Cum se face față depresiei pms

Dacă vă menstruați, probabil ați experimentat simptomele sindromului premenstrual (PMS) înainte. Balonare, crampe, oboseală și schimbări de dispoziție sunt toate comune, dar pentru unii oameni, acele simptome sunt însoțite de depresie. Experimentarea depresiei timp de câteva săptămâni din lună poate întrerupe cu adevărat rutina zilnică și poate fi greu să dai seama cum să se ocupe de ea în plus față de orice altceva. Am compilat o listă de moduri în care puteți face față depresiei PMS și schimbați-vă viața spre bine.

Pași

Metoda 1 din 10:
Mănâncă o dietă bogată în proteine, scăzută.
  1. Imagine intitulată Schimbă-ți viața Pasul 9
1. Studiile arată că poate contribui la creșterea nivelului de serotonină. Pe măsură ce vă ocupați de depresia PMS, rămâneți departe de zaharuri, alimente procesate și gravitați mai mult spre mesele pline de proteine. Sursele bune de proteine ​​includ pui, tofu, carne de vită, fasole și leguminoase, arahide și cashews, așa că încercați să încorporați cei în dieta dvs. zilnică.
  • Studiile efectuate pe această dietă sunt doar preliminare, deci nu sunt 100% concludente. Cu toate acestea, nu poate face rău să încerce să mănânce o dietă bogată în proteine ​​pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs.
Metoda 2 din 10:
Au 6 mese mici pe zi.
  1. Imagine intitulată face față depresiei PMS Pasul 2
1. Păstrați nivelurile de zahăr din sânge stabile pe tot parcursul zilei. În loc de 3 mese mai mari, încercați să mâncați 6 mese mici pentru a vă menține plin și satărit. Când nivelurile de zahăr din sânge sunt stabile, starea dvs. de spirit sunt mai stabile, ceea ce vă poate ajuta să tratați depresia PMS.
  • Păstrarea stabilei zahăr din sânge poate ajuta, de asemenea, cu alte simptome PMS cum ar fi oboseala.
Metoda 3 din 10:
Luați suplimente de vitamine.
  1. Imagine intitulată face față depresiei PMS Pasul 3
1. Calciu, magneziu și vitamina E pot fi capabili să ajute. În timp ce studiile privind aceste vitamine nu sunt complet cuprinzătoare, ele arată că luarea unei multivitamine în fiecare zi poate ajuta la ameliorarea simptomelor fizice și emoționale ale PMS. Dacă vă gândiți să luați un supliment, discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că nu va interfera cu dieta dvs. sau cu alte medicamente.
  • Un studiu în special arată că administrarea a 1.200 mg de calciu pe zi vă poate ajuta să vă stabilizeze starea de spirit și să atenuați simptomele emoționale ale PMS.
Metoda 4 din 10:
Încercați controlul hormonal al nașterii.
  1. Imagine intitulată Cumpărați medicamentele pe bază de prescripție medicală Pasul 7
1. Controlul nașterii poate ajuta la reglarea simptomelor PMS de-a lungul tablă. Dacă ați avut probleme cu depresia PMS pentru o vreme, discutați cu medicul dumneavoastră despre începerea controlului nașterii. Rețineți că unele forme de control al nașterii pot face ca simptomele PMS să se înrăutățească, așa că ar putea să ia o încercare și o eroare pentru a afla ce funcționează pentru dvs.
  • Controlul la naștere care conține drospirenonă și etinil estradiol poate fi mai eficient împotriva depresiei PMS decât alte tipuri.
Metoda 5 din 10:
Utilizați auto-îngrijire pentru a reduce stresul.
  1. Imaginea intitulată comunică bine cu oamenii din alte culturi Pasul 9
1. Reducerea nivelului de stres vă poate îmbunătăți starea de spirit. Dacă vă simțiți deprimați sau anxioși, încercați să luați o baie cu bule, relaxându-vă cu o carte bună sau ascultați muzică. Cu cât puteți păstra mai mult nivelurile de stres de bază, cu atât mai ușor va ajunge să se ocupe de depresia PMS.
  • Auto-îngrijire este totul despre a face ceva frumos pentru tine, care te face să te simți bine. S-ar putea să trebuiască să încercați câteva lucruri diferite până când aflați ce funcționează pentru dvs.
Metoda 6 din 10:
Relaxați-vă cu yoga sau meditație.
  1. Imaginea intitulată face yoga dimineața pentru a trezi pasul 2
1. Calmează-ți corpul și mintea în același timp. Când observați efectele PMS începând de a veni, luați câteva minute pentru a vă goli mintea meditaţie sau yoga liniștitoare. Acesta vă poate ajuta la scăderea nivelului de stres și reduceți schimbările de dispoziție în timp.
  • Dacă aveți probleme cu meditarea, încercați să căutați un videoclip de meditație ghidată. Ar putea lua unele practici, dar puteți obține atârna.
Metoda 7 din 10:
Fă sport regulat.
  1. Imagine intitulată face față depresiei PMS Pasul 7
1. Studiile arată că vă poate ajuta să vă reglați starea de spirit. Exercitarea ajută, de asemenea, la atenuarea celorlalte simptome ale PMS, cum ar fi dificultatea de concentrare și oboseală. Scopul pentru aproximativ 30 de minute de exerciții moderate pe zi, cum ar fi alergarea, înotul, ciclismul, jogging-ul sau formarea în greutate.
  • Când aveți de-a face cu PMS, exercitarea ar putea să sune ca ultimul lucru pe care doriți să-l faceți. Dacă sunteți prea obosit sau în durere, nu vă împingeți.
Metoda 8 din 10:
Obțineți cel puțin 8 ore de somn.
  1. Imagine intitulată Cope cu depresia PMS Pasul 8
1. Lipsa somnului vă poate face depresia mai rău. Când aveți de-a face cu depresia PMS, vizează 7 până la 9 ore de somn în fiecare noapte. Mențineți o igienă bună de somn prin oprirea electronicii dvs. cu 30 de minute înainte de a vă culca și păstrarea dormitorului, întuneric și liniștit.
  • Dacă aveți de-a face cu simptomele fizice ale PMS, cum ar fi crampe sau balonare, faceți o ameliorare a durerii înainte de a vă culca pentru a vă ușura să vă relaxați.
Metoda 9 din 10:
Evitați cofeina și alcoolul.
  1. Imagine intitulată face față depresiei PMS Pasul 9
1. Ei pot să-ți mai înrăutățească anxietatea și să-ți facă schimburile de dispoziție. Concentrați-vă pe șederea hidratată și beți multă apă și rămâneți departe de cafea sau de sucuri. Dacă vrei o băutură caldă dimineața, du-te pentru ceai din plante.
  • Rămânând departe de cafeină și alcoolul vă poate face să vă simțiți mai bine în general, nu doar când aveți de-a face cu PMS.
Metoda 10 din 10:
Încercați antidepresive.
  1. Imaginea intitulată Obțineți sânii mai mari fără chirurgie Pasul 17
1. SSRI poate ajuta la tratarea depresiei PMS. Inhibitorii selectivi ai recaptării serotoninei ajută la tratarea cauzei chimice a depresiei în creierul dvs. pentru a vă stabiliza starea de spirit. Puteți vorbi cu medicul dumneavoastră despre începerea SSRI pentru a face față depresiei PMS și pentru a afla dacă este potrivit pentru dvs.
  • SSRI au efecte secundare și poate lua unele încercări și erori pentru a găsi medicamentele și dozajul potrivit pentru dvs.
  • Dacă vă ocupați de anxietate, puteți vorbi, de asemenea, cu medicul dumneavoastră despre medicația anti-anxietate.

sfaturi

Dacă simptomele dvs. PMS interferează cu viața de zi cu zi, discutați cu medicul despre opțiunile de tratament.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar