Cum să faci o axel în patinaj de figură

Axelul este uneori cel mai greu salt pentru patinele de figură de învățat. Acest salt are cel puțin 1.5 rotiri în aer, ceea ce face mai dificil de a ateriza decât alte salturi. Există, de asemenea, axelul dublu cu 2.5 rotiri și triple axel cu 3.5 rotiri. Nimeni nu a aterizat vreodată un axel Quadruple într-o competiție înainte, dar poate că veți fi primul! Aflați poziția corectă și execuția unui axel și practicați-o adesea împreună cu alte eforturi și stabilitate se mișcă pentru a vă construi abilitățile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea poziției dvs
  1. Imagine intitulată Faceți o axel în figura de patinaj Pasul 1
1. Stați încă pe sau de pe gheață cu picioarele cu lățimea umărului în afară. Înainte de a încerca de fapt o axel, luați ceva timp pentru a vă îndrepta corect. Încercați să stați într-o pereche de adidași pe o suprafață plană, chiar de pe gheață, cum ar fi pe un podea din lemn de esență tare sau beton sau stați pe gheață în timp ce purtați patinele.
  • Nu skate înainte dacă stați pe gheață. Doar stați încă pentru acum.
  • Imagine intitulată Faceți o axel în figura de patinaj Pasul 2
    2. Puneți-vă brațele în partea laterală și lăsați-i să stea în jos. Poziționați-vă astfel încât brațele să fie relaxate și în jos la părțile voastre. Relaxați-vă umerii și lăsați-vă brațele să stea liber pentru un minut.
  • Aceasta este poziția pe care îi vor fi brațele pe care le veți juca înainte pentru a câștiga viteza pentru salt, dar nu skate înainte.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 3
    3. Adu-ți gleznele în jurul lui 6 în (15 cm) și le tensionați. Apoi, adu-ți gleznele mai aproape de corp ca și cum încerci să stoarce o minge între ei. Acest lucru vă va ajuta să vă măriți viteza pe măsură ce sunteți skate. Tensionați mușchii din glezne, pe măsură ce le aduceți împreună pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru salt.
  • Asigurați-vă că gleznele sunt strânse și gata pentru salt când le aduceți împreună!
  • Imaginea intitulată Faceți o axel în figura de patinaj Pasul 4
    4. Poziționați-vă mâinile în fața dvs. ca și cum ați ține o pâine de pâine. În timp ce încă vă atrage gleznele, îndoiți coatele și aduceți-vă mâinile în fața corpului. Păstrați-vă mâinile distanțate astfel încât să se pară că țineți o pâine de pâine între ele.
  • Aceasta este poziția pe care mâinile vor fi în momentul în care vă ridicați în salt și, de asemenea, în timp ce executați saltul.
  • Bacsis: Alinierea corectă a corpului este crucială pentru executarea cu succes a Axel. Practicați-vă poziția până când se simte ca a doua natură. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că mențineți poziția corectă în timpul axelilor.

    Metoda 2 din 3:
    Executarea unei singure axel
    1. Imagine intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 5
    1. Skate înainte și intrați în poziție. Pe măsură ce vă pregătiți să executați saltul Axel, Skate înainte și apoi începeți să ridicați viteza. Apoi, intrați în poziția pe care ați practicat-o înainte. Skate înaintează repede cu gleznele apropiate împreună și tensionate, și aduceți-vă mâinile în fața dvs. ca și cum ați ține o pâine de pâine.
    • Asigurați-vă că vă apropiați de saltul din dreapta, marginea exterioară a patinelor dvs.
  • Imagine intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 6
    2. Ridicați genunchiul drept în aer și săriți în sus. Când sunteți gata să încercați saltul, ridicați-vă rapid genunchiul drept pentru a vă ridica de pe pământ. Utilizați piciorul stâng pentru a vă ajuta să vă lansați și de la sol.
  • Mișcarea de a vă ridica rapid genunchiul împreună cu împingerea gheții cu piciorul stâng este ceea ce vă permite să sari. Această mișcare ar trebui să fie rapidă și puternică sau nu veți obține suficientă înălțime.
  • Imagine intitulată Faceți o axel în figura de patinaj Pasul 7
    3. Împingeți în jos cu mâinile. Pe măsură ce săriți, aduceți-vă mâinile în jos în părțile dvs. Fixați coatele într-o poziție îndreptată pentru a face acest lucru. Acest lucru ar trebui să arate ca și cum ați încălca pâinea imaginară de pâine peste genunchi.
  • Întoarceți-vă brațele într-o poziție îndreptată vă va ajuta să obțineți puterea necesară pentru a sări mai mult.
  • Imagine intitulată Faceți o axel în figura de patinaj Pasul 8
    4. Rândul său 1.De 5 ori în mijloc pentru o singură axel. Pe măsură ce vă lansați de pe gheață, folosiți brațele și genunchiul drept pentru a vă propulsa într-o rotație în sens invers. Acțiunea de lansare în saltul de la patinează vă va ajuta să vă rotiți în aer. Răsuciți corpul în sens invers acelor de ceasornic în timp ce părăsiți gheața pentru a vă ajuta să obțineți această mișcare.
  • Scopul de a transforma cel puțin 1.De 5 ori în mijloc, astfel încât să vă îndreptați cu 180 de grade departe de direcția în care ați început săritul.
  • Concentrați-vă pe aterizarea unei singure axe cu 1.5 rotire în timp ce învățați doar. Dublu (2.5 rotiri) și triple (3.5 rotiri) Axele sunt mult mai avansate și mai greu de ateriza.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 9
    5. Terenuri îndreptate spre direcția opusă și alunecă spatele pe piciorul stâng. Când vă terminați rotația, coborâți pe patina stângă și apoi alunecați înapoi pentru a finaliza saltul. Puneți brațele în părțile dvs. în timp ce vă aterizați pentru a vă ajuta să vă stabilizați și să faceți mai ușor să lipiți aterizarea. Odată ce vă simțiți constant, continuați să patinajului înapoi și apoi treceți în următoarea parte a rutinei dvs.

    Bacsis: Nu vă faceți griji dacă aterizarea dvs. nu este perfectă prima dată sau chiar dacă cădeți. Axelul este un salt dificil de ateriza. Păstrați practicarea și veți obține în cele din urmă!

  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea stabilității și a forței pentru axel
    1. Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 10
    1. Faceți mai multe ascensoare de genunchi înainte de a face o axel. Înainte de a face o axel, ridicați genunchiul drept în fața dvs. la fel de mare ca tine. Repetați acest 10 până la 15 ori pentru a practica mișcarea.
    • Este important să vă ridicați genunchiul în aer atunci când vă deplasați într-o axel. Acest lucru vă asigură că veți obține cantitatea necesară de înălțime și inerție pentru salt.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 11
    2. Încercați săritul și rotiți gheața. Dacă doriți să obțineți mișcarea saltului, rotirii și aterizării fără riscul de a cădea pe gheață, ați putea încerca să faceți salturi Axel de la picioare sau să vă îndepărtați de gheață. Urmați aceleași mișcări ale corpului și procesul de a face saltul, dar faceți totul în timp ce purtați adidași pe o suprafață tare, cum ar fi un podea din lemn de esență tare sau beton.
  • Pentru o opțiune și mai sigură în cazul în care cădeți, încercați să faceți salturi Axel pe iarbă sau pardoseli de covoare.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 12
    3. Practicați spinul de zgârieturi din spate. Planta 1 toe pe un loc pe gheață și începe să se rotească înapoi în jurul acelui punct central. Rotiți cât de repede puteți, dar stați în zona dvs. de confort. Pentru a accelera mai mult, aduceți-vă brațele în apropierea corpului ca și cum vă îmbrățișați.
  • Back Scratch Roins vă vor ajuta să construiți stabilitate pentru partea de filare a axelului dvs., așa că faceți acest lucru ca parte a antrenamentelor dvs. regulate.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura de patinaj Pasul 13
    4. Adăugați o buclă la sfârșitul spinului de zgârieturi din spate.O buclă este un salt mic sau hop pe care îl puteți face pentru a termina o rotire. Când sunteți gata să puneți rotirea, pasul sau căutați ușor din ea cu piciorul exterior și apoi alunecați înapoi.
  • Acest lucru vă va ajuta să construiți stabilitate pentru ieșirea din saltul de aer și în aterizarea voastră.
  • Imaginea intitulată face o axel în figura patinaj Pasul 14
    5. Face salturile Waltz. Pentru a face un salt de waltz, skate înainte. Pe măsură ce plătiți, loviți piciorul drept și aduceți genunchiul drept. Săriți în aer în timp ce vă aduceți genunchiul și apoi aterizați pe piciorul stâng. Salturile Waltz sunt mult mai puțin complexe decât axele, dar încorporează mecanică corporală similară, astfel încât vă vor ajuta să obțineți un salt axel.
  • Un salt Waltz este similar cu un salt axel, cu excepția faptului că nu vă rotiți cu un salt de waltz. Asigurați-vă că faceți salturi Waltz ca parte a sesiunilor dvs. de practică regulate pentru a vă asigura că veți avea rezistența și stabilitatea pentru axeli.
  • Bacsis: Pereche un salt de waltz cu o spin de zgârietură din spate pentru un exercițiu ușor mai complex.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți plimbare tot timpul. Faceți-le acasă în camera de zi, le faceți afară pe iarbă, le faceți în holul școlii! Le faceți și pe gheață. Memoria musculară este extrem de importantă.

    Avertizări

    Adresați-vă unui antrenor sau unui profesionist înainte de a încerca prima dvs. Axel. Ei vă pot sfătui dacă sunteți sau nu sunteți sau nu vă dați indicații direcționate pe baza punctelor forte. Este, de asemenea, o idee bună să le urmăriți să încercați prima dvs. axel pentru a vă asigura că faceți saltul în siguranță.
  • Dacă nu știți cum să faceți alte salturi de bază sau nu sunt confortabile cu ele, nu încercați o axel! O axel este un salt avansat și fără să știe cum să facă mai multe salturi de bază pot face să facă o axel nesigur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar