Cum să faci trucuri de trambulină

Indiferent dacă vă petreceți cu prietenii sau doar să săriți pe cont propriu, făcând saltul de bază în sus și în jos pe o trambulină poate fi plictisitor destul de repede. Din fericire, există destul de multe trucuri de bază pe care le puteți învăța, precum și câteva trucuri mai avansate pe care le puteți practica în timp. Practicați saltul Tuck și Straddle, învățați cum să executați o mână de mână și să vă familiarizați cu diferitele modalități de a vă usca pentru a vă bucura de a face trucuri de trambuline noi și interesante.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea trucurilor de bază
  1. Imagine intitulată face trucuri de trambulină pas 1
1. Faceți un salt de salt prin aducerea genunchilor până la piept pe măsură ce săriți. Acesta este primul truc pentru a stăpâni când începeți să faceți trucuri de trambulină. După ce sari și în timp ce sunteți încă în aer, trageți genunchii spre piept și luați-i cu mâinile. Eliberați genunchii și îndreptați-vă picioarele pe măsură ce vă aterizați.
  • Această mișcare vă ajută să câștigați un pic mai mult timp în aer și puteți fi asociat cu alte trucuri.
  • Imagine intitulată face trambulină trucuri Pasul 2
    2. Faceți o formă "V" cu picioarele la mijlocul saltului pentru saltul de straddle. Împingeți brațele în jos între picioare în timp ce sunteți în aer. În esență, faceți o împărțire a aerului! Adu-ți picioarele înapoi împreună când începi să te întorci spre trambulină pentru aterizarea ta.
  • Acest truc este minunat pentru că vă ajută să învățați cum să vă controlați corpul la mijlocul saltului și își execută mușchii de bază.
  • Imagine intitulată face trambulină trucuri Pasul 3
    3. Creați o formă "L" cu corpul dvs. Mid-Salt pentru a finaliza saltul de pike. Utilizați ABS-ul pentru a vă trage picioarele direct în fața dvs. când ați lovit vârful saltului, făcându-i perpendicular pe trunchiul tău. Încercați să vă atingeți degetele de la picioare, întinzându-vă brațele în fața dvs. Eliberați forma "L" și reveniți la o poziție normală "dreaptă" pentru aterizarea dvs.
  • Aceasta este o altă mișcare care vă ajută să vă întăriți miezul. Încercați să vedeți câte salturi de pike pe care le puteți face la rând!
  • Imagine intitulată face trucuri de trambulină Pasul 4
    4. Rotiți-vă corpul pentru a face față direcției opuse pentru a face jumătate de răsucire. Decideți în prealabil pe un obiect din spatele dvs. să vă concentrați, ca o casă sau un anumit copac. Atunci când vă aflați în aer, răsuciți-vă corpul, blocați vederea pe obiect și concentrați-vă pe aterizarea pe picioare fără a cădea peste. Nu folosiți brațele pentru a vă răsuci corpul - mai degrabă, utilizați miezul. Păstrați-vă brațele fie în jos în partea laturilor sau în sus deasupra capului.
  • Acest truc poate să sune simplu, dar este ușor să coborâți echilibrul și să cădeți când începeți să faceți răsturnări.
  • Dacă aveți un timp greu de completat pe jumătate răsucit, încercați să faceți mai întâi un trimestru. Luând pași mici pentru a învăța noi trucuri vă va ajuta să vă păstrați în siguranță.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 5
    5. Faceți o rotire de 360 ​​de grade pentru a finaliza trucul complet de răsucire. Săriți în aer cât mai mare posibil, și rotiți corpul dvs. 1. Alegeți un obiect pentru a vă concentra pe care este în fața dvs., așa că atunci când îl vedeți după ce vă rotiți, știți că ați terminat o întorsătură completă. Puneți-vă brațele deasupra capului sau păstrați-le în jos la partea laterală și, în schimb, utilizați miezul dvs. pentru a vă ajuta să vă propulsați prin răsucire.
  • Încercați să vedeți cât de mare puteți face o întorsătură! În funcție de cât de multă înălțime puteți ajunge într-un salt, este posibil să puteți face 2 răsturnări complete!
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul la mișcări avansate
    1. Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 6
    1. Salt, faceți o flip frontală și aterizați pe spate pentru puloverul din față. Țineți picioarele curbate spre piept, în timp ce vă aterizați pe spate, mai degrabă decât să le extindeți direct în fața dvs. Această mișcare vă permite să continuați să vă întoarceți înapoi și să faceți flips atâta timp cât puteți.
    • Aveți un spotter cu dvs. când începeți să faceți mai multe trucuri avansate. Ei vă pot spune ce trebuie să faceți pentru a completa un truc în mod corespunzător și sunt acolo pentru a ajuta în cazul în care vă răniți.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 7
    2. Sari, ateriza pe spate, și flip înapoi pentru pulverul din spate. Păstrați picioarele curbate spre piept, mai degrabă decât să le extindeți și să utilizați impulsul săriți după ce ați aterizat pe spate pentru a vă propulsa înapoi, astfel încât să vă așezați pe picioarele voastre. Utilizați-vă mâinile pentru a vă împinge ușor într-o poziție în picioare până când vă simțiți confortabil cu mișcările.
  • Stăpâneți puloverea frontală înainte de a trece la puloverul din spate. Pulloverul din spate este o mișcare mult mai dificilă pentru a trage.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 8
    3. Săriți înainte pe mâini și întoarceți-vă în față pentru o primăvară din față. Când începeți flip-ul înainte, prefaceți că vă scufundați de pe placă. Permiteți impulsului să vă propulseze picioarele în sus și peste corpul vostru. Aterizați pe picioare și întoarceți-vă într-o poziție în picioare.
  • Această mișcare se va simți ca și cum ați face un depozit și apoi răsturnați.
  • Începeți întotdeauna mânerul din față din partea laterală a trambulinei și nu în mijlocul acesteia. Este o idee bună să aveți o plasă de siguranță în poziție, doar în cazul în care ați venit accidental prea departe înainte.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 9
    4. Flip înapoi pe mâini, apoi ateriza pe picioarele tale pentru primavara din spate. Începeți cu picioarele la marginea trambulinei, cu fața spre exterior. Pe măsură ce vă întoarceți înapoi și puneți-vă mâinile pe covor, lăsați-vă impulsul să vă ajute să vă purtați picioarele în sus și peste cap. Aterizați pe picioare și întoarceți-vă într-o poziție în picioare.
  • Când începeți mai întâi să faceți mâna înapoi, puteți să vă aterizați în genunchi în loc de picioarele voastre. Este în regulă! Practicați aterizarea pe genunchi până când vă simțiți confortabil cu mișcările și apoi lucrați la aterizare pe picioarele voastre.
  • Începeți întotdeauna mânerul spate din partea laterală a trambulinei și nu în mijloc. Se recomandă o plasă de siguranță în poziție.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 10
    5. Completați un flip înapoi prin sărituri, tucking, rotire la mijlocul aerului și aterizare. Cu cât mai multă înălțime puteți obține cu această mișcare, cu atât mai bine, mai ales atunci când învățați doar cum să faceți o flip din spate. Încercați să aterizați pe picioare, dar dacă nu puteți, este bine să aterizați și în genunchi.
  • Ar trebui să puteți face întreaga mișcare din mijlocul trambulinei. Corpul tău va ateriza înapoi în locul în care ai început.
  • Imagine intitulată face trambulină trucuri Pasul 11
    6. Faceți o flip frontală prin sărituri, tucking, rotire înainte, și aterizare. Încercați să învățați să aterizați pe spate, genunchi și picioare pentru flipul din față. Încercați să obțineți o înălțime bună la saltul dvs. pentru a vă oferi mai mult spațiu pentru a finaliza flip-ul înainte de a ateriza din nou.
  • Stați în același loc când sari mai degrabă decât să săriți înainte la un unghi.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 12
    7. Faceți o flip spate, o picătură frontală și un alt flip spate pentru a face "Cody."Faceți fie un flip spate, fie un mâner spate. Când aterizați, în loc să aterizați pe picioare, faceți o picătură din față. Când începeți să săriți înapoi, întoarceți-vă din nou corpul înapoi, apucându-vă genunchii în piept. Eliberați genunchii în timp ce flip-ul dvs. se termină să aterizeze pe picioarele voastre.
  • O picătură frontală este atunci când te aterizezi pe stomac.
  • Nu folosiți brațele pentru a vă împinge înapoi de la picătură frontală - utilizați puterea dvs. de bază și a impulsului de la bouncing.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicarea aterizărilor alternative
    1. Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 13
    1. Teren pe partea de jos cu picioarele s-au extins pentru a face picătură așezată. Momentul de la aterizare pe fundul tău va sări înapoi înapoi, ca să-ți poți scoate picioarele dedesubt din nou. Când vă întoarceți înapoi, ridicați-vă brațele deasupra capului, mai degrabă decât să le păstrați de partea voastră.
    • Pentru distracție, vezi de câte ori într-un rând puteți face o picătură așezată înainte de a pierde impulsul. Acesta este un exercițiu excelent pentru miezul tău!
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 14
    2. Săriți și îndoiți picioarele la genunchi pentru a finaliza picătura genunchiului. Păstrați-vă spatele drept pe măsură ce vă întoarceți și nu vă așezați pe tocuri - doriți să vă păstrați vițeii perpendiculari pe restul corpului dacă puteți. Momentul de la aterizare pe genunchi vă va sări înapoi, astfel încât să puteți sta pe picioarele voastre.
  • Practicați această mișcare de mai multe ori pentru a afla unghiul drept pentru aterizarea corpului dumneavoastră. Dacă vă aterizați cu umerii și cu torsul prea departe, ați putea cădea pe fața voastră. Practica vă va ajuta să vă dați seama de centrul de greutate al corpului dvs. pentru aterizarea perfectă.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 15
    3. Teren pe spate pentru a face partea din spate. După ce vă completați flipul sau trucul, îndreptați-vă ușor spatele și pământul înapoi. Nu-ți face ca torsul și picioarele să fie rigide, totuși. Când vă întoarceți înapoi, ridicați-vă picioarele sau continuați să faceți un alt truc!
  • Dacă sunteți neliniștiți despre căderea din spate, încercați doar să faceți o cădere de încredere (în cazul în care vădeți înapoi cu spatele drept și lăsați oamenii să vă prindă, cu excepția cazului, trambulina este "capturată") din poziția în picioare până când devin mai confortabil.
  • Imagine denumită Trucuri de trambulină Pasul 16
    4. Lăsați corpul să cadă înainte pentru a finaliza picătura din față. Aterizați cu mâinile în fața feței dvs. pentru al proteja de trambulină. Puteți să vă întoarceți înapoi în picioare după ce ați făcut picătura din față sau puteți să aterizați pe genunchi. De asemenea, puteți să vă mișcați direct în a face un alt truc după ce ați făcut caderea din față.
  • Practicați această mișcare până când vă puteți ateriza pe genunchi, pe picioare și să faceți un truc suplimentar din poziția de picătură din față. Această mișcare vă oferă o mulțime de versatilitate în debarcările dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să creați propria rutină din trucurile pe care le învățați. Puteți chiar să vă timp trucurile la melodia preferată.
  • Nu vă opriți niciodată la jumătatea drumului, deoarece acest lucru vă poate răni spatele.
  • Avertizări

    Utilizați prudență atunci când practicarea trucurilor - o cădere de trambulină poate produce vătămări grave.
  • Luați în considerare să mergeți la câteva clase sau să învățați de la un profesionist înainte de a încerca să faceți trucuri complexe.
  • Să vă aflați pe cineva în timp ce faceți trucuri dacă nu aveți o plasă de siguranță în poziție.
  • Ancorați trambulina Înainte de a face orice trucuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar