Cum de a alege între yoga și pilates

Decideți dacă să rezervați clasa de yoga sau clasa Pilates? Sunteți confuzi cu privire la diferențele dintre aceste două? Există mai mulți factori diferiți pe care trebuie să vă gândiți dacă decideți care este tipul preferat de exercițiu. S-ar putea să vă gândiți să luați un tip de exercițiu relativ nou și este dificil să decideți între yoga și pilates.Cel pe care îl alegeți va deveni o parte din viața voastră și decizia pe care o veți face va depinde de rezultatele pe care doriți să le atingeți.

Pași

Partea 1 din 3:
Clarificarea obiectivelor
  1. Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 1
1. Căutați reabilitare fizică? Atât yoga cât și Pilates pot oferi ajutor în refuz fizic. De exemplu, pentru persoanele cu leziuni fizice, Pilates a fost o metodă adevărată de reducere a durerii fizice și de recuperare de la rănire. Yoga, pe de altă parte, a fost adesea folosit ca parte a reabilitării mentale și emoționale.
  • Yoga poate fi un exercițiu excelent pentru reabilitare, uneori mai bun decât Pilates, în funcție de nevoile dvs. particulare. Un instructor de yoga foarte experimentat și cunoștințe vă poate ajuta să construiți forță și flexibilitate, alegeți exerciții care se potrivesc abilităților dvs. și cum să modificați exercițiile dacă aveți nevoie.
  • Clasele de yoga pot varia foarte mult, în funcție de concentrarea, profesorul sau studioul de yoga. Există clase destinate persoanelor în vârstă legate de scaune în casele de îngrijire medicală, yoga meditativă, yoga pentru preșcolari și clase pe care sportivii olimpici-calibru participă. Pilates nu este la fel de diversificat în prezentarea sa.
  • Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 2
    2. Decideți dacă tonifierea corpului dvs. este o preocupare pentru dvs. Yoga și Pilates sunt minunate pentru tonifiere și consolidarea tuturor grupurilor de mușchi din corpul vostru. Pilates tinde să se concentreze mai mult pe tonifierea musculară. De exemplu, dacă încercați să pierdeți în greutate, ați putea încerca exerciții Pilates folosind o mașină de pilates diferită, care adaugă elementul cardio și fitness la Pilates Poses și vă va ajuta să ardeți calorii suplimentare. Nu există mașini în practica yoga.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 3
    3. Gândiți-vă la ceea ce vă doresc îmbunătățirea sănătății mintale de la exercițiul dvs. Yoga a fost cunoscută că are o mulțime de efecte benefice asupra sănătății mintale. Fă-ți yoga vă va liniști sistemul nervos simpatic, ajutând la stres și axa hipotalamo-hipofizică-suprarenală, care controlează nivelurile hormonale.
    Sfat de experți
    Atdena Breitton, E-Ryt 500

    Atdena Breitton, E-Ryt 500

    Fitness InstructorThena Breitton este o alianță Yoga E-Ryt 500 și un furnizor de educație continuă.Ea este fondatorul și profesorul principal al Atthenayoga, un studio de yoga și meditație de tip boutique în New York City.Ea a predat din 2015, iar unii dintre clienții ei includ jucător de fotbal NFL, Jordan Matthews și rapper Hip Hop, Lil Yachty.În plus față de studioul său, Athena învață și prelege în jurul orașului la corporații importante, cum ar fi Facebook, Ernst & Young, HSBC, U.S. Bancă și wpp.Athena urmează calea lui Bhakti Yoga, o cale de iubire, devotament și de serviciu altruist la divin. Athena deține BS în economie cu concentrații în finanțe și management de la Universitatea din Pennsylvania.
    Atdena Breitton, E-Ryt 500
    Atdena Breitton, E-Ryt 500
    Instructor de fitness

    Expertul nostru este de acord: Yoga vă va ajuta să lucrați la echilibrul și flexibilitatea mai mult decât Pilates Will și veți face mult mai multă răsucire. În plus, yoga este mare pentru ameliorarea stresului și vă poate ajuta chiar să vă îmbunătățiți atenția. Chiar mai mult decât atât, Yoga este o practică spirituală care vă permite să intrați în legătură cu dvs.

  • Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 4
    4. Luați în considerare dacă urmărirea spiritualității este ceva ce doriți din exercițiu. Yoga este o practică antică care implică adesea explorarea spiritualității. Medierea este o mare parte din yoga. Yoga și Pilates implică alinierea corpului și a minții, dar Pilates nu se va concentra asupra spiritului la acest lucru, spre deosebire de yoga.
  • Pe de altă parte, yoga poate fi făcută, de asemenea, fără un accent deosebit pe spiritualitate, dacă nu este lucrul tău. Când vine vorba de a alege o clasă, dacă yoga vă interesează, dar spiritualitatea nu, puteți căuta o clasă mai seculară de yoga.
  • Partea 2 din 3:
    Înțelegerea principalelor diferențe
    1. Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 5
    1. Citiți despre originea ambelor practici. S-ar putea să-l găsiți benefice în procesul de decizie pentru a cerceta online originile yoga și pilates. Unele dintre principalele puncte de interes includ:
    • Yoga a început cu peste 5000 de ani în urmă în India. Ceea ce este denumit în mod colocvial ca yoga este de fapt parte dintr-o filosofie și un mod de viață mai mare. A fost inventată să promoveze o mai bună înțelegere a sine și a alinierii minții, a corpului și a spiritului.
    • Pilates a fost inventat la începutul secolului al XX-lea ca o metodă de reabilitare a corpului și consolidare. A început ca un instrument pentru a reabilita soldații din primul război mondial, dar a decolat când dansatorii au început să o folosească pentru a-și crește performanța de dans.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 6
    2. Evaluați diferitele focuri ale ambelor practici. Yoga și Pilates sunt similare în multe moduri. Acestea includ mișcările și pozițiile destinate să crească rezistența, flexibilitatea și conexiunea corpului minții. În cele din urmă, Yoga este o practică concentrată asupra minții voastre și modul în care vă simțiți, cu putere și flexibilitate venind ca un efect secundar. Pilates este o practică concentrată pe tonifierea corpului și îmbunătățirea posturii și a mișcării.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 7
    3. Cântărește diferențele în modul în care respirația este folosită diferit în yoga și pilates. Tehnicile de respirație pe care le utilizați în Pilates și Yoga diferă destul de puțin.
  • Cu Pilates, respirația este folosită mai mult ca o tehnică de furnizare a mușchilor cu energia pe care trebuie să o exercite eficient. Concentrarea asupra tehnicii de respirație de-a lungul Pilates vă va ajuta să gestionați cantitatea de oxigen care vine în corp și să călătorească la mușchi pentru a le ajuta să devină mai relaxați.
  • În yoga, exercițiile de respirație vă ajută să obțineți relaxare. De-a lungul rutinelor de yoga este important să se concentreze continuu asupra modului în care este angajată respirația. Trimiterea respirației în zone care pot fi strânse sau dețin stresul poate ajuta la relaxarea acestor grupuri musculare specifice în corpul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 8
    4. Evaluați-vă dorința de a vă îmbunătăți flexibilitatea. Una dintre principalele diferențe dintre Yoga și Pilates este că yoga poate fi utilizată pentru îmbunătățirea flexibilității corpului și va crește treptat flexibilitatea articulațiilor dvs. Stretching-ul și deținerea postului static este o temă centrală în yoga. Pilates este mai dinamică și, în timp ce flexibilitatea se va îmbunătăți în Pilates, nu este o concentrare. Cu toate acestea, este foarte recomandat să se întindă după Pilates, care vă poate îmbunătăți flexibilitatea. Instructorii online Pilates (cum ar fi Cassey Ho de la Blogilează) vor oferi videoclipuri stretch pentru a urma antrenamente.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 9
    5. Decideți cât de importantă este forța în creștere. Pilates se concentrează pe încercarea de a relaxa mușchii care sunt tensionați și să ofere consolidarea numeroaselor mușchi ale corpului. Spre deosebire de yoga, Pilates include utilizarea mașinilor de rezistență în plus față de exercițiile MAT, făcând-o mult mai asemănătoare cu antrenamentul în greutate decât yoga.
  • Yoga și Pilates ambele conțin mai multe poziții care sunt potrivite pentru tonifierea mușchilor abdominali.Cu toate acestea, exercițiile Pilates sunt mult mai intense și rezultatele pot fi obținute mult mai repede decât ar putea fi dacă practicarea yoga. Prin exerciții frecvente de piloți, se poate realiza un stomac plat și mai ferm.
  • Imagine intitulată Alegeți între yoga vs Pilates Pasul 10
    6. Evaluați diferențele dintre beneficiile mentale între Yoga și Pilates. Înțelegeți că Yoga se va concentra pe mintea voastră mai mult. Exercitarea a fost dovedită utilă pentru persoanele care suferă de depresie sau anxietate. Yoga ar putea fi cel mai eficient exercițiu pentru a combate boala, deoarece se concentrează asupra minții și a spiritului, precum și a corpului. Reflecție și meditație liniștită reprezintă o mare parte a practicii de yoga. Mulți oameni încep yoga cu reducerea stresului ca scop principal.
  • Partea 3 din 3:
    Încercând ambele afară
    1. Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 11
    1. Încercați pilates în casa ta. Deși este imposibil să obțineți experiența completă a Pilates la domiciliu, puteți obține o idee despre ceea ce este. Poate că cel mai bun mod de a începe cu Pilates acasă este de a folosi YouTube. YouTube are o multitudine de videoclipuri gratuite de instructori care oferă lecții începător în exerciții de bază Pilates.
    • Un lucru pe care nu-l puteți ieși din exercițiul de acasă Pilates este utilizarea mașinilor, deci păstrați-vă în minte.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 12
    2. Încercați yoga în casa ta. Nimic mai mult este necesar pentru yoga decât un spațiu și timp liber, ceea ce îl face un mare exercițiu pentru a începe cu acasă. Puteți găsi achiziționarea unui covor pentru a fi de ajutor, dar nu este necesar. Căutați online pentru instrucțiuni despre cum să efectuați poses și posturi de bază. Există multe videoclipuri, precum și tutoriale text care vă vor permite să vă simțiți pentru ceea ce este practica de yoga.
  • Imaginea intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 13
    3. Căutați clase de lângă tine. Dacă doriți, puteți continua să practicați Yoga sau Pilates la domiciliu, fără a trece vreodată piciorul într-o clasă. Cu toate acestea, găsirea unei clase bune vă poate ajuta să obțineți experiența completă a yoga sau pilates și obțineți maximum de exercițiu. Căutați online pentru a găsi cursuri lângă dvs. Comparați prețurile și recenziile. Apoi alegeți câteva check-out în persoană.
  • Odată ce ajungeți la un studio de yoga sau Pilates, sunteți interesat să încercați, discutați cu instructorul despre obiectivele dvs. și despre ceea ce căutați într-o clasă. Acest lucru vă va ajuta să decideți ce clasă este potrivită pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți între Yoga vs Pilates Pasul 14
    4. Frecventați cursuri pentru a decide care este cel mai bun pentru dvs. Dacă nu ați decis încă dacă Yoga sau Pilates este ceea ce doriți să faceți, petreceți ceva timp la cursuri pentru ambele. Căutați clase care oferă studii gratuite sau clase gratuite pentru nou-veniți. Participați la o clasă de yoga de calitate și o clasa de la Pilates de calitate de câteva ori fiecare și până atunci ar trebui să puteți face o decizie pe deplin informată pe care să vă servească mai bine nevoile dvs.
  • Diagrama de comparare și yoga de bază și Pilates se mișcă

    Yoga V. Pilates Comparare Chart

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Mișcările de yoga de bază

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Pilates de bază se mișcă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Consultați-vă cu medicul înainte de a lua Yoga și Pilates Clasa. Unele dintre poses pot fi periculoase pentru dvs. dacă ați avut o intervenție chirurgicală sau suferiți de orice boală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar