Cum de a face față stresului în colegiu

În colegiu, încercând să echilibreze datele de depunere, somnul, viața socială și examenele activează stresul. Gestionarea stresului poate duce la o minte mai clară, o productivitate mai bună și o dispoziție mai fericită. De aceea este nevoie de un program de gestionare a stresului pentru studenți. Știați că este stresat vă poate face rău? Dacă învățați să faceți față mai bine cu stresul, puteți crea căi pentru a le elibera și pentru a evita bolile legate de stres.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind disciplinat pentru a reduce stresul
  1. Imagine intitulată Faceți o listă de ansamblu Pasul 7
1
Face o listă de sarcini. Păstrați o listă zilnică a ceea ce trebuie să realizați. Acest lucru vă va ajuta să prioritizați, delegați și să vă reprogramați sarcinile pentru a face lucrurile mai ușor de gestionat.
  • Imaginea intitulată se ridică împotriva agresiunii fără a fi în dificultate pasul 1
    2. Aflați cum să spuneți "nu" când nu doriți să faceți lucruri pentru alții. Adăugând încă o altă obligație la programul dvs. atunci când sunteți deja stresat nu va ajuta pe nimeni. Va adăuga la anxietatea proprie și poate duce la lăsarea pe care o lăsați pe cineva în jos. Învață să spui nu Când nu poți face mai mult.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină de dimineață (adolescenți) Pasul 4
    3. Stați pe A Schema de studiu. Stresul poate din spatele capului chiar mai mult decât de obicei în timpul examenului. Pentru a ajuta la aceste perioade de anxietate potențială, faceți un program și lipiți-l. Factor în pauze pentru relaxare, exerciții și mese sănătoase și asigurați-vă că vă răspândiți timpul de studiu pe diferitele dvs. subiecte, concentrându-vă asupra celor în care aveți nevoie de mai mult ajutor.
  • Imaginea intitulată Scrieți un răspuns bun la întrebările eseului examenului Pasul 12
    4. Nu amâna. Este ușor să împingeți misiunile până în ultima minut, dar acest lucru poate ajunge să fie un stresor uriaș când sunteți în jos la sârmă la timp. Încercați să abordați sarcinile, deoarece le-ați alocat, mai degrabă decât să le opriți până mai târziu.
  • Imaginea intitulată Vorbiți drumul spre succesul pasului 6
    5. Gândiți-vă pozitiv la timpul petrecut la colegiu. Învățământul superior poate duce la cariera pe care ați visat-o întotdeauna de a avea. Va merita în cele din urmă, chiar dacă vă simțiți copleșiți de ori acum. Pentru a vă ajuta să treceți prin perioadele extra-stresante, amestecați în unele activități distractive și relaxare.
  • Partea 2 din 3:
    A face activități pentru ameliorarea stresului
    1. Imaginea intitulată scrie un pas muzical 9
    1
    Găsiți și bucurați-vă de ceva timp pentru dvs. Faceți ceva de genul relaxării pe patul dvs. cu unele popcorn și ascultând muzică, desen, Citirea unei cărți sau scris.
  • Imaginea intitulată Scrie un eseu economic bun pasul 2
    2. Joacă un joc online. Jocurile online sunt utile în a scăpa de stres, parțial pentru că te concentrezi pe un joc.
  • Exemple de jocuri online includ runescape, gem de animale și minecraft.
  • Imaginea intitulată Fii o fată drăguță Pasul 14
    3. Luați A pui de somn. Uneori, trebuie să ne relaxăm sau să luăm o respirație pentru a ajuta la atenuarea stresului. Încerca Power napping Dacă lucrați și trebuie să rămâneți productivi.
  • Imaginea intitulată este Pasul 5
    4. Petreceți timp cu prietenii sau colegii de cameră.Petrecând timp cu persoanele care vă plac, cum ar fi colegii dvs. de cameră, puteți atenua stresul, mai ales dacă voi aveți un timp minunat împreună.
  • Vezi dacă există o petrecere care vine.Dacă există, încercați să faceți planuri de a merge la ea - veți avea o mulțime de distracție.
  • Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
    5
    Plimbare pentru exerciții și distracție. Plimbarea vă va face să vă simțiți mai bine, făcând astfel să uitați de problemele care vă determină să subliniați.
  • Puteți merge singur, sau cu un prieten sau un coleg de cameră.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă să reveniți la școală după o pauză extinsă Pasul 4
    6. Scrieți în jurnalul dvs.Lucruri pe care le puteți scrie despre includerea amintirilor, despre ce sunteți mulțumiți, ce așteaptă cu nerăbdare și sentimentele dvs.
  • Încercați să evitați scrierea a ceea ce sunteți subliniat, ca să faceți acest lucru care vă poate face mai stresat.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 12
    7. Petrece timpul în afara. Zonele deschise cu aer proaspăt și, de preferință, copacii vă pot ajuta să obțineți o perspectivă și să vă simțiți mai bine. Este important pentru sănătatea mintală. Încercați să vă asigurați că mintea dvs. este prezentă și luați frumusețea naturii.
  • Faceți o plimbare pe o traseu de mers pe jos sau mergeți la o plimbare cu bicicleta relaxantă.
  • Găsiți un loc iarbă în campus sub unii copaci pentru a face ceva relaxant și simplu, cum ar fi citirea unei cărți sau a unui desen. Încercați să evitați utilizarea socială a mass-media.
  • Partea 3 din 3:
    A face activități de ameliorare a stresului
    1. Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 13
    1. Medita. Meditația este despre liniștea minții. Găsiți un spațiu curat și liniștit, cum ar fi un loc în camera dvs., un loc lângă fereastră, într-o grădină deschisă, o cameră goală în campusul dvs. etc. Adăugați o pernă confortabilă pentru a sta pe, lumină o lumânare și adăugați altceva pe care îl găsiți calmare, dacă puteți.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 14
    2. Tăcerea telefonului. Sunteți bineveniți să puneți calmarea muzicii instrumentale sau sunete naturale. Liniște completă este, de asemenea, bine.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul pas 15
    3. Stați într-o poziție verticală, astfel încât să vă simțiți confortabil. Respirați adânc, numărați la cinci și expirați complet.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 16
    4. Continuați să vă concentrați asupra respirației naturale. Mintea ta va rătăci. Este în regulă. Când vă prindeți gândurile, vă aduceți încet concentrarea înapoi la respirație.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 17
    5. Imaginați o scenă liniștită, cum ar fi valurile oceanului sau un flux de scurgere. Se simt ca și cum ai fi fizic acolo. Permiteți soarelui să vă încălzească corpul, să vă relaxați, respirați cu ușurință.
  • Puteți alege o mantra pozitivă (cuvânt sau expresie) pentru a repeta respirația, cum ar fi "Sunt calm și în pace."
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în Colegiul Pasul 18
    6. Utilizați un cronometru. Când cronometrul se stinge, adu-ți conștiința înapoi în cameră, ți-ai răsturnat degetele de la picioare, luați o ultimă respirație adâncă și expirați. Tu ai făcut-o! La început, mintea se poate rătăci și poate părea imposibil să vă liniștiți gândurile. Dar, cu practică consecventă, poate deveni o parte esențială a managementului stresului.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 19
    7. Aflați practica yoga. Yoga este alcătuită din diferite posturi, flexibilitate și exerciții de rezistență și, în cele din urmă, concentrându-se pe respirație. Poate crește relaxarea și scăderea stresului. Un mat de yoga sau un prosop mare este într-adevăr tot ceea ce este necesar. Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte liberă și confortabilă.
  • Puteți face acest lucru în clasă în timpul prelegerilor gratuite sau în timp liber între prelegeri.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 20
    8. Verificați Centrul de recreere pentru colegiu. Multe centre de recreere a colegiului oferă o clasă de yoga pentru începători. Vedeți dacă orice clase se încadrează în programul dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul în colegiul Pasul 21
    9. Urmăriți videoclipurile Yoga. Există un imens sortiment de videoclipuri de practică de yoga pe YouTube. Chiar și vizionarea lor vă poate ajuta să vă simțiți relaxați și să fiți motivați să le încercați singur. Multe clase de yoga durează aproximativ o oră.
  • Practicarea la domiciliu cu un videoclip instruit poate fi mai bună pentru dvs. dacă nu ați practicat înainte. Asigurați-vă că ați început cu o clasă de începători.
  • sfaturi

    Încercați fiecare activitate de reducere a stresului. Folosind planificatorul sau un calendar pe telefon, setați mementouri pentru practica dvs. în fiecare zi. A rezervat 30 de minute pentru o sesiune de meditație, practică de yoga sau timp de calitate în afara.
  • Practica înseamnă progresul! Numai prin practică veți deveni mai conștienți de corpul dvs. și cum se simte după exerciții de relaxare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar