Cum să vă liniștiți la locul de muncă

Locul de muncă poate fi un loc stresant. Anxietate, conflict, management rău, suprasolicitare și mai mult pot duce la frustrare și alte tipuri de primejdie. Din fericire, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă ajuta să vă liniștiți. În primul rând, faceți o clipă pentru a vă concentra pe respirația și pentru a vă angaja corpul. În mod similar, stimulați simțurile pentru un efect simplu și pozitiv asupra stării dvs. de spirit.În cele din urmă, o mână de alte modalități de a vă ajusta mentalitatea vă poate ajuta, de asemenea, să vă liniștiți la locul de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Relaxați-vă corpul
  1. Imaginea intitulată Calmă la locul de muncă Pasul 1
1. Încetini respirația. Respirația profundă, măsurată vă poate calma mintea și corpul dumneavoastră considerabil. Dacă stați undeva cu intimitate, puneți-vă mâna pe abdomen și respirați adânc timp de cinci secunde. Respirați destul de mult pentru ca mâna dvs. să crească vizibil. După o pauză, expirați încet până când nu aveți nici o respirație rămasă.
  • Concentrați-vă pe respirația prin nas și expirați prin gură.
  • Dacă sunteți în prezența altora, pur și simplu conta mental la cinci în timp ce respirați și contorizați la cinci din nou în timp ce expirați.
  • Încercați să vă gândiți numai la respirația dvs., împingând alte gânduri, fără a le evalua.
  • Imaginea intitulată Calmă la locul de muncă Pasul 2
    2
    Angajați-vă corpul la stația dvs. de lucru. Dacă nu vă puteți părăsi zona de lucru, stați și întindeți-vă pentru o clipă. De asemenea, vă puteți răsuci capul, umărul și gleznele în timp ce stați.Exercițiile de tensiune musculare vă pot ajuta să vă liniștiți.
  • Concentrați-vă pe un anumit grup de mușchi sau musculare la un moment dat. De exemplu, începeți prin scruncharea tuturor mușchilor de față cât mai strâns, cât puteți de douăzeci de secunde și le eliberați încet.
  • Apoi deplasați-vă la gât și așa mai departe, până la capăt la degetele de la picioare.
  • Imaginea intitulată Calmul la locul de muncă Pasul 3
    3. Ridicați ritmul cardiac. Obținerea ritmului cardiac pentru perioade scurte de timp vă poate ajuta să faceți mai bine să faceți față stresului. În timp ce nu va face ca stresul să dispară, exercițiul vă poate ajuta să gestionați și să vă controlați emoțiile. Exercitarea și activarea timpului de cel puțin 10 minute la un moment dat este tot ceea ce trebuie să faceți pentru a vedea modificări pozitive.
  • Fiind activi vă poate ajuta să vă clarificați gândurile, ceea ce vă va permite să reflectați mai bine asupra problemelor pe care le aveți la locul de muncă.
  • Puteți încorpora activitatea în pauza de prânz.
  • Dacă este posibil, furișați la scări pentru unul sau două seturi de cricuri de sărituri. Endorfinele pe care corpul le eliberează atunci când exercitarea pot avea un efect foarte relaxant asupra stării dvs. de spirit. Chiar mai bine, ieșiți afară pentru o scurtă plimbare.
  • O plimbare scurtă în afara oferă posibilitatea de a respira, de a muta și de a stimula multe dintre simțurile dvs. dintr-o dată.
  • Metoda 2 din 3:
    Angajarea simțurilor
    1. Imagine intitulată Calmați la locul de muncă Pasul 4
    1. Păstrați ceva ce vă place să vă uitați la vedere. O fotografie a unui iubit sau o memento personală preferată sunt cele mai bune exemple. Păstrați un astfel de articol unde puteți privi ori de câte ori doriți să faceți acest lucru.O vază de flori pe birou este un alt exemplu bun.
    • Dacă nu există nimic în imediata vecinătate a dvs. de a privi, imaginați-vă un loc sau o persoană pe care o bucurați și le imaginați în cap. Acest tip de imagistică mentală simplă vă poate ajuta să vă liniștiți.
  • Imaginea denumită calmul la locul de muncă Pasul 5
    2. Încercați tonifierea vocală.Tonifierea vocală este o practică care poate reduce cantitatea de hormoni de stres din sistemul dvs. Este similar cu a face sunetul "ohm" care este popular cu practicanții de yoga. Găsiți undeva privată și liniștită pentru a încerca.
  • Stați drept și faceți un sunet "mmmm", păstrând în același timp buzele împreună și dinții dvs. puțin.
  • Deși acest lucru poate părea prostie la început, respirația și vibrațiile pe care le duce acest lucru poate provoca senzații plăcute în fața, inima și stomacul.
  • Imagine intitulată Luați Catnaps Pasul 3
    3. Ascultați ceva ce vă place. Dacă sunteți în general la margine sau altfel anxios la locul de muncă, un pic de zgomot de fundal liniștitor vă poate ajuta să vă calmeze. Cântând sau amestecați împreună cu o melodie poate fi deosebit de eficientă, dar poate pur și simplu să ascultați muzica pe care o bucurați.
  • Soundtracurile de zgomot (e) naturale pot fi, de asemenea, în mod fiabil liniștitor.Puteți găsi tot felul de înregistrări de valuri, vânt și păsări online.
  • Chiar mai bine, echipați locul de muncă cu o mică fântână și bucurați-vă de sunetul de bubble sau apă curentă.
  • Imaginea intitulată Calmul la locul de muncă Pasul 7
    4. Miros, atingeți sau gustați ceva plăcut. Stimularea celorlalte simțuri cu senzațiile pe care le bucurați, vă poate ajuta să vă liniștească. Păstrați lucrurile ca o lumânare parfumată, o minge de stres pentru a ține sau o gustare sănătoasă și plăcută în zona de lucru, dacă este posibil.
  • Este important să observați o diferență între consumul de stres și stimularea sentimentului de gust pentru a vă ajuta să vă liniștiți. De exemplu, nu doriți să zdrobiți o pungă de jetoane de fiecare dată când sângele dvs. începe să se fierbe. Care a spus, mestecând o bucată de gumă ar putea face doar truc!
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de frustrare
    1. Imaginea intitulată se calmează după o zi lungă de zi 17
    1. Gaseste o solutie. Frustrarea se întâmplă de obicei atunci când simțiți că nu puteți obține ceea ce doriți dintr-o situație. La locul de muncă, care ar putea însemna să nu primești conducerea pe un proiect sau să nu primești e-mailuri în timp util din colegul tău. Amintiți-vă că există o soluție pentru fiecare problemă. Păstrarea pasivă în situație vă va face decât mai multă stres și frustrare pe drum, deci luați măsuri pentru a identifica o soluție pentru problemele dvs.
    • Se concentrează numai pe ceea ce puteți controla. De exemplu, nu puteți schimba pe cineva, dar puteți schimba modul în care reacționați la ei.
    • Faceți o listă a frustrărilor și brainstormind căi de a lucra în jurul lor.
    • Fără a vă plânge de problemele dvs. personale sau de bârfe, solicitați un coleg sau mentor condimentat pentru sfaturi cu privire la modul în care vor aborda problemele pe care le aveți. Aveți grijă să nu vorbiți necorespunzător despre alte persoane la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Limitați comportamentul riscant atunci când aveți Adhd Adult Adhd Pasul 14
    2. Vorbiți cu o petrecere simpatică. În plus față de respirația minunată, vorbind cu cineva este o modalitate excelentă de a calma. Interacțiunea față în față cu altcineva care este relaxată este deosebit de utilă, în special atunci când este cineva în care aveți încredere. De asemenea, puteți încorpora unele jocuri și stimulente de stimulare a moralei pentru a vă ajuta și colegii dvs. să fie mai relaxați la locul de muncă și să vă simțiți mai bine despre voi înșivă și despre situație. Acest lucru ar putea, de asemenea, să vă ajute să construiți o legătură mai bună cu colegii dvs.
  • Între timp, o bună comunicare cu colegii dvs. profesioniști este vitală. Dacă tu și un alt colaborator sunt în mod constant frustrat unul cu altul, ai stabilit un timp pentru a vorbi cu ei. Având acces la un sistem de asistență cu colegii dvs. vă va ajuta să învățați modalități mai bune de a face față problemelor dvs. subiacente la locul de muncă. Spune ceva de genul, "Hei, Sarah, să ne așezăm în curând și să vorbim să ne asigurăm că suntem pe aceeași pagină despre proiectul nostru viitoare."
  • Fi atent la aerisirea. Vorbind despre frustrări și probleme legate de altcineva din birou poate ameliora sentimentele negative. Poate fi util. Cu toate acestea, ventilarea unui colaborator poate arunca în aer în cazul în care șeful dvs. vă va depăși sau cineva vă aude. De asemenea, pur și simplu ventilarea nu este utilă dacă nu este urmată de acțiune pentru a aborda de fapt problema.
  • Imaginea intitulată se calmează la locul de muncă Pasul 9
    3. Vă reasigura verbal. Oricare ar fi cauza primejdie, poate fi utilă să vă reamintim că lumea nu se termină. Gândindu-te la tine, "acest lucru este doar temporar", poate fi o modalitate surprinzător de eficientă de a calma. Chiar mai bine, spuneți această expresie sau ceva de genul ăsta cu voce tare.
  • Gândurile tale, precum și cuvintele tale afectează atât modul în care simțiți, precum și cum vă comportați.Liniștitor, nu vă puteți calma numai în jos, vă poate ajuta să obțineți într-o mentalitate mai bună pentru a continua cu ziua dvs.
  • Alte afirmații simple de liniște care ar putea funcționa includ, "Sunt bine" și "acest lucru va funcționa."
  • Imaginea intitulată se calmează la locul de muncă Pasul 10
    4. Notați motivul pentru care sunteți supărat. Forțându-vă pentru a aborda motivul specific în care sunteți supărat vă poate ajuta să vă liniștiți. Cea mai bună modalitate de a încerca să vă dați seama exact ce vă deranjează că încercați să o scrieți.
  • Nu numai că actul de a se scrie însuși calmant, obtinerea gândurilor și sentimentelor pe hârtie poate ajuta la clarificarea unei probleme pe care le aveți.
  • Scrierea gândurilor dvs. vă poate ajuta chiar să determinați cea mai bună modalitate de a aborda sursa sau frustrarea sau anxietatea dvs. și pentru a vă deplasa înainte.
  • Imaginea denumită calmul la locul de muncă Pasul 11
    5. Reîncărcați scenarii frustrante într-un mod care vă amușește. S-ar putea să puteți râde de tine prin ieșirea și reevaluarea experiențelor stresante sau frustrante.Pentru a vă mări capacitatea de a face acest lucru, veniți cu o cale de a îndruma frustrările potențiale prin contextualizarea cu umor.
  • O opțiune particulară: Faceți o carte de bingo care include toate lucrurile despre munca care vă frustrează din când în când. Data viitoare când se întâmplă oricare dintre aceste lucruri, puteți să vă chicotiți în timp ce marcați cardul de bingo în loc să vă ocupați.
  • Imaginea intitulată se calmează după o zi lungă de zi 4
    6. Lucrați mai inteligent, nu mai greu. Stabiliți priorități și gestionați mai bine timpul, astfel încât să nu simțiți presiunea de a lupta pentru a vă face munca. Procrastination poate adăuga o mulțime de stres la locul de muncă, dar păstrându-vă pe drumul cel bun pentru a finaliza proiectele dvs. la timp poate elimina acest stresor. Gestionarea timpului dvs. bine vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai productivi, ceea ce vă va oferi un sentiment de satisfacție cu munca dvs.
  • Puneți sarcinile în ordine în funcție de prioritate.
  • Sparge sarcini mari pentru a le face mai ușor de gestionat.
  • Obțineți sarcini din calea mai devreme dacă faceți acest lucru, poate ajuta la ameliorarea o parte din stresul dvs.
  • Imagine intitulată Calmul la locul de muncă Pasul 12
    7. Calma falsă.Deși acesta poate fi un pic provocator, merită remarcat faptul că poate funcționa de fapt. Concentrați-vă pe controlul emoțiilor dvs. și acționați ca și cum nu sunteți supărat. Mentalitatea dvs. se va schimba uneori pentru a se potrivi cu modul în care acționați.
  • Imaginea intitulată Calmul la locul de muncă Pasul 13
    8. Solicitați ajutor profesional. Dacă vă luptați în mod constant cu stresul, frustrarea sau furia, merită să vorbim cu un profesionist de sănătate mintală. Nu există absolut nimic în neregulă cu căutarea de asistență care să vă manipuleze emoțiile și probabil că veți termina mai calm, mai mult conținut și chiar mai productiv la locul de muncă.
  • Sunați-vă medicul pentru o recomandare despre profesioniștii din domeniul sănătății mintale din zona dvs.
  • Alternativ, uite online pentru forumuri sau grupuri de sprijin în persoană despre frustrări la locul de muncă. Există, probabil, alți oameni care se confruntă cu același fel de lupte și puteți să vă sprijiniți unul pe altul și să faceți schimb de sfaturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar