Cum să fii un fluturaș bun în majorete

Un fluturator de majorete este persoana care este ridicată în aer în timpul unei cascadorii. Ele sunt, de obicei, foarte puternice și au un echilibru excelent în timp ce în aer. Dacă sunteți un fluturaș sau pe punctul de a deveni unul, puteți face bine prin păstrarea corpului ținut strâns într-o cascadorie, comunicând cu colegii dvs. majorete și păstrați-vă în formă.

Pași

Metoda 1 din 4:
A face cascadorii
  1. Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 1
1. Blocați ambele picioare într-o coapse. Puneți ambele picioare pe ambele coapse din cele două baze. Păstrați picioarele drepte, astfel încât bazele dvs. să vă apucă pe picioare ușor și să vă țină în sus. Păstrați-vă miezul strâns și brațele într-o poziție solidă V pentru tot timpul să țineți acest cascadorie.
  • Dacă aveți un spotter în spatele dvs., vă pot ajuta să sariți sau să urcați pe baze.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 2
    2. Păstrați picioarele plat și picioarele încuiate într-o pregătire. Puneți fiecare dintre picioarele în mâinile bazelor dvs. Asigurați-vă că picioarele dvs. sunt plate și că nu vă rulați pe părțile laterale ale gleznelor. Țineți greutatea centrată pe ambele picioare și închideți genunchii astfel încât să rămână drept.
  • Utilizați coapsele pentru a vă propulsa în sus de o poziție ghemuită într-o poziție în picioare.
  • Bazele vă vor ridica doar picioarele până la bărbie. Aceasta este o cascadorie pregătitoare pentru a vă face confortabil în aer.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 3
    3. Țineți corpul strâns într-o cascadorie de extensie. O prelungire este similară cu o pregătire, cu excepția că sunteți propulsat mai mare în aer. Păstrați-vă mușchii strânși pe măsură ce backspotul se ridică pe glezne și bazele ridicându-ți picioarele deasupra capului.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 4
    4. Păstrați o coapsă perpendiculară pe pământ într-o libertate. O libertate este o cascadorie avansată. Pe măsură ce bazele vă propulsează într-o pregătire sau o extensie, trageți un picior în sus, astfel încât piciorul dvs. atinge celălalt genunchi. Țineți coapsa genunchiului îndoit perpendicular pe pământ și țineți-vă miezul strâns pentru a vă menține echilibrul.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 5
    5. Leagăn corpul pe măsură ce cădeți să renunțați. Pentru a coborî de la o cascadorie, ține-ți corpul strâns pe măsură ce bazele te aruncă în aer. Încălziți ușor și balamalei la talie pentru a lăsa bazele să vă prindă pe spate într-o poziție de leagăn. Puneți-vă picioarele la pământ pentru a vă ridica.
  • Păstrați brațele ascunse în aproape de corp, astfel încât să nu atingeți accidental una dintre bazele dvs.
  • Odată ce vă simțiți confortabil cu o demontare regulată, puteți încerca mișcări mai avansate. Faceți un toe atingeți și fixați-vă picioarele înapoi înainte ca bazele să vă prindă. Sau, odată ce ai fost propulsat în aer, înclinați înapoi, îndreptați-vă picioarele, trageți-vă brațele peste piept și rotiți-vă o dată.
  • Metoda 2 din 4:
    Menținerea echilibrului în aer
    1. Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 6
    1. Blocați genunchii când vă aflați într-o cascadorie. Păstrarea picioarelor îndoite aruncă în afara echilibrului chiar și atunci când vă aflați pe pământ. Când vă aflați într-o cascadorie, stoarceți mușchii picioarelor la fel de strânse, deoarece pot merge cu picioarele cât mai drept posibil. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți echilibrul în aer.
    • Blocarea genunchilor vă va face mai ușor pentru ca baza dvs. să vă țină.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 7
    2. Păstrați-vă piciorul de susținere într-o cascadă. Dacă vă rotiți pe degetele de la picioare sau pe părțile laterale ale picioarelor, veți renunța la echilibrul. Păstrați picioarele sau piciorul plat atunci când țineți o cascadorie pentru a vă menține echilibrul și puterea corpului. Acest lucru va face, de asemenea, mai ușor pentru ca baza să vă mențină.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 8
    3. Păstrați întregul corp flexat strâns în pozițiile de cascadorie. Este important să țineți fiecare poziție de cascadorie cu întregul corp pentru a vă menține echilibrul și asigurați-vă că nu cădeți. Începeți cu flexarea mușchilor din spate împreună cât se poate de strâns. Apoi, țineți picioarele, brațele și trunchiul în poziție prin îndoirea acelor mușchi, de asemenea.
  • Încercați să utilizați metoda "Pinch-a-Penny" în care vă imaginați că există un ban între obrajii tăi buni. Strângeți-le strâns, astfel încât penny-ul dvs. imaginar nu cad.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 9
    4. Evitați să vă uitați când vă aflați într-o cascadorie. Poate fi tentant să priviți la podea în timp ce vă aflați în aer. Cu toate acestea, privirea în jos poate arunca echilibrul sau chiar vă va face să cădeți. Țineți capul în sus și concentrați-vă pe ceva drept înainte sau în sus.
  • De asemenea, puteți să vă lipsiți de încredere dacă continuați să vă uitați la podea.
  • Metoda 3 din 4:
    Efectuarea cu încredere
    1. Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 10
    1. Zâmbiți la mulțime când vă faceți cascadorii. O parte a unui fluturaș pune o performanță. Țineți-vă capul ținut înalt și zâmbetul tău afară, pe măsură ce vă aflați în aer. Proiectați-vă fața în sus și spre mulțime să arate mai încrezător.
    • Privind în sus vă va ajuta să păstrați echilibrul în aer.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 11
    2. Utilizați mișcări ascuțite și precise. Cascadorii dvs. vor cere ca corpul dvs. să fie în poziții foarte specifice. Asigurați-vă că brațele și picioarele lovesc fiecare mișcare puternic și cu încredere. Îndreptați-vă brațele dacă le țineți și păstrați piciorul de susținere puternic.
  • Dacă sunteți judecat într-o competiție, judecătorii vă vor răsplăti pentru mișcările dvs. precise.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 12
    3. Proiectați vocea spre exterior și în sus. O mare parte a performanței este aplauze și proiectează vocea. Înclinați-vă capul în sus și spre mulțime, astfel încât vocea dvs. să poată fi ascultată de departe. Asigurați-vă că știți toate cu bucurie cu inima, astfel încât să le puteți proiecta cu încredere.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 13
    4. Comunicați cu bazele și spotterul dvs. Bazele tale sunt oamenii care te țin în aer ca faci o cascadorie, iar spotterul este persoana care stau în spatele tău. Trebuie să puteți vorbi cu ei în mod clar și direct pentru a comunica dacă vă simțiți nesigură. Dezvoltați un nivel de încredere cu bazele și spotterul, obținându-le și le-ați spus dacă nu sunteți sigur de o cascadă.
  • Mulți antrenori de bucurie vă vor spune să strigați "în jos" dacă vă cădeți în timpul unei cascadorii. Asigurați-vă că bazele dvs. știu ce veți spune dacă începeți să cădeți.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 14
    5. Încercați noi cascadorii dacă sunteți confortabil să le faceți. Odată ce ați stăpânit câteva cascadorii de bază, antrenorul dvs. vă poate cere să încercați mai multe persoane mai avansate. Încercați doar noi cascadorii dacă vă simțiți confortabil și încrezător în pozițiile și corpul vostru. Este bine să fii nervos când încerci ceva nou, dar dacă te simți niciodată nesigur, lasă colegii și antrenorul tău să știe.
  • Antrenorii o vor aprecia dacă sunteți dispus să încercați lucruri noi.
  • Metoda 4 din 4:
    Obținerea în formă și controlul corpului
    1. Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majorete Pasul 15
    1
    Intrați în formă Înainte de începerea sezonului. Fiind un fluturaș în majorete necesită o tonă de putere a corpului pentru a vă menține echilibrul. Păstrați-vă exercițiile chiar și atunci când nu sunteți majorete pentru a fi pregătiți pentru sezonul înainte. Practicați exerciții de picior, exerciții corporale superioare și exerciții de bază pentru a putea face orice cascadorie care ți se adresează.
    • Cereți celorlalte majorete din echipa dvs. dacă vor să lucreze cu dvs. în timpul sezonului. În acest fel, vă puteți păstra reciproc motivat să rămână în formă.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 16
    2. Întindeți în fiecare zi pentru a deveni mai flexibil. Fluștile trebuie să poată face mișcări cum ar fi ascensoarele piciorului și împărțirea în timp ce în aer. Do se întinde În fiecare zi, astfel încât să vă păstrați flexibilitatea în sus. Încercați să faceți mișcări de cascadorie, cum ar fi scorpioni și ascensoarele piciorului, pe teren, astfel încât să vă întindeți mușchii potriviți. Pratice care le ține pe măsură ce stați pe teren pentru a vă menține echilibrul.
  • Întotdeauna încălziți corpul timp de cel puțin 10 minute înainte de a vă întinde sau vă puteți răni.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 17
    3. Practicați echilibrul bun pe teren. Soldul dvs. va schimba în mod constant în timp ce sunteți ținut în aer. În primul rând, pozițiile de cascadorie pe teren plat. Odată ce ai cele stăpânite, încercați cascadorii în timp ce stați pe o pernă sau pernă. Acest lucru va imita corecțiile de echilibru pe care vi le va trebui să le faceți în timp ce se desfășoară în aer.
  • Practicarea cascadorii pe teren vă va oferi, de asemenea, mai multă încredere în mișcările corpului atunci când vine vorba de timpul de a fi ținut de bazele dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un fluturaș bun în majoreta Pasul 18
    4. Fiți conștienți de corpul vostru. Poate fi ușor să vă distrați de pliante de lângă dvs., bazele dvs. sau chiar mulțimea pe care o efectuați. Țineți mintea pe propriile poziții și echilibru pentru a vă asigura că vă faceți cascadorii în cele mai bune abilități. Practicați-vă cascadorii în fața unei mulțimi, astfel încât să știți cum să vă concentrați atunci când există distrageri în jur.
  • Fiind conștient de tine vă va ajuta, de asemenea, să evitați rănirea și să evitați rănirea bazelor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar