12 Moduri simple de a mângâia un om când este stresat

Poate fi greu să urmăriți un om pe care îl pasă să vă simțiți stresați. Din fericire, există multe lucruri pe care le puteți face pentru al ajuta la mângâiere. Cheia este să-i arăt că ești acolo pentru el pentru tot ce are nevoie. Pentru a vă ajuta, am pus împreună o listă de lucruri la îndemână pe care le puteți încerca dacă aveți nevoie să vă confruntați cu un om stresat.

Pași

Metoda 1 din 12:
Căutați semne că el este stresat.
  1. Imaginea intitulată de confort unui om când este stresat Pasul 1
1. Să acorde atenție dacă este moody sau angajarea în comportamentul nesănătos. El nu poate chiar să-și dea seama că este la fel de stresat ca el. Dacă începe să acționeze rapid, supărat, anxios sau neliniștit, el poate fi prea stresat. În plus, dacă pare să fie auto-medicină cu alcool, alimente sau alte lucruri nesănătoase, ar putea fi, de asemenea, pentru că el a subliniat. Păstrați un ochi pentru semne că el ar putea să-ți folosească ajutorul.
Metoda 2 din 12:
Ascultați-l să vorbească despre stresul lui.
  1. Imaginea intitulată de confort un om când este stresat pasul 2
1. Dă-i o atenție maximă, așa că se simte auzit. Încercați să-l întrebați despre ceea ce îl deranjează sau ce îl face atât de stresat. Când vă vorbește despre el, acordați atenție la el și ascultați cu adevărat. Uneori, doar vorbind despre problemele sale, poate ajuta la scăderea nivelurilor sale de stres. În plus, nu-l poți mângâia dacă nu știi ce sa întâmplat!
  • Ați putea încerca să întrebați ceva de genul "Hei, pari cu adevărat stresat. Vrei sa vorbim despre asta? S-ar putea să te facă să te simți mai bine. S-ar putea chiar să vă pot ajuta cu ea."
Metoda 3 din 12:
Întreabă-l ce poți face.
  1. Imaginea intitulată de confort un om când este stresat Pasul 3
1. Încercați să-l întrebați pe locul ce puteți face pentru al ajuta. Uneori, poate avea nevoie doar de o ureche de ascultare. Alteori, el poate dori sfatul sau contribuția dvs. despre ceea ce ar trebui să facă despre o problemă pe care o are. Poate chiar să aibă nevoie doar de un timp de relaxare care urmărește un film amuzant sau să joace jocul video preferat. Doar prin întrebarea a ceea ce are nevoie, îl puteți arăta că vrei să-l mângâie și poți să-ți dai seama ce vrea de fapt de la tine.
  • Uneori oamenii nu sunt siguri ce au nevoie pentru a le ajuta să delimeze. Ați putea încerca să oferiți unele opțiuni cum ar fi: "Vrei să apuci o pizza?"Sau" am putea urmări acel episod nou pe care nu l-am mai văzut încă dacă doriți."
Metoda 4 din 12:
Spune-i că nu este singur.
  1. Imaginea intitulată de confort unui om când este stresat Pasul 4
1. Lasă-l să știe că ești acolo să-l susții. Dacă este cu adevărat stresat, se poate simți izolat și copleșit. Doar spunându-i că ești acolo pentru tot ce are nevoie, îl poți ajuta să-l rezolvi. Chiar dacă nu puteți să vă ajutați nimic, puteți fi încă acolo pentru el emoțional.
  • De exemplu, dacă a fost subliniat de ceva la lucru, ați putea spune ceva de genul "Ei bine, știți că sunt aici pentru tot ce aveți nevoie de la mine. Spuneți doar cuvântul."
Metoda 5 din 12:
Încercați să-l mângâie fizic.
  1. Imaginea intitulată de confort un om când este stresat Pasul 5
1. O atingere blândă sau o îmbrățișare ar putea să-l facă să se simtă mai bine. În plus față de sprijinirea lui emoțional, puteți încerca, de asemenea, să vă conectați cu el prin atingerea fizică. O mână simplă pe umăr sau o îmbrățișare dulce îi poate ajuta să-i reamintească că are ca tu să-l ajuți să facă față stresului său.
Metoda 6 din 12:
Lăsați-i să-și vină frustrările.
  1. Imaginea intitulată de confort unui om când este stresat Pasul 6
1. Încurajați-l să-l lase pe toate. Uneori, el ar putea fi nevoie să lase totul afară. Lasă-l să rămână despre ceea ce îl deranjează. Spune-i să nu-i dea totul înăuntru și să elibereze stresul pe care îl ține. El se poate simți mult mai bine după aceea.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Este bine să te simți supărat sau supărat. Lasa totul afara. Nu te voi judeca pentru asta."
Metoda 7 din 12:
Puneți întrebări despre problemele sale.
  1. Imagine denumită confortul unui om când este stresat Pasul 7
1. Încercați să-l ajutați să-și extindă perspectiva. El poate fi axat pe o singură problemă sau lipsește imaginea de ansamblu. Întrebările îl pot ajuta să se gândească în afara casetei și să-i ajute la reducerea stresului și vă faceți griji. El poate chiar să vină cu o soluție pe care nu a considerat-o înainte sau o schimbare în mentalitate.
  • De exemplu, puteți încerca întrebări non-amenințătoare cum ar fi: "De ce credeți că este?"Sau" Cum ați face acest lucru într-o situație diferită?"
Metoda 8 din 12:
Oferiți ușor sfaturi.
  1. Imagine intitulată de confort un om când este stresat Pasul 8
1. S-ar putea să vezi ceva ce lipsește. Dacă credeți că ați putea vedea o soluție la o problemă care îi stresează, spune-i! Fii bun și de susținere și evitați să încercați să-i spuneți ce să faceți. În schimb, oferă cu ușurință o soluție potențială. Poate fi foarte recunoscător pentru asta.
  • De exemplu, ați putea spune: "Ei bine, dacă ați încercat acest lucru?"Dacă credeți că ați putea avea o idee bună pentru el să încerce.
Metoda 9 din 12:
Dă-i un masaj.
  1. Imaginea intitulată de confort unui om când este stresat Pasul 9
1. Ajuta la ușurați o parte din tensiunea lui. Un frumos Masaj de umăr îl poate ajuta să-l relaxeze și să-și reducă nivelurile de stres. Întreabă-l unde simte tensiune și folosește mâinile pentru a lucra ușor mușchii pentru a le ajuta să-i slăbească. În plus, doar știind că are sprijinul și îngrijirea dvs. îl poate ajuta să-l facă să se simtă mai bine.
Metoda 10 din 12:
Fă-l niște mâncare gustoasă.
  1. Imaginea intitulată de confort un om când este stresat Pasul 10
1. Gatiti-l ceva frumos sau comanda. El poate fi atât de stresat că a uitat să mănânce o masă adecvată. Unele alimente gustoase pot fi, de asemenea, într-adevăr confortabile. Întreabă-l ce ar dori să mănânce și apoi să-l facă pentru el sau să-l ordone, ca să vă puteți bucura de masă împreună, care să-l hrănească și să-i ajute la reducerea nivelului de stres.
Metoda 11 din 12:
Petreceți timp împreună fără electronică.
  1. Imagine denumită confortul unui om când este stresat Pasul 11
1. Puneți-vă telefoanele și decomprima împreună. Cu atât de multe ecrane în fețele noastre, poate fi greu să scăpați de tot. Unele perioade de nefuncționare împreună fără dispozitive electronice pot da creierului dvs. o pauză și vă pot ajuta să vă reconectați unul cu celălalt.
Metoda 12 din 12:
Obțineți un exercițiu împreună.
  1. Imaginea intitulată de confort unui om când este stresat Pasul 12
1. Petreceți timp împreună și faceți ceva stres. Dacă aveți timp liber, poate mergeți la o alergare sau o plimbare cu bicicleta împreună. De asemenea, puteți verifica un grup de fitness sau o clasă de yoga. Exercițiul poate ajuta la reducerea stresului său și veți ajunge să vă petreceți împreună în timp ce vă exercitați.

sfaturi

Uneori nu există nimic de fapt pentru a ajuta, dar îl puteți arăta întotdeauna că sunteți acolo dacă are nevoie de tine.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar