Cum să faci broasca în yoga

Practica de yoga dezvoltată în India cu mii de ani în urmă. Astăzi devine din ce în ce mai populară și sa dovedit a avea numeroase beneficii pentru sănătate. În timp ce scopul este de a crea "putere, conștientizare și armonie atât în ​​minte, cât și în corp," Asociațiile osteopatice constată că, de asemenea, că yoga a fost demonstrat pentru a crește flexibilitatea, a crește rezistența musculară, a reduce greutatea, a proteja împotriva rănirii, a îmbunătăți cardio și sănătate circulatorie și mai mult. Există multe poziții în Yoga și Frog Pose sau "Adho Mukha Mandukasana", este conceput pentru a ajuta la creșterea flexibilității în șolduri, înghițite și în interiorul coapsei.

Pași

Partea 1 din 2:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată face broasca Pose în Yoga Pasul 1
1. Acordați atenție oricăror avertismente. În timp ce Yoga poate părea ca un exercițiu benign, dacă aveți o istorie de vătămare, trebuie să fiți atenți cu POSES performanța dvs. Vă rugăm să rețineți că nu ar trebui să încercați să postați tabelul dacă aveți probleme de încheietura mâinii și / sau genunchiului. De asemenea, rețineți că nu ar trebui să încercați Frog Poza dacă aveți probleme recente sau cronice cu genunchii, șoldurile sau picioarele.
  • Imaginea intitulată face broasca poze în yoga pasul 2
    2. Începeți cu unele exerciții de încălzire. Este întotdeauna o idee bună să începeți sesiunea de yoga cu unele întinderi. Acest lucru vă va slăbi mușchii și vă va pregăti corpul pentru exercițiul pe care este pe punctul de a face. Există o serie de poziții de făcut ca o încălzire. Având în vedere că intenționați să faceți broasca, este mai bine să vă întindeți șoldurile, înghițitul și coapsele. "Butterfly" Reclining "este ideal pentru întinderea acestor zone.
  • Începeți prin expirarea și coborârea trunchiului spate la podea, înclinându-vă pe mâini în timp ce vă coborâți.
  • Când ați ajuns la podea și vă sprijiniți pe antebrațele, utilizați-vă mâinile pentru a vă răspândi pelvisul. Utilizați o pătură pentru a vă susține capul, dacă este necesar.
  • Cu mâinile pe partea de sus a coapsei, rotiți coapsele externe și apăsați coapsele departe de trunchiul tău. Mișcați-vă mâinile în sus și vă lărgiți genunchii departe de șolduri. Apoi împingeți-vă punctele de șold împreună. În cele din urmă, odihniți-vă mâinile pe podea la un unghi de 45 de grade departe de corpul vostru.
  • Pentru a începe această poză trebuie făcută timp de un minut. Se poate extinde treptat la cinci sau zece minute.
  • Imaginea intitulată face broasca poze în yoga pasul 3
    3. Intrați în poziție. Pentru a face broasca în yoga, va trebui mai întâi să fiți în tabelul. Aceasta este o yoga de bază Poza că mai multe poziții de yoga bazate pe podea încep de la. Poza însăși are beneficiile sale, deoarece ajută la prelungirea și realinierea coloanei vertebrale.
  • Începeți prin a merge la podea pe mâini și genunchi. Genunchii dvs. ar trebui să fie la câțiva centimetri distanță și picioarele dvs. ar trebui să fie direct în spatele genunchilor. Palmele mâinilor ar trebui să fie direct sub umeri. Degetele dvs. ar trebui să fie indicate înainte.
  • Îndreptați-vă capul în jos și concentrați-vă pe un punct între mâini. Spatele dvs. ar trebui să fie plat. Împingeți palmele în podea în timp ce vă lăsați umerii departe de urechi. Împingeți-vă cabana spre peretele din spate și spre partea superioară a capului spre peretele frontal. Acest lucru va prelungi și întinde coloana vertebrală.
  • Luați respirații profunde și țineți poziția pentru 1-3 respirații.
  • Partea 2 din 2:
    Efectuarea frogului
    1. Imaginea intitulată face broasca poze în yoga pasul 4
    1. Începeți în tabelul. Treceți treptat genunchii spre partea laterală. După ce ți-ai mutat genunchii spre exterior, aliniați gleznele și picioarele cu genunchii, așa că sunt într-o linie dreaptă.
    • Pe măsură ce vă mutați genunchii în lateral, ar trebui să rămână confortabil. Nu-l împingeți!
  • Imaginea intitulată Faceți broasca Pose în Yoga Pasul 5
    2. Mișcați coatele și antebrațele la podea. Pe măsură ce glisați în jos, țineți palmele plat pe podea. Apoi, expirați încet și împingeți șoldurile înapoi. Continuați să vă împingeți șoldurile înapoi până când vă simțiți o întindere în șoldurile și coapsele interioare. Odată ce simțiți întinderea, respirația și țineți această poziție pentru respirații 3-6.
  • Imaginea intitulată face broasca Pose în yoga Pasul 6
    3. Reveniți la posesiunea de masă. Începeți prin aducerea șoldurilor înainte într-o mișcare de balansare. Împingeți-vă pe palmele și antebrațele pentru a vă aduce din nou în masă.
  • Alternativ, vă puteți lăsa șoldurile așa cum au fost și împingeți palmele înainte, astfel încât întregul dvs. trunchi să fie împotriva solului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Yoga Mat
    • Pătură sau pernă (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar