Cum să faci yoga la computer

VIDEO

Computer Yoga este o modalitate ușoară și plăcută de a vă relaxa la birou. Când ați terminat corect, vă poate ajuta mușchii să vă relaxeze și să vă dau mintea ceva timp pentru a detox. Dacă aveți o slujbă de birou sau petreceți o mulțime de timp, priviți la un ecran, Yoga avansată de calculator vă poate ajuta să deveniți mai fericiți și să obțineți un nivel mai profund de relaxare.

Pași

Partea 1 din 2:
Relaxați-vă corpul
  1. Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 1
1. Utilizați înclinarea capului pentru a vă întinde gâtul. Când practicați yoga computerului, este mai bine să începeți la cap și să vă deplasați în jos. Pentru a face acest lucru, mișcați-vă capul în toate direcțiile prin împingerea gâtului înainte și înapoi și transformându-l de la o parte la alta. Încercați să vă faceți mișcările blânde și calculate, nu neregulate sau jignei, și dați-vă suficient timp pentru a completa fiecare. De fiecare dată când vă mutați într-o parte nouă, întindeți-vă gâtul în măsura în care puteți și țineți-l în poziție pentru respirații lungi și adânci. Repetați acest lucru timp de 30 de secunde până la un minut.
Sfat de experți
Susana Jones, C-IAYT

Susana Jones, C-IAYT

Certified Yoga Therapist & EducatorBased în San Diego, Susana Jones este un terapeut și educator de yoga cu 12 ani de experiență de experiență, indivizi și organizații. Ea este certificată cu Asociația Internațională a Terapeutilor Yoga, înregistrată ca un e-Ryt 500 cu Alianța Yoga și deține o diplomă de licență de la Universitatea din Colorado. Susana oferă yoga terapeutică clienților privați prin Shakti Urbana Andmentori Studenții sufletului acreditat pe plan internațional al Yoga. Susana îi dedică munca pentru a trăi pașnici pe o planetă sănătoasă.
Susana Jones, C-IAYT
Susana Jones, C-IAYT
Certified Yoga Therapist & Educator

Expert truc: Dacă nu puteți să vă ridicați în timp ce lucrați la computer, puteți face în continuare rutine de yoga, așezându-vă spre marginea scaunului cu spatele cât mai drept posibil.

  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 2
    2. Efectuați ridică din umeri, rulouri și schimbări pentru a vă relaxa umerii. Să vă întindeți umerii, încercați să le ridicați, ridicându-le înainte și înapoi, sau să le schimbați în sus și în jos. Faceți aceste mișcări suficient de încet încât să vă simțiți de fiecare dată când mușchii dvs. se mișcă. În timp ce întindeți, alegeți 2 poziții pentru a comuta între, cum ar fi umerii în sus și umeri în jos. Când introduceți prima poziție, inspirați și țineți poziția timp de 3 secunde. Apoi, treceți la cealaltă poziție și expirați. Repetați acest lucru timp de până la 1 minut.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 3
    3. Răsuciți corpul superior pentru a vă slăbi coloana vertebrală. Spinării sunt deosebit de bune pentru ameliorarea tensiunii cauzate de o postură slabă de ședere. Pentru a le face, țineți ferm gâtul și umerii și păstrați-vă corpul mai jos, astfel încât să vă puteți concentra în întregime pe spate. Inspirați, apoi răsuciți coloana vertebrală într-o parte. Țineți această poziție timp de 3 secunde, apoi reveniți la centru și expirați. Faceți același lucru cu cealaltă parte, apoi repetați întregul proces între 30 de secunde și 1 minut.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 4
    4. Puneți picioarele în jos și mutați-le în cercuri pentru a vă împămânța. Puneți picioarele ferm pe sol și concentrați-vă pe conexiunea lor cu planeta. Vizualizați pământul care vă întoarce în mintea voastră, apoi mișcați-vă picioarele într-o mișcare circulară, imita viteza planetei rotative. Luați respirații adânci, lungi de la diafragma dvs., potrivindu-le în ritmul pământului. Faceți acest lucru timp de până la 1 minut.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 5
    5
    Masaj corpul tău de la cap la picioare pentru a vă relaxa mușchii. Pentru zonele cu stres puțin, acest lucru poate fi la fel de simplu ca atingerea corpului pentru o amintire fizică a prezenței dvs. pe Pământ. Pentru zonele cu multă stres, apăsați adânc în piele și frecați-l cu forță pentru a îndepărta cât mai multă tensiune posibil. Pe măsură ce masați, concentrați-vă pe eliberarea negativității din corpul vostru. Masați-vă atât timp cât vă simțiți este necesar.
  • Pentru a elibera tensiunea de la ochi și față, acoperiți ușor zonele cu degetele sau palmele și mutați-le într-o mișcare circulară.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea păcii interioare
    1. Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 6
    1. Gândiți-vă la A mantra Pentru a vă concentra mai bine. Când efectuați yoga spirituală, recitarea unei mantre cu voce tare sau în capul tău vă poate ajuta să blocați gândurile în exces. Cea mai obișnuită mantra este "OM", dar orice cuvânt sau frază simplă, calmantă va funcționa.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 7
    2. Luați respirații profunde, pentru a bloca excesul de gânduri. Plasați-vă mâinile pe stomac și începeți să respirați adânc, inhalarea și expirarea din diafragmă. Concentrați-vă pe nimic altceva decât respirația dvs. până când începe să se simtă naturală, a doua natură. Acest proces, cunoscut ca o senzație de respirație, vă va ajuta să blocați gândurile distragătoare, inutile și obsesive, formând o relație mai profundă cu respirația dvs.
  • Imagine intitulată Faceți computerul avansat Yoga Pasul 8
    3. Vizualizați-vă ca o entitate puternică pentru a vă vedea locul în universul. Puneți-vă mâinile împreună ca și cum ați fi rugați. Imaginați-vă ca fiind o ființă spirituală, cum ar fi Buddha, sau ca o colecție de energie pură. Amintiți-vă că sunteți conectat la ceva mai mare, fie că este vorba de o divinitate, o putere supranaturală sau cosmos. Această entitate mai mare este locul în care veniți, ceea ce faceți parte din și unde se află energia voastră.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 9
    4. Trimiteți vibrații bune oamenilor pentru a vă ajuta să vă simțiți mai pozitivi. Concentrați-vă mintea pe cineva care, de îndată ce vă gândiți la ei, provoacă un sentiment cald și fericit în tine. Vizualizați-i în picioare cu dvs. și lăsați ideea să vă inundă cu emoții pozitive. În mintea voastră, îi doresc sănătate, siguranță, fericire și relaxare, apoi întindeți-vă mâinile pentru a trimite lumină și pozitivitate la ei. Repetați acest pas cu:
  • Tu, deschizându-ți mintea pentru bucuria și fericirea personală.
  • Cineva pe care abia îl cunoști, cum ar fi o muncă sau o cunoaștere a școlii.
  • O persoană pe care o disprețuiți sau aveți dezacorduri pasionate cu.
  • Lumea și toată lumea în ea, indiferent cine sunt.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 10
    5. Cereți îndrumări ca o memento că nu sunteți singuri. Țineți-vă mâinile în fața inimii și frecați-le împreună. Dacă sunteți religios, gândiți-vă la o ființă divină sau un maestru iluminat și să le cereți îndrumări. Dacă nu sunteți religioși, gândiți-vă la universul însuși sau despre cineva pe care îl respectați profund, cum ar fi un membru al familiei sau un mentor și cereți-i să vă arate calea. Amintiți-vă că, pe măsură ce luați următorii pași în viață, nu le luați în pace.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 11
    6. Opriți gândirea timp de 1 minut pentru a găsi pace. Puneți mâinile pe stomac sau pe picioare. Concentrați-vă asupra respirației pe care le mișcă în diferite părți ale corpului, cum ar fi capul, toracele, stomacul, picioarele și picioarele. Lăsați-vă să fiți clar din toate gândurile, cu excepția inhalarea și expirarea. Fiți liniștiți ca și corpul, mintea și spiritul.
  • Imagine intitulată Do Advanced Computer Yoga Pasul 12
    7. Gândiți-vă la un obiectiv pozitiv pentru a vă încheia sesiunea cu. Pentru primele dvs. de câteva ori practicând yoga computerului, gândiți-vă cum intenționați să vă faceți mai fericiți în viitorul apropiat, cum ar fi concentrarea asupra lucrurilor pozitive sau pur și simplu să vă mulțumiți de viața voastră. În sesiunile ulterioare, mișcați-vă gândurile spre lucruri mai mari, cum ar fi modul în care puteți ajuta alte sau completați obiectivele de viață mai mari.
  • Video: Cum să faceți yoga la computerul dvs

    Ceas

    sfaturi

    Deși adesea asociate cu sistemele de credință, cum ar fi budismul și hinduismul, puteți practica yoga computerului indiferent de credința voastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar