Cum să executați o scufundare spre interior pe springboard

O mulțime de oameni se bucură să facă trucuri pe tabloul de scufundări în timp ce vizitează o piscină. Doves populare includ, în general, flips frontal, flips dublu față, flips spate și flips invers (numite și câștigători). O scufundare mai mică este o scufundare interioară, care este o scufundare înainte executată din poziția din spate (aceeași poziție ca o flip / scufundare înapoi). Acest set de instrucțiuni vă va arăta cum să efectuați o scufundare în siguranță în siguranță și eficient.

Pași

Partea 1 din 2:
Perfecționarea abordării
  1. Imaginea intitulată Executați o scufundare în interior pe pasul 1
1. Mergeți la capătul tabloului și întoarceți-vă.
  • Imaginea intitulată Executați o scufundare în interior pe Pasul de Spring 2
    2. Așezați bilele picioarelor pe marginea plăcii. Strângeți picioarele și stați cu brațele ridicate pe laturile dvs.
  • Imaginea intitulată Executați o scufundare spre interior pe Pasul 3
    3. Numărați în jos de la 3. Apoi ridicați-vă pe degetele de la vârf în timp ce vă aduceți brațele (fie deasupra umerilor, fie până la calea spre cap).
    Sfat de experți
    Halle Payne

    Halle Payne

    Fostul antrenor de antrenare Payne a început să se scufunde la vârsta de 10 ani. Ea a antrenat echipei de scufundări Brookwood Hills Bullfrogs din 2011-2013.
    Halle Payne
    Halle Payne
    Fostul antrenor de scufundări

    Adu-ți brațele pentru a aduna putere. Halle Payne, anterior antrenor de scufundări, ne spune: "Împingeți brațele în sus, astfel încât brațele voastre să fie dreptate prin urechile dvs., pentru a pregăti pentru viitoarea ghemuire. Această creștere ascendentă vă va da brațul dvs. - și ulterior saltul dvs. - mai multă putere."

  • Imaginea intitulată Executați o scufundare spre interior pe Pasul 4
    4. Îndoiți genunchii și vă mișcați brațele în fața dvs. Este foarte important să vă păstrați pieptul și șoldurile peste picioarele voastre. Puneți-vă pieptul înainte, vă va face să sari în bord (și, eventual, l-ați lovit). Pune-ți pieptul înapoi în spatele picioarelor tale te va face să sari prea departe de tablă. În plus, ieșirea șoldurilor vă va îndepărta de la bord, ceea ce reduce înălțimea saltului. Amintiți-vă, cu atât este mai mare saltul, cu atât mai ușor scufundarea.
  • Imagine intitulată Executați o scufundare spre interior pe Pasul 5
    5. Împingeți brațele în sus (prin mijlocul în fața dvs., nu pe laturi) și să vă extindeți drept. Bordul oferă toată puterea pentru saltul dvs. Încercați să obțineți brațele în sus fără să le îndoiți, deoarece acest lucru va reduce puterea consiliului. În plus, leagăn brațele în sus înainte de a sta drept. Cei mai buni scafandri își au brațele deasupra capului înainte de a fi drepte în sus și sunt complet extinse înainte ca picioarele să părăsească placa. Amintiți-vă să vă păstrați șoldurile și pieptul peste picioare pe măsură ce vă extindeți. Acest lucru nu va funcționa perfect pentru prima dată, așa că nu vă descurajați dacă aveți nevoie de câteva salturi de practică înainte de a încerca scufundarea.
  • În acest moment, placa ar trebui să vă arunce direct în aer. Nu vă faceți griji cu privire la lovirea plăcii. Dacă nu vă lăsați pieptul sau nu vă scoateți șoldurile, atunci traiectoria naturală a plăcii vă va arunca la distanța exactă pe care ar trebui să o îndepărtați de bord. Această distanță este puțin mai mult decât lungimea brațului de la capătul plăcii.
  • Sfat de experți
    Halle Payne

    Halle Payne

    Fostul antrenor de antrenare Payne a început să se scufunde la vârsta de 10 ani. Ea a antrenat echipei de scufundări Brookwood Hills Bullfrogs din 2011-2013.
    Halle Payne
    Halle Payne
    Fostul antrenor de scufundări

    Halle Payne, anterior antrenor de scufundări, ne spune: "Pentru a sari mai sus și a obține suficientă distanță de bord, țineți pieptul în sus și trageți-vă brațele tot drumul înapoi până la urechi."

    Partea 2 din 2:
    Executarea scufundării
    1. Imaginea intitulată Executați o scufundare în interior pe Pasul 6
    1. Fi curajos, dar păstrați în siguranță. Din moment ce vă confruntați cu consiliul, acesta este "infricosator" o parte din scufundare. Din nou, dacă ați făcut abordarea / saltul în mod corespunzător, atunci nu există nici o șansă de a lovi bordul.
    • Ar trebui să credeți că veți lovi bordul în timpul scufundărilor, pur și simplu priviți în jos la bord, aterizați cu picioarele și cădeți în lateral în piscină. Dacă sunteți deja inversat, uitați-vă la bord să vă extindeți mâna la bord, și palmează-o în timp ce împinge departe. Acest lucru vă va face să cădeți înapoi în piscină fără să vă loviți capul sau trunchiul. Vă puteți tăia mâna dacă se întâmplă acest lucru, dar nu va fi o vătămare gravă.
  • Imaginea intitulată Executați o scufundare în interior pe Pasul de Spring 7
    2. Odată ce sunteți extins direct în aer, aruncați brațele spre picioare și lăsați-vă pieptul să urmeze. Păstrați-vă capul în sus, deoarece bărbia voastră vă va opri rotirea și veți ajunge cu o burtă smacker. Ar trebui să arăți ca și cum faci un toe-toe în mijlocul aerului, aproape direct deasupra bordului.
  • Imagine intitulată Executați o scufundare în interior pe Pasul de Spring 8
    3. Intrați în poziția dreaptă. Scopul fiecărei scufundări este de a intra în apă drept cu o stropire minimă (Canon-Balls nu sunt scufundări atât de mult cât sunt salturi splash). Pentru a intra în poziția dreaptă, pur și simplu aduceți brațele (coatele drepte) până la cap (din lateral, nu prin mijloc) și le strângeți împreună folosind o mână pentru a prinde degetele celuilalt (nu degetul mare). Amintiți-vă să vă bucurați de mâinile după ce ați ajuns la picioarele / degetele de la picioare, nu înainte sau în timpul atingerii.
  • Dacă nu ți-ai scos bărbia / capul, permiteți-vă picioarele (genunchi drepți, picioare, fără îndoire, cu excepția taliei) să se ridice deasupra trunchiului / capului. Ambele părți ale acestui pas apar simultan.
  • Imaginea intitulată Executați o scufundare în interior pe Pasul de Spring 9
    4. Intrați în apă. Odată ce sunteți complet vertical în aer și ați strâns mâna, pur și simplu vă păstrați capul în sus (ar trebui să fie deja în sus) și să vă uitați la apa de dedesubt. Pe măsură ce intrați în apă, lăsați apa să ajungă pe lângă umerii dvs. înainte de a vă alătura mâinilor și la aducerea înapoi în partea laturilor dvs. (nu prin mijloc).
  • Păstrați picioarele drepte și degetele de la picioare, și mergeți până la capăt la partea de jos a bazinului (nu aveți nevoie să atingeți partea de jos). Acest lucru vă va asigura că nu vă rotiți preade sau îndoiți genunchii în timp ce introduceți apa. Acum, înotați imediat la suprafață și dați-i o altă încercare.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme cu oricare dintre pași, pur și simplu citiți cu atenție și practicați ceea ce puteți pe teren. În plus, încercați să vizionați scufundări cu experiență, efectuați scufundarea, fie în persoană, fie în video. Majoritatea oamenilor se luptă cel mai mult cu abordarea (sărituri drepte din bord). Abordarea este cea mai bună practicată pe cont propriu, așa că dă-i câteva încercări pe teren mai întâi (nu aruncați!) și apoi câteva încearcă pe tablă. În mod ideal, ar trebui să intri în apă drept în sus și în jos, în primul rând, despre lungimea unui braț de la capătul plăcii.
  • Prin învățarea modului de a efectua mai întâi o scufundare în interior, va deveni mult mai ușor de a executa un flip interior sau chiar o jumătate și jumătate (una și jumătate de flip, sau o flip cu o intrare headonrst dacă este executată de la poziție în picioare).
  • De asemenea, puteți să vă tucați în loc de știucă. Pentru a practica, faceți un salt din spate pentru a obține o senzație de înălțime și distanță de care aveți nevoie. Cine știe? Poate o vei face cu ușurință! Incearca-l.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că salvații de salvare a piscinei vă vor lăsa să aruncați o scufundare spre interior. Unele bazine au politici stricte privind utilizarea recreativă a plăcilor lor de scufundări și permit doar abordările din față. Verificați pentru a vă asigura că este în regulă înainte de a continua.
  • Pentru a efectua o scufundare în siguranță în siguranță și eficientă, trebuie să fiți conștienți de diferențele dintre primăvara și platformele. În acest articol, ați învățat cum să efectuați o scufundare interioară de pe un rampă de 1 metru deasupra suprafeței apei. Pentru a vă scufunda pe o platformă, trebuie urmată o altă procedură, pe care nu am acoperit-o în acest articol. În plus, plăcile care sunt mai mici de 1M deasupra apei, nu sunt flexibile / braver, sau ambele, nu au fost acoperite în acest articol. Vă rugăm să încercați doar această procedură pe o rampă de 1M de lansare sau să găsiți un set adecvat de instrucțiuni pentru plăci mai mari, plăci rigide sau platforme.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O piscină cu o rampă de 1M
    • Un costum de baie, jammer sau speedo dacă sunteți un băiat sau un costum de două piese sau o bucată de costum dacă sunteți o fată. Scufundarea este cea mai ușor de realizat într-o viteză pentru băieți și o bucată pentru fete.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar