Cum să faci cha cha

Cha Cha este una dintre cele mai populare dansuri acolo și poate fi o mulțime de distracție de făcut. Învățarea unui pas de pregătire de bază va face începutul dansului dvs. să arate profesional. Puteți efectua un pas de bază ChaP la orice melodie optimă în 4/4 timp. Opriți-vă dansul adăugând o parte laterală o dată în timp, și veți arăta ca un pro în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 4:
Începând cu un pas de pregătire
  1. Imaginea denumită Pasul 1
1. Începeți cu picioarele împreună. Picioarele voastre ar trebui să fie împreună când începeți, cu piciorul stâng a apărut ușor, astfel încât să vă echilibrați pe mingea piciorului. Cea mai mare parte a greutății dvs. ar trebui să fie susținute de piciorul drept.
  • Imaginea intitulată face Cha Pasul 2
    2. Ieșiți spre stânga. Păstrați piciorul drept în același loc și ieșiți spre stânga, chiar lângă lățimea umerilor. Pe măsură ce treceți spre stânga, lăsați-vă șoldurile să-ți urmeze piciorul. Șoldul stâng trebuie să fie ușor de ieșit ușor în partea stângă, chiar peste piciorul stâng.
  • Imaginea intitulată face charmul 3
    3. Glisați piciorul drept pentru a vă întâlni stânga și apoi înapoi. Odată ce piciorul stâng este eliberat, glisați ușor piciorul drept pe podea pentru a vă întâlni piciorul stâng. Apoi glisați piciorul drept în spatele tău. Pe măsură ce glisați piciorul drept, ridicați ușor piciorul stâng.
  • Imaginea denumită Pasul 4
    4. Rock înainte la piciorul stâng. Odată ce piciorul drept este în loc în spatele tău, rock înainte ca greutatea ta să se schimbe de la piciorul drept la piciorul stâng. Apoi aduceți piciorul drept pentru ao întâlni. Aceasta este poziția inițială principală pentru Cha Cha.
  • Partea 2 din 4:
    Efectuarea unui pas de bază ChaP
    1. Imaginea intitulată face Cha Pasul 5
    1. Începeți cu un pas triplu. Picioarele tale ar trebui să fie împreună. Popțineți ușor piciorul drept, dar păstrați mingea piciorului pe podea. Coborâți călcâiul drept la podea, deoarece ridică-ți piciorul stâng în sus. Apoi coborâți călcâiul stâng la podea și ridicați călcâiul drept. Repetați încă o dată pe partea dreaptă.
    • Ritmul acestui pas este "Cha Cha Cha" care dă dansului numele său. Ar trebui să ia două bătăi de orice cântec pe care îl dansezi.
    • Ar trebui să se încheie cu călcâiul tău drept pe podea, iar călcâiul stâng ridică ușor podeaua, odihnindu-se pe mingea piciorului tău.
    • Acest pas triplu este unul dintre cele mai de bază pași Cha ha, deci este important să o practici.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 6
    2. Ia o rocă înainte cu piciorul stâng. Nu luați un pas imens - piciorul stâng trebuie să se extindă doar pe un picior în fața dvs. Pe măsură ce vă îndreptați, călcâiul drept ar trebui să vină de pe podea pe măsură ce vă rotiți pe mingea piciorului drept.
  • Acest pas ar trebui să se întâmple pe a treia bataie a piesei.
  • Pasul de balansare ar trebui să fie destul de neted. Ambele picioarele dvs. ar trebui să fie întotdeauna parțial atingând podeaua pe măsură ce vă transferați greutatea de la un picior la altul.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 7
    3. Efectuați un pas de rock de la dreapta la piciorul stâng. Rock-ți piciorul drept înapoi, astfel încât călcâiul tău să fie pe podea din nou. Așa cum faceți acest lucru, aduceți piciorul stâng înapoi pentru a vă întâlni piciorul drept în poziția de plecare.
  • Acest pas ar trebui să se întâmple pe a patra bătaie a oricărui cântec pe care îl dansezi.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 8
    4. Repetați pasul triplu. Odată ce înlocuiți piciorul stâng, repetați pasul triplu, începeți cu piciorul stâng de data aceasta.
  • Imaginea intitulată face charmul 9
    5. Rock pas înapoi cu piciorul drept. Extindeți piciorul drept înapoi, astfel încât mingea piciorului să atingă podeaua. Pe măsură ce roca dvs. înapoi și călcâiul tău drept vă duce greutatea, ridicați piciorul stâng în sus, astfel încât mingea piciorului să vină pe podea și călcâiul rămâne în poziție. Apoi rock înapoi pe piciorul stâng și să-ți aduci piciorul drept înapoi la poziția de plecare.
  • Partea 3 din 4:
    Încercarea unui pas de bază
    1. Imaginea denumită Pasul 10
    1. Începeți cu un pas de pregătire. Pasul de bază lateral începe cu aceeași etapă de pregătire de bază ca și pasul de bază. Stați împreună cu picioarele împreună, apoi glisați piciorul stâng în partea laterală, transferați-vă greutatea acolo. Glisați piciorul drept spre stânga și apoi înapoi, balansați înapoi, astfel încât să vă ia greutatea, ridicându-vă piciorul stâng în proces. Apoi rock înainte, lăsându-ți piciorul stâng să-ți ia greutatea din nou.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 11
    2. Pas spre dreapta. În loc să vă aduceți piciorul drept pentru a vă întâlni piciorul stâng și întoarceți-vă la poziția de plecare, aduceți piciorul drept până la piciorul stâng și apoi ieșiți în lateral. Piciorul drept ar trebui să fie mai larg decât lățimea umărului.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 12
    3. Glisați piciorul stâng pentru a vă satisface dreptul. Transferați greutatea corpului la piciorul drept și glisați ușor piciorul stâng pentru a vă satisface dreptul. Ar trebui să-ți arăți piciorul drept, pe măsură ce stânga îți întâlnește.
  • Imaginea intitulată face Cha Pasul 13
    4. Pas spre dreapta din nou. Odată ce picioarele voastre s-au întors în poziția de plecare, transferați greutatea corpului la piciorul stâng și ieșiți din nou spre dreapta, luând greutatea corpului.
  • Imaginea denumită Pasul 14
    5. Ia o rocă înainte. Cu piciorul drept încă puțin, pas cu diagonală cu piciorul stâng, astfel încât picioarele tale sunt mai aproape decât lățimea umărului, dar piciorul stâng este în fața dreptului tău. Puneți piciorul stâng pe pământ, balansați înainte, astfel încât călcâiul drept ridicat. Apoi rock înapoi pe piciorul drept, întorcându-vă piciorul stâng la poziția de plecare.
  • Imaginea denumită Pasul 15
    6. Repetați pasul lateral din partea stângă. Având greutatea pe piciorul drept, pasul spre stânga. Apoi ridicați piciorul drept de pe pământ, așa că doar mingea piciorului dvs. menține contactul. Apoi glisați piciorul drept spre stânga, astfel încât acestea să fie împreună, luând greutatea pe piciorul drept. Apoi treceți la stânga încă o dată.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 16
    7. Luați o backstep rocking. Transferați greutatea la piciorul stâng și treceți înapoi cu dreptul dvs. Odată ce tocul drept lovește podeaua, ridicați ușor piciorul stâng, astfel încât doar călcâiul dvs. face contact. Pe măsură ce vă mutați din nou piciorul drept, ieșiți spre dreapta și repetați pasul lateral.
  • Partea 4 din 4:
    Făcând chach-ul dvs. să arate profesional
    1. Imaginea intitulată face ca pasul ChaP 17
    1. Păstrați șoldurile în mișcare. Mișcarea în șold este una dintre cele mai importante componente ale lui Cha Cha. Șoldurile dvs. ar trebui să se deplaseze pentru a vă urma picioarele. Mutați șoldurile la stânga când vă afișați piciorul stâng afară. Rotiți-le înapoi și spre dreapta pentru a urmări piciorul înapoi.
  • Imaginea intitulată face ChaP Pasul 18
    2. Păstrați brațele libere. Dacă dansați singur Cha Cha, brațele vor fi pierdute fără un partener să țină pe. Simțiți-vă liber să le mutați în ritmul muzicii, urmând șoldurile pe măsură ce le mutați potrivirea picioarelor.
  • Imaginea intitulată face chach Pasul 19
    3. Rochie ca un dansator de cha. Dacă sunteți o femeie, purtați o fustă sau o rochie care este fluxul cu o mulțime de mișcări. Puteți purta, de asemenea, o eșarfă în jurul șoldurilor dvs. pentru a accentua mișcarea lor. Oamenii pot purta pantaloni lungi cu o talie mare pentru a accentua lungimea picioarelor lor. Bărbații și femeile ar trebui să poarte pantofi de dans.
  • sfaturi

    Dacă dansezi cu un partener, partenerul de sex feminin ar trebui să înceapă cu piciorul stâng purtând aici greutatea și piciorul drept a apărut. Partenerul de sex masculin ar trebui să înceapă cu piciorul drept purtând greutatea și piciorul stâng a apărut.
  • Dansul la muzică vă poate ajuta să învățați ritmurile necesare pentru o bună cha cha. Un cântec bun pentru Cha Cha este "Sway" de Michael Buble.
  • Practicați cât de mult puteți. Modelul pasului pentru chiar și un cha de bază este destul de complicat și probabil că veți avea nevoie de o mulțime de practici pentru a obține foarte bine. Dacă puteți obține un partener pentru a dansa cu dvs., chiar mai bine.
  • Femeile efectuează, în general, acest dans în tocuri, deci dacă sunteți o femeie care să învețe acest dans, ar trebui să practici și în tocuri.
  • Întotdeauna doriți mișcarea ascuțită a corpului / picioarelor în timp ce faceți chach. Păstrați și tocurile. Dansul este vorba despre mișcare și claritate.
  • Dacă dansați cha-cha-cha-cha, acest pas de bază ar trebui să fie tratat ca dansul mambo - cel mai puternic bate din acest stil este "2" bate, nu "1" bate, cred că "două, trei, cha-cha-cha, două, trei, cha-cha-cha în acest pas de bază. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca "pe 2" chair dans.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar