Cum să se ocupe de stresul școlar online

Dacă aveți blues online de învățare, nu sunteți singuri. Învățarea de la distanță se poate simți ciudat, singură și stresantă, mai ales dacă sunteți obișnuiți să fiți în școală cu toți prietenii și profesorii! Dar vestea bună este că există lucruri pe care le puteți face pentru a ușura mai ușor. De la preluarea pauzelor pentru a face ceva distractiv pentru a-ți formi propriile grupuri de studiu, aici sunt câteva modalități de a face față stresului anului școlar și de a face o învățare online mai distractivă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Stress bustres
  1. Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 1
1. Luați niște respirații adânci dacă vă simțiți supărați. Probabil că ați fost acolo - familia dvs. nu va înceta să facă zgomot, internetul continuă să încetinească și nu vă puteți concentra pe această problemă de matematică pe care ar trebui să o faceți. Începeți să vă simțiți nebuni, frustrați și tensionați. Când se întâmplă acest lucru, opriți și luați câteva respirații adânci în nas și prin gură. Conta la 4 de fiecare dată când respirați și din nou când respirați. Te vei simți mai relaxat în cel mai scurt timp!
  • Când luați respirații adânci, lent, corpul dvs. trimite un mesaj creierului pentru a vă liniști și a vă relaxa.
  • Dacă doriți, încercați să vă închideți ochii și imaginați-vă ceva pașnic în timp ce respirați, ca odihnă pe o plajă și ascultați valurile.
  • Este posibil să trebuiască să continuați să respirați câteva minute până când vă simțiți calm.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 2
    2. Du-te afară pentru câteva minute pentru a obține un aer proaspăt. Fiind blocat în interior toată ziua este stresantă pentru oricine. De aceea ajungeți să ieșiți afară pentru vacanță când sunteți în școală! Ori de câte ori aveți câteva minute gratuite în timpul zilei, ieșiți afară și bucurați-vă de lumea în aer liber - chiar dacă stați în curtea proprie.
  • Dacă aveți timp, mergeți la o plimbare rapidă în jurul blocului. Sau, doar petreceți câteva minute așezate afară și ascultați sunetele în aer liber.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 3
    3. Trageți sau scrieți pentru a obține sentimentele pe hârtie. Dacă vă simțiți stresați, dar nu puteți merge nicăieri, apucați un creion și un notebook sau un jurnal. Doodle o schiță rapidă sau scrieți ceea ce vă gândiți sau vă simțiți. Odată ce vă puneți sentimentele pe hârtie, puteți găsi că vă simțiți puțin mai bine!
  • Colorarea este, de asemenea, o modalitate excelentă de relaxare. Indiferent dacă sunteți un student de primă clasă sau un elev de liceu, nu sunteți niciodată prea bătrâni pentru a apuca o pagină de colorat și să vă ocupați cu niște creioane sau markeri.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 4
    4. Kilogram pe un aluat de joc sau stoarceți o minge de stres. Dacă simțiți fidgety, lucrați cu mâinile. Apuca un aluat de joacă, o jucărie squishy sau un nisip mic kinetic și bucurați-vă de sentimentul de squashing, stoarcere, întindere sau zdrobire. S-ar putea să fiți surprins de cât de relaxantă se simte!
  • De asemenea, puteți încerca să vă deranjați cu un cub de spinner, încurcat sau puzzle.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 5
    5. Luați câteva pauze pe tot parcursul zilei pentru a vă distra. Dacă studiați non-stop de ore, veți obosi repede. Când începeți să vă simțiți stresați și epuizați, opriți ceea ce faceți timp de 15-20 de minute și faceți ceva distractiv, cum ar fi să jucați un joc, să dansați muzică sau să construiți o creație lego.
  • Jocul este de fapt o parte foarte importantă a învățării, așa că distracția nu este doar - bine, distractiv. De asemenea, ajută la creșterea creativității și obținerea creierului!
  • Metoda 2 din 4:
    Managementul organizației și timpului
    1. Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 6
    1. Găsiți un spațiu de învățare liniștit și confortabil. Școala este mult mai stresantă dacă nu aveți un spațiu frumos de lucru. Găsiți un loc confortabil în casa dvs., unde vă puteți răspândi și lucrați fără prea multe distrageri, fie că este un birou în camera dvs. sau la un loc la masa de luat masa. Căutați un spațiu care este liniștit și are o mulțime de lumină.
    • Ordonați spațiul, astfel încât nu sunteți distras de dezordine. Puneți-vă sau aruncați ceva care nu face parte din materialele dvs. de învățare, cum ar fi jucăriile, hârtiile, mâncărurile sau ambalajele goale goale.
    • Dacă învățați acasă, poate fi foarte greu să găsiți un loc liniștit și liniștit pentru a lucra. Cereți altor persoane din casa dvs. dacă o pot păstra în jos în timp ce învățați sau utilizați căști de anulare a zgomotului dacă nu puteți scăpa de zgomot.
    • Faceți-vă spațiul un pic mai distractiv și confortabil prin decorarea acesteia, dacă vă place. De exemplu, ați putea pune un corkboard pe perete deasupra biroului dvs. și puteți ridica unele dintre fotografiile dvs. preferate pe el.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 7
    2. Păstrați-vă aprovizionarea școlii în timp ce lucrați. Când încercați să faceți școala, trebuie să căutați lucrurile să vă distragă cu adevărat! Înainte de a începe ziua școlii, asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie, inclusiv manuale și cărți de lucru, creioane, radiocanii, notebook-uri și alte materiale de învățare.
  • Puteți, de asemenea, să păstrați gustări și apă îmbuteliată în apropiere în cazul în care vă înfometați sau însetați în timp ce lucrați.
  • Utilizați cutiile sau pungile de tote dacă aveți probleme cu păstrarea tuturor lucrurilor împreună. De exemplu, puteți păstra un coș de stocare în spațiul dvs. cu toate registrele dvs. de lucru în el sau un caz de creion pentru a vă organiza instrumentele de scriere.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 8
    3. Faceți un program zilnic pentru a vă ajuta să vă gestionați timpul. Un program scris face mult mai ușor să urmăriți toate lucrurile pe care trebuie să le faceți în fiecare zi. Obțineți un planificator sau un calendar și să scrieți timpii pentru toate clasele dvs., precum și lucruri importante, cum ar fi datele de atribuire sau datele de testare.
  • Căutați un kit de planificare pe care îl puteți decora pentru ao face mai distractiv!
  • Program în timp pentru activitățile zilnice în afara școlii. De exemplu, scrieți în timp pentru treburi, exerciții, mese și distracție.
  • Construirea abilităților de gestionare a timpului de bună durată este o modalitate excelentă de a reduce nivelul de stres și de a păstra toată munca școlară de la senzație de sub control.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 9
    4. Concentrați-vă mai întâi pe sarcini mai grele sau mai importante. Când ai o tona de teme, poate fi greu de știut de unde să începi! Faceți o listă cu toate proiectele și misiunile dvs. și puneți mai întâi cele mai mari, cele mai importante sau mai grele. Încercați să vă dați seama cât timp va trebui să cheltuiți pe fiecare, astfel încât să puteți planifica acest lucru în programul dvs. de lucru.
  • De exemplu, ați putea planifica să cheltuiți 30 de minute de studiere pentru testul dvs. de matematică mare după școală, apoi 20 de minute scrieți o schiță pentru un eseu. Apoi puteți face niște lucruri rapide și ușoare, cum ar fi revizuirea cuvintelor de vocabular pentru o clasă de limbă.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 10
    5. Setați obiective pentru clasele dvs. pentru a rămâne pe drumul cel bun. Simțiți-vă copleșiți de toate lucrurile pe care trebuie să le faceți? Ruperea acestuia în mici obiective simple pot ajuta! Păstrați obiectivele Super specifice, deoarece obiectivele mari, vagi se pot simți mai frustrant și greu de întâlnit.
  • De exemplu, în loc să se stabilească un gol ca "Voi primi un A în matematică în acest an," încercați ceva de genul "Voi petrece o jumătate de oră în fiecare noapte studiind pentru clasa mea de matematică."
  • Metoda 3 din 4:
    Ajutor si sustinere
    1. Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 11
    1. Discutați cu profesorii dvs. dacă vă simțiți pierduți. Când nu sunteți acolo în sala de clasă, poate fi ușor să vă simțiți confuz, pierduți sau lăsați afară. Dar încercați să nu vă faceți griji - profesorii dvs. sunt acolo pentru a vă ajuta! Dacă nu vă simțiți bine despre modul în care faceți în școală, trimiteți profesorului dvs. un e-mail sau întrebați dacă vă puteți întâlni cu ele față de chat video. Ei pot răspunde la întrebările dvs. și vă pot ajuta să vă gândiți la modalități de a vă simți mai bine.
    • Dacă vă simțiți singuri și îngrijorați de ceea ce se întâmplă în lume, puteți ajunge la profesorul dvs. despre asta. Ei vă pot spune despre resurse care vă vor ajuta.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 12
    2. Faceți timp pentru a discuta cu prietenii și familia în fiecare zi. Dacă vă simțiți singuri, faceți timp să discutați cu oamenii pe care îi pasă. Ridicați telefonul și sunați la un prieten, sau să vă așezați la masă și să discutați cu familia despre cum vă simțiți.
  • Faceți timp în programul dvs. în fiecare zi pentru a vă petrece cu familia. Asta ar putea însemna să mănânci mâncăruri împreună, având un film de familie sau noapte de joc, sau ieșind pentru o plimbare cu ei în după-amiaza.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 13
    3. Invitați unii dintre colegii dvs. să înceapă un grup de studiu. Conectarea cu colegii de clasă vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin stresați și singuri. Dacă puteți, contactați alți studenți din clasa dvs. și aflați dacă ar dori să studieze împreună sau să stea online. Chiar și atunci când nu luați cursuri față în față, puteți face încă noi prieteni!
  • Dacă școala dvs. nu are deja un spațiu online pentru dvs. și colegii dvs. de clasă pentru a vă petrece, faceți-vă propriul! De exemplu, ați putea configura un grup Facebook sau o întâlnire obișnuită de zoom, unde și colegii dvs. de clasă se pot întâlni.
  • Dacă sunteți un copil, adresați-vă părinților sau profesorului dacă vă pot ajuta să vă conectați cu colegii de clasă.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 14
    4. Apelare sau suport tehnică prin e-mail Dacă aveți nevoie de ajutor pentru conectare. Când nu sunteți obișnuiți cu învățarea online, poate fi super stresantă pentru a afla cum funcționează totul. Dacă aveți probleme cu lucrurile cum ar fi conectarea la clasele dvs. sau trimiteți-vă munca, aflați dacă școala dvs. are un număr de asistență tehnică sau un e-mail pe care îl puteți utiliza pentru a cere ajutor.
  • Profesorul dvs., un părinte sau un frate care este bun cu computerele ar putea, de asemenea, să vă ajute.
  • Nu vă simțiți rău dacă aveți un timp greu! Cu siguranta nu sunteti singuri, iar profesorii si colegii de clasă probabil au probleme, de asemenea.
  • Metoda 4 din 4:
    Sfaturi pentru stilul de viață
    1. Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 15
    1. Încercați să obțineți 30-60 de minute de exercițiu în fiecare zi. Exercitarea nu este bună pentru corpul tău - este, de asemenea, distractiv și minunat pentru a vă ajuta să vă simțiți mai puțin stresați. Dacă stresul vă va ajunge în timpul zilei școlare, ridicați-vă și faceți în mișcare. Ai putea să mergi la o plimbare, să conduci o bicicletă pentru câteva minute, să faci niște cricuri de sărituri sau să urmezi împreună cu un film de exerciții distractiv pe YouTube.
    • Copiii și adolescenții au nevoie de cel puțin o oră de activitate fizică în fiecare zi pentru a rămâne sănătoși.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 16
    2. Mâncați mese sănătoase și gustări pentru a vă alimenta corpul și creierul. Nu vă puteți concentra pe școală dacă stomacul este mârâit. Faceți timp în programul dvs. pentru a mânca 3 mese sănătoase pe zi, plus câteva gustări între ele. Păstrați o sticlă de apă cu dvs. și sorbiți-o pe tot parcursul zilei, astfel încât să puteți rămâne și hidratați.
  • Asigurați-vă că mesele dvs. includ fructe și legume, cereale integrale, proteine ​​(cum ar fi puiul, peștele sau tofu) și alimentele cu grăsimi sănătoase, cum ar fi nuci sau avocado.
  • Știați că unele alimente vă pot ajuta să luptați împotriva stresului? Alimente cum ar fi portocalele și fructele de padure, cerealele integrale, piulițele și semințele și peștii sunt pline de vitamine și minerale de luptă împotriva stresului care vă vor spori starea de spirit și vă vor da energie!
  • Este bine să aveți un mic mâncare junk ca un tratament acum și apoi, dar nu încărcați alimente grase, sărate sau zaharoase în timpul zilei. Ar putea gusta bine și chiar vă vor ajuta să vă simțiți mai treji câte câteva minute, dar prea mult vă va lăsa să vă simțiți Icky, obosit și cranky.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul școlar online Pasul 17
    3. Obțineți cel puțin 8 ore de somn în fiecare noapte. Dacă nu dormiți suficient, veți simți mai stresat. Și când te simți stresat, e mai greu să dormi! Planificați să mergeți la culcare destul de devreme, astfel încât să puteți obține tot somnul de care aveți nevoie în fiecare noapte. Asta e 8-10 ore dacă ești adolescent și 9-12 dacă ești copil.
  • Pentru a vă ajuta să dormiți mai bine noaptea, opriți utilizarea dispozitivelor cu ecrane luminoase, cum ar fi telefoanele, computerele și tabletele, cu cel puțin 30-60 de minute înainte de culcare. Păstrați camera întunecată, liniștită și confortabilă (nu prea rece și nu prea fierbinte).
  • Faceți ceva relaxant pentru a vă ajuta să vă relaxați înainte de culcare, cum ar fi să luați o baie caldă sau un duș, citiți o carte sau să faceți întinderi ușoare.
  • sfaturi

    Stresul învățării online vă poate duce într-adevăr în jos. Dacă vă simțiți deprimați, anxioși sau copleșiți, adresați-vă profesorului sau unui administrator școlar dacă vă pot ajuta să vă conectați cu un consilier, un grup de asistență sau alte resurse de sănătate mintală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar