Cum să vă articulați sentimentele atunci când sunteți în cantități mari de stres în lumea profesională

Într-un mediu profesional, situațiile stresante sunt inevitabile. Fie că este dispute cu colegii, o neînțelegere cu șeful dvs. sau un proiect actual care se cântărește asupra dvs., locul de muncă poate aduce o mulțime de anxietate. Învățând cum să se ocupe de acest stres și să o gestionezi într-o manieră grea, vă poate ajuta să vă măriți fericirea generală și competența de locuri de muncă. Prin a face un pas înapoi, analizând situația și, în cele din urmă, abordând situația, puteți găsi în mod eficient cuvintele pentru a obține punctul dvs. de la colegii dvs. Abilitatea de a vă articula gândurile este crucială pentru lumea profesională și vă va ajuta foarte mult în alte aspecte ale vieții voastre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fa un pas inapoi
  1. Imagine intitulată Deal cu viața Pasul 11
1. Să se abțină de la a acționa imediat. Când un stresor lovește inițial în lumea profesională, este foarte probabil că veți fi înconjurați de oameni importanți, cum ar fi colegii dvs., colegii de clasă, profesori sau angajatori. Acesta este motivul pentru care lucrurile importante de făcut este să nu acționați imediat. Motivul pentru aceasta este că, în acest moment, probabil că veți avea un amestec de anxietate, panică și niveluri foarte ridicate de stres, care vă vor copleși cu siguranță. Aceste sentimente pot fi însoțite de explozii bruște de furie, iritație și nerăbdare. Dacă reacționați imediat, veți risca să spuneți ceva neprofesional condus de emoții pe care stresorul le-a pus pe dvs. ceea ce ar putea să vă riscați poziția la locul de muncă sau la universitatea menționată, precum și răniți reputația dvs. profesională.
  • Imagine intitulată Controlați temperatura dvs. Pasul 7
    Imagine intitulată Controlați temperatura dvs. Pasul 7
    2. Părăsește camera. Pentru a evita spunând ceva pe care îl veți regreta, vă scuzați politicos de situație. Dacă este o întâlnire importantă care necesită prezența dvs., ar putea fi înțelept să solicitați baie sau să obțineți puțină apă pentru a vă aduna și petreceți ceva timp departe de ceea ce vă stresează. Dacă doar pentru o clipă. Oamenii nu își dau seama ce un moment rapid de aer proaspăt și gândirea clară poate face minții atunci când se simt extrem de copleșiți. De asemenea, este important să observăm că perioada de timp pe care vi se permite să o eliminați din situație este aceeași perioadă de timp în care veți fi alocat să vă concentrați pe următorii pași. Dacă nu aveți prea mult timp, va trebui să fiți rapid și eficient în practica acestor pași pentru a câștiga cât de mult puteți de la ei înainte de a se întoarce.
  • Imaginea intitulată respira profund pasul 1
    3. Practicați respirația. Odată ce ați reușit să vă scuzați de situație, primul lucru pe care ar trebui să-l practicați este să vă controlați respirația. Acest lucru vă va permite să vă gândiți mai clar și să nu fiți înnorați cu emoțiile care v-au fost forțate de stresorul. Dacă nu aveți o bază solidă la tehnicile de respirație, puteți beneficia de citirea pe Thearticule: "Cum să respirați". Acest articol oferă trei metode diferite despre cum să respirați corect, ceea ce vă poate ajuta în diferite tipuri de situații stresante sau în viața de zi cu zi. https: // rum.maniqui-es.com / respira Tehnicile adecvate de respirație nu ar trebui să fie implementate numai în timpul semnelor de stres, puteți beneficia de a vă practica respirația în mod regulat, ceea ce vă poate ajuta să evitați cu toții anumite stresuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Analizați stresorul
    1. Imaginea intitulată Fii un pas analist 4
    1. Evaluați situația. Acum că ați practicat respirația și sunteți liniștiți cu calm de stres inițial, puteți începe să evaluați întreaga situație. Fiind capabil să proceseze situația un pic mai calm vă va permite să realizați ceea ce vă simțiți de fapt față de ceea ce vă face stresul dvs. Gândiți-vă la ce sa întâmplat exact care te-a făcut să fie stresat, precum și tot ce sa întâmplat înainte și după ce a lovit-o. Ai fost deja pe margine în acea zi? Nu ai dormit suficient? Ți-am pierdut micul dejun? Trebuie să-ți rezolvi mașina mai târziu? Acest lucru vă va permite să restrângeți ceea ce sa întâmplat care a făcut ca emoțiile dvs. să devină frenetice, precum și să evalueze în cazul în care stresul inițiat în acea zi.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 18
    2. Determinați dacă este valabil. După ce ați avut timp să evaluați ceea ce vă subliniază, precum și excludeți orice alte cauze posibile, puteți stabili acum dacă stresul dvs. este valabil. Este ceva care trebuie rezolvat imediat? Sau este ceva simplu care nu merită toată tulpina asupra emoțiilor tale? Dacă ați decis că stresul nu a scăzut complet și trebuie abordat, treceți la pașii următori. Cu toate acestea, dacă ați finalizat toți pașii anteriori și vă simțiți mai bine, probabil că este ceva minor pe care îl puteți mișca acum și continuați cu ziua dvs.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 9
    3. Face o listă. Dacă ați stabilit că stresul este valabil și vă deranjează încă, vă ajută să începeți să faceți o listă. Pe această listă puteți include toate lucrurile care vă subliniază sau orice sarcini pe care trebuie să le finalizați. Scopul acestui pas este de a vă ajuta să scrieți tot ce vă aflați în mintea voastră. Stresul excesiv poate apărea uneori atunci când vă simțiți în afara atingerii cu realitatea, scrieți în jos modul în care vă simțiți sau ceea ce simțiți vă poate ajuta să vă aduceți în realitate în realitate. Într-un mediu profesional, presiunea de a obține munca făcută poate ajunge la unii oameni. Scrierea unei liste de sarcini vă poate ajuta să vizualizați ceea ce trebuie să faceți și vă oferă claritate cu privire la cât de multă muncă trebuie să vă faceți. Fiind capabil să vizualizeze munca sau stresul dintr-o perspectivă exterioară vă va ajuta să vă articulați sentimentele mai calm și, în cele din urmă, într-o manieră mai profesională.
  • Imagine intitulată Adoptarea cercetării pe internet Pasul 6
    4. Clasificați-vă. După ce ați făcut o listă cu ceea ce vă subliniază și / sau a sarcinilor pe care trebuie să le faceți, următorul pas este să clasificați sau să vă separați lista. Câteva exemple de categorii ar putea include: "vă faceți griji mai târziu", "Lucrurile de care am nevoie pentru a aborda astăzi", "din controlul meu", "sarcini", "sentimente" sau "probleme potențiale". Cel mai important lucru despre clasificarea listei dvs. este că în esență diminuați povara din interiorul capului. În loc să aibă un milion de lucruri de îngrijorat, aveți acum doar 4 sau 5 categorii, ceea ce vă ajută să rămâneți concentrați și în control. Cea mai mare problemă cu faptul că nu este capabilă să vă articulați sentimentele este că capul tău pare să se mute la o sută de kilometri pe oră. Multe gânduri și scenarii vă trec prin minte că aveți probleme la îngustarea acestuia și concentrându-vă asupra a ceea ce doriți să spuneți. Crearea listei și clasificarea vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce este important și vă permite să vedeți vizual lucrurile care vă deranjează.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea și sufletul negativității Pasul 04
    5. Limpezeste-ti mintea. Crearea unei liste și clasificarea poate fi o mulțime de muncă și, după aceea, ați putea ajunge să vă simțiți extrem de obosiți și drenați emoțional. Acesta este motivul pentru care este important să faceți un alt pas înapoi și să vă relaxați. Chiar dacă s-ar putea să nu simtă că ați realizat mult, tocmai ați terminat cei mai importanți pași pentru a putea să vă articulați sentimentele și emoțiile. Cea mai grea parte este înțelegerea întotdeauna a ceea ce sunteți stresat și de ce vă simțiți copleșiți când sunteți încă în acea stare de panică. Cu toate acestea, în acest pas știți știți exact ce sunteți subliniat și este organizat direct în fața dvs. Acum tot ce trebuie să vă concentrați este să vă îndepărtați mintea și să vă imaginați cum ați aborda aceste obstacole enumerate dacă nu ați fost stresat. La fel ca abordarea oricărei probleme majore, este important să luați pauze, să vă uitați de la exterior și, în cele din urmă, să vă mențineți sănătatea.
  • Metoda 3 din 3:
    Adresați-vă situației
    1. Imagine intitulată Gândiți-vă pasul 8
    1. Reevaluați stresorul. Acum că ați reușit să vă imaginați soluții potențiale la stresul dvs. cu o minte clară, este timpul să o reevaluați. Ați reușit să veniți cu o soluție? Dacă este ceva pe care l-ați ocupat înainte, cum ați reușit? Mulți oameni găsesc o ușurare în înțelegerea a ceea ce le subliniază, deoarece face ca problema să pară mai puțin monumentală și mai ușor de gestionat. Uneori, poate chiar face ca stresorul să pară mic și neimportant atunci când stă singură și nu toți s-au amestecat în minte. Odată ce ați putea vedea cauza stresului în fața dvs., puteți începe formularea modului în care îl veți adresa. Această reevaluare este crucială pentru pașii rămași, deoarece vă face să determinați pentru ultima dată exact ce este stresul, dacă a fost făcută o soluție sau dacă încă nu puteți să vă articulați sentimentele față de ea. Dacă simțiți că sunteți sigur de stresorul dvs., dar sigur de cum să vă verbalizați sentimentele față de el, acesta este locul în care au intrat pașii rămași.
  • Imagine intitulată Teach Guitar Pasul 9
    2. Cercetare vocabular profesional. Dacă situația care vă subliniază inițial poate fi rezolvată numai prin comunicarea cu colegii dvs., șeful sau membrii echipei, este important să cercetați vocabularul adecvat de utilizat pentru a vă sublinia în mod profesionist. Când se adresează o problemă la colegii dvs. pe care doriți să vă asigurați că ați sunat calm, inteligent și pregătit să abordeze problema. Este important ca ei să știe că ați analizat subiectul suficient pentru a avea o discuție profesională despre aceasta, precum și pentru a face cunoscut faptul că trebuie făcută o schimbare. Această cercetare poate varia de la Internet pentru a găsi sfaturi, trucuri și vocabular utile, să se întoarcă și să revizuiască misiunile anterioare, memorii sau e-mailuri cu colegii de pe această temă. Dacă puteți face acest lucru, colegii dvs. vor ști că sunteți bine-versat în situație și nu veți crede că pur și simplu vorbești din panică și stres.
  • Imaginea intitulată vorbește cu încredere în Pasul Public 3
    3. Practică. După evaluarea pe deplin a întregii situații, ar trebui să luați câteva minute pentru a practica ceea ce veți spune. Nu puteți niciodată să știți cu adevărat cum se va desfășura o conversație, dar puteți încerca să vă imaginați câteva scenarii diferite și direcții pe care conversația ar putea merge pentru a nu fi prea emoțională dacă un răspuns specific vă surprinde. De asemenea, vă va permite să păstrați calmul și să rămâneți calm, indiferent de răspunsurile care vă aruncă. Ați putea încerca chiar să practici în fața unei oglinzi, deoarece acest lucru vă poate ajuta să lucrați la expresii faciale, obiceiuri nervoase și tonul vocii.Acest lucru este, de asemenea, un moment bun pentru a practica abandonarea utilizării cuvintelor precum "um" și "ca", acestea sunt cuvinte de umplutură care de obicei nu au nici un sens și fac o persoană sănătoasă preparată și nervoasă.
  • Imagine intitulată Discuție cu străinii Pasul 20
    4. Prezentați-vă sentimentele. După o perioadă extensivă petrecută respirație, curățându-vă mintea și evaluarea situației, puteți să-l aduceți în sfârșit la persoanele potrivite. În timp ce prezentați sentimentele dvs. este imperativ să rămâneți calm și respectuos. În acest moment, veți putea vorbi cu o încredere completă că înțelegeți problema și puteți lupta pentru partea dvs. a povestii sau puteți cere ajutor dacă stresul implică îndrumare de la colegul dvs., șeful, colegul de clasă etc. Sperăm că veți găsi o ușurare în cele din urmă obținerea acestui stres din viața voastră, știind că ați tratat-o ​​în cel mai bun mod posibil pe care l-ați putea. Colegii dvs. vă vor respecta pentru timpul petrecut în învățare cum să vă articulați sentimentele și curajul de a le verbaliza pentru a găsi profesional o soluție care nu numai că vă va aduce doar pe cei cu care lucrați în jurul vostru..
  • Depanare

    • Uneori sunteți blocați într-o situație care vă provoacă stres, dar nu puteți părăsi camera și faceți un minut pentru a fierbe. În aceste cazuri, este important să încercați și să vă practicați tehnicile de respirație. Concentrați-vă pe altceva pentru o vreme până când aveți șansa de a vă întoarce și de a aborda situația.
    • Acești pași pot lua o persoană pentru a realiza pe deplin, iar uneori oamenii nu au ore să-și înțeleagă stresorul. Într-o situație rapidă, se poate încerca să pună chestia care le provoacă stres pe arzătorul din spate, dacă este posibil. Încercați să mergeți în ziua dvs. ca normal și să vă concentrați pe urmând pe toți acești pași mai târziu. De asemenea, pentru a preveni situațiile de la acest lucru, ar trebui să practicați următoarele pași cu fiecare stres mic pe care îl întâlniți. Te va face bine-versat în cum să vă articulați sentimentele și, sperăm, să vă oferiți abilitatea de a găsi cuvintele mult mai repede în situația viitoare.
    • Există o șansă că emoțiile dvs. ar putea obține cele mai bune dintre dvs. și nu sunteți în stare să vă păstrați să reacționați negativ la această problemă. În prezent, este esențial să găsiți o șansă de a părăsi camera. Luați o secundă pentru a vă strânge gândurile, apoi reveniți și vă cereți scuze pentru acțiunile dvs. După aceasta, ar trebui să urmați tot acești pași pentru a articula ceea ce te-a supărat. Nu lăsați niciodată o situație care sa încheiat într-o dispută să nu fie nerezolvată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar