Cum să faceți un amestec în dansul de atins

Shuffle este unul dintre cele mai importante și comune pași din dansul de la robinet. Poate fi un pic mai complicat pentru a obține complet corect, totuși. Cu ajutorul acestui articol, totuși, veți fi pe calea dvs. să atingeți ca un pro în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Shuffle de bază
  1. Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 1
1. Începeți prin practicarea periei. O perie este o mișcare simplă de un picior, lăsând mingea piciorului să perie solul pe măsură ce îl mutați într-o direcție.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 2
    2. Întoarceți-vă peria într-un amestec. Un amestec este o combinație de două perii - unul care merge departe de corpul tău și unul înapoi la el. Deci, în mod natural, veți peria mai întâi piciorul drept înainte.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 3
    3. Periați piciorul drept înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 4
    4. Pas cu piciorul tău totul drept.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 5
    5. Încercați și cu piciorul stâng. Asigurați-vă că o luați încet la început. Periați înainte, periați înapoi și pasul.
  • Imagine intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 6
    6. Încercați-l mai repede și mai rapid - practica face perfect!
  • Metoda 2 din 3:
    Amestecând în diferite direcții
    1. Imagine intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 7
    1. Practicați-vă shuffle. Odată ce aveți atârnărea de shuffle, un element cheie pentru a adăuga se amestecă în diferite direcții - cu toate acestea, nu puteți face acest lucru dacă nu aveți amesteca în jos!
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 8
    2. Începeți prin amestecarea în față. Aceasta este despre ceea ce ați făcut în partea anterioară - periați piciorul direct, apoi direct înapoi. Repetați cu celălalt picior.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul Dansului 9
    3. Amestecați spre partea laterală. Amestecând în partea laterală este un pic dificilă de învățat, deoarece nu sunteți destul de amestecați direct În partea laterală, mai degrabă, amestecați câțiva centimetri în fața locului în care ar fi (gândiți-vă să amestecați spre vest-Nord-Vest și la est-nord-est). Shuffle afară spre această diagonală, apoi înapoi spre tine. Repetați cu celălalt picior.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 10
    4. Amestecați spre spate. Aceasta este cea mai grea direcție, iar unii profesori nu predau nici măcar această direcție începătorilor timp de un an sau doi. Pentru a se amesteca spre spate, va trebui să vă îndoiți piciorul în picioare oarecum și să vă spălați mai mult spre interior spre interiorul minge al piciorului dvs., mai degrabă decât întreaga suprafață. Acest amestec nu este direct spre spate, fie - mai degrabă la câțiva centimetri distanță de el (sud-sud-est și sud-vest, în esență). Practicați acest lucru cu ambele picioare.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 11
    5. Continuați să practici spre fiecare direcție. Amestecarea în direcții diferite poate fi dificilă de învățat, dar este o componentă majoră a robinetului care va fi utilă pentru mulți ani să vină.
  • Metoda 3 din 3:
    Rularea amestecurilor
    1. Imagine intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 12
    1. Practicați-vă shuffle-pas, sau shuffle de bază pe care ați învățat-o pentru prima dată. Va trebui să aveți acest pas în jos pentru a învăța rularea amestecurilor.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 13
    2. Începeți prin alergarea în loc. Înclinați ușor și rulați cu greutatea pe bilele picioarelor voastre.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 14
    3. Adăugați un shuffle. Continuați să alergați, dar la fiecare când vă îndreptați pe piciorul drept, amestecați-vă cu stânga. Încercați să comutați acest lucru când obțineți atârnarea. Doar rulați cu amestecuri la o direcție.
  • Imaginea intitulată Faceți un amestec în Dansul de atingere Pasul 15
    4. Faceți-o un amestec de alergare. Odată ce obțineți atârnă de asta, amestecați în ambele direcții. Când ieșiți pe piciorul stâng, amestecați piciorul drept și când vă îndreptați pe piciorul drept, amestecați-vă pe piciorul stâng. Running Shuffles sunt doar runde de bază în loc cu amestecuri aruncate în - după o anumită practică, veți avea tehnica cu ușurință.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Continuați să practicați și să practicați. Amestecurile sunt partea cea mai de bază a robinetului, dar pot fi greu de a cui.

    Avertizări

    Asigurați-vă că vă periați, nu pas.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar