Cum să faci o maradona în fotbal

Ați vrut mereu să răsuciți pe partea de sus a unei minge de fotbal și să treceți de un apărător pe care a făcut-o Diego Maradona? Turnul de la Maradona este o manevră super-eficientă și de fapt nu este greu de învățat! Vom merge prin cum să o facem pas cu pas, plus am inclus câteva sfaturi despre cele mai bune momente pentru a face o Maradona pe teren. Verificați pașii de mai jos pentru a începe!

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea mișcării
  1. Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 1
1. Înțelegeți mișcarea. Vizionați videoclipuri ale mișcării pentru a obține o simțire pentru modul în care Marele Soccer "Trickster" Maradona a folosit-o.Turnul de la Maradona este renumit pentru eficacitatea sa în mișcare mingea de fotbal trecut de un apărător, în special în situații lipicioase. Este o mișcare elegantă de filare că atunci când este făcută în mod corespunzător, poate fi practic imposibil de apărat împotriva. Urmăriți videoclipuri cu mișcare lentă pentru a vă familiariza cu tactica de bază a mișcării.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbalul Pasul 2
    2. Plasați mingea pe pământ. Abordați mingea ca și cum ați fi dribling. Vizualizați un apărător care se apropie de faptul că atacă teritoriul lor. Treceți prin fiecare mișcare a mișcării încet și în mod deliberat.
  • Imaginea intitulată face o maradona în Fotbalul Pasul 3
    3. "Apuca "partea de sus a mingea cu partea din față a piciorului dvs. dominant. Maradona este totul despre oprirea bruscă, apoi redirecționând mingea într-o direcție diferită. Mișcările rândului real ar trebui să fie relativ lentă în comparație cu ritmul driptului pe câmp. Opriți mingea cu piciorul pe partea de sus și trageți-l înapoi spre dvs.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 4
    4. Puneți piciorul lângă minge. Ia-ți piciorul de pe minge și pune-l pe pământ lângă minge, între minge și apărător imaginar, întorcându-ți corpul astfel încât apărătorul să fie de partea ta. Ia-ți brațul pe acea parte, pentru a scutura împotriva apărătorului.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 5
    5. Treceți picioarele. Apucați mingea cu piciorul dvs. non-dominant. Pe măsură ce vă rotiți, trageți mingea în spațiul din spatele dvs. Păstrați mingea în spațiul dvs. personal, dar destul de departe în spatele dvs. că apărătorul nu va putea ajunge la el lângă corpul vostru.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 6
    6. Rotiți și recuperați. După ce trageți mingea în spatele dvs., rotiți-vă și reluați posesia înainte, dribbling mingea într-un unghi pe câmp și lângă apărător.Cheia pentru a utiliza Maradona Piece a jocului este vitezele dinamice pe tot parcursul anului. Imaginați-vă întreaga mișcare ca să vă apropiați de un apărător rapid, încetinindu-se și executând rândul, apoi BAM! Îți spui dincolo de apărătorul confuz, pe măsură ce continuați pe teren.
  • Metoda 2 din 3:
    Practicând întoarcerea Maradona
    1. Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 7
    1. Lucrează la mișcare. Începeți prin practicarea mișcării corpului fără minge. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mișcarea corporală de bază a mișcării, care arată extrem de complicată la viteză mare. Nu este. Este destul de simplu când ați terminat încet. Încetinește-l și imaginați mingea la pământ la început.
    • Practicați fiecare componentă a Maradona așa cum este descris mai sus în pași individuali.
    • Lucrați la obținerea corpului obișnuit cu tehnica înainte de a vă deplasa la încorporarea mingii.
    • La început, mergeți frumos și lent, plasându-vă piciorul pe "partea de sus" a mingelor imaginare, iar celelalte poziții în care manipulați mingea în timp ce treceți prin fiecare mișcare.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 8
    2. Includeți mingea. Acum că ați făcut mișcarea corporală în jos, practicați munca reală pe minge. Ca și în cazul muncii de mișcare, mergeți la început. Tratați fiecare componentă a mișcării ca pas individual. Repetați abordarea, oprirea mingii, comutarea picioarelor pe minge, filarea corpului și mișcarea minge în spațiul din spatele dvs. ca fiind mișcări individuale, apoi puneți-le împreună.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbalul Pasul 9
    3. Practicați mai repede. Când aveți manevra de bază în jos la o viteză lentă, măriți ritmul. Aveți grijă deosebită când vă măriți viteza pentru a păstra controlul pe tot parcursul. Maradona nu este menită să fie executată la viteză mare. Este o mișcare de finisare - Rushing-ul va duce doar la pierderea posesiei mingelor sau de a împiedica, eventual răsuciți o gleznă.
  • Pe măsură ce mergeți mai repede, țineți cont de mișcările specifice - fiecare mișcare este propriul pas.
  • Dacă începe să devină neglijentă, încetinește-l înapoi și continuați să practicați fiecare mișcare încet.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 10
    4. Practică cu un dribling. Odată ce ați putea face Maradona cu o anumită regularitate și viteză, începeți driblingul și practicați tehnica Maradona în mijlocul driblingului. Odată ce executați manevra, dribble în noua direcție.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 11
    5. Practicați cu conuri. Când vă simțiți confortabil să faceți Maradona cu un dribble, utilizați conuri pentru a vă simți să o utilizați într-un anumit loc în raport cu un apărător. Folosind conuri pentru a reprezenta persoane sau poziții sedentare pe teren vă va ajuta să executați mișcări în care acestea contează cel mai mult în fața locului pe care sunt chemați. Nu vă va face nici un bun dacă puteți face trenul Maradona, dar nu în momentul potrivit.
  • Obțineți trei conuri.
  • Puneți două dintre conuri la aproximativ cinci metri distanță.
  • Plasați al treilea con încă cinci șantiere, la un unghi de aproximativ 45 de grade din conul mediu.
  • Începând de la primul con, dribble spre al doilea și executați Maradona ca și cum cel de-al doilea conuri erau un apărător. Spindeți-vă de "apărătorul" și continuați să dribbling la al treilea con.
  • Repetați numeroase vremuri pentru practică.
  • Metoda 3 din 3:
    Știind când să utilizați Maradona
    1. Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbal Pasul 12
    1. Fiți conștienți de unghiul apărătorului care se apropie. Maradona lucrează cel mai bine atunci când apărătorul se apropie de un unghi sau din lateral, mai degrabă decât direct.Diego Maradona însuși a folosit-o nenumărate ori pentru a scăpa de situații aparent imposibile, în colțurile câmpului sau când sunt înconjurate de apărători. Dacă un apărător se apropie de cap, acesta poate fi folosit pentru a lua mingea într-o direcție diferită.
    • Unul dintre motivele pentru care rândul său de la Maradona este atât de eficient este că poate fi folosit în spații strâmte.
    • Când vă aglomerați pe alte părți de către mai mulți apărători, mutarea poate fi folosită pentru a redirecționa mingea dintr-un loc strâns.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbalul Pasul 13
    2. Utilizați Maradona pe o alergare. Turnul de la Maradona este perfect pentru a fi folosit atunci când un apărător se apropie repede, mai ales dacă vor aborda. Când mutați rapid câmpul și un apărător care se apropie sau mai mulți apărători se mișcă pentru a vă opri, trecerea bruscă a vitezei Maradona vă va confunda atacatorul (lor).
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbalul Pasul 14
    3. Treceți dintr-o poziție oprită. Când mingea este oprită și trebuie să o mutați dintr-un loc strâns și o schimbare de Maradona eficientă vă poate rupe dintr-o poziție blocată în interiorul teritoriului echipei opuse.Utilizați-o brusc când ați fost opriți de apărători, apoi luați mingea în afara terenului.
  • Imagine intitulată Faceți o Maradona în Fotbalul Pasul 15
    4. Încetinește-l. Maradona este menită să se folosească cu viteza dinamică, nu cu viteză maximă. Încă o dată, dinamica vitezei sunt ceea ce face ca mișcarea să fie atât de eficientă. Când atacă repede împotriva mai multor apărători, atunci opriți-vă pe un ban, executați rândul său, aproape ocazional, apoi îndepărtați-vă spre țintă, lăsând apărătorii uimiți și în praf, nu este doar o manevră foarte eficientă, este una dintre Mai multe mișcări mai elegante și artistice în fotbal.
  • Utilizați mutarea la De-Accelerați, apoi re-accelerați într-o direcție diferită.
  • Asigurați-vă că trageți mingea suficient de departe în spatele dvs. că este în afara atingerii apărătorului, dar unde îl puteți păstra în spațiul și controlul propriu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă să rotiți mingea în spatele dvs. când piciorul trece prin minge prima dată.
  • Dacă treceți de peste minge cu piciorul drept, rotiți în sens invers acelor de ceasornic 180 °. Dacă pasul dvs. cu stânga, întoarceți 180 ° în sensul acelor de ceasornic.
  • Această mișcare este mai eficientă dacă puteți schimba direcțiile la sfârșitul mișcării.Este utilizat în mod obișnuit de la începerea mișcării în direcția unui apărător, tragând-o în mai puțin decât un cerc complet.
  • Cea mai bună modalitate de a vă face mai bine la a face o Maradona sau doar să jucați fotbal în general este să jucați cât mai mult posibil. Aveți nevoie de ore și ore de a fi pe teren pentru a deveni un jucător de fotbal de succes.
  • Avertizări

    S-ar putea să cădeți de câteva ori, dar continuați să încercați și veți obține mai bine.
  • Asigurați-vă că puteți executa mișcarea încet, fără minge, înainte de a încerca rotirea cu mingea sub picior. În caz contrar, riscați răsuciți sau răsturnați o gleznă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar