Cum să vă bucurați de sărbătorile

Vacanțele pot fi un timp stresant. Mulți oameni se simt presați să facă lucrurile "perfecte" sau să sărbătorească în felul în care alte persoane fac. Pentru a vă asigura că vă veți bucura de ultimele câteva săptămâni ale anului, sărbătoriți într-un mod care vă va face să vă simțiți mulțumit. Rămâneți organizat pentru a vă face sarcinile complete, gestionați stresul luând pauze și faceți lucruri pe care le bucurați și petreceți timp cu cei dragi pentru a vă face sezonul de vacanță cel mai bun pe care îl poate fi.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind productiv
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 1
1. Organizați-vă sarcinile. Veți simți mai mult în control dacă știți ce nevoi ați făcut și când. Începeți lista dvs. mai devreme, astfel încât să puteți completa unele lucruri care pot fi făcute înainte de timp. Nu vă grăbiți de sarcinile dvs., chiar dacă ar părea că aveți un milion de lucruri de făcut. Completați o sarcină la un moment dat și asigurați-vă că vă acordați toată atenția.
  • Prioritizați ce trebuie să vă faceți, să vă atingeți de lucru la birou, astfel încât să puteți petrece timpul cu familia sau citirea acelei cărți pe care profesorul dvs. alocat peste pauză.
  • Unele sarcini pot fi capabile să aștepte sau nu au nevoie deloc, cum ar fi plierea șervețelelor în lebede pentru cina de vacanță sau trimiterea unor mesaje de vacanță personalizate pentru fiecare dintre conturile dvs. de social media.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 2
    2. Întreabă pentru ajutor. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți totul singur. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea timpului pentru a vă curăța casa înainte de o petrecere, decorați acel copac de Crăciun sau obțineți bani de la bancă pentru a face plicuri roșii pentru Anul Nou Chinezesc, adresați-vă familiei sau prietenilor dvs. pentru ajutor. Probabil vor aprecia că contribuie la bucuria de vacanță.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 3
    3
    Voluntar. Dacă aveți timp, voluntarul sărbătorilor. Ai putea face cărți pentru soldații dislocari, să aduci cadouri la spitalul de copii, să cânte colinde într-o unitate de viață asistată sau să treacă pungile bune pentru cei fără adăpost. Există tone de idei și mulți nu costă nimic. Ajutând alții să vă aducă, fără îndoială, bucuria și vă va ajuta să vă simțiți ca și cum ați face ceva meritat.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea stresului
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 4
    1. Face un buget. Aursele financiare sunt adesea unul dintre cei mai mari stresori de vacanță. Efectuarea unui buget și lipirea de ea poate ajuta la reducerea o parte din anxietatea dvs. Rețineți că nu aveți nevoie să faceți o masă de 10 feluri sau să achiziționați cadouri de designer pentru toată lumea din lista dvs., pentru a avea o vacanță fericită.
    • Luați în considerare realizarea propriilor daruri pentru a economisi niște bani. Există tone de idei unice pe care oamenii le vor iubi pentru a primi.
    • Decorațiuni de casă sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de reducere a costurilor. Ele sunt, de asemenea, distractive de făcut și ar putea fi o modalitate frumoasă de a obține întreaga familie implicată.
    • Ai putea avea o cină Potluck în loc să pregătească tot. Nu numai că acest lucru va reduce costul și volumul de muncă, dar va asigura, de asemenea, că masa dvs. este plină de o varietate de feluri de mâncare, astfel încât va fi ceva ce toată lumea iubește.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 5
    2. Renunță la comparații. Dacă comparați în mod constant planurile de vacanță pentru cei ai prietenilor dvs., vecini, colegi sau celebrități, s-ar putea să vă simțiți inadecvate. Amintiți-vă că sunteți unic, iar vacanța dvs. ar trebui să fie și ea. Fă ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru familia dvs. și uitați de așteptările sau presiunile sociale.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 6
    3. Relaxați-vă sau participați la o activitate calmantă. Luați în considerare luarea unei clase de yoga sau meditatând pentru o jumătate de oră în fiecare zi. De asemenea, puteți trece printr-un parc sau grădină, citiți câteva capitole de o carte bună sau faceți timp să vă așezați liniștit. Ieșiți și bucurați-vă de luminile de vacanță, faceți un vas tradițional sau un desert cu cei dragi sau chiar mergeți la filme. Lista dvs. de sarcini va fi în continuare acolo când vă întoarceți și vă dați mintea o șansă de odihnă poate fi un mare impuls pentru spiritele voastre.
  • Partea 3 din 3:
    Petrecând timp cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 7
    1. Invitați pe alții. Petrecând timp cu persoane pe care le interesează, va fi sigur că vă luminează sezonul de vacanță. Nu vă îngrijorați prea mult peste starea casei dvs. sau a băuturilor răcoritoare pe care le veți servi. Rapid ordonat și cumpărați sau pregătiți câteva gustări rapide. Bucurați-vă de companie și sezonul!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 8
    2. Întâlniți cu prietenii sau familia. Ieșirea din casă vă poate ajuta să vă reîncărcați, precum și relaxați-vă. Vizitați Muzeul Local, întâlniți un prieten pentru cafea, răsfoiți o librărie cu un membru al familiei sau bucurați-vă de brunch cu colegii dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 9
    3. Oferta pentru babysit. Mulți oameni sunt destul de ocupați în timpul sărbătorilor, iar o ofertă de urmărire a copiilor lor poate fi doar pauza de care au nevoie. Vă va da ceva de făcut, precum și un sentiment de bunătate productivă. De asemenea, copiii sunt, de obicei, creaturi încântătoare de a avea în jur, iar mereu mereu este contagioasă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile Pasul 10
    4. Găsiți un echilibru. Timpul de petrecere cu alții poate fi plăcut, dar uneori poate fi stresant, de asemenea. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să petreceți fiecare minut în compania altcuiva sau să invitați pe toți pe care ați întâlnit-o vreodată la adunarea de vacanță. Nu uitați de ia-ți timp pentru tine, și să se bucure de ea!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar