Cum să faci leul puneți în yoga

Leul prezintă sau Simhasana, este o pungă de yoga care exercită mușchii din față și gât. Se crede că are multe beneficii fizice, cum ar fi ameliorarea tensiunii și a circulației stimulative. De asemenea, poate reduce stresul și anxietatea, ca multe posesiuni de yoga. Există mai multe variante diferite pe care le puteți face la Lion Pose, deci încercați să experimentați versiuni diferite pentru a găsi cel care este cel mai benefic pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Se pregateste
  1. Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 1
1. Verificați cu medicul dumneavoastră. Trebuie să discutați întotdeauna orice regimente noi de exerciții cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că sunteți suficient de sănătoși pentru a le îndeplini în siguranță. Lion Poze nu este o poză deosebit de obositoare, dar puteți alege să o includeți într-o practică mai mare de yoga.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 2
    2. Fă-te comod. Purtați îmbrăcăminte care vă permite să vă mișcați liber și nu vă va distrage atenția.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 3
    3. Găsiți un spațiu liniștit. Yoga este despre meditație, precum și exerciții fizice, așa că încercați să găsiți un loc liber de distragere a practicii dvs.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa 4 yoga 4
    4. Configurați covorașul. Veți avea nevoie de o suprafață moale pentru a efectua această posesiune pentru că veți fi îngenuncheat. Dacă nu aveți un covor de yoga, puteți efectua și leu pe o altă suprafață moale, cum ar fi o pătură, un prosop sau un covor.
  • Partea 2 din 3:
    Efectuarea postului
    1. Imagine intitulată Faceți leul prezintă în etapa de yoga 5
    1. Îngenunchează pe podea și stai pe tocuri. Genunchii dvs. ar trebui să fie o distanță confortabilă, iar mâinile ar trebui să fie de partea dvs.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în iagul de yoga 6
    2. A se apleca in fata. Puneți palmele pe pământ, cu degetele cu fața departe de dvs., aproximativ 6 inci (15.2 cm) departe de genunchi. Răspândiți degetele largi și apăsați-le ferm în podea.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa 7 yoga 7
    Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa 7 yoga 7
    3. Hohote. Pregătiți-vă pentru extinderea completă a pozei prin inhalarea prin nas. Pe măsură ce expirați, deschideți gura largă, constrângeți mușchii din gât și lăsați un oftat sonor. Împingeți limba și în jos cât mai mult posibil.
  • Asigurați-vă că ați angajat mușchii în brațe, continuând să vă împingeți degetele în podea în timp ce vă râdeți. O alternativă este să vă păstrați mâinile de partea dvs. și apoi să le împingeți în fața dvs. repede, pe măsură ce vă râdeți.
  • Imaginea intitulată Faceți leul prezintă în etapa de yoga 8
    4. Angajați-vă ochii. Pe măsură ce vă plimbați, deschideți-vă ochii în timp ce vă uitați spre sprâncenele voastre sau spre vârful nasului.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 9
    5. Inspirați și repetați. Țineți postul atâta timp cât se simte confortabil. Relaxați-vă corpul în timp ce inhalați prin nasul dvs. și apoi repetați poziția pe următoarea expirație. Puteți repeta poziția de câte ori doriți.
  • Partea 3 din 3:
    Modificarea postului
    1. Imagine intitulată Faceți leul prezintă în etapa de yoga 10
    1. Traversați gleznele. O variație a leului Poze este de a traversa o gleznă peste cealaltă. Dacă încercați această modificare, asigurați-vă că ați comutat crucea picioarelor și efectuați poziția de același număr de ori pe fiecare parte.
  • Imagine intitulată Faceți leul prezintă în etapa Yoga 11
    2. Stați cu picioarele în broască. Pentru a adăuga un deschizător de șold la Poza, încercați să încorporați Mandukasana (Frog Pose) în Lion Poza. Înainte de a vă extinde brațele înainte, repoziționați picioarele astfel încât degetele de la picioare să fie atinse, dar genunchii sunt răspândiți cel puțin la fel de largi ca șoldurile exterioare. Apoi efectuați restul pozei ca de obicei.
  • Unii oameni combină această poziție de picior modificată cu o poziție de braț modificată. Încercați să plasați palmele pe podea în fața dvs. cu degetele cu care vă îndreptați spre dvs. Păstrați-vă mâinile la câțiva centimetri de corpul dvs. și apoi înclinați ușor ușor.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în yoga pasul 12
    3. Puneți-vă mâinile pe genunchi. Dacă preferați să nu vă sprijiniți înainte, mușchii din fața și gâtul dvs. pot beneficia în continuare de lipsa de leu. Pur și simplu îngenunchează pe covor și puneți-vă mâinile pe care mâinile tale în genunchi, în loc să le extindeți în fața ta. Apoi efectuați restul pozei ca de obicei, având grijă să vă păstrați spatele drept.
  • Chiar dacă brațele nu sunt extinse, continuați să vă apăsați mâinile cu degetele spuse.
  • Imagine intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 13
    4. Stați cu picioarele încrucișate sau în Padmasana (Lotus Pose). Uneori, pur și simplu nu este confortabil să îngenuncheți. Dacă aveți genunchi sensibili, poate doriți să stați într-o poziție diferită. Puteți sta într-o poziție cu picioarele încrucișate sau, dacă sunteți mai avansată, puteți Face poziția de lotus. Alegeți o poziție de ședere care este confortabilă pentru dvs. și apoi efectuați restul pozei ca de obicei.
  • O altă opțiune excelentă pentru yoghii cu genunchii sensibili este să dubleze covorașul de yoga sau să îngenuncheze pe o pătură pentru o umplutură suplimentară.
  • Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 14
    Imaginea intitulată face leul prezintă în etapa de yoga 14
    5. Încearcă să râzi. În loc să râdă, experimentați cu râs pe expirarea dvs. Vă poate ajuta să reduceți stresul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Yoga mat sau altă suprafață moale
    • Îmbrăcăminte confortabilă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar