Cum de a reduce anxietatea și depresia

Anxietate și depresie frecvent vin mâna și mâna, deci șansele sunt dacă aveți anxietate, aveți depresie, precum și invers. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi și sfaturi pentru a vă ajuta să nu scăpați complet de anxietate și depresie, ci să o diminuați.

Pași

  1. Imaginea intitulată scade anxietatea și depresia Pasul 1
1. Întrebare De ce credeți că aveți anxietate și depresie. Anxietatea și depresia pot ieși din albastru sau pot fi un rezultat al unui eveniment traumatic. Aveți anxietate și depresie în familia ta? Dacă da, acest lucru ar putea fi genetic. Ați avut vreun evenimente traumatice cu dvs. înainte de a începe să vă simțiți jos? Exemple sunt decese ale oamenilor apropiați de dvs., relații abuzive sau alte evenimente negative de schimbare a vieții.
  • Țineți minte că anxietatea este o stare naturală - toți avem. Cu toate acestea, trebuie să știți ce declanșează acest sentiment pentru ao controla.
  • Imaginea intitulată scade anxietatea și depresia Pasul 2
    2. După ce ați confruntat motivul pentru care aveți anxietate și depresie, vă rugăm să fiți nevoit să căutați ajutor profesional. Un terapeut psihologic vă poate ajuta să vă dați seama ce anume provoacă problemele dvs. și vă pot oferi sfaturi pentru a le repara. Terapia poate fi benefică dacă o doriți. Altele decât terapia, este posibil să aveți nevoie să discutați cu medicul dumneavoastră despre medicamente. Medicina poate ajuta doar într-o oarecare măsură, dar poate face o mare diferență prin echilibrarea substanțelor chimice din creierul dvs. pentru a vă ajuta să vă schimbați starea de spirit și să vă ștergeți capul, astfel încât să puteți gândi mai bine gânduri.
  • Imagine intitulată scade anxietatea și depresia Pasul 3
    3. Ridică-te de oameni problematici din viața ta. Poate fi foarte greu, dar unii dintre prietenii tăi pot face anxietatea și depresia mai rău, astfel încât să doriți să opriți să le vedeți sau dacă vă aflați într-o relație, poate doriți să o încheiați dacă vă afectează în negativ cale. Relațiile sunt o idee rea atunci când vă aflați într-o stare rea a minții - prima iubire pe tine însuți, atunci puteți iubi pe altcineva. Luați timp pentru a fi singuri și pentru a vă repara, nu alți oameni.
  • Imaginea intitulată scade anxietatea și depresia Pasul 4
    4. Dacă nu știți ce să faceți, nu faceți nimic. Prin aceasta, dacă sunteți supărat, doar nu luați decizii chiar acum.
  • Ia timp pentru a vă simți bine. Poate că te simți copleșit.
  • Luați o zi de sănătate mintală sau chiar mai bine mergeți în vacanță.
  • Ieșiți la un spa și faceți-vă că vă simțiți reîmprospătați. Orice lucru care vă ajută să vă clarificați mintea este grozavă pentru dvs. chiar acum.
  • Imagine intitulată Scăderea anxietății și depresiei Pasul 5
    5. Dacă simți că depresia și anxietatea pot fi amenințătoare de viață, acest lucru este serios. Te rog, înainte să te rănești pe tine sau pe alții, sună pe cineva. Chiar și 911, dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată scade anxietatea și depresia Pasul 6
    6. Realizați declanșatoarele. Ce te face să te simți deprimat? Ce te face să te simți anxios? Dacă anumite lucruri vă sporesc depresia și anxietatea, este timpul să scăpați sau să le reparați. Eu personal am știut o fată care a fost deprimată, deoarece iubitul ei sa sinucis. Ea a ascultat melodiile triste de dragoste despre moartea și abandonarea. Într-o zi și-a dat seama că a ținut-o doar blocată în trecut și tristă. Așadar, ea a ascultat cântecele care ia făcut să râdă de vremurile bune pe care le avea cu prietenul ei. Prin urmare, ea a ajutat-o ​​să se deplaseze prin lăsarea trecutului în loc să se amintească de ea.
  • Odată ce înțelegeți declanșatoarele, puteți fi mai mult în control și împuterniciți. De exemplu, dacă știți că câinii sunt un declanșator pentru dvs., puteți evita câinii cu toate costurile, fie puteți lua măsuri pentru a vă desensibiliza acelui sentiment.
  • De asemenea, puteți utiliza tratamente de hipnoză pentru a vă ajuta să vă depășiți temerile. De exemplu, hipnotizatorul dvs. ar putea avea vizualizarea dvs. fiind în jurul câinelui, apoi apropiați-vă de ea, apoi lăsați-o.
  • Imagine intitulată Scăderea anxietății și depresiei Pasul 7
    7. Faceți lucrurile pe care doriți să le faceți. Dacă vă plac instrumentele muzicale, de ce nu luați lecții de muzică? Dacă vă place sportul, vă alăturați unei echipe sportive. Faceți tot ce este ceea ce vă ajută să exprimați cine sunteți individual. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători și mai mulțumiți de voi și despre viața voastră.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum vă reduceți riscul de a avea anxietate?
      Alexandra Janelli
      Alexandra Janelli
      Certificat hipnoterapist și anxietate și antrenor de management de stres
      Alexandra Janelli este un antrenor certificat hipnoterapeut, anxietate și management de stres, proprietar și fondator al Sanctuarului Modrn, o unitate holistică de sănătate și wellness din New York, New York. Cu peste 10 ani de experiență, Alexandra este specializată în a ajuta clienții să împingă blocurile lor pentru a-și atinge obiectivele prin utilizarea abordării sale hipnoterapeutice. Alexandra deține BS în Biologie de Conservare și Peisaj Ecologie de la Universitatea din Miami. A absolvit Institutul de motivare a hipnozei cu o diplomă de absolvent de formare avansată în analiza hipnoterapiei și a scrierii de mână. Alexandra este, de asemenea, un antrenor de viață certificat din programul de instruire a autocarului IPEC. A colaborat cu actorii nominalizați ai Academiei, fotografi de renume mondial, cântăreți, directori de nivel superior și profesioniști din multe sectoare de afaceri. Alexandra a fost prezentat pe MTV, ELLE Magazine, revista Oprah, Fitness Bărbați, Ghidul orașului Swell, Dosarul Journal, New Yorker și Time Out Chicago.Alexandra Janelli
      Alexandra Janelli
      Certificat hipnoterapist și anxietate și antrenor de management de stres
      Expert răspuns
      Toți avem anxietate - este o stare naturală care se întâmplă. Dacă doriți să o controlați, trebuie să aveți o conștiință despre ceea ce se întâmplă. Aflați cum să vă identificați declanșatoarele, apoi să vă dați seama cum să vă desensibilizați-vă pentru ei, astfel încât să nu mai aibă un efect asupra voastră.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    Pune o intrebare

    sfaturi

    Dacă vă simțiți sinucidere, încă o dată, puteți contacta poliția sau puteți apela o linie telefonică de sinucidere. Ei nu te vor bloca într-un spital dacă apelați o linie telefonică de sinucidere, deoarece este anonimă. Vă rugăm să nu ezitați să sunați deoarece vă poate salva viața, există profesioniști acolo pentru a vă ajuta toată ziua și noaptea.
  • În general, terapia este recomandarea mea numărul unu pentru dvs., poate face cu adevărat o diferență. Și medicul dumneavoastră vă poate recomanda și un medicament ideal pentru dvs.
  • Dacă simțiți că vă puteți răni, așteptați. Spune-ți să te oprești și să te gândești mai întâi la asta. Auto-vătămarea este comună în adolescenți și adulți tineri și este un mod nesănătos de eliberare a durerii. Gândiți-vă la oamenii care vă iubesc de fiecare dată când vă simțiți ca să vă răniți, nu vor să vă rănească, faceți-o?
  • Dacă simțiți că aveți un atac de anxietate, opriți ceea ce faceți, închideți-vă ochii și luați respirații adânci lente. Odată ce v-ați liniștit, doar vă clarificați-vă mintea despre ceea ce vă face să vă îngrijorați, iar atunci când sunteți mai calm, încercați să rezolvați lucrul care vă deranjează sau lăsați-l așa cum este dacă nu vă puteți descurca.
  • Întotdeauna gândește-te pozitiv și nu cred că ceilalți vor gândi la tine, de asemenea, obțineți un psihiatru încredințat că veți obține mai bine.
  • Avertizări

    Auto-răul și sinuciderea nu este niciodată răspunsul.
  • Nu recurgeți la droguri pentru a vă ascunde durerea, deoarece în cele din urmă va face totul mai rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar