Cum sa faci un toe touche

Toe touch este o mișcare clasică majoretă. Veți trebui, în principiu, să săriți de la o cruce în timp ce vă ridicați și vă răspândiți picioarele. Acest truc apare într-o mulțime de rutine standard de majorete și gimnastică, deci poate ajuta la învățarea mai devreme decât mai târziu. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți o atingere toe!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru o atingere toe
  1. Imaginea intitulată Faceți o atingere de la picioare 1
1. Intelege toe toope salt. Pentru a executa această mișcare standard de gimnastică, va trebui să vă mișcați brațele în jos și să vă îndoiți picioarele într-o cruce, apoi să primiți în aer cu o mișcare ascuțită. Veți extinde brațele într-o "T," și vă veți răspândi și vă veți ridica picioarele într-un fel de aeriene "împrăștie." Veți ajunge la degetele de la picioare, dar nu aveți nevoie să le atingeți. Dincolo de practicarea mișcării în sine, vă puteți pregăti pentru o atingere de succes la întinderea tuturor mușchilor și tendoanelor pe care le veți folosi: quad-urile, vițeii, spatele, brațele, umerii.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pas cu pas 2
    2
    Atinge-ți degetele de la picioare. Această întindere de bază este uneori menționată ca a "toe touch" De asemenea, și este o modalitate foarte bună de a vă pregăti pentru majorete "toe touch" mișcare. Începeți prin picioare cu picioarele împreună, spatele drept, și mâinile suspendate în lateral. Îndoiți înainte la talie și atingeți mâinile spre degetele de la picioare. Ajungeți cât de departe puteți, apoi țineți brațele și mâinile constante unde cad. Treptat îndoiți și nerespectați la talie, ajungeți mai departe de fiecare dată, până când vă puteți atinge degetele de la picioare.
  • Asigurați-vă că vă păstrați genunchii drept. Îndoirea genunchiului dvs. va face mai ușor să vă atingeți degetele de la picioare, dar nu vă va ajuta să construiți flexibilitate.
  • Este posibil să nu vă puteți atinge degetele de la picioare în prima zi sau deloc. Corpul fiecăruia este diferit. Chiar dacă nu vă puteți atinge fizic degetele de la picioare, însă, actul de a ajunge în continuare și mai departe spre sol ar trebui să vă îmbunătățească flexibilitatea.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pas 3
    3
    Face mufă de sărituri. Stretching-ul dinamic este una dintre cele mai bune modalități de a se pregăti pentru o mișcare activă ca touch toe. Jumping Jacks sunt relativ ușor de făcut și simulează unele dintre mișcările pe care le veți trece când vă executați atingerea toe. Încercați să strângeți brusc prin mufele de sărituri - doriți să fiți strânși și precis, nu pierdeți și neglijenți.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pasul 4
    4. În primul rând. Stai pe pământ cu picioarele în fața ta. Apoi, răspândiți încet picioarele într-o "V," În măsura în care vor merge fără să-i ridice de la pământ. Atingeți ușor brațele spre un picior și vă aplați în întindere în măsura în care se simte confortabil. Atingeți degetul de la picioare și țineți-l timp de 10-60 de secunde. Apoi, îndreptați-vă înapoi și repetați cu celălalt picior.
  • După ce v-ați întins fiecare parte, încercați să vă îndoiți torsul înainte și vă extindeți brațele în josul piciorului "V." Apoi, încercați să îndoiți înainte cu un braț care ajunge la fiecare picior. Țineți și repetați aceste poziții până când nu vă mai simțiți strâns.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pas 5
    5. Împingeți flexors-ul de șold. Va trebui să rotiți șoldurile înapoi pe măsură ce sari pentru a vă răspândi picioarele în felul în care doriți. Construiți forța în articulațiile de șold înainte de a încerca să atingeți atingerea riscului de a trage un mușchi. Așezați pe pământ cu picioarele cu picioarele și spatele dreptului și plasați o mână de către fiecare genunchi. Apoi, îndreptați degetele de la picioare și ridicați picioarele la câțiva centimetri de la sol.
  • Nu țineți această întindere pentru mult timp. Ridicați picioarele, apoi coborâți-le - apoi ridicați-le din nou, apoi coborâți-le. Efectuați 10 repetiții ale ciclului de ridicare-inferior, apoi vă dați o scurtă pauză înainte de a continua.
  • Lucrați flexorurile de șold la fiecare două zile pentru a construi puterea și flexibilitatea. Aceasta este una dintre cele mai importante mișcări pe care le veți avea nevoie pentru atingerea toe. Ia in serios!
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea atingerii toe
    1. Imaginea intitulată Faceți o atingere toe
    1. Începeți cu brațele deasupra capului. Ajungeți în sus și larg într-un nivel ridicat "V," sau vă strângeți mâinile drepte deasupra umerilor. Pregătiți-vă să vă mișcați brațele pentru impuls. Această mișcare ar trebui să construiască puterea pe care trebuie să o sari mai sus.
    • De asemenea, puteți începe prin ținerea mâinilor împreună în fața pieptului. Dacă efectuați atingerea toe ca parte a unei rutine, totuși, va avea cel mai mult sens să vă mișcați mai întâi brațele.
  • Imaginea intitulată Faceți o atingere toe atinge
    2. Îmbunătățiți brațele în și în jos. Adu-ți mâinile împreună într-o mișcare netedă, direct în fața corpului tău. Îndoiți genunchii într-o ușoară cruce. Odihniți-vă greutatea pe bilele picioarelor, ca o rampă de lansare pentru salt. Strângeți pumnii și lăsați-i să stea în picioare înainte de genunchi - gata să se întoarcă înapoi.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pas 8
    3. Snap în A "T." Împingeți brațele în sus și în aer "T" poziția la părțile dvs. Încearcă "Snap" brusc în formă - mișcarea trebuie să fie strânsă și precisă, nu fluidă și liberă. Brațele tale ar trebui să formeze un unghi clare: direct de pe umeri, perfect paralel cu solul și perpendicular pe trunchiul tău. Păstrați pumnii înclinați. Pe măsură ce formați "T," începeți să vă ridicați din jumătatea dvs.
  • Vi se poate spune să vă reduceți brațele pentru a vă aduce picioarele mai mari. Nu vă deranjează. Va face doar forma dvs. să arate nedorite.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pasul 9
    4. A sari. Pe măsură ce brațele dvs. ajung la nivelul "T," utilizați impulsul brațului brațului pentru a izbucni în aer. Sări de pe bilele picioarelor și țineți degetele de la picioare. Încercați să faceți saltul o mișcare de lichid: de la Crouch la "T" a sari.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pas cu pas 10
    5. Răspândiți picioarele pe măsură ce săriți. De îndată ce părăsiți pământul, leagăn picioarele larg. Rotiți șoldurile înapoi pentru a vă expune coapsele interioare. Încercați să aduceți picioarele ușor mai mari decât șoldurile dvs.
  • Mișcarea de rulare se poate întâmpla în mod natural, dar observând modul în care se simte că vă poate ajuta să obțineți mai mult control asupra tehnicii dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți o atingere toe
    6. Ajungeți la degetele de la picioare. În același timp, cu care vă răspândiți picioarele, ajungeți la brațe spre degetele de la picioare. Îndoiți ușor, dacă asta ajută. Nu vă faceți griji că vă atingeți de fapt degetele de la picioare - vă atingeți în jos picioarele în măsura în care puteți. La "top" sau zenith of the toe touch salt, ar trebui să ajungi la o formă perfectă de toe.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pasion 12
    7. Strângeți înapoi. Din partea de sus a saltului, faceți brațele și picioarele înapoi împreună când începeți să cădeți la pământ. Țineți împreună cu picioarele împreună, genunchii tăi ușor îndoiți, spatele drept, pumnii tăiați în fața genunchilor și brațele voastre s-au extins complet înainte. Țineți această poziție pentru o clipă, apoi ridicați-vă drept. Ați terminat o atingere toe!
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea unei atingeri toe
    1. Imaginea intitulată Faceți o atingere de la toe 13
    1. Practicați cu benzi de rezistență. Dacă aveți acces la benzi de rezistență, împachetați aceste bucle de cauciuc pierdute în jurul gleznelor în timp ce lucrați la atingerea toe. Apoi, încercați să vă îndepliniți atingerile de la picioare la fel de normale. Va fi mult mai greu să vă extindeți complet picioarele. Cu toate acestea, trupele vă vor aduce picioarele înapoi mai repede odată ce sunt răspândite, ceea ce vă poate ajuta să perfecționați "Snapping" mişcare. Ca un bonus suplimentar, acest lucru ar trebui să vă întărească picioarele.
  • Imaginea intitulată face o atingere toe pasion 14
    2. Numărați timp în timp ce toe atinge. Dacă veți face o atingere toe ca parte a unei rutine de majorete sau gimnastică, probabil că trebuie să o faceți în bataia unei melodii. Încercați să dați fiecare "poziţie" a toe atinge un număr de la unul la opt. Pe 1 și 2, țineți-vă mâinile strânse în fața dvs. - pe 3, leagăn în "înălțime "V""Puneți-o și țineți-o prin 4- pe 5, prindeți în jos în 6, începeți să salvați și să vă mișcați brațele în "T"- Pe 7, loviți vârful saltului dvs. și a terenului pe numărul de 8 ani.
  • Ascultați o scurtă secțiune a melodiei pe buclă și încercați să Figurați tempo-ul - numărul de bătăi pe minut (BPM). Conta la opt în capul tău ca bucle de cântec: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Încercați să ajungeți la fiecare poziție a toe atingeți în timp cu bataia cântecului.
  • Chiar dacă nu faceți o atingere toe la o melodie, actul de numărare vă poate ajuta să aflați mișcările. Practicați în capul dvs. până când nu trebuie să vă gândiți la numerele separat de poziții.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu atingere de la picioare 15
    3. Lucrați la atingerea toe în fiecare zi. Cea mai bună modalitate de îmbunătățire este de a practica în mod regulat. Întindeți înainte și după construirea de forță și flexibilitate. Asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu pentru a efectua saltul complet!
  • Luați în considerare practicarea mișcării în fața unei oglinzi, astfel încât să puteți analiza și să vă îmbunătățiți formularul. În caz contrar, încercați să lucrați la formularul dvs. cu un partener, pentru feedback - poate un antrenor, un prieten sau un alt membru al echipei dvs. de gimnastică / majorație.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar