Cum să faci o picătură frontală pe trambulină

Picătură frontală sau picătură de burtă, este o tehnică de bază de trambulină de bază în care săriți și aterizați direct pe partea frontală a trunchiului dvs. Înainte de a vă deplasa într-o picătură frontală completă, practicați-vă într-o picătură frontală din mâini și genunchi. Odată ce vă simțiți confortabil, puteți trece mai departe pentru a face o picătură frontală dintr-o poziție în picioare. Master această tehnică pentru a vă ajuta să treceți mai mult la mai mult Trucuri de trambulină!

Pași

Partea 1 din 2:
Practicând poziția de aterizare
  1. Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 1.Jpeg
1. Se întinde pe burtă cu mâinile sub fața ta. Intrați în mijlocul trambulinei și întindeți-vă pe burtă cu picioarele direct în spatele dvs. și degetele de la picioare. Îndoiți-vă brațele la coate, astfel încât să facă o formă de diamant cu mâinile întâlnite chiar sub fața ta.
  • Ridicați-vă ușor capul, astfel încât să vă uitați în fața dvs. (e.G., la peretele îndepărtat al sala de gimnastică), mai degrabă decât să se uite la trambulină.
  • Se află în această poziție pentru o clipă până când veți avea un sentiment de cum ar trebui să se simtă.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 2.Jpeg
    2. Du-te pe mâini și genunchi și începe să bouncing. Din poziția de picătură din față, ridică-te pe mâini și genunchi. Păstrați-vă picioarele și genunchii împreună și brațele drepte, cu mâinile și coatele poziționate direct sub umerii voștri. Odată ce sunteți în această poziție, împingeți-vă prin mâini și genunchi pentru a începe să bouncing.
  • Săriți de câteva ori până când intrați într-un ritm confortabil.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 3.Jpeg
    3. Practicați căderea în fruntea din față din mâini și genunchi. Odată ce obțineți un ritm, împingeți-vă picioarele în spatele dvs. și cu brațele în fața dvs. cu coatele îndoite când vă răsuciți. Ar trebui să aterizați în poziția dvs. originală din față.
  • Fiți atenți la ceea ce fac mâinile și brațele voastre în timp ce renunți. Vrei să aterizați cu coatele în părțile dvs. și mâinile vă întâlnesc direct sub fața dvs. pe trambulină.
  • Bacsis: Pentru a preveni răzuirea coatelor și a genunchilor în timp ce stăpâniți acest exercițiu, purtați mâneci lungi și sweatpants sau jambiere care acoperă genunchii.

  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe etapa de trambulină 4.Jpeg
    4. Sări între picătura frontală și mâinile și genunchii. Când renunți în poziția de picătură din față, întoarce-te repede pe mâini și genunchi pe măsură ce începi să renunți în mod natural din nou de la picătură. Continuați să repetați acest proces (bouncing din mâini și genunchi în picătură și înapoi) până când dezvoltați un ritm ușor, natural.
  • Odată ce vă simțiți confortabil să intrați în fruntea din mâini și genunchi, încercați să săriți și să ieșiți din picătură din față dintr-o poziție scăzută, crouching.
  • Partea 2 din 2:
    Efectuarea unei scăderi frontale complete
    1. Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 5.jpeg
    1. Stați în centrul trambulinei. Când sunteți gata să faceți o picătură frontală completă, stați cu ambele picioare în mijlocul trambulinei. Dacă sunteți pe o trambulină gimnastică, poziționați-vă picioarele pe cruce în centru.
    • Păstrați-vă picioarele și genunchii împreună și brațele dvs. la părțile voastre.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe etapa de trambulină 6.Jpeg
    2. Începeți cu o scădere scăzută. Îndoiți genunchii ușor și împingeți-vă cu degetele de la picioare pentru a începe să vă bouncing. Pe măsură ce vă ridicați de la trambulină, vă învârtiți cu brațele ușor înainte, apoi lăsați-i să scadă din nou pe laturile dvs., în timp ce vă aterizați.
  • Continuați să vă bucurați de acest lucru până când intrați într-un ritm confortabil.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 7.jpeg
    3. Ridicați brațele și împingeți degetele de la picioare în adâncime pentru a câștiga înălțimea. După ce a făcut câteva bounces, mutați-vă în salturi mai mari. Pământ cu picioarele plat pe trambulină, apoi împingeți-vă greu cu degetele de la picioare. Ridicați brațele în fața dvs. și apoi deasupra capului în timp ce vă ridicați. Păstrați sărituri până când veți obține o înălțime confortabilă și ritm.
  • Țineți-vă capul și corpul superior ca încă cât puteți de-a lungul saltului.
  • În partea de sus a fiecărui salt, degetele ar trebui să fie subliniate și degetele de la picioarele dvs. ar trebui să fie subliniate. Aplatizați picioarele și aduceți-vă brațele înapoi în părțile dvs. în timp ce vă aterizați.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe etapa de trambulină 8.Jpeg
    4. Împingeți șoldurile înapoi ușor pe măsură ce săriți pentru a începe caderea. Odată ce ați luat câteva salturi mari, începeți să vă deplasați în poziția de picătură din față. Pentru a face acest lucru, împingeți șoldurile înapoi puțin pe măsură ce vă ridicați în următorul salt. În caz contrar, păstrați-vă postura la fel ca și dumneavoastră pentru un salt obișnuit, cu brațele drepte deasupra capului și picioarele se extind direct sub tine.
  • Nu schimbați nimic, cu excepția poziției șoldurilor. Acest lucru va fi suficient pentru a vă schimba centrul de greutate înainte, astfel încât să începeți să scăpați.
  • Continuați să căutați drept mai degrabă decât la trambulină. Dacă vă uitați în jos, ați putea intra într-o poziție "scufundare", mai degrabă decât să renunțați la trunchiul dvs.
  • Încercați să vă mențineți poziția în centrul trambulinei. Vrei doar șoldurile tale să se miște în acest moment, nu picioarele tale. Dacă vă deplasați prea departe înainte sau înapoi, ați putea lovi cadrul trambulinei.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 9.Jpeg
    5. Îndoiți-vă brațele într-o formă de diamant cu mâinile în fața feței. Pe măsură ce începeți să cădeți, îndoiți-vă brațele la coate, continuându-le în concordanță cu umerii. Mișcați-vă mâinile în fața feței, palme, cu degetele se suprapun ușor. Armele dvs. ar trebui să formeze acum o formă de diamant în jurul feței.
  • Această poziție va ajuta în mod egal să distribuie șocul de aterizare și poate, de asemenea, să vă împiedice bărbia de la lovirea patului de trambulină. De asemenea, puteți folosi mâinile și coatele pentru a vă ajuta să vă întoarceți din poziția de picătură din față.
  • Păstrați capul și corpul superior cât mai mult posibil în timp ce intrați în picătură. Dacă vă îndoiți sau mutați capul sau trunchiul superior, vă puteți arunca în afara echilibrului și a terenului incorect.
  • Imaginea intitulată Faceți o picătură frontală pe pasul de trambulină 10.Jpeg
    6. Teren plat pe partea din față a trunchiului tău. În mod ideal, șoldurile dvs. ar trebui să aterizeze unde erau picioarele dvs. când ați început săritul. Păstrați genunchii ușor îndoiți în timp ce renunți și păstrați mușchii de bază strânși și angajați.
  • Ar trebui să aterizați simultan pe mâini și coate, piept, burtă, șolduri și coapse. Dacă aterizarea nu este distribuită uniform în toate aceste puncte, vă puteți răni spatele, umerii sau fața.
  • Pe măsură ce vă aterizați, continuați să căutați drept înainte, în loc să vă uitați la trambulină. Acest lucru vă va ajuta să vă aterizați și să vă împiedicați să vă întoarceți înainte, astfel încât să vă așezați mai întâi capul și umerii.
  • Odată ce ați aterizat, împingeți înapoi cu brațele și picioarele și reveniți la o poziție în picioare.
  • Știați? Mastering Dropul din față vă va pregăti să învățați o varietate de tehnici mai avansate, cum ar fi jumătatea avionului, croazieră și trimestru înapoi Cody.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când vă obișnuiți mai întâi să faceți o picătură completă din față, ar putea fi utilă să practici pe o mată de aruncare de câteva ori.
  • Dacă pierdeți controlul în timp ce săriți, vă puteți opri prin îndoirea genunchilor în timp ce atingeți în jos.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu vă sprijiniți înainte sau înapoi pe măsură ce vă aterizați în timpul unui salt, deoarece vă puteți face să vă pierdeți echilibrul și să vă îndepărtați sau să vă loviți pe marginea trambulinei.
  • Aterizarea incorectă într-o scădere din față poate să vă rănească coloana vertebrală. Pentru a evita răniți, este mai bine să învățați această tehnică sub supravegherea unui antrenor calificat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar