utilizați exteriorul piciorului stâng pentru a merge în partea stângă a apărătorului.
  • Mergeți online și urmăriți experții precum Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo efectuând mișcarea la viteza maximă pentru a obține un exemplu excelent de mișcări de foarfece perfectă.
  • NOTĂ: Acești pași explică a dreapta foarfece, unde treci peste minge cu piciorul drept, apoi împingeți spre stânga. Pentru invers, pur și simplu inversați picioarele.
  • Imagine intitulată face foarfece fotbal mișcă pasul 2
    2. Începeți cu mingea un picior sau așa în fața dvs., ușor spre dreapta. Dacă aceasta este prima dată efectuarea mișcării, practicați fără să vă deplasați cu mingea sau la o jogging foarte lent. Dacă jogging, luați o atingere ușoară, astfel încât mingea să se rostogolească în timp ce vă apropiați. Vrei să păstrezi mingea aproape de tine în întreaga mișcare.
  • În timp ce puteți practica primele câteva locuri în picioare, ar trebui să lucrați atât la foarfece și în mișcare pentru a fi eficienți într-un joc.
  • 3. Stai pe bilele picioarelor tale. Nu vrei niciodată să cobori complet pe picioarele tale cu o aterizare grea. Trebuie să puteți să primiți în ambele direcții într-o clipă.
  • 4. Coborâți ușor fundul într-o cocă atletică. Genunchii tăi sunt îndoiți și vă înclinați ușor la talie. Vrei o poziție uniformă, relaxată și rapidă.
  • 5. Adu-ți piciorul drept în jurul frontului mingelor, în sensul acelor de ceasornic. Lăsați-vă piciorul să îndreptați astfel încât să existe o zonă mai mică necesară pentru a ajunge în jurul valorii de minge. Acest lucru împiedică, de asemenea, un apărător să strângă mingea. Dacă utilizați piciorul stâng, mergeți în sens invers acelor de ceasornic.
  • 6. Priză de pe piciorul stâng pe măsură ce vă aterizați, transferați greutatea la piciorul drept. Pe măsură ce vii în jurul valorii de minge, schimbați greutatea spre dreapta. Ambele se confruntă cu apărătorul și vă permite să aterizați pe piciorul drept, pe care îl împingeți de la stânga.
  • 7. Aterizați piciorul drept 1-2 picioare în partea dreaptă a mingea. Aveți nevoie de spațiu pentru a obține piciorul stâng în jurul valorii de minge și atingeți-l departe de apărătorul dvs. Asigurați-vă că aterizați pe bilele picioarelor, nu pe tocuri, ca să vă puteți izbăvi repede.
  • Pe măsură ce vă aterizați, începeți să vă aduceți piciorul stâng în partea dreaptă a mingea.
  • 8. Utilizați exteriorul piciorului stâng pentru a împinge mingea spre stânga, în jurul apărătorului dvs. Această atingere ar trebui să fie în diagonală înainte și spre stânga. Pe măsură ce vă perfecționați, încercați să reduceți timpul necesar pentru a ateriza și a vă izbucni de pe piciorul drept - cu atât mai repede cu atât mai bine.
  • Această atingere ar putea fi oarecum mare - ar trebui să fie suficient de mare pentru a obține mingea rapid peste apărător, dar vă permite să o prindeți înainte de oricine altcineva.
  • 9. Schimbați viteza după atingerea dvs. de a sufla de apărător. O schimbare de viteză este esențială pentru a scoate orice mișcare, iar foarfecele nu sunt diferite. Utilizați atingerea stângă pentru a izbucni într-un sprint rapid, suflând de apărătorul dvs. înainte de a-și realiza falsul.
  • Metoda 2 din 2:
    Perfecționarea foarfecelor
    1. Practicați buclă falsă în jurul mingea cu ambele picioare pentru a vă mări viteza. Setați mingea în fața voastră, ridicați-vă pe bilele picioarelor și practicați bucle alternante în jurul fricii. Pur și simplu continuați să faceți partea foarfecă a mișcării fără a împinge mingea departe. Concentrați-vă pe viteză și precizie, obțineți-vă picioarele rapid în jurul mingelor și aterizării pe degetele de la picioare de fiecare dată.
    • Pe măsură ce vă îmbunătățiți, adăugați și atingerea finală. Foarfece, apoi atingeți spre stânga cu partea exterioară a piciorului ca o mișcare normală. Apoi utilizați interiorul piciorului stâng pentru a atinge ușor mingea spre partea dreaptă. De aici, efectuați o foarfecă la stânga, alternând înainte și înapoi.
  • 2. Ia-ți capul și umerii implicați pentru o falsă mai dramatică. Un jucător bun vinde mișcarea cu întregul corp, nu doar picioarele lor. O modalitate bună de a face acest lucru este cu corpul superior. Dacă falsificați drept, întoarceți-vă capul și ochii spre dreapta, desenând apărătorul mai mult în această parte a corpului. Pe măsură ce efectuați foarfecele spre dreapta, faceți umerii să vă urmați picioarele spre dreapta, făcând saltul spre stânga și mai devastatoare.
  • Șoldurile dvs. vor dicta în ce fel. Păstrați-le cu fața în fața apărătorului pentru a rămâne lumină și agilă.
  • Ca apărător, urmăriți șoldurile unui jucător când efectuează o mișcare. Acest lucru vă ajută să evitați căderea pentru falsuri.
  • 3. Păstrați fals cât mai aproape de minge posibil. Cu cât este mai scurt arcul în jurul valorii de minge, cu atât mai repede o puteți efectua. Prin păstrarea toe a subliniat în jos și practicând o foarfecă scurtă, rapidă în fața mingii pe care o scurtați timpul necesar pentru a efectua mișcarea și pentru a ajunge în jurul apărătorului. Cu cât este mai rapid fals, cu atât mai eficient veți fi.
  • 4. Practicați foarfecele la rulații mai rapide și mai rapide. Pe măsură ce stăpâniți mișcarea, începeți să o faceți din mișcarea mai rapidă. Păstrați mingea în fața dvs. pe măsură ce dribble, ridicați viteza pe măsură ce practicați mișcarea la jocul jocului. Rețineți cât de repede aveți nevoie de minge care să se rostogolească așa cum faceți. Mingea trebuie să aibă suficient un impuls pentru a continua să se rostogolească în timp ce foarfece peste el.
  • Este bine să încetinești ușor înainte de mișcare - chiar și dorit - deoarece permite explozia de viteză imediat după foarfece pentru a sufla de apărătorul.
  • 5. Utilizați mișcarea efectiv atunci când apărătorii se apropie de un unghi. Foarfecele pot fi efectuate ori de câte ori, dar este cel mai bine atunci când un apărător vine în diagonală. Aceasta înseamnă că impulsul lor le transportă deja într-o parte, făcându-ți falsul de două ori mai eficient. Spuneți că apărarea vine la tine în diagonală din partea stângă a corpului vostru:
  • Dacă unghiul este superficial (sunt mai mult în fața ta decât în ​​partea laterală), falsi la dreapta și mergeți la stânga, departe de impulsul lor.
  • Dacă unghiul este larg (ei sunt mai mult în partea ta), falsificați spre stânga, spre corpul lor, apoi împingeți mingea înainte și dreapta pentru a le trimite inofensiv în spatele tău.
  • 6. Șir mai multe falsuri împreună pentru o foarfecă dublă sau triplă. Pe măsură ce vă simțiți mai bine, nu trebuie să rămâneți la doar un fals. Urmăriți-l pe Cristiano Ronaldo pentru o masterat în mai multe foarfece, care lasă majoritatea apărătorilor ca o băltoacă de genunchi slabi. Pentru ao realiza, pur și simplu primăvara înapoi de pe piciorul drept într-o foarfecă stângă, înfășurându-se în jurul frontului mingii, în loc să-l împing cu exteriorul piciorului. Apoi puteți să aterizați pe piciorul stâng și să vă atingeți cu partea dreaptă sau să faceți o altă foarfecă.
  • Această mișcare are un pic mai mult timp, iar mingea are nevoie, în general, un pic de viteză suplimentară înainte pentru a rămâne sub corpul tău.
  • 7. Adăugați o atingere suplimentară la stânga pentru a stăpâni "avansat" foarfece. Într-o foarfece tradiționale, mingea nu se mișcă până nu o faceți, care apărători inteligenți pot citi și intercepta. Foarfecele avansate adaugă o atingere suplimentară la începutul mișcării pentru a arunca temporarea apărătorului. Să-l scoateți:
  • Utilizați piciorul drept pentru a lua legătura peste corpul tău, spre piciorul stâng.
  • Păstrați piciorul drept în aer după atingere.
  • Imediat după atingere, înfășurați piciorul drept în jurul valorii de minge ca normal. Mingea ar trebui să se miște încă peste corpul tău.
  • Teren pe piciorul drept, pe măsură ce mingea atinge piciorul stâng.
  • Luați o mare atingere cu partea stângă a piciorului stâng pentru a sufla de apărător.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Niciodată nu lăsați apărătorul să știe ce faceți. Dacă știu, ei vor intercepta.
  • Cea mai mare cheie este o poziție relaxată, dar atletică, permițându-vă să schimbați direcțiile rapide și eficient pentru a sufla de apărători.
  • Practicați-vă foarfecele să vă mișcați cât mai mult posibil, astfel încât să stăpâniți coordonarea și timpul necesar.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că sunteți gata atunci când efectuați această mișcare pe câmpul de fotbal, deoarece este nevoie de sute de eforturi de practică de a trage.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar